balbina38 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 acha kupilam te cudo do lewa. w aptece pani nie bardzo wiedziala o co mi chodzi, robila wielkie oczy :shock: bo po niemiecku nie wiedzialam jak jest lewatywa a obstrukcja tym bardziej (medycznie) wiec na koniec jak juz doszlysmy do porozumienia to obie smialysmy sie do lez (fajna babeczka) dobrze ze to byla kobita bo z facetem to nie wiem czy bym sobie poradzila hehe :-? Cytuj
Śliweczka Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 Ehehehe,no niezłe Balbinko...wyobrażam sobie Ciebie tłumaczącą po niemiecku że chcesz przyrząd do robienia lewatywy :-? Dziewczynki,zrobiłam sobie placuszki na kolację,bardzo mi smakowały...taka namiastka racuszków :shock: Przepis wstawiłam w wątku z przepisami. Cytuj
onyks Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 witam Was wszystkie protalki:)moge sie pochwalic,1,2kg.mniej dzis rano:)i to z pelnym brzuszkiem,oj czuje,ze jakies herbatki z senesem trzeba bedzie pic.a wczoraj polozylam sie tak pelna,ze az nie dobrze mi bylo.a nie bylo tego tak duzo,oj chyba te bialka tak dzialaja:) gratuluje wszystkim,ktore sie zmiejszyly,to fajne uczucie:))) ale wiecie co ,tak na przyszlosc spytam,bo teraz jeszcze mnie to tak nie drazni,czy te obrazki z prawej mozna zlikwidowac?nie to zebym sie na nich koncentrowala,ale tak niechcacy moga pobudzic wyobraznie,hehe pozdrowionka Cytuj
Śliweczka Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 witam Was wszystkie protalki:)moge sie pochwalic,1,2kg.mniej dzis rano:)i to z pelnym brzuszkiem,oj czuje,ze jakies herbatki z senesem trzeba bedzie pic.a wczoraj polozylam sie tak pelna,ze az nie dobrze mi bylo.a nie bylo tego tak duzo,oj chyba te bialka tak dzialaja:) gratuluje wszystkim,ktore sie zmiejszyly,to fajne uczucie:))) ale wiecie co ,tak na przyszlosc spytam,bo teraz jeszcze mnie to tak nie drazni,czy te obrazki z prawej mozna zlikwidowac?nie to zebym sie na nich koncentrowala,ale tak niechcacy moga pobudzic wyobraznie,hehe pozdrowionka Hehe,mnie tez te obrazki rozpraszają,a szczególnie ciasta :shock: Nie ma sposobu żeby je wyłączyć :-? Jedna z dziewczyn kiedyś napisała że zamyka prawe oko i gotowe! :shock: Cytuj
Śliweczka Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 Oj cisza straszna na naszym forum,pogoda tak milcząco działa na Was kochane??? Cytuj
balbina38 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 Sliweczko pogoda tez robi swoje........ :shock: Pola tez sie nie odzywa to chyba przez kicia.............. :-? Malinki rano nie bylo na kawce............ i duzo dziewczyn nie odzywalo sie............... ale Sliweczka zawsze na warcie hehe i ja tez czuwam :shock: Cytuj
balbina38 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 mnie te obrazki jakos nie przeszkadzaja tylko jak ide ze swoja polowka gdzies przy knajpce i teraz jak cieplo sa stoliki na zewnatrz ludziska cos jedza lub pija a ja ciagne nosem i mowie: o jak ladnie pachnie albo robie wielkie oczy i ooooooooooo jak ladnie wyglada i apetycznie hehehe no nie moge sie powstrzymac hehe :-? Cytuj
Śliweczka Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 Sliweczko pogoda tez robi swoje........ :lol: Pola tez sie nie odzywa to chyba przez kicia.............. :-) Malinki rano nie bylo na kawce............ i duzo dziewczyn nie odzywalo sie............... ale Sliweczka zawsze na warcie hehe i ja tez czuwam :-P Tak Balbinko,jakoś pusto...Dziewczyny zaglądają i uciekają :shock: A Śliweczka za warcie :shock: ale też dopiero od chwilki,bo w dzień czasu nie miałam.Balbinka też na warcie...Tylko my dwie zostałyśmy ...Reszta milczy :-? Cytuj
balbina38 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 Sliweczko na sowaczku masz jeszcze zime czy to jakis utajniony znak? :-? Cytuj
Śliweczka Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 Ło matko Balbinko!!!! Ten kotek rozwalił mnie na łopatki :-? Cytuj
Śliweczka Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 Sliweczko na sowaczku masz jeszcze zime czy to jakis utajniony znak? :shock: No oczywiście ,zawsze będzie zima na suwaczku.Są dwa powody dla których ten bałwanek cały czas sobie jeździ od 140 do 70 :shock: Pierwszy to taki że nie chce mi się zmieniać suwaka :-) ,a drugi taki że zimno sprzyja chudnięciu :-? Więc nie zmienię go za żadne skarby !!! Cytuj
balbina38 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 No oczywiście ,zawsze będzie zima na suwaczku.Są dwa powody dla których ten bałwanek cały czas sobie jeździ od 140 do 70 :shock: Pierwszy to taki że nie chce mi się zmieniać suwaka :-) ,a drugi taki że zimno sprzyja chudnięciu :-? Więc nie zmienię go za żadne skarby !!! racja w 100% ja tez bym nie zmienila hehe :shock: Cytuj
Śliweczka Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 fajny nie!!!! :-? No zajefajny!!! :shock: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi