juggin Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 Witam. Sto lat, sto lat , spełnienia marzeń i wielu radosnych dni :-? - to dla Jubilatki. Noc minęła , troche wody wydalilam, ale niestety co nieco pozostalo. Teraz matematycznie jest ok- 1 kg truskawek= 1 kg wagi :shock: No cóż, była to moja oststnia przygoda z truskawkami w tym truskawkowym sezonie- najwidoczniej jestem specyficznym przypadkiem i po truskawkach tyję. Dziś ściśle bialkowo- bez ŻADNYCH udogodzeń. Kara musi być. Pije kawkę i pozdrawiam Was wszystkie. :shock: Cytuj
Anula1978 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 :-? Milenko z okazji urodzin również przyjmij ode mnie te szczere i gorące życzonka: przede wszystkim szczęścia, zdrówka, pomyślności a na wieczór dużo gości. To o czym marzysz by się spełniło a to co kochasz by Twoim było. Życzę Ci osiągnięcia upragnionego celu jak min dojścia do upragnionej wagi....(po to tu jesteśmy) Buźka kochana. ................()..()..()..() ................||..||..||..|| ...............(▒▒▒▒▒▒▒) ...............(*~*~***~*) .............(♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥) ...........(ஜஜஜஜஜஜஜஜ) ...........(**~*~*~*~*~*~*) .......(♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥) .......(▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒) .......(*~*~*~*~*~*~*~*~*~*) .......▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ...................▓▓▓▓▓ .............▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ Cytuj
Śliweczka Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 Witam porannie z kubkiem kawki :-? Sto lat,sto lat Milenko!!! Benek czekam na relację z pieczenia gofrów serduszek z mąki sojowej,ja niestety nie dostałam jej w lewiatanie...nasze lewiatany są gorzej zaopatrzone bo nawet nie słyszeli o takiej mące :-) W tesco też nie ma...nie wiem czy gdzieś ją dostanę :shock: Juggin ,cieszę się że całe dwa kilogramy więcej Ci nie zostały po tych truskawach :-P Napewno zaraz zgubisz ten kilogram kochana! A nasza Balbinka rano wszystkich budzi zapachem kawki :shock: Pozdrowionka dla wszystkich Protalek z deszczowego Podlasia. Cytuj
onyks Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 Witam porannie z kubkiem kawki :-? Sto lat,sto lat Milenko!!! Benek czekam na relację z pieczenia gofrów serduszek z mąki sojowej,ja niestety nie dostałam jej w lewiatanie...nasze lewiatany są gorzej zaopatrzone bo nawet nie słyszeli o takiej mące :-) W tesco też nie ma...nie wiem czy gdzieś ją dostanę :shock: Juggin ,cieszę się że całe dwa kilogramy więcej Ci nie zostały po tych truskawach :-P Napewno zaraz zgubisz ten kilogram kochana! A nasza Balbinka rano wszystkich budzi zapachem kawki :shock: Pozdrowionka dla wszystkich Protalek z deszczowego Podlasia. Dzien dobry kochane dziewczynki,i ja witam z kawka poranna:)i mniejsza waga,73,5:)az nie moge uwierzyc,ze jedzac mozna zrzucac kg.,te bialka sa czarodziejki fajne:)juggin,nie przejmuj sie,i jedz truskawki,w koncu to tylko kilka tygodni w roku:)no moze nie 1kg,a troszke mniej. no ale oczywiscie,nie jestem ekspertem,chcialam tylko powiedziec,ze kg.to nie duzo,i tak nie zauwazalne.tak naprawde,to musze dokladnie przeczytac ksiazke jeszcze raz. benek dzieki za rade,zjadlam 2,ale cale szczescie,jakby nie przeszkodzily w spadku wagi. musze troszke poupiekszac takimi cudami jak macie,przynajmniej sprobowac:) sliweczko wspaniala:)a czy moge sobie tam na naszej klasie sie dopisac,jako gosc chociaz? no i zyczenia jubilatce pragne zlozyc Wszystkiego czego pragniesz, czego szukasz oraz o czym marzysz. Wielu pięknych chwil, dni, miesięcy i lat. Bukietu kwiatów co dzień, miłego słowa co chwilę oraz szczęścia przez cały czas życzy... Cytuj
onyks Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 Witam porannie z kubkiem kawki :-? Sto lat,sto lat Milenko!!! Benek czekam na relację z pieczenia gofrów serduszek z mąki sojowej,ja niestety nie dostałam jej w lewiatanie...nasze lewiatany są gorzej zaopatrzone bo nawet nie słyszeli o takiej mące :-) W tesco też nie ma...nie wiem czy gdzieś ją dostanę :shock: Juggin ,cieszę się że całe dwa kilogramy więcej Ci nie zostały po tych truskawach :-P Napewno zaraz zgubisz ten kilogram kochana! A nasza Balbinka rano wszystkich budzi zapachem kawki :shock: Pozdrowionka dla wszystkich Protalek z deszczowego Podlasia. Cytuj
Anula1978 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 Onyx ale Ci "giganty" wyszły hi hi hi..... Cytuj
edytah Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 Witam serdecznie, Najlepsze życzenia Jubilatce :-) Okazało się dzis nad ranem że jednak nie musze robić teściku :-? Mało tego, pomimo @ i wczorajszego truskawkowego szaleństwa, waga nie ruszyła do góry, stoi w miejscu jak zaczarowana, co akurat dzis mnie nie martwi :shock: Przepraszam że wczoraj juz nie wchodziłam na wąteczek, ale kurier przywiózł nam nowy monitor i musiałam podlączyć wszystko itd. Troche walczyłam z ustawieniami monitora bo nie mogłam wydobyć czerwieni... Gdy mąż się wziął wieczorem za to, wtedy już wogóle padł nam kompik - tzn raczej system. Odkurzyłam więc laptopika i pierwsze kroki palcowe skierowałam do Was :-P Normalnie powinnam się leczyć z tego uzaleźnienia :shock: Cytuj
Anula1978 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 Co tam dziewczynki u Was? Ja mam humorek bo znów wszyscy widza, ze chudnę. Jupiiiiii, huraaaaaa........... :-? Cytuj
onyks Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 Witam serdecznie, Najlepsze życzenia Jubilatce :-) Okazało się dzis nad ranem że jednak nie musze robić teściku :-? Mało tego, pomimo @ i wczorajszego truskawkowego szaleństwa, waga nie ruszyła do góry, stoi w miejscu jak zaczarowana, co akurat dzis mnie nie martwi :shock: Przepraszam że wczoraj juz nie wchodziłam na wąteczek, ale kurier przywiózł nam nowy monitor i musiałam podlączyć wszystko itd. Troche walczyłam z ustawieniami monitora bo nie mogłam wydobyć czerwieni... Gdy mąż się wziął wieczorem za to, wtedy już wogóle padł nam kompik - tzn raczej system. Odkurzyłam więc laptopika i pierwsze kroki palcowe skierowałam do Was :-P Normalnie powinnam się leczyć z tego uzaleźnienia :shock: Anulka,rany,sama sie przerazilam,i w ogole cos pomajstrowalam,hehe,przepraszam,bo juz chyba cofnac tego nie moge:)Anulka,a jak wstawilyscie te suwaczki,wiem jak wejsc,ale jak go wrzucic tu:)bardzo bym prosila o wytlumaczenie,jesli masz chwilke,albo inne protalki,bo z moimi zdolnosciami to tu jeszcze jakiegos smoka wciagne albo "cus":lol:)) Cytuj
Czeremcha Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 [LINK NIEAKTUALNY] Wszystkiego najlepszego Milenko! PO dwóch dniach nieobecności miałam dużo czytania,bo dziwczynki na forum nie próżnują :shock: Gratuluję spadków wagi "byle do tyłu" :-? !!!!!! A teraz uciekam do lidla zobaczyc co dziś serwują pysznego do żarełka! :shock: Cytuj
Śliweczka Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 Onyks kochana,pewnie że możesz się zapisać do klasy i nie jako gość,ale jako uczeń!!! Anulko,u mnie ok,waga coprawda stoi,ale dobrze że nie rośnie :shock: Pogoda jakaś taka...pochmurno i brzydko.Cieszę się że Ty jesteś zadowolona,bo inaczej czyta się posty z odrobiną radości niż te smutne...A Twoja waga często pokazywała nie to co trzeba :shock: więc cieszy mnie bardzo Twoje "jupiiiiii" :-? Cytuj
balbina38 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 Kochane bardzo ciesze sie ze wasze wagi NIE ROSNA a nie ktorym spadaja hehe :shock: wlasnie pieke ciasto NANA i zaraz po skonsumowaniu dam znac jak smakuje :-? Cytuj
Śliweczka Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 [LINK NIEAKTUALNY] Wszystkiego najlepszego Milenko! PO dwóch dniach nieobecności miałam dużo czytania,bo dziwczynki na forum nie próżnują :shock: Gratuluję spadków wagi "byle do tyłu" :-? !!!!!! A teraz uciekam do lidla zobaczyc co dziś serwują pysznego do żarełka! :shock: Cze Czeremcho!!! To ja też poprosze jakieś pyszności ...bo tu u nas na tym zadupiu nic w sklepach nie ma :-) Czekam na zakupy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj
Czeremcha Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 Cze Czeremcho!!! To ja też poprosze jakieś pyszności ...bo tu u nas na tym zadupiu nic w sklepach nie ma :shock: Czekam na zakupy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak jest Śliweczko,juz się robi :shock: Czy życzy sobie Śliweczka z dostawą do domu? :-? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi