Śliweczka Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 Hej dziewczynki!!! Witam z kawusią.Tak czytam i się zastanawiam nad popełnieniem kolejnego grzeszku :D Upiec ten chlebek czy nie... :-( Rano owsianka,a potem kanapki...Za dużo tych otrębów...Ale ten chlebuś taki ładny :twisted: Pomyślę jeszcze... Balbinko ośliniłam klawiaturę jak zobaczyłam ten chlebek :D Mari,zgubią nas te truskaweczki :-D Mam nadzieję że ten kilogram truskawek Ci nie zaszkodzi i waga nadal będzie pokazywała 1 kg.mniej :grin: Mallinko,cieszę się razem z Tobą że waga nie rośnie.Mam nadzieję że skończysz fazę III z taką wagą jaką osiągnęłaś w fazie II,czego Ci serdecznie życzę.Mam również nadzieję że pogoda się poprawi i na urlopie będziesz mogła zaprezentować wszystkim swoje ponętne ciałko :) i strzaskasz się na słońcu na mulatkę :-D Juggin cieszę się że przyjęcie z protalowym jedzonkiem smakowało wszystkim.Ja na święta wielkanocne robiłam protalowe żarełko,to wszyscy się zajadali :grin: Także jak najwięcej imprez z protalowym jedzeniem Wam życzę,a grzeszki pójdą w niepamięć :grin: Cytuj
Milenka Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 Dziewczęta serdecznie dziękuję za życzenia!!! Cytuj
balbina38 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 juggin chlebek robilam z przepisu Milenki ale zrobilam tak jak ty ze zamiast drozdzy proszek i nie na slodko tylko troche soli i jest przepyszny ja po upieczeniu zjadlam od razu dwie KROMY i jestem zachwycona jak smakuje :-( mialam pewne obawy bo mi te otreby nie bardzo podchodza ale poprostu szczeka opada jest taki dobry :) Sliweczko naprawde warto upiec chlebek nie pozalujesz :grin: Cytuj
balbina38 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 ooooooooo nasza Milenka sie odezwala :-( co slychac? jak waga? no opowiadaj kochana :) Cytuj
Bozena66 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 Miło mi powitać wszystkie Panie, Cieszę się, że wszyscy w dobrych humorkach. Mnie najbardziej cieszy to, że okazało się, że nie jestem potrzebna w pracy i mam cały weekend wolny. :) :-( :grin: Śliweczko ja piekę chlebek raz na tydzień(porcja dzienna płatkówx6), ale zamiast pszennych płatków daję żytnie, bo lubię ciemny chleb. Jem również owsiankę codziennie na śniadanie. Może nie chudnę w zastraszającym tempie, ale niewiele mi do szczęścia potrzeba. :D Pozdrawiam wszystkie Chudzinki :grin: Cytuj
juggin Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 juggin chlebek robilam z przepisu Milenki ale zrobilam tak jak ty ze zamiast drozdzy proszek i nie na slodko tylko troche soli i jest przepyszny ja po upieczeniu zjadlam od razu dwie KROMY i jestem zachwycona jak smakuje :-( mialam pewne obawy bo mi te otreby nie bardzo podchodza ale poprostu szczeka opada jest taki dobry :) Sliweczko naprawde warto upiec chlebek nie pozalujesz :grin: Kochana ja dawałam drożdze i proszek. Dodatkowo do porcji drozdzy z przepisu dosypałam proszek do mąki. :grin: Wg. mnie drożdze dodaja tego kwasku charakterystycznego dla normalnego chleba. Cytuj
Anula1978 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 I ja witam wszystkie Protalki ale przy herbatce - bo jestem już po kawce. Aż sie nic nie chce po wczorajszym wolnym.....hm u mnie waga stoi chyba 3 dzień - mam nadzieję, że stanęła nie na długo. Ale zbliża się weekend a ja tego nie lubię bo w domu zawsze coś skubnę i wtedy to waga stoi. A tak w ogóle to wolne uwielbiam. Pozdrwionka. pa....pa Cytuj
edytah Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 Witam Protalowiczki :-D wróciłam po 2 dniach przerwy (na usprawiedliwienie dodam, że spowodowanych awariami komputerków), no i czuje sie jak na głodzie :grin: Chlebek... rzecz warta spróbowania, tym bardziej, że tak ładnie wygląda na zdjęciach :grin: Ja w ciagu tych 2 dni mocno nagrzeszyłam, co oczywiście odbiło sie na wadze :-( z 55 skoczyło do 56,5 kg :) Wyszły ciasteczka z czekoladą i kamyczki (które perfidnie podkradałam memu dziecku). Ale nic to, od dziś znowu 5 dni proteinek to zrzuce to :-D Cieszy mnie Wasze podejscie do skrupulatności przestrzegania diety :grin: Na uderzeniówce ścisle jej przestrzegałam, na poczatku 2 fazy też, ale ostatnio zaczęłam się łamać... Całe szczęście codzienne ważenie sie stawia mnie do pionu :D No i na koniec... STĘSKNIŁAM SIE ZA WAMI Cytuj
Milenka Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 ooooooooo nasza Milenka sie odezwala :-( co slychac? jak waga? no opowiadaj kochana :) Witaj Kochana, nie ma o czym opowiadać, waga w tym samym miejscu;( białkami to przeżarłam się nie mogę już patrzeć nabiał, no i ta waga która stoi jak zaklęta (od chyba 2 mięsiecy)...ehh żadne herbatki wody owsianki itp nie pomagają! Więc zrobiłam sobie mały luz, na pocieszenie waga nie drgnęła w górę! Co jem teraz? Mięsko z kury czy indyka pieczone oczywiście bez tłuszczu, serki owszem takie jak na protalu, troszkę owoców, warzyw no i woda mineralna tak z butelkę dziennie herbatki również ale bez cukru czy słodzika! A jak u Ciebie? Cytuj
benek Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 Ja jestem.... ale boję się przyznać, że znowu zeżarłam z kg truskawek :) Ale dziś zoabczyłam na wadze prawie 1 kg mniej; jak się utrwali zmienię na linijce :grin: już trzeci dzień (ale nie pod rząd) zjadam przeszło kilogram truskawek i w końcu waga poszła w dół. Zadziałały na mnie jak lewatywa, więc pewnie za parę dni pójdzie z powrotem do góry :-( zdam relacje. Jakby któraś chciała grzeszyć truskawkami to polecam do nich serek homo Pilosa (lidl) z słodzikiem .....mmmmmm pycha. oczywiście nie namawiam nikogo, ja tylko tak zapobiegawczo, jakby ktoś chciał grzeszyć .....heehehehe :grin: Cytuj
benek Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 Dziewczyny kochane ja z pytaniem!!!! Czy któraś z Was stosowała kiedyś dietę ,,odchudzanie na zawołanie" polega ona na jedzeniu określonych rzeczy które przyspieszają przemianę materii. Wczoraj z innego forum ściągnęłam co jeść i jak (tylko nie wiem czy to jest oryginał). Jest tam dużo produktów u nas zabronionych ale ogólnie polega ona na jedzeniu białek i węgli. Jakby się do tego przyłożyć, to może by się dało tak ułożyć jadłospis aby pasował do nas. Proszę o poradę PAAAAAAAAA!!!!!! Cytuj
Milenka Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 Dziewczyny kochane ja z pytaniem!!!! Czy któraś z Was stosowała kiedyś dietę ,,odchudzanie na zawołanie" polega ona na jedzeniu określonych rzeczy które przyspieszają przemianę materii. Wczoraj z innego forum ściągnęłam co jeść i jak (tylko nie wiem czy to jest oryginał). Jest tam dużo produktów u nas zabronionych ale ogólnie polega ona na jedzeniu białek i węgli. Jakby się do tego przyłożyć, to może by się dało tak ułożyć jadłospis aby pasował do nas. Proszę o poradę PAAAAAAAAA!!!!!! Benek daj namiary może na mnie podziała heh Cytuj
Anula1978 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 Benek szczerze mówiąc to ja też znalazłam tą dietę chyba w środę i ją sobie ściągnęłam. Jest bardzo ciekawa. I zastanawiałam sie nad nią ale jeśli na protalu jestem już tak długo i mam takie efekty (-15 kg) to nie będę eksperymentować. Odchudzanie na zawołanie składa się chyba z diety podstawowej i diety turbo(dokłądnie nie wiem) po 5-6 posiłków dziennie. Gdybym była na początku odchudzania to może bym się przeniosła na inna ale w tym wypadku raczej zostanę tutaj chyba, że znów dopadną mnie jakieś zastoje wagowe.......pozdrawiam cieplutko. Cytuj
Anula1978 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 Benek daj namiary może na mnie podziała heh Milenko tu masz linka do grupy wsparcia "Odchudzanie na zawołanie" i poczytaj. Na kilku stronach forum są podane namiary na link do ściągniecia tamtej diety. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi