balbina38 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Oliwko i ja oczywiscie dolaczam sie do zyczen, W tym uroczystym dniu życzę Ci dwóch rzeczy: miłości, co w sens życie ubiera i szczęścia, by wygrać z losem w pokera. Cytuj
Czeremcha Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Mam pytanko,czy wy też na początku miałyście taki wilczy apetyt? ;) Bo ja jem i jem a wciąż jestem głodzieńka :D muszę szybciutko wypic kawusię i zrobic owsiankę bo burczy mi w bzruchu hehe :grin: Cytuj
balbina38 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Oj - to pocieszasz Śliweczko... z tymi 7 latami... :grin: A co do pracy - to ja mam usprawiedliwienie.. ploter padł w firmie.. miałam drukować rysunki... i klops.. Marudo ale ci dobrze mmmmmmmmmm, a ja dzisiaj do fryca moze sie pochwale nowa fryzura........... ;) Cytuj
balbina38 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Mam pytanko,czy wy też na początku miałyście taki wilczy apetyt? ;) Bo ja jem i jem a wciąż jestem głodzieńka :D muszę szybciutko wypic kawusię i zrobic owsiankę bo burczy mi w bzruchu hehe :grin: witaj czeremcha powiem ci kochana ze ja to bym konia z kopytami zjadla hehe i jeszcze wiecej ale w tej diecie wlasnie o to chodzi zeby jesc a nie glodzic sie oczywiscie tylko protalowe zarelko :-( Cytuj
Śliweczka Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 witaj czeremcha powiem ci kochana ze ja to bym konia z kopytami zjadla hehe i jeszcze wiecej ale w tej diecie wlasnie o to chodzi zeby jesc a nie glodzic sie oczywiscie tylko protalowe zarelko :-( Czeremcho ;) ja też tak czasem mam,na początku diety żarłam za trzech :grin: ,a teraz kiedy zbliżają się "te dni" to też jem sporooooo :D Jedz tylko dozwolone żarełko,a będzie ok. Cytuj
Czeremcha Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 No ja jem i jem że niedługo wrąbie całą lodówkę! :grin: Pewnie jestem głodna bo nie moge się obrzerac kotletami sojowymi ;) Ale mam nadzieje że to tylko pierwsze dni takie będą. Dzięki Balbinko,przynajmniej nie ja jedna :D Cytuj
Czeremcha Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Czeremcho ;) ja też tak czasem mam,na początku diety żarłam za trzech :D ,a teraz kiedy zbliżają się "te dni" to też jem sporooooo :-( Jedz tylko dozwolone żarełko,a będzie ok. No nic innego,tylko dozwolone! Ale po tych ostatnich pierogach to CIĘŻKO jak cholerka :grin: Cytuj
Śliweczka Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 No ja jem i jem że niedługo wrąbie całą lodówkę! :-( No nic innego,tylko dozwolone! Ale po tych ostatnich pierogach to CIĘŻKO jak cholerka :grin: Kurcze,Czeremcho,lodówki nie jedz!!! :oops: To wpadaj na pierogi,jak Ci ich brakuje ;) Tylko niestety protalowych ruskich nie da się zrobić :D Cytuj
oliwi3a Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Witam Śliweczko i Balbinko bardzo,bardzo dziękuję za życzenia. Śliweczko ja cały czas jestem pod silnym wrażeniem TWOJEJ osoby,jak ty to wszystko dajesz radę ogarnąć.Pamiętasz o naszych urodzinach,masz niesamowitą wiedzę na każdy temat, do tego rodzina i gospodarka.Chciałabym tak... Tymczasem,za mną nieprzespana noc,moja 3-letnia córcia miała wymioty,biegunkę i wysoką temperaturę,właśnie wybieramy się do lekarza. Waga trzeci dzień pokazuje po 0,300 mniej,wreszcie coś ruszyła. Wszystkie panie zapraszam na kawkę i serniczka,czy 12 każdej pasuje?No to jesteśmy umówione.Pa. Cytuj
Śliweczka Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Witam Śliweczko i Balbinko bardzo,bardzo dziękuję za życzenia. Śliweczko ja cały czas jestem pod silnym wrażeniem TWOJEJ osoby,jak ty to wszystko dajesz radę ogarnąć.Pamiętasz o naszych urodzinach,masz niesamowitą wiedzę na każdy temat, do tego rodzina i gospodarka.Chciałabym tak... Tymczasem,za mną nieprzespana noc,moja 3-letnia córcia miała wymioty,biegunkę i wysoką temperaturę,właśnie wybieramy się do lekarza. Waga trzeci dzień pokazuje po 0,300 mniej,wreszcie coś ruszyła. Wszystkie panie zapraszam na kawkę i serniczka,czy 12 każdej pasuje?No to jesteśmy umówione.Pa. Dziękuję Oliwio za miłe słowa :grin: Oj ,chorubsko jakieś się przypałętało.Zdrówka życzę córci. Cieszę się że waga ruszyła,niewiele ale zawsze to spadek ,a nie wzrost wagi. Oliwio,wpadam o 12,mi pasuje ;) Cytuj
balbina38 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Sliweczko kochana bo sie nie dopytalam jak tam Julci w szkole poszlo? udalosie bez wpadek ;) Cytuj
balbina38 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Witam Śliweczko i Balbinko bardzo,bardzo dziękuję za życzenia. Śliweczko ja cały czas jestem pod silnym wrażeniem TWOJEJ osoby,jak ty to wszystko dajesz radę ogarnąć.Pamiętasz o naszych urodzinach,masz niesamowitą wiedzę na każdy temat, do tego rodzina i gospodarka.Chciałabym tak... Tymczasem,za mną nieprzespana noc,moja 3-letnia córcia miała wymioty,biegunkę i wysoką temperaturę,właśnie wybieramy się do lekarza. Waga trzeci dzień pokazuje po 0,300 mniej,wreszcie coś ruszyła. Wszystkie panie zapraszam na kawkę i serniczka,czy 12 każdej pasuje?No to jesteśmy umówione.Pa. Oliwko chetnie bym zawitala ale mam inne terminy :grin: ale jedzcie i pijcie kochane i bawcie sie dobrze ;) a corcia niech wraca do zdrowka! Cytuj
balbina38 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 No ja jem i jem że niedługo wrąbie całą lodówkę! :D Pewnie jestem głodna bo nie moge się obrzerac kotletami sojowymi ;) Ale mam nadzieje że to tylko pierwsze dni takie będą. Dzięki Balbinko,przynajmniej nie ja jedna :-( Czeremcho zawsze do uslug hehe mam nadzieje ze mnie kiedys tez bedziecie podtrzymywac (jak mi laseczki zabraknie) :grin: Cytuj
Maruda Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 ..i ja się dołączam... :grin: Serdeczne życzonka uśmiechów i słonka. Szczęścia ogromnego - wszystkiego dobrego! Słońca i radości, dużo pomyślności. Na te urodzinki życzę zawsze słodkiej minki. Zdrowia, czasu dużo na zabawy i podróże. Moc uścisków, uśmiechów wiele w dni powszechne i niedziele. ;) ale karteczki to nie umiem wstawić... męczę się i męczę i nic.. Więc musi się obyć bez niej.. A na urodzinki również czuję się zaproszona HURA!!!! Dziękuję :-*** Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi