Skocz do zawartości

Rewelacyjna Dieta Protal !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Juggin- to dobrze że ci sie udało wrócić do suwaczkowej wagi, zawsze to mobilizacja jakas jest do dalszej walki... :)

Ja wczoraj i dzisiaj byłam w pracy bohaterka - wczoraj odmówiłam ciasta imieninowego naszego szefa

(serniczek....mniam, mniam - chyba, bo nie jadłam) a dzisiaj dziewczyny częstowały czekoladkami wedlowskimi, pachniało w całym pokoju, a ja dziarsko odwracałam głowę i...udało sie nie zjeść !

Jutro mam gości na grillu w ogrodzie ale może znów zrobię Protalo-grilla jak ostatnio (kurczak, ryby, warzywa), tylko szkoda,że wina albo piwa nie można....

No moje gratulacje Maragrete!!!Serniczka to i ja bym odmówiła ,ale czekoladki wedlowskie... 8)

A grila ja często robię  i sobie przygotowuję kurczaka,albo rybę i nie grzeszę.Gorzej z alkoholem...bo jakieś piwko by się do tego przydało  :-D

Opublikowano
No moje gratulacje Maragrete!!!Serniczka to i ja bym odmówiła ,ale czekoladki wedlowskie... :)

A grila ja często robię i sobie przygotowuję kurczaka,albo rybę i nie grzeszę.Gorzej z alkoholem...bo jakieś piwko by się do tego przydało :-D

Śliweczko - ja tez tak ostatnio robiłam i grill był ok, ale troche grzeszyłam bo do sałatek dodawałam sosy na bazie oliwy z oliwek, jakoś te zrobione na parafinie mi nie smakują....

Opublikowano
A gdzie nasza Balbinka ?

Komputer jej się dzisiaj zaciął czy co, milczy cały dzień .....

Jestem, jestem Maragrete ale tak sie net cial ze nie mialam sily i zdrowia przy nim siedziec :-D

Kochane witajcie !!!!!!

od poniedzialku w koncu jestem na urlopie a we wtorek wyjezdzam uff NARESZCIE 8) bo ile mozna pracowac :-P

edytah tez oddam swoj glos jak uda mi sie wejsc na nk bo narazie czarno to widze :)

ciesze sie z waszych spadkow wagowych i oby tak dalej :D

Opublikowano
Jestem, jestem Maragrete ale tak sie net cial ze nie mialam sily i zdrowia przy nim siedziec :-D

Kochane witajcie !!!!!!

od poniedzialku w koncu jestem na urlopie a we wtorek wyjezdzam uff NARESZCIE 8) bo ile mozna pracowac :-P

edytah tez oddam swoj glos jak uda mi sie wejsc na nk bo narazie czarno to widze :)

ciesze sie z waszych spadkow wagowych i oby tak dalej :D

Balbinko o ile się nie mylę to jedziesz na urlop do Chorwacji,napisz w jakie miejsce bo 3 lata temu byłam w Slano koło Dubrownika,zwiedzałam też Split,Trogir,byłam w Medjugorje i innych fajnych miejscach.Bardzo bym chciała jeszcze kiedyś tam pojechać,jest tam pięknie i słonecznie :D Życzę Ci udanego urlopu.

Edytko glos oddałam.

Maragrete i sama widzisz,dzisiaj jestem tu już kolejny raz ,czy to nie jest uzależnienie :D [LINK NIEAKTUALNY]

Opublikowano
Balbinko o ile się nie mylę to jedziesz na urlop do Chorwacji,napisz w jakie miejsce bo 3 lata temu byłam w Slano koło Dubrownika,zwiedzałam też Split,Trogir,byłam w Medjugorje i innych fajnych miejscach.Bardzo bym chciała jeszcze kiedyś tam pojechać,jest tam pięknie i słonecznie :-D Życzę Ci udanego urlopu.

Edytko glos oddałam.

Maragrete i sama widzisz,dzisiaj jestem tu już kolejny raz ,czy to nie jest uzależnienie :-P [LINK NIEAKTUALNY]

Malinko jade do Orasac tj. 16 km do centrum Dubrownika bede tam tydzien a pozniej promem do wloch i nastepny tydzien spedzimy w drodze przez wlochy, wracajac do domu moze jeszcze w austrii gdzies sie zatrzymamy wiednia nigdy nie widzialam chociaz moja mama mieszkala tam przez 5 lat ale wszystko do nadrobienia tylko zeby pogoda dopisala :)

wstawie link mozna zobaczyc gdzie beda wypoczywac moje styrane kosci z tluszczem 8)

https://www.generalturist.com/html/privatni...-mit-Schwimmbad

objekt nr.2177

Opublikowano
Malinko jade do Orasac tj. 16 km do centrum Dubrownika bede tam tydzien a pozniej promem do wloch i nastepny tydzien spedzimy w drodze przez wlochy, wracajac do domu moze jeszcze w austrii gdzies sie zatrzymamy wiednia nigdy nie widzialam chociaz moja mama mieszkala tam przez 5 lat ale wszystko do nadrobienia tylko zeby pogoda dopisala :-D

wstawie link mozna zobaczyc gdzie beda wypoczywac moje styrane kosci z tluszczem :)

https://www.generalturist.com/html/privatni...-mit-Schwimmbad

Oj! jakie piekne miejsca :-P wypoczywaj kochana oby tylko pogoda dopisala i jak cos to podeslij nam choc odrobine SLONCA 8)

Opublikowano
Biedactwo, wiem jak to jest, bo też to przeżywałam w wieku 27 lat. Nic przyjemnego. Ale nie ma tego złego coby na dobre nie wyszło, jak mówi porzekadło: przynajmniej u teściowej dadzą Ci spokój.

Życzę Ci szybkiego załatwienia sprawy - po co cierpieć.

Uważaj na siebie

Okazuje się, że jeszcze mi się to wszystko przeciągnie.. Bo muszę na razie

zapalenie wyleczyc, potem zaszczepic się przeciw żółtaczce i chyba kupic

znieczulenie - przynajmniej tak miała koleżanka.. Oj - ale już na tabletkach

funkcjonuję w miare spokojnie. Ale z jednej musiałam zrezygnowac, bo powodowała

u mnie nudności i straszne bóle głowy. Ale jestem dobrej myśli i chyba we wtorek

pojadę się zobaczyc z tym chirurgiem. Zobaczymy co powie - czy czekamy do mojego wyleczenia czy nie!!!

Witajcie !

Maruda, Zuza, mari - fajnie ze wasza waga spada, moje gratulacje ! Obym tak częściej musiała wam gratulowac i gratulowac... super ! :D

A u mnie znów nic- Cholera jasna, jak długo moge tak stac na tej smaej wadze.... :D

Malinko - pewnie ze cie od nas nie puścimy z forum, nawet jak bedziesz w IV i V i VI fazie..... :-D :) 8)

U mnie też ta waga stak stała i stała (chyba z 1,5-2 miesiące) - przez to nawet

jak o taki kawałeczek spadła to w siódmym niebie byłam. Białka mam do niedzieli

- więc może jeszcze coś nie coś mi spadnie.

GRATULUJĘ powstrzymania się od potrwa zakazanych , bo to naprawedę

graniczy z cudem, gdy wszyscy dookoła wymachują ci pysznościami

przed nosem.

Koleżanka z pracy wraca na protala - bo stwierdziła, że widzi po mnie

ładne efekty i że już super wyglądam :-P

Przerwała bo była na urlopie, ale chce znowu zacząc od nowa :D

I dobrze, bo razem raźniej.

Juggin WEEKEND - trzymasz się prosto??!!??

Opublikowano

Hej Kochane. Ale macie tempo z pisaniem. Mam nadzieje,ze jeszcze mnie pamietacie:)

U mnie wszystko w porzadku. 2tygodnie nowej diety zaliczone. Spadek na wadze to 2.4kg. Nie jest zle. Choc przyznam sie,ze duzo tez cwicze. No i w sumie malo jem, bo strasznie goraco. Dzis pol dnia nad morzem siedzialam. Jedyne co mi wchodzilo to arbuz. W polsce zimno, a tu znowu wrocilo goraco.

Balbinko ale super bedziesz miala trase. Napewno sie zrelaksujesz,czego bardzo Ci zycze.

Wszystkim protalkom, ktore zostaja w Polsce zycze duzo, duzo SLONKA:)

p.s Edytah oddalam glos na Twoje zdjecie.

Opublikowano

Witam Wszystkie Dziwczyny

U mnie 2 w nocy, ale chcę Was wszystkie pozdrowić, bo wreszcie mam dostep do internetu. Nie wiem jak będzie jutro, bo lece do Saporro i z internetem może być róznie. Dzisiaj nagrzeszyłam , bo mało było białka na śniadaniu, a ja mam teraz czyste proteiny. Niestety nie przeszłam obojętnie obok ciasteczka francuskiego :-D Już nie mogę sie doczekać warzywek, bo wybór ich jest znacznie większy. Jedyne co dobre to bardzo duż piję, na moim stoliku zawsz stoi cała bateria szklanek. :) Nie mam też problemu z odmawianiem alkoholu, chociaż zbliżają się imieniny 3 Piotrów, na które sie wybieram. Do tej pory na spotkania towarzyskie chodziłam z własną herbatą, może warto coś innego wymyślić. A tak w ogóle to juz tęsknię za moja Rodziną i najchętniej wsiadłabym w samolot do Warszawy. Kontakt z Wami też jest łatwiejszy, gdy nie ma róznicy w czasie. To ode mnie dobranoc. 8)

Opublikowano
Witam Wszystkie Dziwczyny

U mnie 2 w nocy, ale chcę Was wszystkie pozdrowić, bo wreszcie mam dostep do internetu. Nie wiem jak będzie jutro, bo lece do Saporro i z internetem może być róznie. Dzisiaj nagrzeszyłam , bo mało było białka na śniadaniu, a ja mam teraz czyste proteiny. Niestety nie przeszłam obojętnie obok ciasteczka francuskiego :-D Już nie mogę sie doczekać warzywek, bo wybór ich jest znacznie większy. Jedyne co dobre to bardzo duż piję, na moim stoliku zawsz stoi cała bateria szklanek. :) Nie mam też problemu z odmawianiem alkoholu, chociaż zbliżają się imieniny 3 Piotrów, na które sie wybieram. Do tej pory na spotkania towarzyskie chodziłam z własną herbatą, może warto coś innego wymyślić. A tak w ogóle to juz tęsknię za moja Rodziną i najchętniej wsiadłabym w samolot do Warszawy. Kontakt z Wami też jest łatwiejszy, gdy nie ma róznicy w czasie. To ode mnie dobranoc. 8)

Dobranoc Bozenko !Ty to zwiedzisz swiata! Trzymaj sie mocno male grzeszki a czasami te duze sa wybaczalne oby tylko nie zdarzaly sie czesto Trzymam za Ciebie kciuki PA Pa

Opublikowano

kochane dzieki za mile slowa co do odpoczynku :-D

a teraz eksperyment z chlebkiem ktorego zrobilam na bazie serkow odtluszczonych z ziolami :)

post-14755-1246041371_thumb.jpg

post-14755-1246041406_thumb.jpg

jest pyszny !!!!

nie miescil sie w keksowce to zrobilam w tortownicy 8)