Skocz do zawartości

Rewelacyjna Dieta Protal !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

acha kupilam te cudo do lewa. w aptece pani nie bardzo wiedziala o co mi chodzi, robila wielkie oczy :shock: bo po niemiecku nie wiedzialam jak jest lewatywa a obstrukcja tym bardziej (medycznie) wiec na koniec jak juz doszlysmy do porozumienia to obie smialysmy sie do lez (fajna babeczka)

dobrze ze to byla kobita bo z facetem to nie wiem czy bym sobie poradzila hehe :-?

Opublikowano

Ehehehe,no niezłe Balbinko...wyobrażam sobie Ciebie tłumaczącą po niemiecku że chcesz przyrząd do robienia lewatywy  :-?

Dziewczynki,zrobiłam sobie placuszki na kolację,bardzo mi smakowały...taka namiastka racuszków  :shock: Przepis wstawiłam w wątku z przepisami.

Opublikowano

witam Was wszystkie protalki:)moge sie pochwalic,1,2kg.mniej dzis rano:)i to z pelnym brzuszkiem,oj czuje,ze jakies herbatki z senesem trzeba bedzie pic.a wczoraj polozylam sie tak pelna,ze az nie dobrze mi bylo.a nie bylo tego tak duzo,oj chyba te bialka tak dzialaja:)

gratuluje wszystkim,ktore sie zmiejszyly,to fajne uczucie:)))

ale wiecie co ,tak na przyszlosc spytam,bo teraz jeszcze mnie to tak nie drazni,czy te obrazki z prawej mozna zlikwidowac?nie to zebym sie na nich koncentrowala,ale tak niechcacy moga pobudzic wyobraznie,hehe

pozdrowionka

Opublikowano
witam Was wszystkie protalki:)moge sie pochwalic,1,2kg.mniej dzis rano:)i to z pelnym brzuszkiem,oj czuje,ze jakies herbatki z senesem trzeba bedzie pic.a wczoraj polozylam sie tak pelna,ze az nie dobrze mi bylo.a nie bylo tego tak duzo,oj chyba te bialka tak dzialaja:)

gratuluje wszystkim,ktore sie zmiejszyly,to fajne uczucie:)))

ale wiecie co ,tak na przyszlosc spytam,bo teraz jeszcze mnie to tak nie drazni,czy te obrazki z prawej mozna zlikwidowac?nie to zebym sie na nich koncentrowala,ale tak niechcacy moga pobudzic wyobraznie,hehe

pozdrowionka

Hehe,mnie tez te obrazki rozpraszają,a szczególnie ciasta  :shock: Nie ma sposobu żeby je wyłączyć  :-? Jedna z dziewczyn kiedyś napisała że zamyka prawe oko i gotowe!  :shock:

Opublikowano

Sliweczko pogoda tez robi swoje........ :shock:

Pola tez sie nie odzywa to chyba przez kicia.............. :-?

Malinki rano nie bylo na kawce............

i duzo dziewczyn nie odzywalo sie...............

ale Sliweczka zawsze na warcie hehe i ja tez czuwam :shock:

Opublikowano

mnie te obrazki jakos nie przeszkadzaja

tylko jak ide ze swoja polowka gdzies przy knajpce i teraz jak cieplo sa stoliki na zewnatrz ludziska cos jedza lub pija a ja ciagne nosem i mowie:

o jak ladnie pachnie albo robie wielkie oczy i ooooooooooo jak ladnie wyglada i apetycznie hehehe no nie moge sie powstrzymac hehe :-?

Opublikowano
Sliweczko pogoda tez robi swoje........ :lol:

Pola tez sie nie odzywa to chyba przez kicia.............. :-)

Malinki rano nie bylo na kawce............

i duzo dziewczyn nie odzywalo sie...............

ale Sliweczka zawsze na warcie hehe i ja tez czuwam :-P

Tak Balbinko,jakoś pusto...Dziewczyny zaglądają i uciekają  :shock:

A Śliweczka za warcie  :shock: ale też dopiero od chwilki,bo w dzień czasu nie miałam.Balbinka też na warcie...Tylko my dwie zostałyśmy ...Reszta milczy  :-?

Opublikowano
Sliweczko na sowaczku masz jeszcze zime czy to jakis utajniony znak? :shock:

No oczywiście ,zawsze będzie zima na suwaczku.Są dwa powody dla których ten bałwanek cały czas sobie jeździ od 140 do 70  :shock: Pierwszy to taki że nie chce mi się zmieniać suwaka  :-) ,a drugi taki że zimno sprzyja chudnięciu  :-? Więc nie zmienię go za żadne skarby !!!

Opublikowano
No oczywiście ,zawsze będzie zima na suwaczku.Są dwa powody dla których ten bałwanek cały czas sobie jeździ od 140 do 70 :shock: Pierwszy to taki że nie chce mi się zmieniać suwaka :-) ,a drugi taki że zimno sprzyja chudnięciu :-? Więc nie zmienię go za żadne skarby !!!

racja w 100% ja tez bym nie zmienila hehe :shock: