Maruda Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Dzień dobry!!! :D Anuleczko Jesteś piękna!!! Miło oglądać sukcesy koleżanek :D :D :grin: Benek ja mam taką bluzkę do biegania od razu ze staniczkiem - więc mam nadzieje, że za dużo szkody sobie nie narobiłam :-D Ale udało się - pobiegaliśmy wczoraj, nie za dużo - ale to dopiero początek. Waga pięknie stoi - bo ostatnio to raczę się jakimiś musli batonikami dietetycznym. Ale to w ramach zamiany warzyw na nie. Chce jeszcze schudnąć trochę, ale przez to, że waga drgnąć nie chce.. to dla spokoju mojej duszy i tuszy - lepiej będzie nazwać tą fazę III (ze stojącą wagą - czyli sukces) niż drugą bez rezulatatów :-D . Taka psychologiczna gierka motywacyjna :grin: Więc od dzisiaj będę tak sobie oscylować.. Punktem przewodnim jest utrzymać to co już osiągnęłam, a jak się jeszcze coś schudnie - to będzie miła niespodzianka :-D Miłego dzionka - cudnie, że za 8h 20min. WEEKEND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj
mallina Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Witam przy porannej kawce,czyżbym dzisiaj była pierwsza?Waga przy@ jeszcze nie spada,ale co jest pocieszające też nie rośnie. Anulko super laska z Ciebie.Nie mam aż tak spektakularnego spadku wagi(8kg),ale jak będzie w domu aparat męża(teraz z córkami nad morzem),to postaram się o zdjęcie. Asieńko witamy po urlopie,fajnie ,że już jesteś z nami. Witam nowe koleżanki i życzę owocnego odchudzania.Miłego dnia. Cytuj
mallina Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Ha Marudko ranny ptaszku :-D miłego dzionka. Cytuj
ostatnia szansa Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Witam i pozdrawiam :-D Cytuj
Maruda Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Buziaczki Mallinko i Ostatnia Szanso UDANEGO DNIA :-D P I Ą T E K !!! Cytuj
Pola Połetek Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Witajcie dziewczyny :-D A u mnie znowu 300 g mniej na suwaczku po dniu białkowym :-D. Jakie to miłe!!! Pięknego dnia życzę :-D. Cytuj
ostatnia szansa Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Dzień jest piękny jak zwykle, bo jak tu się nie cieszyć :-D Po 7 miesiącach Waga – 22kg mniej Pod biustem – 14cm mniej Pas–pępek – 19cm mniej Biodra – 14cm mniej Udo – 7cm mniej Łydka – 3,5cm mniej Ramię – 5cm mniej (to najgorsze dla mnie miejsce, bo zawsze mam kłopot z kupieniem bluzek – nie wchodzą na bicepsa :-D ) Cytuj
Pola Połetek Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Bogi! Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!! :-D. Rewelacyjnych spadków a potem utrzymania upragnionej wagi :-D Cytuj
Milenka Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Oki dziewczynki zamieszczam zdjęcia dla porównania siebie sprzed diety i teraźniejsze...... Przed: Sdc10981..bmpSdc11245..bmp Sdc11427..bmp Po: Sdc13126..bmpSdc13182..bmp Sdc13544..bmpSdc13907..bmp Nie wiem czy udało mi się załączyć...... Hej Anulko, no piknie piknie kochana! M Cytuj
bogi Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Bogi! Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!! :-D . Rewelacyjnych spadków a potem utrzymania upragnionej wagi :-D POLU dziekuje bardzo za zyczenia :-D Cytuj
Anula1978 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Witam przy kawce dziewczynki Protalinki! Bardzo dziękuję za opinie i komentarze - od razu "urosłam". Bardzo miło i przyjemnie jest słyszeć takie słowa......naprawdę różnica jest aż tak widoczna??? Faktem jest, że piersi mi aż tak mocno nie zmalały tylko troszkę.....(ale ja nigdy nie miałam dużych miseczka B). I jeszcze jedno - wygląd dużo zależy od ubioru...,akurat to zdjęcie w murach sie udało i wyszło ładnie...... he he he. To było na Zamku Książąt w Darłowie. A jeśli chodzi o wygląd to chciałabym mieć mniej w talii bo jak na razie mam 83 cm w pasie....bleeee ale na to to chyba pozostaną mi już ćwiczenia. Ale szczerze mówiąc takie zdjęcia bardzo mobilizują!!! Bogi wszystkiego najlepszego z okazji urodzin...zdrówka, szczęścia, osiągnięcia tego o czy śnisz i marzysz, pomyślności a na wieczór dużo gości. Pozdrawiam. Cytuj
mallina Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Bogi wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :-D .Osiągnięcia wymarzonego celu wagowego i spełnienia innych najskrytszych pragnień :-D Cytuj
Maruda Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 BOGI Dywan na dole, wódka na stole Dziś się bawimy, bo Twoje urodziny odchodzimy. Dziś prezenty wręczymy, ładny wierszyk ułożymy, byś się śmiała i dobry humor miała. Dużo miłości a mało złości i dom zawsze pełen miłych gości. Tego Ci życzę i STO LAT K R Z Y C Z Ę !!! Cytuj
Bozena66 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Witam wszystkie Proteinki :-D [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Najserdeczniejsze życzenia urodzinowe dla Bogi, spełnienia wszystkich marzeń i nieustannych uśmiechów :-D :-D :grin: Oczywiscie torcik jest protalowy :D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi