Skocz do zawartości

Rewelacyjna Dieta Protal !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze się z Wami podzielę przepisem na MUS CZEKOLADOWY, który mnie uratował, jak miałam ochotę na coś słodkiego :-D

- serek homogenizowany 0% (ja daję 2 małe serki 0% firmy Ostrowia)

- Duża łyżka kakao gorzkiego odtłuszczonego (np. DecoMorreno extra ciemne)

- 10 tabletek słodzika

Składniki mieszamy na gładką masę (tabletki słodzika kruszę tłuczkiem na proszek), wstawiamy na 30 min. do lodówki. Czyste proteiny, więc można stosować w każdej fazie! :)

Opublikowano
Witajcie dziewczyny!

Czytam Was od jakiegoś czasu i zdecydowałam dołączyć do forum :-D

Na Protalu jestem już 7 dzień i już -3kg więc nastawiona jestem optymistycznie :)

Witaj Tylda!!! Ale masz smakowity avatarek  8) Optymistyczne nastawienie to rzecz najważniejsza.Tak trzymaj,a ja trzymam kciuki za Ciebie.

Kochana,przepisy wstawiamy w wątku z przepisami,tam napewno Twój przepis się nie zgubi,więc proszę wklej go tu :

https://www.smaczny.pl/forum/index.php?show...0&start=120

Opublikowano

Przypominam (po raz kolejny  :-D ) o klasie Proteinek na Naszej Klasie.Jeśli są chętne proteinki by się nam pokazać to serdecznie zapraszam.

[LINK NIEAKTUALNY]

Opublikowano
Zaraz to zrobię :-D

No dobry pomysł z tym musem czekoladowym,ja zawsze do serka dawałam aromat śmietankowy i słodzik,ale już mi zbrzydło  :) Troszkę dużo kakao,ale spróbuję od czasu do czasu zjeść taki serek.Dzięki za przepis.

Opublikowano
No dobry pomysł z tym musem czekoladowym,ja zawsze do serka dawałam aromat śmietankowy i słodzik,ale już mi zbrzydło :) Troszkę dużo kakao,ale spróbuję od czasu do czasu zjeść taki serek.Dzięki za przepis.

Proporcje kakao i słodzika oczywiście można zmniejszać/zwiększać, w zależności jak kto lubi :-D

Dodałam jeszcze przepis na Papryki Faszerowane.

Opublikowano

Dziewczyny, a gdzie i jakiej firmy kupujecie aromaty beztłuszczowe? Ja nie moge nigdzie znaleźć i niestety używam tych na bazie oleju, tłumacząc sobie, że to małe kropelki przecież :-D

Opublikowano
Dziewczyny, a gdzie i jakiej firmy kupujecie aromaty beztłuszczowe? Ja nie moge nigdzie znaleźć i niestety używam tych na bazie oleju, tłumacząc sobie, że to małe kropelki przecież :-D

Ja też niestety używam zwykłych aromatów.Od czasu do czasu nie zaszkodzą.

Opublikowano
Witajcie dziewczyny!

Czytam Was od jakiegoś czasu i zdecydowałam dołączyć do forum :-P

Na Protalu jestem już 7 dzień i już -3kg więc nastawiona jestem optymistycznie :D

Witaj Tylda cieszymy sie z nowej proteinki wsrod nas :-D i zobaczysz ze te forum jest jak narkotyk podobnie jak dieta :)

Ja też niestety używam zwykłych aromatów.Od czasu do czasu nie zaszkodzą.

Pociesze was dziewczynki ze u mnie tez nie ma odtluszczonych aromatow ale za to dzisiaj znalazlam buliony odchudzone kazdej masci np.

grzybowy, kurzy, wolowy itd. 8)

Opublikowano
 Pociesze was dziewczynki ze u mnie tez nie ma odtluszczonych aromatow ale za to dzisiaj znalazlam buliony odchudzone kazdej masci np.

grzybowy, kurzy, wolowy itd. :)

No to się pochwaliła... 8) Ja nie znalazłam żadnych kostek odchudzonych  :-D Gotuję na zwykłych,a co!!

Opublikowano
No to się pochwaliła... 8) Ja nie znalazłam żadnych kostek odchudzonych :-D Gotuję na zwykłych,a co!!

Sliweczko te odchudzone to trzeba poszukac w zdrowej zywnosci

a co............jak waga idzie do gory to chociaz sie pochwale :)

Opublikowano
Witajcie dziewczyny!

Czytam Was od jakiegoś czasu i zdecydowałam dołączyć do forum :-D

Na Protalu jestem już 7 dzień i już -3kg więc nastawiona jestem optymistycznie :)

Witaj Tylda!!! w gronie zawsze razniej i latwiej a przy takim wsparciu jakie mamy na tym forum napewno Ci sie uda czego z calego serca zycze.

-Witam wszystkie proteinki .

-Hurra Sliweczko !!!jak sie ciesze twoim spadkiem oby tak wszystkim ubywalo tych kilogramow.

-jesli chodzi o paroweczki to sa w sprzedazy odtluszczone o nazwie berlinki kupuje je w sklepie osiedlowym tzw. Syli lub Lewiatanie tam rowniez kupuje make kukurydziana