Skocz do zawartości

Rewelacyjna Dieta Protal !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam , witam:)))

Jak dzis smakowicie na forum.Kazdy cos o jedzonku pisze.:)Ja jestem zalamana:( . Zaszalalam z ciastkami w pracy. Kolezanka przyniosla i nie moglam sie powstrzymac. I co teraz mam zrobic...? Jestem w II fazie od tygodnia i taka wielka plama juz. Na samym poczatku. Jak tak dalej pojdzie to z moim odchudzaniem nici. Jestem zla na siebie za takie zachowanie.. Bede nadal kontynuowac diete. Nie poddam sie. Mysle,ze ten moj napad to nadchodzacy @ . No ale to mnie nie tlumaczy. Jutro nowy dzien i mam nadzieje,ze bedzie lepiej:)

Pozdrowionka dla wszystkich:)

Kochana każda z nas ma coś na sumieniu,a moim zdaniem na początku jest najgorzej póżniej się przyzwyczaja i tak nie ciągnie,a jak piszesz,jutro nowy dzień i dalsza dieta, aby do przodu,na pewno będzie lepiej.Trzymaj się.

Opublikowano

Oliwia kochana ja wiem ze nie ladnie...ale ja nie wiem czy ten produkt jest w polsce dostepny(ja mieszkam w Anglii).

Emm...popatrzylam w internecie, ale wychodzi na to ze w Polsce tego nie ma.

Na tej stronie mozna zobaczyc jak wygladaja: https://www.mysupermarket.co.uk/Hartleys_-_...y_In_Ocado.html

A noz widelec ktos upoluje na zakupach.

A lody juz sie mroza, jak beda dobre to wrzuce przepis pozniej :D

Pozdrawiam

Opublikowano
Pola- eee..ja jem czasem rolmopsy, i z tego co pamietam to od czasu do czasu mozna. Pozniej jeszcze zerkne ale na 99%

Pocieszyłaś mnie, kochana. To do czasu do czasu sobie pozwolę. Ale będę się jednak starac jeść rybkę z parowara. Pozdrawiam Cię :D.

Opublikowano
szybkie pytanko- probowal ktos robic juz lody??

Poki co znalazlam 3 przepisy- bardzo podobne do siebie, ale jednak z malymi roznicami...i nie wiem na ktory sie zdecydowac.

A dzisiaj ku mej niepoczytanej radosci znalazlam w sklepie aromat truskawkowy! AAAA!

A kiedy znalazlam galaretki owocowe bez cukru i tluszczu to myslalam ze sie rozplacze z radosci :D heheheh

Pozdrawiam

jakies wahania nastroju kochaniutka? :grin: biedna bagi...galaretka doprowadziła ją do spazmów :grin::D no popatrz..jak niewiele człowiekowi potrzeba do szczęścia...:grin::D

Opublikowano
Kochana każda z nas ma coś na sumieniu,a moim zdaniem na początku jest najgorzej póżniej się przyzwyczaja i tak nie ciągnie,a jak piszesz,jutro nowy dzień i dalsza dieta, aby do przodu,na pewno będzie lepiej.Trzymaj się.

więc skoro robicie sesję terapeutyczną to ja tez się przyznam.. caały weekend grillowałam i oparłam się pokusom. ale jak goście sie rozjechali....poszlam na loda (2 gałki) i jeszcze raz na loda (bigmilka) mea culpa....mea maxima culpa

Opublikowano
ee?

Synkowi szybkiego powrotu do zdrowia.

Pozdrawiam

ee? no taka karma.....:D pyli....

- Panie doktorze, mam depresję.

- Wie pan, najskuteczniejszym lekarstwem na to jest zanurzyć się po uszy w robocie.

- Ale ja beton mieszam.

po ostatniej kumulacji

Stoi dziennikarz pod budką Lotto przed kumulacją i robi z graczami wywiady. Podjeżdża pod budkę facet trabantem, dziennikarz podchodzi do niego i pyta:

- Co pan zrobiłby z wygraną?

- No, przeznaczyłbym na większe mieszkanie, na Poloneza.

- A reszta?

- Reszta na konto.

Podjeżdża jakiś facet Polonezem, dziennikarz pyta:

- No, to jakiś dom, Mercedes....

- A reszta?

- Reszta na konto.

Podjeżdża facet Mercedesem 600 SL. Dziennikarz:

- Spłaciłbym urząd skarbowy, potem ZUS, może komornika ...

- A reszta?

- A reszta niech k...a czeka!

dobranoc bagi

Opublikowano

Dziewczyny,bez różnych takich...załamań i zwątpień...trzeba iść do przodu.Jak już się zaczęło to trzeba skończyć.Na pocieszenie odemnie kwiatuszek  :D

post-7037-1241554145_thumb.jpeg

Margot ,szybkiego powrotu do zdrowia synkowi!

Opublikowano

Dziewczyny nie możecie mieć wyrzutów sumienia to nic dobrego ja tez parę razy zgrzeszyłam czekoladki, ciacho a nawet tortilla no po prostu musiałam tak mnie naszło, ale jest wszystko ok mam wage jaka chciałam miec teraz jestem na fazie 3 i mam nadzieje ze dam rade. Pozdrawiam :D

Opublikowano

witam rankiem, czytam wszystko co dziennie, jestem z wami ale moja waga nadal stoi, jestem coraz bardziej zla. Wczoraj w aptece zamowilam sobie skrobie kukurydziana, bedzie w czwartek. Mam nadzieje ze wy tez mozecie zapytac w aptekach moze wam sprowadza, zawsze taniej niz na internecie, no koszty przesyłki....Gdy nachodzi mnie na słodkie ratuje sie robiac kogel mogel....zamiast cukru kupilam fruktoze sypką w aptece/to chyba dozwolone/ kawe pije ze sodzikiem w tabletce,wode pije.Sama nie wiem czemu ta waga stoi, ale mam jeszcze nadzieje ze ruszy.... Miłej srody zycze moim koleżankom, bez stresu, aby dzieci nie chorowały,,,,,

Opublikowano
szybkie pytanko- probowal ktos robic juz lody??

Poki co znalazlam 3 przepisy- bardzo podobne do siebie, ale jednak z malymi roznicami...i nie wiem na ktory sie zdecydowac.

Pozdrawiam

Udało Ci się już te lody zrobić??!!?? Bo w naszych przepisach jest Śliweczki

przepis na lody - już raz je sobie zrobiłam - PYSZOTKA!!! Tylko trochę za mocno

mi się zamroziły, ale może tak ma być.. Choć wystarczyło je na chwilkę wyciągnć

z zamrażalnika i można było je spokojnie jeść. Smakowały jak prawdziwe :grin:

Pogoda się co prawda u mnie trochę popsuła, ale może zrobię je sobie dzisiaj, a co!!

MNIAMmmmmm..............

Aaa... no i melduję, że HERBATNIK A'LA CIASTO zjadliwy, ale oczywiście za dużo

aromatu, a za mało słodzika dałam, no i formy niczym nie posmarowałam, i ledwo wyskrobałam to swoje ciacho. Ale będę je robić częście - bo nie ma w nim żadnych

naciąganych składników (mam na myśli mąkę kukurydzianą..) tylko wszystko co można

(bo otręby i jajka - i to wszystko)!!!

Sredecznie pozdrawiam Wszystkich...

BOGI Ty się nie pogniewałaś o to ranne wstawanie?? Bo coś ostatnio Cię nie widzę

i znowu rano jestem sama :D