Śliweczka Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Marudo,polecam sałatkę z surimi i jajecznicę z ich dodatkiem.Pycha! Cytuj
Maruda Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Marudo,polecam sałatkę z surimi i jajecznicę z ich dodatkiem.Pycha! MNIAM! Droga Śliweczko, ale mi smaka robicie. W przerwie skoczę sobie na miasto - chyba w centrum, nawet w małym sklepiku powinni mieć to surimi!!! Paróweczki mi się skończyły więc na śniadanko mam tylko jogurcik i twarożek - ale będę i te rybki miała HURA!!! Cytuj
remedios82 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Paróweczki na naszej diecie??? Można???? :lol: Cytuj
Milenka Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Przyjmiecie mnie do swego grona ? Wesprzecie w razie chwil zwątpienia ? Hej witaj w rodzinie Protalowej :lol: :D :D M. Cytuj
Maruda Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Paróweczki na naszej diecie??? Można???? :lol: DROBIOWE - choć wszyscy mówią, że w sumie to nie wiadomo co tam zmielą :D w tych parówkach... Na początku jadłam frankfuterki drobiowe - ale jak parę razy trafiłam na jakieś ohydne chręsty - to w życiu bym tego już więcej do ust nie wzięła. A w parówach wszystko przemielone. Przez to je jem. Cytuj
Maruda Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 No ale marnie tracę te kilogramy.. więc może jak nie musisz to nie jedz tych parówek. Ja wędlinki żadnej chudej nie kupuję, a te parówki to idzie pokroić na protalową bułeczke-chlebek i jest w sumie normalne śniadanko :lol: Cytuj
remedios82 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Ja lubię paróweczki, ale się powstrzymuję, bo przeczytałam gdzieś, że tam jest więcej niż 50% tłuszczu! Ech, z tym tłuszczem... Byle do III fazy! Cytuj
Milenka Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 zapomnij o chipsach :lol: chyba, że wyczarujesz je sobie z otrąb. najlepiej owsianych :D ...lub chipsów pomidorowych hehe jest gdzieś przepis w odrębnym linku :D M. Cytuj
Milenka Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Chociaż kto wie...uzależniam sie od protochlebka-o normalnym juz nie mysle, teraz jeszcze wcinam budyń na potęge to może i mi sie chipsów odechce.. :lol: ale nie sądzę...za bardzo za nimi tęsknię...ech 'Zuziaczku z tym bundyniem też ostrożnie zawiera spppppoooooroooo węglowodanów no i oczywiście bez cukru!!! M. Cytuj
Milenka Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 a ja najbardziej za chlebkiem, takim prawdziwym, ciepłym, na zakwasie....w następnej kolejności za owocami :lol: no! jeszcze czikulajdka milka mleczna.....schaboszczaka też wtryniłabym.... o! i ciasto greckie zrobiłabym i pół zjadła bez popijania.... acha, a miodzik można???? Margot aleś się rozmarzyła...mmmmm :D :D :D A miodzikowi mówimy niet!!! M. Cytuj
Śliweczka Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 A ja tam jem parówki,drobiowe,podwędzane z biedronki :D Są pyszne i napewno z nich nie zrezygnuję :D Robię sobie z nich pyszny obiadek ,z pieczarkami ,cebulką i pomidorami z puszki.Mniam :D Milenko,a robiłaś te chipsy pomidorowe?Bo jakoś chciałam zrobić ale się boję że mi nie wyjdą :lol: Cytuj
Milenka Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Witam wszystkich forumowiczow ale to sie tu inaczej nazywa wiec WITAJCIE PROTALKI Jestem nowy i ju mam pierwsze informacje Zuza 125 dziekuje za zaproszenie przyjmuje z radoscia bo laczy nas ten sam temat ja mam do "zbycia" 35-40kg wiem ze to kwestia czasu i sposobu a pozbede sie tego bagazu czy jak ja to nazywam 'NAWIS WIEKU SREDNIEGO" POZDRAWIAM WSZYSTKIE PROTALKI LENOX Z PIEKNEJ SZKOCJI ...no proszę a jak tam właśnie czekałam na jakiegoś mężczyznę :lol: :D :D no tym naszym forum! Serdecznie witamy! M. Cytuj
Milenka Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Lenox, mój mąż zamierza zgubić też coś ponad 20 tego nawisu :D Protalki kochane a powiedzcie czy ten protachlebek to można w uderzeniówce?? Chyba nie, bo w ośmiu grupach ani w środkach wspomagających nie ma nic o otrębach :lol: Aha i gdzie kupujecie serek homogenizowany 0% ?? Bo ja w Lidlu znalazłam, ale ma 3% Moja jest już taki znany na tym forum zresztą już przez niektóre z nas znienawidzony Ostrowi!! M. Cytuj
Milenka Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 już Wam wcześniej mówiłam--ciszej o tych cyckach-obwisach :lol: :D :D :D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi