balbina38 Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Witam Was przy porannej kawce. Nerwusie nasz Kochany :D Staraj sie uzywac słodzika z aspartamem tylko do zimnych potraw, a do gotowanych i pieczenia uzywaj bez. Np. z Lidla. I będziesz spokojna i zdrowa. Kochana ja chcę zdjecie Twoje w długich włosach zobaczyć . Balbinko plizz, wstaw cos :-D U mnie nadal zwyzka wagowa, ale dzielna jestem. Dziwne to, ze w tygodniu nawet przez glowe mi nie przejdzie zejśc z drogi Dukana( nawet ciast nie pikę protalowych) , a jak przyjdzie weekend to jak zaczarowana mkne do grzechu. Chyba psychologia tu działa :) Czas to zmienić :grin: Powiem Wam kobietki, ze jak nie mam sukcesów to jakoś siedze jak mysz pod miotłą i się nie odzywam. :sad: Nagrzeszę, narobię głupstw , a potem cichutko w katku czekam , az waga opadnie. Ale dośc tego :grin: Dajecie tyle siły i mobilizacji, ze nawet taki grzesznik jak ja widzi światełkow tunelu. Od dziś solennie przyrzekam- koniec z grzechem. ok Juggin postaram sie cos pstryknac tylko musze poczekac na mojego lubego ktory jeszcze spi :grin: bo sama nie dam rady :-) Cytuj
mmuchu Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Witajcie z rańca, Balbinka narobiła takiego "smaka' z tym fryzjerem, że aż zadzwonie dziś do swojej fryzjerki żeby mnie wciągnęła na listę :-) z tym że ja raczej zawsze skracam - im krócej tym lepiej hihihi Jutro kończę pierwsza fazę - sporych efektów nie ma - ale zawsze coś - mam nadzieję, że w II będzie nadal leciało w dól - chociaż .... W sobote u nas zaczyna się Winobranie - więc nie wiem jak będzie z moją silną wolą - trzeba będzie winka spróbować :grin: bedę walczyc - ale i tak wiem, że przegram, bo co ?? całe miasto bedzie chodzic pijane :sad: a ja nawet miałabym nie skosztować ?? buuu <beczy> Kurde blaszka nooo Miłego Dnia dziewczynki - lecę po kawusię :D Cytuj
mmuchu Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Aaaaaa - jeszcze jedno - zauważyłam, że zostałam stałym bywalcem - jestem taaaka dumna hihihi :sad: Cytuj
Anula1978 Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Witam i ja protalki - co prawda już po kawce ale za to przy kubku wody. U mnie waga dziś też zaszalała z tym, że nie w tym kierunku co trzeba. To za te grzeszki nalewkowe a na dodatek wczoraj skubnęłam rzeczy niedozwolonych dla mnie i liczę sie z konsekwencjami he he he. Ale już niedługo i zacznie się utrwalanie. A teraz zabieram się do dalszej pracy ....choć mi się nie chce...ale cóż...wyboru nie ma. Trzymajcie się ciepło. Pozdrowionka i miłego dnia życzę. PA Cytuj
zuza125 Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Witajcie słonecznie z Kujaw !! :sad: Moja waga pourlopowa poszła w zapomnienie i mam już aktualną wagę suwaczkową :grin: :-) cieszę się z trgo ogromnie. Dziś moja młodsza dziewczynka poszła pierwszy raz do przedszkola. I teraz tak siedzę i myślę, czy aby tam nie płacze? Życzę wszystkim udanego i miłego dnia!!! Cytuj
Tryolcia Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Moja poszła juz 2 raz i zastanawiam sie czy nie lecieć po nią. Strasznie dziś to przedszkole podniosło mi ciśnienie, bo zamiast mojego brzdąca dać do 2 grupy to dalej siedziw 1 z maluchami Cytuj
balbina38 Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Witajcie słonecznie z Kujaw !! :-) Moja waga pourlopowa poszła w zapomnienie i mam już aktualną wagę suwaczkową :D :-D cieszę się z trgo ogromnie. Dziś moja młodsza dziewczynka poszła pierwszy raz do przedszkola. I teraz tak siedzę i myślę, czy aby tam nie płacze? Życzę wszystkim udanego i miłego dnia!!! to super ze waga wrocila na swoje miejsce :sad: a corcia da sobie rade tylko my jestesmy takie przewrazliwione :grin: Cytuj
balbina38 Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Witam i ja protalki - co prawda już po kawce ale za to przy kubku wody. U mnie waga dziś też zaszalała z tym, że nie w tym kierunku co trzeba. To za te grzeszki nalewkowe a na dodatek wczoraj skubnęłam rzeczy niedozwolonych dla mnie i liczę sie z konsekwencjami he he he. Ale już niedługo i zacznie się utrwalanie. A teraz zabieram się do dalszej pracy ....choć mi się nie chce...ale cóż...wyboru nie ma. Trzymajcie się ciepło. Pozdrowionka i miłego dnia życzę. PA e tam anula tobie juz tak malo zostalo do konca ze te pare dni dluzej to tylko cie wzmocni przed III faza :sad: :grin: :-) :D :-D Cytuj
babcia magda Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Dzisiaj początek diety. Wypiłam kawę, zjadłam protalowe śniadanie i teraz staram się wstawić suwak Cytuj
anitka45 Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 witam dzisiaj nie mogłam się obudzić okazało się mam b.słabe ciśnienie ale już piję kawę moja waga stoi jak zaklęta 84.2 :sad: a w pasie się mierzyłam i mimo wszystko 3 cm mniej to chyba dobrze? Chyba tak jak Bożenka wybiorę się do fryzjera tylko czekam na emeruture.Ale ja muszę skrócić bo tak się czuje najlepiej. pozdrówka :grin: Cytuj
Maragrete Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Babciu Magdo dziękuję, że wstawiłaś zdjęcie na stronę z przepisami :sad: , a o ten post, który jest się nie martw, mnie chodziło tylko o to, zebyśmy tam nie wpisywały postów, pytań itd Kochana Grazzio i kochana Maragrete nie mogę tego ukrywać: obraziłam się. To ja latam od kilku dni i wstawiam zdjęcia i opisy na sronę z produktami dozwolonymi a Wy jej oczywiscie nie czytacie. Skandal po prostu :-D . Jogurt grecki light i jego zdjęcie tam już jest Ponawiam prośbę o robienie zdjęć i pisywanie, ale raczej produktów, których tam jeszcze nie ma. Jeśli bedziecie wiedziały jeszcze miejsce, gdzie mozna kupić jakis produkt, to ja dopisze. Aha, w czasie pisania postu już sie odbraziłam i przepraszam, że nakrzyczałam :) Bożenko - ..... :grin: :-) :D Cytuj
Maragrete Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Ja też się juz pozegnam. Dobranoc, do jutra, moje drogie Proteinki i niech przez noc moc spadków się ziści :sad: Bozenko - teraz dopiero zauwazyłam twj kolejny spadek wagi - masz juz okrąglutkie 10 kilosków za soba.. brawo, brawo, brawo ...oby tak dalej.. :grin: Cytuj
zuza125 Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 to super ze waga wrocila na swoje miejsce :sad: a corcia da sobie rade tylko my jestesmy takie przewrazliwione :grin: Masz rację Balbinko!! Z reguły jest tak, że my przeżywamy, myślimy, że płaczą, a tymczasem nasze pociechy bardzo dobrze się bawią. :-) A tak przy okazji, ja również czekam na fotkę z długimi włoskami :D Cytuj
Maragrete Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Witam i ja protalki - co prawda już po kawce ale za to przy kubku wody. U mnie waga dziś też zaszalała z tym, że nie w tym kierunku co trzeba. To za te grzeszki nalewkowe a na dodatek wczoraj skubnęłam rzeczy niedozwolonych dla mnie i liczę sie z konsekwencjami he he he. Ale już niedługo i zacznie się utrwalanie. A teraz zabieram się do dalszej pracy ....choć mi się nie chce...ale cóż...wyboru nie ma. Trzymajcie się ciepło. Pozdrowionka i miłego dnia życzę. PA Nie przejmuj sie Anula - za jakis czas wróci na właściwe tory.... ja tez nagrzeszyłam i czekam na powrót spadków...i czekam, ...i czekam.... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi