balbina38 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 Witajcie, ja niestety tylko na chwilę, muszę wracać do pracy i nawet nie przeczytam waszych postów. Jednak musiałam tu wpaść, bo zrobiłam coś strasznego :grin: . Najadłam się dziś truskawek!!! I muszę to komuś powiedzieć, komuś, kto zrozumie mojego kaca moralnego. Oparłam się pączkom, ptasiemu mleczku i wielu innym słodkościom a nie uchroniłam się przed truskawkami. Pierwszą zjadłam bezwiednie a następne to już niestety z pełna premedytacją. Cóż, trzeba to będzie odpokutować!! Od przyszłego tygodnia będę miała już dla Was więcej czasu. Jutro mam konkurs i jeszcze muszę go dopracować, a więc dobrej nocy i trzymajcie kciuki za moją słabą silną wolę :D JAK MUS TO MUS a z truskawek masz u mnie rozgrzeszenie ;) Cytuj
balbina38 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 Kochane ja uciekam zycze spokojnej nocki papa ;) Cytuj
grazzia Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 Witam wieczorowa pora.Widze ze nie sama mam ten problem ze spadkiem wagi.u mnie te durne ostatnie 2kg ktore od 4 tygodni nie moge z rzucic ;) nie wiem czy to juz organizm nie pozwala czy cos innego moze moje podjadanie? -marudo powodzenia ztym wlasnym m4 -Dorotko tylko nie skacz litosci my tez mamy czesto dola. -Witam nowe panie -Pysiek i ANIU77 powodzenia i oby do przodu z mniejsza waga. -bogi slodzik do pieczenia i gotowania kupuje w kauflandzie i w proszku i w plynie jest -aha mialam napisac o tym serku kupilam go jest bardzo smaczny,wyjasniam serek wiejski z Piatnicy w ksztalcie rozka nie jest granulowany i zawiera:0%tluszczu, 3,5g weglowodanow i 18,5 g bialka to mysle ze dobry dla nas Cytuj
yva8 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 yva tylko pogratulowac waga poleciala ze hoho powiedz kochana jak to zrobilas? ;) Mogłabym o to samo spytać Ciebie. Też masz rewelacyjne wyniki. Ja po prostu lubię mięsko, mięsożerny ssak jestem, a więc jadłam to co lubię, nie chodziłam głodna (niestety nie ćwiczyłam), a chudłam tak jakoś mimochodem. W ogóle nie czuję, że jestem na diecie i pierwszy raz w zyciu nie zastanawiam się, co zjem jak schudnę. Cytuj
grazzia Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 moze mi ktos podpowie ,jak wstawic gliter zrobilam go ale nie wiem co dalej Cytuj
asienka19873 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 asienko w jakim rejonie mieszkasz ze u ciebie taka piekna pogoda? ;) ja mieszkam w NRW i u nas bylo super :grin: Cytuj
asienka19873 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 To Polu jesteśmy dwie :-( Ja też dzisiaj podjadłam truskawek :D Ale one tak pięknie pachniały i uśmiechały się do mnie ;) Trzymam kciuki za Ciebie ,siebie i resztę Protalek,żeby nasza silna wola nie słabła :grin: a ja to truskawek jeszcze nie jadlam... ale nie martwcie sie tymi truskawkami one nie maja tak duzo kcal tylko 35 na 100g :oops: lepsze to niz jakies ciacho z kremem itp. Cytuj
juggin Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 moze mi ktos podpowie ,jak wstawic gliter zrobilam go ale nie wiem co dalej Jesli już go stworzyłas to po prawej stronie masz linki, kopiujesz link na forum i wklejasz do edycji sygnaturki pod suwaczkiem np. Klikasz zmien sygnaturkę i gotowe ;) Cytuj
asienka19873 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 Pogody zazdroszczę,bo u mnie pogoda deszczowo-burzowa.Kebaba też zazdroszczę...kiedy ja będę mogła bez grzechu zjeść kebaba...chyba nigdy,bo przecież zestarzeję się na protalu ;) Waga nie spada,ale pewnie spadnie w końcu.Mam taką nadzieję. no fajnie bylo..a ten kebab byl boski.. :grin: zjesz kiedys na pewno!!!! sliweczko no co ty! napewno nie bedzie trwala ta dieta wiecznie :D ja tez mam nadzieje ze spadnie,trzymam kciuki! Cytuj
grazzia Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 juggin dziekuje bardzo udalo sie ja taka troche w tyle z komputerem Cytuj
Maragrete Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 O wy przebrzydłe truskawkożercy i kebabożercy ! Do was piszę grzesznice.. ;) ..nie dość że jedzą i grzeszą to jeszcze piszą o tym ze szczegółami ......i wnerwiają mnie, która oparła sie dziś tylu pokusom....ale to chyba zasługa tego ostatniego spadku, to on podziałał na mnie mobilizująco i choc byłam dzis na ryneczku i choc truskawki też sie do mnie uśmiechały jak do ciebie Śliweczko to nie kupiłam ani sobie, ani swojemu dziecku (co prawda to już stary koń !) ... a co.. taka jestem macocha, i to w Dniu Dziecka.... Aniu 77 witaj w naszym gronie i trzymaj sie mocno zasad, swojego celu i ...nas , a sukces murowany ! :grin: A serek homo 0 % kupuje w Carefourze produkcji Ostrowii, taki z szaro-niebieska etykietą, nie jest najsmaczniejszy, ale... Poczytaj nasze wcześniejsze posty, to dowiesz sie więcej : co i gdzie kupować. Dziewczyny bartdzo często pisaly tez o bogatej ofercie Lidla w nasze proto-produkty, ale ja jak poszłam u mnie, w moim mieście to byłam zawiedziona, w moim Lidlu nie jest ich wiele.Po woli uczę sie po co biec do którego marketu, dobrze że mam ich wokół do wyboru...... Aha i jeszcze słówko do "postojowych" koleżanek-protalek. Waga postoi, postoi i w końcu ruszy,jak u mnie................po burzy zawsze jest słońce, spoób Bagusi, żeby na poprawę humoru poprzymierzać jakieś stare ciuchy i zobaczxyć że znów pasuja - jest super ! Dzieki kochana ! Cytuj
mallina Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Witam Wszystkie Protalki a w szczególności nasze nowe koleżanki.Leżę już od godziny i myślę,aż już od tego natłoku myśli głowa mnie rozbolała ;) W końcu jestem blondynką i to może być szkodliwe :grin: Postanowiłam wypić z Wami kawkę.Kończy się @ a 2 kg dalej do przodu.Kiedyś Maruda podpowiedziała mi,że jej mama(jest też w 3 fazie) czasem robi sobie zamiast 1 to 2 dni proteinowe w tygodniu i ja tak właśnie zamierzam.Już dzisiaj i jutro,napiszę póżniej czy poskutkowało.Miłego dnia [LINK NIEAKTUALNY] Cytuj
balbina38 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Witajcie kochane, ja drugi dzien na warzywkach ale powiem szczerze ze tych warzywek to prawie wogole nie jadlam wczoraj, jak to sie mozna przyzwyczaic do proteinek ;) malinko trzymaj sie i jezeli dobrze sie czujesz to pewnie strzel sobie 2 dni proteinek zamiast jednego :grin: Cytuj
bogi Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 witam wszystkie ranne ptaszki i te śpiochy oczywiście też!!;) dziekuje za odpowiedz dotyczaca GLUKOZY, dzisiaj wybiore sie do centrum miasta to wpadne do kauflandu , wiec zrobie sobie zakupy. Macie racje ze przymiarka ciuchów do ktorych sie nie wchodziło a teraz sa OK poprawia nastrój pomimo stojacej wagi:). Zycze miłego dnia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi