Anula1978 Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 Piękny urodzinowy Ci waga zrobiła :) :) :) Anulko,gratulacje spadku i wszystkiego najlepszego w dniu urodzin kochana!!! Anulko - Wszystkiego naj naj naj... niech waga szybciutko spada a w zyciu samych usmiechów Ci zyczę :-D :lol: :) Witam Nowe Proteinki- wytrwalosci i zaparcia w osiagnieciu celu. Forum jest zarówno kopalnia wiedzy o diecie , jak i miejscem gdzie zawsze możecie poplakac nam w rękaw :D :-D DZIĘKUJE WAM WSZYSTKIM ZA PIĘKNE ŻYCZNONKA. Cytuj
bagi Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 Anula- i ode mnie wszystkiego najlepszego x x x Cytuj
Pola Połetek Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 A gdzie to nasza Malinka Sliweczka, Pola i inne laseczki ? Jestem dziewczyneczki, ale jestem baaardzo zajęta. Jak zwolnię to przeczytam wszystko od strony 450 i dopiero będę na bieżąco. Pozdrawiam wszystkie dawne i nowe proteinki. Całuski, pa pa Cytuj
Maragrete Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 Anula - zdrowia, szczęścia i wielu usmiechów oraz realizacji celów....tych wagowych też :D !! Gratulacje spadku wagi, oby do przodu...!! Zuza - gratuluje ! - mało bo mało ale jest spadek..! Juggin - gratulacje ! - te brakujące 200 g to nosem do wciągniecia... nadrobisz, spoko ! Śliweczko -rzeczywiście hasełko udane, a swoja droga czy widziałaś ty albo inne proteinki zdjęcie naszego MISTRZA Dukana - bo ja nie - stary on czy młody, paskudny czy śliczny..... Gohna, Kasia - witam wśród nas, życze sukcesów w spadkach wagowych :-D U mnie w łódzkiem tej nocy i wczoraj i dzisiaj juz bez deszczu ale za to parno i gorąco wiec leje sie ale ze mnie...koszmar, ale nie ma co jak lato to lato...same chiałyusmy ciepałka, to mamy - szkoda tylko że nie jestesmy na urlopie a w pracy...eh Cytuj
Maragrete Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 Marudo - w avatarze nie widze zmian ale suwaczek...ho, ho, ho - taki wiosenny i "dziewczyński" jakby skomentował mój syn... :D Ale ładny, mnie sie podoba. Cytuj
Śliweczka Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 Maragrete,zdjęcie Dukana jest na naszej klasie.Jak otworzysz klase proteinek to ten taki siwy pan to Dukan :D Cytuj
Anula1978 Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 Margaret i Bagi - dziękuję za życzenia. Pozdrawiam i do jutra. Cytuj
grazzia Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 Aniu ____/\ ______/\ _____./\ __ _____\_`\/`_/__\_`\/`_/__\_`\/`_/_ ___<_>()<_><_>()<_><_>()<_> _____/_,/\,_\__/_,/\,_\__/_,/\,_\ ___/\ __\/_______\/______\/ _\_`\/`_/ W DNIU URODZIN -,-, <_>()<_>--,._ ---- .' ( ..-, _/_,/\,_\_--- | .`'. / ' |.'` .| ___\/___----\ . \| : / .' / ___/\ ___ --,__; ' ; : ; . _;_ _\_`\/`_/_-| `'-. \ /; _.'` '-._ <_>()<_> ---\ ' . '. ()0()/ . .. ' / _/_,/\,_\_---'.__ '_()()0()._ _.' ___\/___----.' ``` ,(0()-._ ````-. ___/\ ___-------/ ' .'.|.\ .`'. ' . \ _\_`\/`_/_----| ' ./ . ; \ . \.__.-` <_>()<_>----- '--'`| . / ' '.__ '\ _/_,/\,_\_ ----- ) _.'\ . / ``` ___\/___------------- '. ( UŚMIECHU W KAŻDEJ SEKUNDZIE, RADOŚCI W KAŻDEJ MINUCIE PRZYJAŻNI W KAŻDEJ GODZINIE, SZCZĘŚCIA KAŻDEGO DNIA I MIŁOŚCI CO WIECZNIE TRWA. _______/\ ______/\ _____./\ __ _____\_`\/`_/__\_`\/`_/__\_`\/`_/_ ___<_>()<_><_>()<_><_>()<_> _____/_,/\,_\__/_,/\,_\__/_,/\,_\ Cytuj
Maragrete Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 Maragrete,zdjęcie Dukana jest na naszej klasie.Jak otworzysz klase proteinek to ten taki siwy pan to Dukan :-D Zapomniałam, racja - za rzadko wchodze na nk i to pewnie dlatego..... :D Cytuj
Maragrete Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 Margaret i Bagi - dziękuję za życzenia. Pozdrawiam i do jutra. No , no - tylko mi tam prosze dzisiaj nie grzeszyc zbyt wiele..... :D ... Miłego wieczoru i popołudnia ! Cytuj
grazzia Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 Witam Nowe proteinki!!! Gahno i Kasiu zycze powodzenia i wierze ze tak jak nam i Wam sie uda pozbyc tego balastu kilogramow -Marudko suwaczek jest piekny, popieram Ciebie aby slowa Sliweczki staly sie haslem naszego forum.Pieknie Sliweczka to powiedziala. -Juggin gratuluje oczywiscie spadku .Och przyjemne to przyjemne!!! jak inni widza jak malejemy tu i owdzie hihi,a tam niech nam zazdroszcza :D a My mozemy chodzic troche z podniesiona glowa hehe Cytuj
grazzia Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 Balbinka pytala o Sliweczke ,Malinke i Pole ? One sie znalazly ale co z nasza Dorotkaxx,Benkiem,Doda czy Czeremcha ?urlopuja?goraco je pozdrawiam . -ciekawa jestem jak tam daja sobie rade nasze nowe protalki np.Tylda? Cytuj
Tylda Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 Dziewczyny, znalazłam artykuł o Protalu i Jennifer Lopez https://www.kobieta.pl/zdrowie/diety/zobacz...r-lopez/stan/1/ ale zaskoczył mnie koniec, czyli owy "koktajl proteinowy", co o tym myślicie? Cytuj
Maruda Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 Marudo - w avatarze nie widze zmian ale suwaczek...ho, ho, ho - taki wiosenny i "dziewczyński" jakby skomentował mój syn... :-D Ale ładny, mnie sie podoba. Nie,nie - tylko suwaczek dodawałm dzisiaj. I dziękuję :) Z tym avatarem - to mój kochany mi go tu ładował.. więc nie wiem czy sama bym umiała to zrobic.. Ale póki co i tak nie chciałam go zmieniac :-D Witam Nowe proteinki!!! Gahno i Kasiu zycze powodzenia i wierze ze tak jak nam i Wam sie uda pozbyc tego balastu kilogramow -Marudko suwaczek jest piekny, popieram Ciebie aby slowa Sliweczki staly sie haslem naszego forum.Pieknie Sliweczka to powiedziala. -Juggin gratuluje oczywiscie spadku .Och przyjemne to przyjemne!!! jak inni widza jak malejemy tu i owdzie hihi,a tam niech nam zazdroszcza :lol: a My mozemy chodzic troche z podniesiona glowa hehe Dziękuję!!! Tyle razy tu kiedyś było pisane o robieniu suwaczka - więc się w końcu nauczyłam :D I to tak ładnie wygląda - jak od razu widac na nim jak komu waga idzie w dół. Upiekłam sobie ciasteczka dzisiaj. W foremkachdo mufinek nalałam ciasta tak na sam dół tylko. Bo ostatnio jak robiłam na papierze to mi się rozlały i połączyły ze sobą.. Ale dodałam łyżkę mąki kukurydzianej bo wydawało mi się za lejące. TRUSKAWKI, MALINY... w koktajlu!!??!! No ładnie!!! To my się tu tłumaczymy z tego jako grzeszku.. A tu proszę - takie r Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi