Aneczka80 Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Marii a masz może skany tej drugiej książki Dukana z przepisami? Anula twoje osiągnięcia na suwaczku są extra zazdroszcze :) i gratuluje moja waga tak szybko się nie poddaje ;) ..... Cytuj
Aneczka80 Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Aneczko, ja mam identyczny problem, od urodzenia mego synka w 2006 nie moge dojść do siebie (w ciąży przytyłam prawie 30 kg). Dosłownie i w przenośni, dlatego właśnie zdecydowałam się na tą dietę... To jest nas 2 :) ja przytyłam tylko ok 10-13 kg ale mozolnie to ubywa ze mnie a diet to próbowałam przez ten czas juz bardzo dużo i chyba dlatego organizm jest juz zachartowany .... ale grzeszki też sie zdarzają trzeba to przyznac niestety .... trudno mi zrzucic centymetry w pasie uda poleciały a reszta stoi a tu wakacje i morze no jak to sie pokazac na tej plaży ..... :) a ulubione spodnie czekaja w szafie ....oby sie doczekały i ja tez..... ;) Cytuj
Anula1978 Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Anula twoje osiągnięcia na suwaczku są extra zazdroszcze :) i gratuluje moja waga tak szybko się nie poddaje ;) ..... Aneczko80 ale zauważ, że Ty jesteś na diecie od kwietnia a ja już od końca stycznia czyli już pełne 4 miechy.....a to kawał czasu. Zobacz inni bagi chyba zaczęła miesiąc później ode mnie i ma lepsze wyniki wagowe niż ja....każdy organizm inaczej reaguje i każdy inaczej spada. Ale trzeba cierpliwości i wytrwałości. Zobaczysz Tobie też sie uda jeśli będziesz się trzymać ściśle diety. Ja przez pierwsze 1,5 miesiąca nie grzeszyła dopiero później po troszku i może też waga mi się zatrzymywała. Z miesiąc temu stałam w miejscu ponad 3 tygodnie a teraz znów stoję z 1,5 tyg. w miejscu. Toć to można nerwicy dostać hi hi hi. Aneczko trzymam za Ciebie kciuki - na pewno Ci się uda. Pozdrawiam. Cytuj
zuza125 Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Zuzenko z tymi serkami smakowymi to bym uwazala kochana o ile dobrze pamietam to dunkan pisal ze w II fazie mozna te smakowe ale deserek (maly) i raz na jakis czas ;) Oj szkoda, bo pyszne są :) Cytuj
zuza125 Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Nie mam, ale mam zebrane przepisy z jakiegoś forum, chyba 70 stron w wordzie, mogę przesłać. To ja też poproszę ;) mail to: zuza125@interia.pl Cytuj
Śliweczka Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Nie mam, ale mam zebrane przepisy z jakiegoś forum, chyba 70 stron w wordzie, mogę przesłać. O to i ja poproszę przepisy ,jeśli można :agatasliwa@interia.pl Cytuj
Anula1978 Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Marii masz misję do wypełnienia.....widzisz od razu le chętnych.......fajnie będziemy razem gotować ;) Ja uciekam z forum....odezwę się jutro. Pa Cytuj
Milenka Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Marii to może wklej te przepisy w naszym odrębnym temacie odnośnie przepisów, w ten sposób każdy będzie mógł tam zerknąć to co ja czekam heh Czekam na new przepisiki na stronce: https://www.smaczny.pl/forum/Przepisy-Na-Ok...iowa-t7437.html Buziolki, M ;) Cytuj
bagi Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 O jak tu gwarnie ;) 70 stron przepisow to cale mnooostwo...tylko ciekawe ile sie bedzie powtarzalo z tego co juz mamy. No czekam z niecierpliwoscia w kazdym razie. Kto to pisal o tych obrazkach z boku? Edytah? No mnie to one na pewno nie motywuja a raczej demotywuja..baaardzo hehe :) Acha, a jak juz bedziesz ze 2m-ce na diecie, to wtedy napisz nam o apetycie na slodycze :> Tak sie ciagle zastanawiam jak ludzie pisza ze im apetyt na slodycze i generalnie w ogole minal...czy tylko ja jakas inna jestem? Bo ja nie dosc ze glod czuje czesto to na mysl o slodyczach slinotok natychmiastowy hehe :) No pocieszcie mnie dziewczyny i powiedzcie ze gloda macie czasem ;] Anulka nie przejmuj sie ze Tobie kilogramy leca wolniej, widzisz, ja myslalam ze do tej pory bede juz w 3ciej fazie a tu klops- te ostatnie kilogramy to chyba tak sie trzymaja ze to juz smieszne nie jest..do tego sie czlowiek frustruje ze juz tak blisko...aaaaale jeszcze nie calkiem na mecie. Kto wie, w tym tempie jakie mam moze do 3ciej bedziemy razem przechodzic :)) Pozdrawiam serdecznie Cytuj
Aneczka80 Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Aneczko80 ale zauważ, że Ty jesteś na diecie od kwietnia a ja już od końca stycznia czyli już pełne 4 miechy.....a to kawał czasu. Zobacz inni bagi chyba zaczęła miesiąc później ode mnie i ma lepsze wyniki wagowe niż ja....każdy organizm inaczej reaguje i każdy inaczej spada. Ale trzeba cierpliwości i wytrwałości. Zobaczysz Tobie też sie uda jeśli będziesz się trzymać ściśle diety. Ja przez pierwsze 1,5 miesiąca nie grzeszyła dopiero później po troszku i może też waga mi się zatrzymywała. Z miesiąc temu stałam w miejscu ponad 3 tygodnie a teraz znów stoję z 1,5 tyg. w miejscu. Toć to można nerwicy dostać hi hi hi. Aneczko trzymam za Ciebie kciuki - na pewno Ci się uda. Pozdrawiam. Dzieki za kciuki ;) przydadza sie kochana ja sie cała wiecznosc odchudzam takze twoj wynik robi na mnie wrazenie uwierz pozdrawiam :) Cytuj
Aneczka80 Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 O jak tu gwarnie :) 70 stron przepisow to cale mnooostwo...tylko ciekawe ile sie bedzie powtarzalo z tego co juz mamy. No czekam z niecierpliwoscia w kazdym razie. Kto to pisal o tych obrazkach z boku? Edytah? No mnie to one na pewno nie motywuja a raczej demotywuja..baaardzo hehe :) Acha, a jak juz bedziesz ze 2m-ce na diecie, to wtedy napisz nam o apetycie na slodycze :> Tak sie ciagle zastanawiam jak ludzie pisza ze im apetyt na slodycze i generalnie w ogole minal...czy tylko ja jakas inna jestem? Bo ja nie dosc ze glod czuje czesto to na mysl o slodyczach slinotok natychmiastowy hehe :) No pocieszcie mnie dziewczyny i powiedzcie ze gloda macie czasem ;] Anulka nie przejmuj sie ze Tobie kilogramy leca wolniej, widzisz, ja myslalam ze do tej pory bede juz w 3ciej fazie a tu klops- te ostatnie kilogramy to chyba tak sie trzymaja ze to juz smieszne nie jest..do tego sie czlowiek frustruje ze juz tak blisko...aaaaale jeszcze nie calkiem na mecie. Kto wie, w tym tempie jakie mam moze do 3ciej bedziemy razem przechodzic :lol: ) Pozdrawiam serdecznie Dzieki chudzinko inaczej niemożna cie Bagi nazwac :D ja tyle to w zyciu wazyc nie bende :) najgorzej wlasnie z ta flustacja bo ona nie motywuje a wokolo tyle pokus jedzeniowych ;) ze hoho ale obyś miała racje z tą 3 fazą super by było taki duecik :D :D z Wami kobitki to tak razniej i jakos troche sie trzymam z ta "silna wola " bo glupio sie pozniej przyznac do grzeszkow ... Pozdrawiam Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Witajcie dziewczynki ponownie. edytah wyslalam skany Cytuj
Wielka Optymistka Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Dziń dybry moje kochane dziewczęta! No to się rozpisałyście... ;) Dziękuje Wam Kochane za miłe komentarze na n-k...ale jaka tam ze mnie laska heh. Odnośnie tematu "żart" dla mnie to wsio rybka nie parzy mnie ni ziębi. Ament hihi :) ) U mnie pogoda również nie ciekawa, ale cieszę się bo nie będę musiała podlewać trawki <hura> niech pada! Hmm zakupiłam ostatnio serek homo Pilos w Lidlu i zastanawia mnie skład jego ponieważ napisane jest tylko to że zawiera 3% tł i nic o węglach czy białkach, czy to jest jakieś podejrzane pytanko brzmi czy ktoś jeszcze kupuje owy serek!? Buziolki, M Milenko ja kupuję ten serek od początku mojej diety, używam go do lodów , sernika, placuszków.Na wieczku faktycznie jest podana tylko zawartość tłuszczu, ale jak spojrzysz z boku to jest podana wartość odżywcza w 100 g: wartość energetyczna 331kJ / 79 kcal białko 7,0 g węglowodany 6,0 g tłuszcz : 3,0 g Cytuj
benek Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Zacznę od końca!!! ZUZA125 - jeśli masz nerwy ze stali i nie spieszysz się z odchudzaniem to możesz jeść te serki (żartuje) Osobiście jadam te serki około 1 dziennie - chudnę ale bardzo, bardzo,bardzo...... powoli, bo ja ogólnie zjadam więcej węglowodanów niż białek. Nie polecam, jeśli potrafisz żyć bez tego serka to żyj i chudnij szybko a przynajmniej szybciej niż ja. waniliowy ma mniej węgli niż owocowe ale decyzja należy do Ciebie. Margot- Bogi - i tak zapobiegawczo Lenox Demokracja polega na tym, że każdy ma prawo wygłosić swoje zdanie na każdy temat jednak nie ma prawa obrażać innych, którzy się z tym zdaniem nie zgadzają. Naśmiewać się, że dosięga nas permanentne niezadowolenie tylko dlatego, że się odchudzamy? A przepraszam, co Ty robisz (robiłaś) na tym forum....? byłam pewna, że się odchudzasz. <<moge podac tysiąc przykładów postów, gdy ci niezadowoleni pękali ze śmiechu, aż popuszczali>> - zgadza się, ja też bardzo lubię kawały, ale pomysł z osobnym forum na kawały nie był chyba obraźliwy. Jak będę chciała śmiać się do rozpuku to wpiszę sobie w google ,,kawały" i mogę sobie cały dzień tam siedzieć. Ja natomias mogę Ci podać tysiąc przykładów postów w których zachwalałaś nasze forumowiczki, jakie to my wspaniałe jesteśmy, pocieszycielki, zawsze można na nas liczyć ....itp itd. i CO? widzę, że szybko zmieniłaś zdanie, wystarczyła jedna uwaga na temat kawałów i juz nas nie lubisz. Przepraszam, że znowu rozgrzebuję tę sprawę ale nie było mnie tu kilka dni i dopiero dzisiaj tu zajżałam. Nie mogę pominąć tej sprawy i z góry przepraszam jęśli ktoś poczuje się urażony ale nie umiem przejś obok tego wydarzenia obojętnie. Jest mi niezmiernie przykro z powodu obrażenia się na nas Margot i Bogi a pewnie i Lenox do nich dołączy. Nie umiem tego zrozumieć. brakuje mi poprostu słów....śmiałam się z kawałów, bardzo lubię je czytać ale to jest FORUM-SMACZNY-DIETA PROTAL- dieta która pomaga mi walczyć z chorobami i jest przyjazna mojemu organizmowi. Margot i Bogi wbiłyście mi nóż w plecy!!!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi