Skocz do zawartości

Rewelacyjna Dieta Protal !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Margarete- zeby ustawic zdjecie (avatar)- wejdz na swoj profil, potem kliknij na link Panel kontrolny( na prawo od twojego nicka i opcji wyloguj). W panelu kontrolnym, w menu po lewej stronie wybierz Dane osobiste>>edytuj avatar. Tam wcisnij Browse i wybierz lokacje zdjecia na swoim komputerze. Potem zatwierdz i gotowe.

A moja waga stoi i stoi :D buuuuu...

Na poprawe humoru dzisiaj bede robic lody :grin:

Pozdro wszystkim

Opublikowano

KOBITKI

grałam sobie w gierkę na WP i tak sobie gadam i gadam z kobitkami i się dogadałam z kobietą która zakończyła już dietę protail. Poprosiłam ją i podałam adres żeby tu zajrzała i podzieliła się doświadczeniem. Obiecała że zajrzy.

czuję się jakbym dinozaura odkopała, myślałam że ta dieta to nowość.

Pozdrawiam!!!!

ps. waga w górę ....bu :D uuuuuuu :grin: :grin: .

Wczoraj na TVN Style leciał program na temat diet i jedna z kobiet powiedziała że picie trzech, czterech litrów wody dziennie odchudza bez stosowania diety. No pewnie bo jak będę tyle piła to nie będę miała już miejsca na jedzenie i pewnie o to chodzi.

Zadanie na jutro :

zgłosić się do najbliższego szpitala w celu założenia cewnika z NFZ bo skoro pijąc dwa litry + kawy boję się wychodzić z domu coby w gacie nie narobić to co będzie przy 3,4 litrach........

Opublikowano

Ja jestem na diecie od 12 marca, pewnie myslicie ze wolno chudnę ale po drodze były święta i chrzest mojego synka :grin: wiec tez sobie pozwoliłam no i potem waga w gore, ale nie można miec wyrzutów sumienia bo to nic nie da. Mysle ze dopięłam swego to dzieki siostrze ktora mnie wciagneła w ta diete, zawsze myslałam jak mozna zjeść śniadanie bez chleba :D , a teraz wiem ze mozna i chyba zaczne etap trzeci, bo jeszcze trochę i będę musiała garderobę zmienić :grin: .

[LINK NIEAKTUALNY]

Opublikowano

Ja jestem na diecie od 12 marca, pewnie myslicie ze wolno chudnę ale po drodze były święta i chrzest mojego synka :grin: wiec tez sobie pozwoliłam no i potem waga w gore, ale nie można miec wyrzutów sumienia bo to nic nie da. Mysle ze dopięłam swego to dzieki siostrze ktora mnie wciagneła w ta diete, zawsze myslałam jak mozna zjeść śniadanie bez chleba :D , a teraz wiem ze mozna i chyba zaczne etap trzeci, bo jeszcze trochę i będę musiała garderobę zmienić :grin: .

Opublikowano
Margarete- zeby ustawic zdjecie (avatar)- wejdz na swoj profil, potem kliknij na link Panel kontrolny( na prawo od twojego nicka i opcji wyloguj). W panelu kontrolnym, w menu po lewej stronie wybierz Dane osobiste>>edytuj avatar. Tam wcisnij Browse i wybierz lokacje zdjecia na swoim komputerze. Potem zatwierdz i gotowe.

A moja waga stoi i stoi :D buuuuu...

Na poprawe humoru dzisiaj bede robic lody :grin:

Pozdro wszystkim

Super Dzieki, udało sie ...hurra ! :grin: Zdjecie sie juz pokazuje !

Taka linie jak ta pani na zdjeciu to bym chciała miec... ale wszystko przede mna ... tylko jeszcze trrrrrooooooccchhhęęę wytrwałosci i juz.... :grin:

Opublikowano

Hej Wszystkim Protalkom :grin: cieszę się Benek,że zaprosiłaś taką osobę.Bardzo jestem ciekawa jak to jest dalej.Ja od 2 tygodni jestem w fazie 3 i jak na razie to ciągle boli mnie żołądek :D i nie zabardzo mi się chce jeść nowości .Waga raz kilogram w górę ,raz w dół.Mam nadzieję,że wkrótce wszystko się unormuje.Pozdrawiam cieplutko [LINK NIEAKTUALNY]

Opublikowano

szybkie pytanko- probowal ktos robic juz lody??

Poki co znalazlam 3 przepisy- bardzo podobne do siebie, ale jednak z malymi roznicami...i nie wiem na ktory sie zdecydowac.

A dzisiaj ku mej niepoczytanej radosci znalazlam w sklepie aromat truskawkowy! AAAA!

A kiedy znalazlam galaretki owocowe bez cukru i tluszczu to myslalam ze sie rozplacze z radosci :D heheheh

Pozdrawiam

Opublikowano

Poki co znalazlam 3 przepisy- bardzo podobne do siebie, ale jednak z malymi roznicami...i nie wiem na ktory sie zdecydowac.

A dzisiaj ku mej niepoczytanej radosci znalazlam w sklepie aromat truskawkowy! AAAA!

A kiedy znalazlam galaretki owocowe bez cukru i tluszczu to myslalam ze sie rozplacze z radosci :D heheheh

Pozdrawiam

Opublikowano

Witajcie dziewczyny, właśnie skończyłam pracę na dzisiaj.

Śliweczko, dziękuję za odpowiedź. Od czasu do czasu pozwolę sobie na ten sok zatem.

Bardzo mi się podobała to wypowiedź z dinozaurem :grin:, ale jeszcze bardziej fakt, że ten ktoś zgodził się podzielić z nami swoimi doświadczeniami. Będę czekać niecierpliwie.

Zaglądam na forum jak tylko mam chwilkę czasu, chłonę każde wasze słowo, jesteście dla mnie wyrocznią w wielu sprawach, wszak jestem na diecie dopiero niecałe dwa tygodnie.

Widzę, że gotujecie i pieczecie. Ja niestety nie mam na to czasu i głównie odżywiam się pokarmami zimnymi, co również jest zalecane w książce.

Kurcze, nie wiem czy nie zgrzeszyłam! :D Wracałam z pracy i tak mnie naszło na śledzia, ale niestety marynowanego. Nie pamiętam, żeby coś na ten temat było w książce. Bardzo narozrabiałam

Opublikowano

Witam , witam:)))

Jak dzis smakowicie na forum.Kazdy cos o jedzonku pisze.:)Ja jestem zalamana:( . Zaszalalam z ciastkami w pracy. Kolezanka przyniosla i nie moglam sie powstrzymac. I co teraz mam zrobic...? Jestem w II fazie od tygodnia i taka wielka plama juz. Na samym poczatku. Jak tak dalej pojdzie to z moim odchudzaniem nici. Jestem zla na siebie za takie zachowanie.. Bede nadal kontynuowac diete. Nie poddam sie. Mysle,ze ten moj napad to nadchodzacy @ . No ale to mnie nie tlumaczy. Jutro nowy dzien i mam nadzieje,ze bedzie lepiej:)

Pozdrowionka dla wszystkich:)

Opublikowano

A kiedy znalazlam galaretki owocowe bez cukru i tluszczu to myslalam ze sie rozplacze z radosci :grin: heheheh

Pozdrawiam

BAGI to nieładnie z twojej strony pisać znalazłam i tyle.... :D Pisz szybko gdzie znaszłaś i w jakim opakowaniu.Pozdrawiam