Skocz do zawartości

Rewelacyjna Dieta Protal !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  Anula1978 napisał(a):
Dzień dobry dziewczynki. Chciałam się z Wami z rana przywitać. Jak to dobrze, że dziś już jest piątek - ostatni dzień w pracy i weekend. Ale niedobrze, bo to wolne zawsze za szybko zleci. Może jutro wybiorę się na jakieś zakupy i coś mi w oko wpadnie bo robi się chłodno a w pracy też zimno i jakiś sweterek by się przydał. Wiecie czasami już mi trochę głupio, bo prawie każdy dookoła mówi, że już za dużo schudłam (że kości biodrowe widać - ale ja nie widzę, żeby odstawały a to, że na twarzy widać....już nie wiem co zrobić...chyba teraz po białkach zacznę utrwalać i wezmę sie za ćwiczenia - brzuszki albo wiosła(bo też mam ale stoją w kącie)). Najgorzej chodzi mi o to, ze mam oponkę na "żołądku"- budowa typu jabłko i chciałam jeszcze trochę pobyć na diecie......co o tym myślicie? Albo zrobię tak jak mówiłam....pociągnę teraz białka, później warzywka i jeszcze raz białka i III. To będzie najbardziej rozsądne rozwiązanie.

A tak swoja drogą jakie to jest miłe jak mówią......jaką dietę cud stosujesz? albo aż "zaniemówiłem(-łam)", jaska Ty szczupłą jesteś - z tym to się chyba każda z Was zgodzi co?

Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

Bardzo to miłe Anulka - masz racje, warte tylu wyrzeczen naprawde...

Opublikowano
  juggin napisał(a):
hehehe.. nie żałuje sobie. Jak ktoś mnie widzi i widzi ile zjem( np. moj Ukochany) - to pukaja się w głowę- co to za dieta??? Chociaż mama to uważa, ze ja sie pewnie w Szczecinie głodze tygodniami, a jak przyjeżdzam do nich to jem na siłę, dużo, na pokaz, aby ich oszukać i żeby nie mogli narzekac ,ze nie jem :grin:

To ja chyba az tyle w ciągu dnia nie zjadam..... a powinnam....

Opublikowano

Witam was wszystkie bo sie jeszcze nie witałam dzisiaj !

U mnie za oknem pogoda jak marzenie, lato w pełni, słonko i delikatny wietrzyk, temperatura około 25 stopni i jest tak jak lubię, a do tego jeszcze perspektywa wekendu....lepiej byc nie moze.

Chociaż ciężki będzie ten weekend bo w sobotę ide na imprezę rocznicowa przyjaciół do fajnej knajpki, gdzie dobrze dają jeść i może być niebezpiecznie dla dietowiczki, ale mam nadzieje tez że troche wytańczę, trochę sie ograniczę w zapadach i jakoś to będzie....... :grin:

Wszystkim koleżankom Protalkom życzę miłego weekendu !

A Balbince wytrwałości w działaniach pod czujnym okiem Juggin.

Mnie by sie tez taki bat nad głowa przydał, na stałe, wtedy może by mnie nie kusiło licho.......

Opublikowano
  Maragrete napisał(a):
Witam was wszystkie bo sie jeszcze nie witałam dzisiaj !

Chociaż ciężki będzie ten weekend bo w sobotę ide na imprezę rocznicowa przyjaciół do fajnej knajpki, gdzie dobrze dają jeść i może być niebezpiecznie dla dietowiczki, ale mam nadzieje tez że troche wytańczę, trochę sie ograniczę w zapadach i jakoś to będzie....... :-(

Margarete - i ja zamierzam jutro wytańczyc ze 2 kiloski chociaz - szalej ile wlezie - ja jak mam okazje to tuptam i tuptam - a potem lzej na ciele :grin:

Opublikowano

Protalinki ja się będę zaraz zbierać.

Życzę Wam udanego i bezgrzesznego odpoczywania i samych spadków. Żeby pogoda chciała się utrzymać jak dziś a tu podobno ma padać. Jak znajdę chwilkę i wolego kompa to do Was zajrzę. Trzymajcie się. Pa.

Opublikowano
  juggin napisał(a):
Ja zalewam wodą z koncentratem , przyprawami ( majeranek, tymianek, nawet oregano) i łyzką maki kukurydzianej lub skrobi.Duszą sie w nim gołabeczki i mi smakuje :grin:

Dzieki Juggin !!!!

Gołąbki wyszły super! Nie ma to jak rada doświadczonej protalki! Dzieki. A tak poza tematem. To Ty kobietko jesteś na NK? Bo nie moge Cie odnależć! 

Opublikowano

Witam kobitki tak na chwilkę, będę miała od dzisiaj gości przez 3 dni,na nic nie mam czasu,a jeszcze praca.Kotek niestety nie wrócił :grin: ,już pewnie nie wróci,strasznie mi ciężko :-( .Waga też w górę ,bo jestem przed@,a zjadam wszystko co na drzewo nie ucieka :D .Pozdrawiam serdecznie ,odezwę się ,buziaki

Opublikowano
  mallina napisał(a):
Witam kobitki tak na chwilkę, będę miała od dzisiaj gości przez 3 dni,na nic nie mam czasu,a jeszcze praca.Kotek niestety nie wrócił :grin: ,już pewnie nie wróci,strasznie mi ciężko :-( .Waga też w górę ,bo jestem przed@,a zjadam wszystko co na drzewo nie ucieka :D .Pozdrawiam serdecznie ,odezwę się ,buziaki

Mallinko współczuję Ci bardzo, ciężkie czasy nadeszły dla Ciebie. Jestem z Tobą i myślę o Tobie i Twoim Kotku. Pozdrawiam serdecznie.

Opublikowano

Witam w to piatkowe, mozna powiedziec wekendowe popoludnie!U mnie waga super,po dniu bialek 62,2kg i oby tak pozostalo,albo jeszcze polecialo w dol.

-Juggin ja wiem ze powinnismy duzo jesc ale Twoj jadlospis mnie zwalil z nog szok ,ja w zyciu tyle nie zjadlam w ciagu jednego dnia,porownujac to ja jem moze 1/4 tego co Ty,zawsze jadlam nieduzo,tylko ze pozno i to mnie zgubilo.

-Ola gratuluje spadku wagi oby tak dalej,wtedy latwiej chudnac jak widac rezultaty

-Malinko pozdrawiam i przykro mi ze kotek nie wrocil.

-U mnie pogoda od rana piekna,cieplutko,jutro wybieram sie na wykopki do tesciow,ale cos pogoda sie zmienia i ciekawe jaka jutro bedzie

Opublikowano

Witam laseczki :-(

Przepraszam ze nie nadrabiam Waszych postów ale nie mam czasu niestety :grin:

Chcialam tylko pochwalić ze wczoraj zrobiłam pizze z przepisu juggin i wyszła rewelka!! :D niestety dodałam do niej mały grzeszek bo połozyłam na wierzch 3 plasterki zółtego serka ktory nie należy do chudych, ale nie załuje.... :D waga i tak na razie stoi wiec nie zaszkodziłam sobie za mocno :D

Opublikowano
  grazzia napisał(a):
Babciu Magdo goraco pozdrawiam ,piekny awatarek, nastepne zdjecie na awatarku i wiadomo z kim piszemy,super

Grazzia, miałam dzisiaj trochę więcej czasu. Posprzątałam, ugotowałam i pomyślałam, że zrobię sama sobie zdjęcie, używając samowyzwalacza.Udało mi sie i jestem z tego taka dumna, że chciałam sie pochwalić swoim dziełem

Opublikowano
  babcia magda napisał(a):
Grazzia, miałam dzisiaj trochę więcej czasu. Posprzątałam, ugotowałam i pomyślałam, że zrobię sama sobie zdjęcie, używając samowyzwalacza.Udało mi sie i jestem z tego taka dumna, że chciałam sie pochwalić swoim dziełem

Super zdjęcie. Tak lepiej jak widać że pisze się do żywej osoby"

Pozdrawiam