elle33 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 Kochana Marudko-dziekuje za instruktaz :grin: :twisted: maliszka -dzieki wielkie. Nosilam 48 a zeszlam na 36 -ale dzieki cwiczeniom fizycznym , skora mi sie tak jakby z powrotem ladnie skorczyla i na szczescie nic nie wisi . Jakie zmiany -tak okolo 6 mc .diety zaczely mi podupadac wlosy, wiec szybko wlaczylam witaminy, a celulitis znikl-niestety piersi nie sa takie soczyste jak kiedys :-D :) Cytuj
Maruda Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 Kochana Marudko-dziekuje za instruktaz :) :grin: Nie ma za co.. ale coś nie widzę suwaczka - to chyba nie bardzo pomogłam.. :-D??: Jak będziesz miała więcej czasu - to napewno umieścisz go gdzie trzeba. :twisted: Cytuj
jusia25 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 Witam kochane. Czytam, czytam i czytam... No wreszcie jest co czytac,he he.... Czy ja mogę poprosić o skan tej ksiazki (nowej) Dukana??? Jeśli ktoś ja ma bardzo bym poprosiła. Maliszka piękna czapa! Elle tylko pozazdrościć i pogratulować! A może wrzucisz zdjęcia na forum. Takie z przed diety i teraz juz prawie po?! Było by super no i przykład dla innych. Taka motywacja!!!! Cytuj
Andzia1 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 Witam cieplutko, przedświątecznie :) Elle, jesli chcesz to mogę Ci podesłac zeskanowaną książke dr Dukana, podaj mi e-mail tylko. A co do Twoich ulubionych serów camembert i inny "smierdzieli", nie chcę Cię martwić ale one są strasznie tłuste i Dukan ich raczej zakazuj... :-D Wynik Twój jest rewelacyjny!! Ja bym chiała osiagnac 48 póki co hehehe. Ja od jutra mam już wolne, wracam do Was pewnie dopiero po świętach,ale... dieta w czasie świąt trwa nadal! Trzymajcie sie i nie dajcie pokusom... Maliszki, Sagi, Marudki, Kartofelki, Elle, Babcie Magdy, Pole, Jusie... i wszystkie KoBiałeczki życzę Wam z okazji świąt spokoju, zdrowia, radości... Pachnącej choinki, wesołej rodzinki... Pogody ducha i spełnienia tych nawet z pozoru trudnych do spełnienia marzeń... oraz Do Siego Roku - Ania... [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
jusia25 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 Andzia ja też chce. Mówicie o nowej wersji, tak? jak tak to przeslij mi na maila. Masz go npewno bo wysyłałam Ci fotki. Cytuj
Anula1978 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 Witajcie protalki. Jakiś czas mnie nie było tzn. czytałam jak mogłam ale o pisaniu nie było mowy-nie mam czasu. W pracy jak zwykle robota a w domciu przygotowania do świąt. Chodzę późno spać a rano jak wstaję to jestm nieprzytomna. Ale jeszcze jutro i wolne. Jak fajnie. Gratuluję serdecznie spadku tym, które poszły w dół a za resztę trzymam kciuki. Jestem dumna z Sagi, która w tak ekspresowym tempie zrzuciła aż tyle kilogramów. Saguś - tak trzymaj kochana - ślicznie. Jesteś stanowczą kobietą i zawsze osiągniesz upragniony cel. Ja co prawda miałam dłuższy czas tracenia kg ale nie jedne raz zgrzeszyłam. Jeśli chodzi o potrawy Wigilijne to nie robię dla siebie nic odrębnego - będę jadła to co inni ale w małych ilościach. Już mam zrobione bigos, kapustę z grochem, rybę po grecku, pieczarki faszerowane i skrzydełka faszerowane, makowiec, kulebiak. Dziś zrobię sałatkę i rybę po japoński i ciacho a jutro jakieś grzybki - może barszczyk i paszteciki - jak będzie mi się chciało. Nie wiem co jeszcze wymyśleć dobrego. Trochę narobiłam Wam smaku - przepraszam. Na pewno się odezwę jeszcze jak nie przed świętami to w trakcie. Pozdrawiam. Cytuj
Andzia1 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 Andzia ja też chce. Mówicie o nowej wersji, tak? jak tak to przeslij mi na maila. Masz go npewno bo wysyłałam Ci fotki. Jusiu niestety ja mam tą pierwszą część - jeśli chcesz to służe... Sama chciałabym tę drugą , a wydaje mi sie, że którać z Protaloinek pisała, że ma ją zeskanowaną. Cytuj
Tryolcia Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 Hej dziewuszki trochę Was zaniedbałam. To wszystko na goracy okres jaki teraz mamy. A jeszcze w weekend byłam w stolicy dodam, że pierwszy raz wczesniej to tylko przejazdem i zaliczam ten wypad za bardzo udany. Waga po małym zastoju spadła. Buziolki i pozdrowienia dla Was. Aha musze zaleglości nadrobic. sie rozpisałyscie P.S. Poprawiłam suwaczek zostało mi 4 kg ale chyba dorzucę jeszcze 5 kg do zrzucenia, bo troszke brzuszek mnie nie satysfakcjonuje:) a co jak mam być laska to niech bede:) Cytuj
Bozena66 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 Andziu-Aniu, bardzo dziękujemy za życzenia i dla Ciebie też wspaniałych, pogodnych i radosnych Swiąt, do napisania po Świętach :-D Tryolciu, przyjrzałam się Twojemu suwaczkowi i doszłam do wniosku, że jesteś nawet szybszą lux-torpedą niż Saga. Podejrzewam, że "pomogły" Ci zawirowania w życiu osobistym, bo to zawsze odbija się na apetycie. Serdeczne gratulacje, już tak niedużo Ci zostało :) Elle, gratuluję, naprwdę wspaniały wynik, a jakie sporty uprawiasz, bo ja też widzę, że powinnam zająć się swoim ciałem, bo dusza już jest wyleczona po 16,5-kg. spadku :grin: Maliszko, nie spodziewałam się, że porzucisz swojego cudnego kota w niebieskiej czapce, choć ten świąteczny też niczego sobie :twisted: . Ale ja już tęsknie do poprzednika, bo on wygląda na takie nieszczęście, ze wzbudza we mnie od razu pozytywne instynkty :lol: Cytuj
Maragrete Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 Cześc dziewczynki i chłopcy (jesli jeszczesa z nami) !!! U mnie młyn w pracy, wszyscy moi podwładni wracają zza granicy, rozliczają sie, załatwiają wszystkie sprawy, a ja mam jeszcze zaległości po mojej chorobie. Najlepiej jakbym tu w biurze zamieszkała..... Do tego domowe obowiązki i jeszcze zakupy gwiazdkowe, bo choroba nie pozwoliła mi wcześniej latać po sklepach. Wigilia u mnie w domu dla 11 osób, niby każdy coś przyniesie ale wiecie ja i tak mam i będę mieć sporo roboty. Ale cóż w świeta albo nawet po Swiętach sobie odpocznę.....ha, ha,ha. lubię ten czas pomiędzy świętami a Nowym Rokiem, w domku czysto, odświętnie, lodówka pełna, nastrój jeszcze świąteczny i perspektywa wolnych dni. Może wtedy znajdę czas by posiedziec z przyjaciółmi przy choince albo z dobra książka.... zazwyczaj do tego jeszcze do kompletu była lampka winiaczku albo dobrego winka, ciasto, orzechy itp. - tym razem będzie cola-light i portalowy sernik... ale za to jaki efekt...cel najwazniejszy. Może dam rade i powstrzymam sie od grzeszków.... Dziekuje za życzenia Andziu , gratuluje ci spadku Tyrolciu, pozostałym zycze chwilki wytchnienia w tym zapędzonym przedświateczna gonitwa czasie !! Cytuj
mallina Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 Wszystkim kobietkom z naszego forum życzę zdrowych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia spędzonych w gronie rodziny.Zapomnijcie na chwilę o diecie i cieszcie się Świetami :-D Cytuj
Nuta_Cynamonu Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 Dziewczeta..... Nie mam czasu.... no nie mam czasu... od 2 dni nawet nie czytałam tego co piszecie na forum :) Wpadam teraz tylko by złozyc Wam życzenia świąteczne.... jutro o świcie wyruszamy z rodziną do Bukowiny Tatrzanskiej, biore laptop ze sobą ale nie wiem jak będzie tam z siecią.... wyjeżdżam na 7 dni, ale może przedłużę pobyt do sylwestra.... zobaczę.... A teraz juz konkret ode mnie dla Was (proszę kliknąć aby się powiększyło i dało radę przeczytać :twisted: ) : Do usłyszenia po powrocie.... lub w trakcie mojego wyjazdu jak dorwę net :-D. Wigilijnie mam zamiar nie grzeszyć, pewnie wiecej grzechów przyniesie ze sobą SYLWESTER :grin: ehhh.... Aa.... waga u mnie kręci się w około 69,.... ("coś tam") i diablica jedna drgnąć nie chce, ehhhh..... uciekam, buuuziak! PS. Mam nadzieję, ze ktos tu o mnie jeszcze pamieta :lol: Cytuj
Tryolcia Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 Bożenko akurat zawirowania z zyciu osobistym odbiły sie w ta druga stronę, bo zazwyczaj dopadała chandra i trzeba bylo zjeśc cos słodkiego. Myśle, żę moze te wyjazdy w góry, ale ostatnio to tylko po kg leciało jak z nich wracalam bo sobie piwkowałam. Wiec nie wiem co takiego sprawilo taki efekt Cytuj
winkachce Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 Dziendoberek Nucia - szerokiej drogi i rownież Wesołych Świąt :) Maliszko - cudo cudeńko w tej czerwonej czapce :grin: ja kombinuje jak tu w realu ubrać odświętnie swojego psiaka, coby rodzina mi wybaczyła jego obecność przy wigilijnym stole :twisted: jeszcze nikt nie wie, że nasz pies nie zostanie sam w domu w taki dzień - o nie! Kartofelko... jeszcze chwileczke jeszcze momencik i bedę musiała oddać Tobie honory zająca :-D Sago, czytałam dość pobieżnie wszystkie posty i nigdzie nie doczytałam jak Twoje spotkanie z koleżankami ? Zachwycone spadkiem? Pozdrawiam wszystkich i życzę udanych przygotowań !!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi