oliwi3a Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Witam , witam:))) Jak dzis smakowicie na forum.Kazdy cos o jedzonku pisze.:)Ja jestem zalamana:( . Zaszalalam z ciastkami w pracy. Kolezanka przyniosla i nie moglam sie powstrzymac. I co teraz mam zrobic...? Jestem w II fazie od tygodnia i taka wielka plama juz. Na samym poczatku. Jak tak dalej pojdzie to z moim odchudzaniem nici. Jestem zla na siebie za takie zachowanie.. Bede nadal kontynuowac diete. Nie poddam sie. Mysle,ze ten moj napad to nadchodzacy @ . No ale to mnie nie tlumaczy. Jutro nowy dzien i mam nadzieje,ze bedzie lepiej:) Pozdrowionka dla wszystkich:) Kochana każda z nas ma coś na sumieniu,a moim zdaniem na początku jest najgorzej póżniej się przyzwyczaja i tak nie ciągnie,a jak piszesz,jutro nowy dzień i dalsza dieta, aby do przodu,na pewno będzie lepiej.Trzymaj się. Cytuj
bagi Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Oliwia kochana ja wiem ze nie ladnie...ale ja nie wiem czy ten produkt jest w polsce dostepny(ja mieszkam w Anglii). Emm...popatrzylam w internecie, ale wychodzi na to ze w Polsce tego nie ma. Na tej stronie mozna zobaczyc jak wygladaja: https://www.mysupermarket.co.uk/Hartleys_-_...y_In_Ocado.html A noz widelec ktos upoluje na zakupach. A lody juz sie mroza, jak beda dobre to wrzuce przepis pozniej :D Pozdrawiam Cytuj
Pola Połetek Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Pola- eee..ja jem czasem rolmopsy, i z tego co pamietam to od czasu do czasu mozna. Pozniej jeszcze zerkne ale na 99% Pocieszyłaś mnie, kochana. To do czasu do czasu sobie pozwolę. Ale będę się jednak starac jeść rybkę z parowara. Pozdrawiam Cię :D. Cytuj
m_a_r_g_o_t Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 szybkie pytanko- probowal ktos robic juz lody?? Poki co znalazlam 3 przepisy- bardzo podobne do siebie, ale jednak z malymi roznicami...i nie wiem na ktory sie zdecydowac. A dzisiaj ku mej niepoczytanej radosci znalazlam w sklepie aromat truskawkowy! AAAA! A kiedy znalazlam galaretki owocowe bez cukru i tluszczu to myslalam ze sie rozplacze z radosci :D heheheh Pozdrawiam jakies wahania nastroju kochaniutka? :grin: biedna bagi...galaretka doprowadziła ją do spazmów :grin::D no popatrz..jak niewiele człowiekowi potrzeba do szczęścia...:grin::D Cytuj
m_a_r_g_o_t Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Kochana każda z nas ma coś na sumieniu,a moim zdaniem na początku jest najgorzej póżniej się przyzwyczaja i tak nie ciągnie,a jak piszesz,jutro nowy dzień i dalsza dieta, aby do przodu,na pewno będzie lepiej.Trzymaj się. więc skoro robicie sesję terapeutyczną to ja tez się przyznam.. caały weekend grillowałam i oparłam się pokusom. ale jak goście sie rozjechali....poszlam na loda (2 gałki) i jeszcze raz na loda (bigmilka) mea culpa....mea maxima culpa Cytuj
bagi Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Margot nie wahania nastrojow tylko hiperbola :D Cytuj
m_a_r_g_o_t Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Margot nie wahania nastrojow tylko hiperbola :grin: też tak do tej pory miałam....ale od choroby synka priorytety pozmieniały mi się :D chyba mu gorzej..i zejdzie na oskrzela Cytuj
bagi Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 ee? Synkowi szybkiego powrotu do zdrowia. Pozdrawiam Cytuj
m_a_r_g_o_t Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 ee? Synkowi szybkiego powrotu do zdrowia. Pozdrawiam ee? no taka karma.....:D pyli.... - Panie doktorze, mam depresję. - Wie pan, najskuteczniejszym lekarstwem na to jest zanurzyć się po uszy w robocie. - Ale ja beton mieszam. po ostatniej kumulacji Stoi dziennikarz pod budką Lotto przed kumulacją i robi z graczami wywiady. Podjeżdża pod budkę facet trabantem, dziennikarz podchodzi do niego i pyta: - Co pan zrobiłby z wygraną? - No, przeznaczyłbym na większe mieszkanie, na Poloneza. - A reszta? - Reszta na konto. Podjeżdża jakiś facet Polonezem, dziennikarz pyta: - Co pan zrobiłby z wygraną? - No, to jakiś dom, Mercedes.... - A reszta? - Reszta na konto. Podjeżdża facet Mercedesem 600 SL. Dziennikarz: - Co pan zrobiłby z wygraną? - Spłaciłbym urząd skarbowy, potem ZUS, może komornika ... - A reszta? - A reszta niech k...a czeka! dobranoc bagi Cytuj
Śliweczka Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Dziewczyny,bez różnych takich...załamań i zwątpień...trzeba iść do przodu.Jak już się zaczęło to trzeba skończyć.Na pocieszenie odemnie kwiatuszek :D Margot ,szybkiego powrotu do zdrowia synkowi! Cytuj
Śliweczka Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 A teraz już zmykam ,bom zmęczona okropnie :D Cytuj
lusia106 Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Dziewczyny nie możecie mieć wyrzutów sumienia to nic dobrego ja tez parę razy zgrzeszyłam czekoladki, ciacho a nawet tortilla no po prostu musiałam tak mnie naszło, ale jest wszystko ok mam wage jaka chciałam miec teraz jestem na fazie 3 i mam nadzieje ze dam rade. Pozdrawiam :D Cytuj
bogi Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 witam rankiem, czytam wszystko co dziennie, jestem z wami ale moja waga nadal stoi, jestem coraz bardziej zla. Wczoraj w aptece zamowilam sobie skrobie kukurydziana, bedzie w czwartek. Mam nadzieje ze wy tez mozecie zapytac w aptekach moze wam sprowadza, zawsze taniej niz na internecie, no koszty przesyłki....Gdy nachodzi mnie na słodkie ratuje sie robiac kogel mogel....zamiast cukru kupilam fruktoze sypką w aptece/to chyba dozwolone/ kawe pije ze sodzikiem w tabletce,wode pije.Sama nie wiem czemu ta waga stoi, ale mam jeszcze nadzieje ze ruszy.... Miłej srody zycze moim koleżankom, bez stresu, aby dzieci nie chorowały,,,,, Cytuj
Maruda Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 szybkie pytanko- probowal ktos robic juz lody?? Poki co znalazlam 3 przepisy- bardzo podobne do siebie, ale jednak z malymi roznicami...i nie wiem na ktory sie zdecydowac. Pozdrawiam Udało Ci się już te lody zrobić??!!?? Bo w naszych przepisach jest Śliweczki przepis na lody - już raz je sobie zrobiłam - PYSZOTKA!!! Tylko trochę za mocno mi się zamroziły, ale może tak ma być.. Choć wystarczyło je na chwilkę wyciągnć z zamrażalnika i można było je spokojnie jeść. Smakowały jak prawdziwe :grin: Pogoda się co prawda u mnie trochę popsuła, ale może zrobię je sobie dzisiaj, a co!! MNIAMmmmmm.............. Aaa... no i melduję, że HERBATNIK A'LA CIASTO zjadliwy, ale oczywiście za dużo aromatu, a za mało słodzika dałam, no i formy niczym nie posmarowałam, i ledwo wyskrobałam to swoje ciacho. Ale będę je robić częście - bo nie ma w nim żadnych naciąganych składników (mam na myśli mąkę kukurydzianą..) tylko wszystko co można (bo otręby i jajka - i to wszystko)!!! Sredecznie pozdrawiam Wszystkich... BOGI Ty się nie pogniewałaś o to ranne wstawanie?? Bo coś ostatnio Cię nie widzę i znowu rano jestem sama :D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi