julka_s Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 Czy w II fazie można jeść kotlety sojowe? Cytuj
Śliweczka Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 Dziewczynki ja już uciekam,włącze jakiś film,posiedzę z rodzinką...ale najpierw kąpiel :) Dobranoc Wam wszystkim.Kolorowych snów.Jutro rano meldujcie się na kawce ;) Cytuj
grazzia Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 Dziekuje Sliweczko !widze ze Ty idziesz jak burza i zawsze z usmiechem i gotowa do pomocy nie na prozno jestes naszym GURU !!!zycze Ci dalszych spadkow aha jak z kims rozmawiam o diecie daje zawsze Twoj przyklad jak juz duzo osiagnelas w takim czasieoby tak dalej:) Cytuj
grazzia Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 Czy w II fazie można jeść kotlety sojowe? Julka ja uwazam ze mozesz jesc kotlety sojowe ale moze ktos jeszcze to potwierdzi .Uciekam robic mezowi kolacje bo zaraz przyjdzie z pracy Dobranoc milych snow i spadkow wagi Cytuj
balbina38 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 Witaj pajka !!!!! milo nam jak ktos nowy dolacza i dzieli sie z nami wzlotami i upadkami (oczywiscie tych zycze jak najmniej albo wcale) my proteinki bedziemy z toba na dobre i na zle ;) Cytuj
balbina38 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 julka co do soi zdania sa podzielone nie wiem czy masz ksiazke dukana ale na stronie 206 pisze on o wlasciwosciach soi i jest jak najbardziej na tak tylko musialyby byc to kotlety sojowe odtluszczone :) niestety soja po za tym zee ma duzo bialka to rownierz jest bardzo tlusta :) wiec sama musisz zdecydowac czy jesc kotlety czy tez nie ;) Cytuj
balbina38 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 Grazzia fajnie ze juz powrocilas do grona zywych hehe tzn. do naszego grona protalek jezeli nie tyjesz to masz powody do dumy ze ciagniesz III faze jak nalezy ;) Cytuj
juggin Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 Witam. Własnie udalo mi sie kupic paczke kotletów sojowych( nie dalam za wygraną) i je gotuje. Danie expers bo wystarczy na 5 min do bulionu je wstawic, potem odsaczyc i usmażyc- ja je popanieruję w jajku. Sklad 100 g ( cala paka kotletów) Bialko 50 g Wegle 33 g Tłuszcz 1 g Z forumowego doświadczenia tluszczu mniej niż 5 % - jest ok, bialek wiecej niż wegli- jest ok. Więc zaraz je kończe i jutro na obiad zapodam. 10 min później:) Z paczki wychodzi około 12 kotletów. Smak podobny do boczniaków:) Warto dobrze doprawic bulion( moje maja za malo soli, dodalam kostke rosołową warzywna , ziele angielskie i lisc laurowy, ale malo slone są. Ogólnie- dla mnie bomba- jutro szukam ich dalej i prpbuje robić z nich gulasz. i tym sposobem zjadlam 2 kotlety o 22.10- ale to dla dobra nauki, jak sie zwykle mówi:) Cytuj
bagi Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 Sliweczko masz racje siemie lniane jest tluste, ale to mielone jest odtluszczone. ja mam takie ktore ma obnizona zawartosc tluszczu, i nie mam juz opakowania, ale jak sprawdzalam to bylo jakos 2%, wegli tez nie duzo bylo. Cytuj
Pola Połetek Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 Witam, nową koleżankę ;). trzymaj się nas, wiesz jak to jest: Kupą panowie, kupy nikt nie ruszy :):):) Piszecie tak szybko, że nie nadążam, skanuję tylko wiadomości i jak Kasia, zawsze coś nowego i ciekawego wyczytam. Jezu, moje dziecko śpiewa w łazience "Highway to hell", jedyne, któremu Bozia słuchu nie dała!!! Chyba muszę iść po zatyczki. Cholerka, nigdy dość czasu, zawsze ktoś się przyplącze z jakąś robotą, a ja jestem mało asertywna i się zgadzam. Zresztą żal mi ludzi, więc jak mogę pomóc to pomagam. Jestem znowu padnięta. A jutro na prześwietlenie, ale z rana na kawie się zamelduję. Pożegnam się już z Wami. Śpijcie szybko i dobrze i niech szmoc będzie z Wami. :):) Cytuj
balbina38 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 Witam. Własnie udalo mi sie kupic paczke kotletów sojowych( nie dalam za wygraną) i je gotuje. Danie expers bo wystarczy na 5 min do bulionu je wstawic, potem odsaczyc i usmażyc- ja je popanieruję w jajku. Sklad 100 g ( cala paka kotletów) Bialko 50 g Wegle 33 g Tłuszcz 1 g Z forumowego doświadczenia tluszczu mniej niż 5 % - jest ok, bialek wiecej niż wegli- jest ok. Więc zaraz je kończe i jutro na obiad zapodam. 10 min później:) Z paczki wychodzi około 12 kotletów. Smak podobny do boczniaków:) Warto dobrze doprawic bulion( moje maja za malo soli, dodalam kostke rosołową warzywna , ziele angielskie i lisc laurowy, ale malo slone są. Ogólnie- dla mnie bomba- jutro szukam ich dalej i prpbuje robić z nich gulasz. i tym sposobem zjadlam 2 kotlety o 22.10- ale to dla dobra nauki, jak sie zwykle mówi:) mniam, mniam ale ci zazdroszcze tych kotletow :) u mnie takich nie znalazlam ale jade jutro do centrum to moze cosik wymodze w tej materii ;) Cytuj
balbina38 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 Witam, nową koleżankę ;) . trzymaj się nas, wiesz jak to jest: Kupą panowie, kupy nikt nie ruszy :) :) :) Piszecie tak szybko, że nie nadążam, skanuję tylko wiadomości i jak Kasia, zawsze coś nowego i ciekawego wyczytam. Jezu, moje dziecko śpiewa w łazience "Highway to hell", jedyne, któremu Bozia słuchu nie dała!!! Chyba muszę iść po zatyczki. Cholerka, nigdy dość czasu, zawsze ktoś się przyplącze z jakąś robotą, a ja jestem mało asertywna i się zgadzam. Zresztą żal mi ludzi, więc jak mogę pomóc to pomagam. Jestem znowu padnięta. A jutro na prześwietlenie, ale z rana na kawie się zamelduję. Pożegnam się już z Wami. Śpijcie szybko i dobrze i niech szmoc będzie z Wami. :) :-D Dobranoc Polu z toba niech tez szmoc bedzie :-D papa Cytuj
balbina38 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 Sliweczko masz racje siemie lniane jest tluste, ale to mielone jest odtluszczone. ja mam takie ktore ma obnizona zawartosc tluszczu, i nie mam juz opakowania, ale jak sprawdzalam to bylo jakos 2%, wegli tez nie duzo bylo. Bagi jak mozna to poprosze fotke tego lnu plissss ;) Cytuj
balbina38 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 Ja tez padam z nog papatki dziewuszki ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi