Skocz do zawartości

Rewelacyjna Dieta Protal !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry!!! :D

Anuleczko post-13995-1250828571_thumb.gif Jesteś piękna!!! Miło oglądać sukcesy koleżanek :D :D :grin:

Benek ja mam taką bluzkę do biegania od razu ze staniczkiem - więc mam nadzieje,

że za dużo szkody sobie nie narobiłam :-D

Ale udało się - pobiegaliśmy wczoraj, nie za dużo - ale to dopiero początek.

Waga pięknie stoi - bo ostatnio to raczę się jakimiś musli batonikami dietetycznym.

Ale to w ramach zamiany warzyw na nie. Chce jeszcze schudnąć trochę, ale przez to,

że waga drgnąć nie chce.. to dla spokoju mojej duszy i tuszy - lepiej będzie nazwać

tą fazę III (ze stojącą wagą - czyli sukces) niż drugą bez rezulatatów :-D . Taka

psychologiczna gierka motywacyjna :grin:

Więc od dzisiaj będę tak sobie oscylować.. Punktem przewodnim jest utrzymać to co

już osiągnęłam, a jak się jeszcze coś schudnie - to będzie miła niespodzianka :-D

Miłego dzionka - cudnie, że za 8h 20min. WEEKEND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Witam przy porannej kawce,czyżbym dzisiaj była pierwsza?Waga przy@ jeszcze nie spada,ale co jest pocieszające też nie rośnie.

Anulko super laska z Ciebie.Nie mam aż tak spektakularnego spadku wagi(8kg),ale jak będzie w domu aparat męża(teraz z córkami nad morzem),to postaram się o zdjęcie.

Asieńko witamy po urlopie,fajnie ,że już jesteś z nami.

Witam nowe koleżanki i życzę owocnego odchudzania.Miłego dnia.

Opublikowano

Witajcie dziewczyny :-D

A u mnie znowu 300 g mniej na suwaczku po dniu białkowym :-D. Jakie to miłe!!!

Pięknego dnia życzę :-D.

Opublikowano

Dzień jest piękny jak zwykle, bo jak tu się nie cieszyć  :-D

Po 7 miesiącach 

Waga – 22kg mniej

Pod biustem – 14cm mniej

Pas–pępek – 19cm mniej 

Biodra – 14cm mniej

Udo – 7cm mniej 

Łydka – 3,5cm mniej

Ramię – 5cm mniej (to najgorsze dla mnie miejsce, bo zawsze mam kłopot z kupieniem bluzek – nie wchodzą na bicepsa :-D ) 

Opublikowano

Bogi!

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!! :-D.

Rewelacyjnych spadków a potem utrzymania upragnionej wagi :-D

Opublikowano
Bogi!

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!! :-D .

Rewelacyjnych spadków a potem utrzymania upragnionej wagi :-D

POLU dziekuje bardzo za zyczenia :-D

Opublikowano

Witam przy kawce dziewczynki Protalinki!

Bardzo dziękuję za opinie i komentarze - od razu "urosłam". Bardzo miło i przyjemnie jest słyszeć takie słowa......naprawdę różnica jest aż tak widoczna???

Faktem jest, że piersi mi aż tak mocno nie zmalały tylko troszkę.....(ale ja nigdy nie miałam dużych miseczka B). I jeszcze jedno - wygląd dużo zależy od ubioru...,akurat to zdjęcie w murach sie udało i wyszło ładnie...... he he he. To było na Zamku Książąt w Darłowie. A jeśli chodzi o wygląd to chciałabym mieć mniej w talii bo jak na razie mam 83 cm w pasie....bleeee ale na to to chyba pozostaną mi już ćwiczenia.

Ale szczerze mówiąc takie zdjęcia bardzo mobilizują!!!

Bogi wszystkiego najlepszego z okazji urodzin...zdrówka, szczęścia, osiągnięcia tego o czy śnisz i marzysz, pomyślności a na wieczór dużo gości. Pozdrawiam.

Opublikowano

BOGI

Dywan na dole, wódka na stole

Dziś się bawimy, bo Twoje urodziny odchodzimy.

Dziś prezenty wręczymy, ładny wierszyk ułożymy,

byś się śmiała i dobry humor miała.

Dużo miłości a mało złości

i dom zawsze pełen miłych gości.

Tego Ci życzę i STO LAT K R Z Y C Z Ę !!!

post-13995-1250834205_thumb.jpg

Opublikowano

Witam wszystkie Proteinki :-D

[ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE]

Najserdeczniejsze życzenia urodzinowe dla Bogi, spełnienia wszystkich marzeń i nieustannych uśmiechów :-D :-D :grin:

Oczywiscie torcik jest protalowy :D