Skocz do zawartości

Rewelacyjna Dieta Protal !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie :mrgreen:

Jestem na Protal I od poniedziałku, czyli dzisiaj 4 dzień i jak na razie 2,3 kg mniej :D Jest to mały sukces! Mam zamiar się inspirować radami Forumowiczek i wytrwać do końca kuracji :D

Buziaki dla wszystkich!

Carrie

PS> Kto mi powie jak wstawić gotowy suwaczek w sygnaturkę??

Opublikowano
Witam wszystkich serdecznie :mrgreen:

Jestem na Protal I od poniedziałku, czyli dzisiaj 4 dzień i jak na razie 2,3 kg mniej :D Jest to mały sukces! Mam zamiar się inspirować radami Forumowiczek i wytrwać do końca kuracji :D

Buziaki dla wszystkich!

Carrie

PS> Kto mi powie jak wstawić gotowy suwaczek w sygnaturkę??

Musisz w sygnaturkę wkleić link nadający się na forum, a nie na bloga

Opublikowano
Ja kupilam tylko owsiane( bo pszennych nie dostalam) w zwykłym "Społem" obok domu :mrgreen:

Dzisiaj zamierzam udac sie do jakiegoś marketu- przy okazji zobacze i dam znac czy są w "wielkim sklepie".

OK, będę wdzięczna :D Ja kupowałam przez internet, ale wysyłka kosztuje tyle co otręby. Zeby się opłacało musiałabym kupić chyba worek.

Opublikowano
Pola na faktycznie niedaleko :mrgreen: Podpatrzylam na Naszej Klasie :>

Pozdrawiam serdecznie sasiadko :D

Bardzo mi miło :D. I bardzo się cieszę!!

Opublikowano
Dziewczyny, jestem zacofana!! W jakimś poście (nie mogę go znaleźć) była mowa o 2 książkach Ducana. Ja mam tylko jedną: "Nie potrafię schudnąć". Co to za druga?

Juggin - pozdrawiam Cię na początek i witam w gronie protalowiczek. Mąki kukurydzianej chyba nie można, dziewczyny stosują mazeinę. Ale naleśniki można zrobić z mielonych otrąb, które można w każdej fazie. Skoro jesteś ze Szczecina, to daj cynk, gdzie można kupić otręby. Szukałam w kilku sklepach ale były tylko ze śliwką albo jabłkiem, a takich nie powinno się jeść.

2 ksiązka to są przepisy ale podobno nic specjalnego same bardzo wyszukane dania :mrgreen:

Opublikowano
mowa o 2 książkach Ducana. Ja mam tylko jedną: "Nie potrafię schudnąć". Co to za druga?

Witaj Polu!

Druga książka to ta z przepisami:

[LINK NIEAKTUALNY]

Buźka, M

Opublikowano
2 ksiązka to są przepisy ale podobno nic specjalnego same bardzo wyszukane dania :D

Eee ja mam tą książkę i te dania są ok :mrgreen: standardowe przepisy no czasami się cosik trafi ale ogólnie jest ok!

Opublikowano
gdzie można kupić otręby. Szukałam w kilku sklepach ale były tylko ze śliwką albo jabłkiem, a takich nie powinno się jeść.

Polu jak kupuję najczęściej w Intermarsche, Kaufland, Tesco, ale i w mniejszych sklepikach można je dostać.

Opublikowano

...ja natomiast nie mogę trafić na słodzik w płynie ciągle tylko tablety :mrgreen:??:

A Wy Kochane dziewuszki gdzie się zaopatrujecie w te cudo??? heh :D

Opublikowano
...ja natomiast nie mogę trafić na słodzik w płynie ciągle tylko tablety :mrgreen:??:

A Wy Kochane dziewuszki gdzie się zaopatrujecie w te cudo??? heh :D

Milenko ja ostatnio w Kaufandzie kupowałam sobie słodzik w proszku do pieczenia i gotowania i był też taki w płynie - nie wiedziałam który wziąć i wzięłam w proszku. Cena ok 5-6 zł a ten w płynie ok. 8 zł

A Ty jesz serki waniliowe Danona? Czy źle zrozumiałam. Pozdrawiam

Opublikowano
ja ostatnio w Kaufandzie

A Ty jesz serki waniliowe Danona?

Aha to będę musiałam tam zajrzeć.

Nie no coś Ty nie jem pytałam o to Margot bo coś pisała że dodaje do ciasta i się zdziwiłam, no bo to sporo węgli a i pewnie tłuszczu też...ja jadłam homo Ostrowi ale już nie pamiętam kiedy miałam go ostatnio w ustach przez jakiś czas nie mogłam patrzeć na niego....

M

Opublikowano
Aha to będę musiałam tam zajrzeć.

Nie no coś Ty nie jem pytałam o to Margot bo coś pisała że dodaje do ciasta i się zdziwiłam, no bo to sporo węgli a i pewnie tłuszczu też...ja jadłam homo Ostrowi ale już nie pamiętam kiedy miałam go ostatnio w ustach przez jakiś czas nie mogłam patrzeć na niego....

M

ostrowia ma 4,8 danonki 5% tluszczu :mrgreen: ja jadam, na poprawę samopoczucia :D

a z ciekawości zapytam..tę mazeinę w której fazie mozna? w 2 czy 3?

Opublikowano

Dziewczyny odnosnie slodziku to na innym forum podpatrzylam ze w aptece mozna sobie zamowic taki w proszku jakby ktos w sklepie nie mogl upolowac.

Carrie- witamy na forum i trzymamy kciuki! Kochana ile ty masz wzrostu? Bo waga docelowa na twoim suwaku wydaje sie baardzo niska.