bogi Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 witam, ja już tez psa nakarmilam, porozmawiałam z mężemprzez tel, notabene mnie obudził :mrgreen: . kanapki dzieciom zrobilam, więc pora na kawke.Waga stoi, przy warzywkach podobno normalnie. Musze jeszcze schudnac do tego 6 czerwca do spotkania klasowego, chociaz ze 3 kg, ale czy sie uda??? No najlepiej jak bym juz wtedy wazyła te swoje 65 kg :D :D :-D :D ale nierealne.....życze miłego dnia...i wagi w dół Cytuj
Maruda Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 mallinko Ty to chyba w innej strefie czasowej żyjesz :mrgreen: balbinko - nie musisz chyba wcale ograniczać protalowego jedzenia. W końcu Twój organizm musi mieć co przetwarzać, tzn. musi mieć duuużo tych białek, żeby popracować i tracić przy tym kalorie.. Ale faktem jest smakołyki - nawet takie protalowe ciacha - trzeba ograniczyć :D Mi waga od 1,5 tyg. stoi.. Ale dzisiaj zjadam już ostatnie porcje biszkoptu i serniczka więc już chyba powinno być dobrze... :-D No i ile Ty masz u siebie tych niskotłuszczowych produktów WOW!!! Super - ja to na głowie muszę stanać, żeby u nas w PL coś znaleźć. :D Bogi - ty pewno też się zaraz pojawisz, więc pozdrawiam Cię serdecznie. Weekendowa dawka humoru była rewelacyjna!!! Udanego poniedziałku!!! Cytuj
balbina38 Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 witaj boqi rowniez dla ciebie milego dnia i kilogramow w dol :mrgreen: a te 3 kiloski zgubisz nie wiadomo kiedy :D Cytuj
mallina Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 Dzieki Malinko, jak widzisz ja tez juz na nogach ale masz dobrze juz III faza a u mnie zalamka dzis 4 dzien I fazy i 1,3 kg do przodu :mrgreen: chyba ogranicze jedzenie? a paska nie przesuwam, nie chce sie do konca zdolowac............... Balbinko no nie wiem czy tak mi dobrze,za dużo już można a człowiek istota słaba i jak bata nie ma nad sobą to za bardzo sobie folguje a wiadomo czym to grozi(powrót do punktu wyjscia).jest trudno i czasem bardzo bym chciała wrócić do fazy II,tak bezpiecznie.Jednak trzeba organizm przyzwyczajać do normalności,żeby nie było efektu jojo,a to trudne.Buziaczki [LINK NIEAKTUALNY] Cytuj
bogi Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 mallinko Ty to chyba w innej strefie czasowej żyjesz :mrgreen: balbinko - nie musisz chyba wcale ograniczać protalowego jedzenia. W końcu Twój organizm musi mieć co przetwarzać, tzn. musi mieć duuużo tych białek, żeby popracować i tracić przy tym kalorie.. Ale faktem jest smakołyki - nawet takie protalowe ciacha - trzeba ograniczyć :D Mi waga od 1,5 tyg. stoi.. Ale dzisiaj zjadam już ostatnie porcje biszkoptu i serniczka więc już chyba powinno być dobrze... :-D No i ile Ty masz u siebie tych niskotłuszczowych produktów WOW!!! Super - ja to na głowie muszę stanać, żeby u nas w PL coś znaleźć. :D Bogi - ty pewno też się zaraz pojawisz, więc pozdrawiam Cię serdecznie. Weekendowa dawka humoru była rewelacyjna!!! Udanego poniedziałku!!! witaj Marudo ja juz jestem i chyba pierwsza bylam,/ jeden post wyżej:)/, dzieki , dobrze ze sie podobalo,bo myślalam ze mnie wyrzucicie z tego forum za te kawały, ale widze ze jest OK Cytuj
balbina38 Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 Dzieki Marudo za slowa otuchy masz racje chyba na odwyk trafie z tymi slodyczami :mrgreen: wczoraj niestety zrobilam sobie krem cytrynowy z waszych przepisow i jak zaczelam jesc to nie moglam skonczyc i sie opanowac a rezultaty widac dzisiaj........ Cytuj
bogi Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 Dzieki Marudo za slowa otuchy masz racje chyba na odwyk trafie z tymi slodyczami :D wczoraj niestety zrobilam sobie krem cytrynowy z waszych przepisow i jak zaczelam jesc to nie moglam skonczyc i sie opanowac a rezultaty widac dzisiaj........ Balbina ja tez wczoraj zrobiłam krem kakaowy protalowy i go zjadłam:) bardzo czesto robie sobie kogel mogel ze słodzikiem i wcinam, mysle ze to co protalowe to spokojnie mozesz jesc, Dukan napisał bez ograniczen czasowo i ilościowo i dlatego ta dieta bardzo mi odpowiada, jem wtedy gdy jestem głodna..., nie licze kalorii, no a czasem musze cos odmówic, np, dzisiaj moja dyrektorka ma urodziny, bedzie ciacho kawa :mrgreen: , niestety, zrobilam sobie protalowa sałatke z surimi i jajkami plus warzywka i musi mi to wystarczyc... Cytuj
balbina38 Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 Sliweczko kochana jakie fajne zdjecie przepraszam ze wczesniej nie zobaczylam zmiany twojego avatora :mrgreen: Nie no babka I klasa !!!! Cytuj
balbina38 Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 Balbina ja tez wczoraj zrobiłam krem kakaowy protalowy i go zjadłam:) bardzo czesto robie sobie kogel mogel ze słodzikiem i wcinam, mysle ze to co protalowe to spokojnie mozesz jesc, Dukan napisał bez ograniczen czasowo i ilościowo i dlatego ta dieta bardzo mi odpowiada, jem wtedy gdy jestem głodna..., nie licze kalorii, no a czasem musze cos odmówic, np, dzisiaj moja dyrektorka ma urodziny, bedzie ciacho kawa :mrgreen: , niestety, zrobilam sobie protalowa sałatke z surimi i jajkami plus warzywka i musi mi to wystarczyc... Boqi slonce nasze tak wlasnie sobie tlumacze ze to protalowe slodkosci ale jak dola mam tak mam ........... Cytuj
Śliweczka Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 Witajcie Kochani!!! Sliweczko kochana jakie fajne zdjecie przepraszam ze wczesniej nie zobaczylam zmiany twojego avatora :D Nie no babka I klasa !!!! Dzięki Balbinko,ale do babki I klasy to wiele mi jeszcze brakuje :-D jakieś 45 kilo :D Boqi slonce nasze tak wlasnie sobie tlumacze ze to protalowe slodkosci ale jak dola mam tak mam ........... Ja myślę że na uderzeniówce lepiej się powstrzymać od słodkości,ale w sumie te nasze protalowe deserki nie powinny zaszkodzić naszym ciałkom :grin: Więc być może to nie deserek spowodował wzrost wagi...Ale nie dołuj się kochana,waga spadnie,bo innego wyjścia nie ma :mrgreen: Najgorzej jest się załamać,to też powoduje zatrzymanie wagi...wiem to po sobie.Uśmiech i dobre nastawienie są najlepszym lekarstwem na wzrosty wagowe :D Pozdrawiam serdesznie ze słonecznego Podlasia. Cytuj
m_a_r_g_o_t Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 cześć ranne ptaszki :mrgreen: zauwazyłam,że w kazdej fazie sa jakies kłopoty w 1- czy aby można słodkie? w 2- warzywa= brak spadku wagi. moze wrocić do 1 fazy? w 3- czy aby nie wrócic do 2 fazy? :D :D :-D :D :grin: czyli jak zwykle- wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma :grin: marudko, w sieciowych kupuję: lidl- nabiał z serii pilos i produkty serii linessa (??) bogaty wybór szynka 0% kiełbaski drobiowe stokrotka- wszystkie otręby, serki wiejskie, homo z ostrowi biedronka- rewelacyjne parówki, rewelacyjne kabanoski podsuszane drobiowe carrefour- woda firmowa (niskosodowa)- ale niezbyt mi smakuje, firmowe z 0% tł. reszte dostępnych nie wymieniam, bo w każdym sklepie Cytuj
m_a_r_g_o_t Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 acha, moze dodacie cos, co przeoczylam? i powiedzcie gdzie kupujecie mozarelle odtłuszczoną Cytuj
juggin Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 Witam w pochmurny poniedziałek. Mam weekendowe zaleglosci w czytaniu i niestety nie moge tego opanować, bo co przeczytam posta z dowcipem to w calym domu roznosi sie smiech :mrgreen: Naprawdę nie proznowaliscie w te dni. Co do diety to w sobote zaczelam bialka + warzywa. O dziwo przestalam byc glodna.Jestem w odwiedzinach u rodziców i nie mam wagi, ale w środę wracam do Szczecina i tam zobaczę rezultaty. Nielatwo odmówic rodzimych pyszności jak np. pierogi babci, ale dzielnie się trzymam. Życzę wszystkim miłego dnia. Cytuj
m_a_r_g_o_t Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 Witam w pochmurny poniedziałek. Mam weekendowe zaleglosci w czytaniu i niestety nie moge tego opanować, bo co przeczytam posta z dowcipem to w calym domu roznosi sie smiech :mrgreen: Naprawdę nie proznowaliscie w te dni. Co do diety to w sobote zaczelam bialka + warzywa. O dziwo przestalam byc glodna.Jestem w odwiedzinach u rodziców i nie mam wagi, ale w środę wracam do Szczecina i tam zobaczę rezultaty. Nielatwo odmówic rodzimych pyszności jak np. pierogi babci, ale dzielnie się trzymam. Życzę wszystkim miłego dnia. oooooo! bez takich tu herezji!!!! pierogi!! :D :-D :D :grin: :grin: u mnie piekna pogoda, kawały rzeczywiście pierwsza klasa pozdrawiam i życzę miłego odpoczynku na łonie rodziny :D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi