Maragrete Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Buuuuuuuuuuuuuuuuu nie lubię 3 fazy........co bym nie zjadła nowego to waga w górę ciach... Malinko jak ty to robisz???Czyżbym musiała zostać na 2 do końca życia??!!! Okropnie się czuję i mam doła dołasińskiego łęeeeeeeeeeee A wam to zdrówka życzę i idę se coby nie psuć innym humoru, po czwartku protalowym jak mi dół popuści to dam znać co z tą 3 fazą... Nie płacz Basiu i nie martw sie na zapas, a przede wszystkim nie strasz ;) nas bo nam spada motywacja....że tyle wyrzeczeń a potem znowu w górę... Dziewczyny maja racje i w książce tez było napisane, że organizm sie po woli u s t a b i l i z u j e, na pewno... z reszta nie bez powodu masz login : Dam Radę.... no to dasz radę.. :grin: Cytuj
Maragrete Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 U mnie w centralnej Polsce jesiennie i buro za oknem, leje, wieje i zimno... tak pogoda co to wiecie tylko coś słodkiego, kocyk i dobra książka poprawi nastrój... i jak tu wytrwać w diecie...trudno będzie. ;) Albo wiem - najlepiej zająć głowę i ręce jakąś intensywna pracą : porządki w szafach, wyszorować piekarnik albo posprzątać piwnicę.... albo kino.... coś muszę wymyslec, bo jak nie to polegnę w tej nierównej walce ze słodyczami i jesiennym widokiem za oknem... Cytuj
Maragrete Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Chciałam sobie wprowadzić do sygnatury podpis kolorowy, fikuśny z glitery.pl i coś pochrzaniłam bo nie wyszło...buuu... jak to zrobić ;) Cytuj
grazzia Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 OLIWIO !!!…………… W dniu Twoich urodzin, składam Ci życzenia: aby się spełniły wszystkie Twe marzenia, które są dla Ciebie jak słońce dla świata. Niech szczęśliwie płyną Twe kolejne lata. …………… ..() ----- () ----- () …………….. || -— --|| —-- || ………… .{*~*~*~*~*~*~*} ………@@@@@@@@@@@@@ …… { ~*~*~*~*~*~*~*~*~*} … . @@@@@@@@@@@@@@@ … .{*~*~*~* ~~** ~*~*~ *~*} …{ *~*Wszystko najlepszego!~*~} …{ ~*~*~*~*..******..*~*~*~*} …@@@@@@@@@@@@@@@@@ ……………… … )---------( ………… ____ ,-----------, ___ 100 LAT!!!!!!!! :**** Cytuj
grazzia Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Oliwio zycze rowniez zdrowka coreczce, jak dziecko chore to i czlowiek miejsca nie moze znalezc. -MARUDO wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy u mnie juz wkrotce 23latka jest roznie jak to w malzenstwie ale razem zawsze lepiej Cytuj
oliwi3a Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Jeszcze raz bardzo serdecznie dziękuję za wszystkie życzenia. Balbinko pogaduchy się udały. Córcia albo raczej jej żołądek co godzinę przypominają sobie o chorobie,i jest wielki płacz,po 10 minutach przechodzi i jest spokój na następną godzinę.Może już będzie lepiej.Pozdrawiam wszystkich,pa. Cytuj
Czeremcha Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Chciałam sobie wprowadzić do sygnatury podpis kolorowy, fikuśny z glitery.pl i coś pochrzaniłam bo nie wyszło...buuu... jak to zrobić ;) : Nie pamiętam dokładnie ale musisz chyba w zmianie sygnaturki kliknąc na dodaj zdjęcie i tam wkleic swój link,ale nie jestem pewna :grin: Cytuj
Aneczka80 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Witam dziewczynki ja również dołączam się do życzonek dla Oliwki - spełnienia marzeń :-( witam również nowe protalowiczki ja ostatnio mała sie udzielam bo niestety jestem zawalona robota ;) i mam mało czasu a w domu bobasinski czeka zabiera mi wiekszośc czasu ale czytam regularnie wszystko i kawke z wami popijam zawsze jest pyszna .Mam pytanie czy ktoras ma moze problemy z brzuszkiem bo niestety uda mi chudna a brzuch po ciazy pozosał nie dokonca taki jak bym chciała i nie wiem co tu zrobic ? moze ktoś to zna rozwiazanie ? Balbinko gratuluje wyników na paseczku są rewelacyjne :oops: :grin: :D . Cytuj
Śliweczka Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Witam dziewczynki ja również dołączam się do życzonek dla Oliwki - spełnienia marzeń :oops: witam również nowe protalowiczki ja ostatnio mała sie udzielam bo niestety jestem zawalona robota :grin: i mam mało czasu a w domu bobasinski czeka zabiera mi wiekszośc czasu ale czytam regularnie wszystko i kawke z wami popijam zawsze jest pyszna .Mam pytanie czy ktoras ma moze problemy z brzuszkiem bo niestety uda mi chudna a brzuch po ciazy pozosał nie dokonca taki jak bym chciała i nie wiem co tu zrobic ? moze ktoś to zna rozwiazanie ? Balbinko gratuluje wyników na paseczku są rewelacyjne :) :D :-( . O tak,ja też mam problem z brzuchem.Po czterech ciążach pozostał wielki i teraz jak chudnę to wisi zamiast znikać.Kurcze ,tak bym chciała żeby go nie było :) ,ale chyba się nie da.Tylko operacja pewnie by mnie ratowała.No trudno,jakoś to przeżyję ;) Cytuj
Śliweczka Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Coś ucichło...Pouciekali wszyscy...Jedzą napewno ;) To ja też uciekam,zaraz będzie "you can dance" ,muszę obejrzeć bo dzisiaj finał :grin: Cytuj
Aneczka80 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Dzieki Śliweczko miałam nadzieje ze i on troszke sie zmniejszy ale moze jeszcze ...... ja tez zmykam na finał ale oni pieknie tańczą ... miłej nocki pa ;) Cytuj
Śliweczka Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Mam nadzieję że jutro wszystkie będziemy w dobrym humorze i lżejsze,czego sobie i Wam wszystkim życzę. Cytuj
balbina38 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Chciałam sobie wprowadzić do sygnatury podpis kolorowy, fikuśny z glitery.pl i coś pochrzaniłam bo nie wyszło...buuu... jak to zrobić :grin: : maragrete teraz odkrylam blad bo tam pod paskiem z waga masz wpisany adres glitery.pl tylko zauwaz ze on tez musi sie konczyc url tak samo jak na poczatku masz a tobie zjadlo koncowke przynajmiej tak sie wyswietla (sory jezeli nie jasno to wytlumaczylam ale lepiej nie umiem) ;) Cytuj
dam radę Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Dziewczyny DZIĘKI OGROMNIASTE WSZYSTKIM za podtrzymanie mnie na duchu. Kuknęłam sobie tylko na momencik i micha mi się uśmiechnęła od czytania waszych postów..........muuuuuuuuuuuuusi być lepiej,.............macie rację................a jak n ie .......to wracam do 2 fazy i tyle...... Ale jeszcze raz dziękuję wszystkim za slowa otuchy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi