Maruda Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 marudko, w sieciowych kupuję: lidl- nabiał z serii pilos i produkty serii linessa (??) bogaty wybór szynka 0% kiełbaski drobiowe stokrotka- wszystkie otręby, serki wiejskie, homo z ostrowi biedronka- rewelacyjne parówki, rewelacyjne kabanoski podsuszane drobiowe carrefour- woda firmowa (niskosodowa)- ale niezbyt mi smakuje, firmowe z 0% tł. reszte dostępnych nie wymieniam, bo w każdym sklepie Dzięki Margot!!! :D Te z linessy też już znam.. Jeszcze ostatnio się skusiłam na te 'lody ciepłe' z linessy - NAPEWNO NIE WOLNO!!! Ale ta firma tak kusi :mrgreen: Tylko szkoda, że w jednym sklepie nie można kupić wszystkiego. Nie żebym nie lubiła zakupów.. Ale tyle pokus czycha w sklepach. Jeszcze przez ten zastój wagowy to zastanawiam się nad utrwalaniem.. Choć marzy mi się jeszcze to 7 kilo mniej... Chyba teraz trochę wolniej będę chudnąć.. ale nadal chcę się odżywiać protalowo. Tyle, że teraz mam sporo na głowie.. Dlatego proszę, trzymajcie za mnie kciuki - i mam nadzieje, że wkrótcę będę się miała Wam czym pochwalić. Ale póki co -żyję z stresie... Cytuj
Śliweczka Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 Dzięki Margot!!! :D Te z linessy też już znam.. Jeszcze ostatnio się skusiłam na te 'lody ciepłe' z linessy - NAPEWNO NIE WOLNO!!! Ale ta firma tak kusi :mrgreen: Tylko szkoda, że w jednym sklepie nie można kupić wszystkiego. Nie żebym nie lubiła zakupów.. Ale tyle pokus czycha w sklepach. Jeszcze przez ten zastój wagowy to zastanawiam się nad utrwalaniem.. Choć marzy mi się jeszcze to 7 kilo mniej... Chyba teraz trochę wolniej będę chudnąć.. ale nadal chcę się odżywiać protalowo. Tyle, że teraz mam sporo na głowie.. Dlatego proszę, trzymajcie za mnie kciuki - i mam nadzieje, że wkrótcę będę się miała Wam czym pochwalić. Ale póki co -żyję z stresie... Marudo,ja trzymam kciuki...będzie dobrze.Czekam na wiadomość o tym że waga ruszyła. Cytuj
m_a_r_g_o_t Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 Dzięki Margot!!! :D Te z linessy też już znam.. Jeszcze ostatnio się skusiłam na te 'lody ciepłe' z linessy - NAPEWNO NIE WOLNO!!! Ale ta firma tak kusi :mrgreen: Tylko szkoda, że w jednym sklepie nie można kupić wszystkiego. Nie żebym nie lubiła zakupów.. Ale tyle pokus czycha w sklepach. Jeszcze przez ten zastój wagowy to zastanawiam się nad utrwalaniem.. Choć marzy mi się jeszcze to 7 kilo mniej... Chyba teraz trochę wolniej będę chudnąć.. ale nadal chcę się odżywiać protalowo. Tyle, że teraz mam sporo na głowie.. Dlatego proszę, trzymajcie za mnie kciuki - i mam nadzieje, że wkrótcę będę się miała Wam czym pochwalić. Ale póki co -żyję z stresie... kochana, to zjedz jednak tego lodzika. pewnie ,ze trzymamy kciuki. niech sie wszystko szybko prostuje!! ja tez lubie zakupy, ale nie art. spożywczych. wkurza mnie to stanie w zimnicy i wczytywanie w ilość tłuszczu. a najgorsze to rozczarowanie i odkładanie na półkę, gdy prawie leci ślinka na samą myśl konsumpcji :D acha! ja żyję w błogim szczęściu i waga stoi...wiec spoko, nie stresuj się dodatkowo Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 25 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 Torty DorotkiXX sa przepiekne,chyba poprosze Ja o pomysl na tort na 18 mojego syna ktory jest pilkarzem. Mówisz i masz https://wielkiezarcie.com/przepis21729.html [LINK NIEAKTUALNY] https://www.garnek.pl/ancia76/2645300/tort-...ko-na-specjalne https://www.deserlandia.pl/e4u.php/1,ModFil...1280&y=1024 https://images.google.pl/images?hl=pl&l...t=0&ndsp=18 https://images.google.pl/images?hl=pl&l...mp;aq=f&oq= [LINK NIEAKTUALNY] [LINK NIEAKTUALNY] [LINK NIEAKTUALNY] Cytuj
jaa Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 Balbinko kochana dziękuję Ci serdecznie, Ty wiesz za co :mrgreen: ;* Pozdrawiam kobietki ;* Cytuj
balbina38 Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 Witajcie Kochani!!! Dzięki Balbinko,ale do babki I klasy to wiele mi jeszcze brakuje :D jakieś 45 kilo :-D Ja myślę że na uderzeniówce lepiej się powstrzymać od słodkości,ale w sumie te nasze protalowe deserki nie powinny zaszkodzić naszym ciałkom :D Więc być może to nie deserek spowodował wzrost wagi...Ale nie dołuj się kochana,waga spadnie,bo innego wyjścia nie ma :mrgreen: Najgorzej jest się załamać,to też powoduje zatrzymanie wagi...wiem to po sobie.Uśmiech i dobre nastawienie są najlepszym lekarstwem na wzrosty wagowe :D Pozdrawiam serdesznie ze słonecznego Podlasia. Swiete slowa Sliweczko i tak zrobie :grin: Cytuj
balbina38 Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 Dzięki Margot!!! :D Te z linessy też już znam.. Jeszcze ostatnio się skusiłam na te 'lody ciepłe' z linessy - NAPEWNO NIE WOLNO!!! Ale ta firma tak kusi :mrgreen: Tylko szkoda, że w jednym sklepie nie można kupić wszystkiego. Nie żebym nie lubiła zakupów.. Ale tyle pokus czycha w sklepach. Jeszcze przez ten zastój wagowy to zastanawiam się nad utrwalaniem.. Choć marzy mi się jeszcze to 7 kilo mniej... Chyba teraz trochę wolniej będę chudnąć.. ale nadal chcę się odżywiać protalowo. Tyle, że teraz mam sporo na głowie.. Dlatego proszę, trzymajcie za mnie kciuki - i mam nadzieje, że wkrótcę będę się miała Wam czym pochwalić. Ale póki co -żyję z stresie... Marudko ja trzymam podwojnie i niech moc protein bedzie z toba ( to juz ktos pisal ale mi sie podoba :D ) Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 25 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 apetyt mam na wszystko co nie ucieka na drzewo(słodkości też), szalona malinko Ty mnie zawsze potrafisz rozweselic Cytuj
balbina38 Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 Balbinko kochana dziękuję Ci serdecznie, Ty wiesz za co :mrgreen: ;* Pozdrawiam kobietki ;* alez nie ma za co niech idzie na zdrowie :D Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 25 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 Balbinko no nie wiem czy tak mi dobrze,za dużo już można a człowiek istota słaba i jak bata nie ma nad sobą to za bardzo sobie folguje a wiadomo czym to grozi(powrót do punktu wyjscia) Pilnuj sie kochana! za duzo osiągnęłaś,zeby to teraz zaprzepaścic Cytuj
balbina38 Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 szalona malinko Ty mnie zawsze potrafisz rozweselic Witaj Dorotko zalozycielko tematu, szkoda ze tak zadko z nami bywasz milego dnia :mrgreen: Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 25 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 Witaj Dorotko zalozycielko tematu, szkoda ze tak zadko z nami bywasz milego dnia :mrgreen: Witam Cie balbinko! Postaram sie bywac częściej. Obiecuje Cytuj
balbina38 Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 kochana, to zjedz jednak tego lodzika. pewnie ,ze trzymamy kciuki. niech sie wszystko szybko prostuje!! ja tez lubie zakupy, ale nie art. spożywczych. wkurza mnie to stanie w zimnicy i wczytywanie w ilość tłuszczu. a najgorsze to rozczarowanie i odkładanie na półkę, gdy prawie leci ślinka na samą myśl konsumpcji :D acha! ja żyję w błogim szczęściu i waga stoi...wiec spoko, nie stresuj się dodatkowo Margot ty szczesciaro, ja tez chcialabym tak w blogim szcz......... :mrgreen: Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 25 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 Kochani moi moze założe nowy temat Diety Protal?? ten zrobił sie meeeeeega długi . Co o tym myślicie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi