elle33 Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Witam Cie serdecznie :) :) , Bedzie Ci tu dobrze dobrze jak niebie , mozesz na Protalki tutaj polegac , a w razie krazysu stukaj w klawiature i pytaj- :? :D Cytuj
Śliweczka Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 WITAM DROGIE KOLEŻANKI!!! Dołącza do Was dziś prawdziwa "torpeda :? " mam nadzieje ze uda mi się pozbyć balastu który zebrałam przez moje 33 lata, chyba mogę liczyć, że będziecie mi pomagać swoim doświadczaniem i wspierać. Dziś mam 4 dzień zmasowanego ataku na mój tłuszczyk :D i 3 kg mniej:)))) <yupi> mam nadzieje, że mi się uda czego i Wam z całego serca życzę. Pozdrawiam AsiaM No i jeszcze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Do Śliweczki - DZIĘKUJE za wiadomość i teraz to ja mam najwiecej cyfer na starcie suwaka;) I mojej siostry Migoty - DZIĘKUJE, że mnie tu zaciągnęłaś i pokazałaś, że można;) I obojgu Wam za namówienie na forum:)* Hej Asiu! Fajnie że się odezwałaś na forum.Nie przejmuj się tymi cyferkami,zaraz zobaczysz że śmigniesz do dwócyfrówki i potem juz z górki,czego Ci z całego serducha życze! Cytuj
migota Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Witam witamy w sekcie czcicieli twarogu i kurzych cycków!! Pewnie, że damy rade! :? Na wsparcie i rady możesz liczyć. ale siorka ostro ruszyłaś :D no i plany ambitne! Trzymam kciuki :) Cytuj
saga Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Ja do domciu niedlugo zmykam z pracy.Jeszcze z 40 min.Glodna jestem i spac mi sie chce. Dziewczyny ogladajace ''Lost'' widzialyscie juz pierwszy odcinek z VI sezonu???Ja wczoraj z zapartym tchem ogladalam i to jest najlepszy serial na swiecie, kompletnie nieprzewidywalny:) O rany a skąd go miałas prześij link. Tyle że ja po angielsku nie bardzo ale trudno. Prześlij proszę. Już tęsknię za doktorkiem. Cytuj
saga Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Witam Was serdecznie Babeczki !!!!! Wracam do Was , bo po prostu potrzebuje Waszego wsparcia . Tak po swietach doszly mi 3 kiloski , ale za to jestem wiecej zmotywowana i wiem , ze jestem we wlasciwym miejscu , no i raz juz faze uderzeniowa robilam -to wiem czym to pachnie :? :D :) Dzisiaj sie wazylam i bylo 66,40 , to tyle co przed 14.12.2009. Mialam dzisiaj pierwszy dzien protalowy i oto co zjadlam- w razie czego prosze Was skorygujcie moje menu: 2 gotowane jajka zamiast sernika -tak sie to tu nazywa-zjadlam caly i to byl moj obiad sledzik wedzony ok.150 gr. 50 gr. chudej szyneczki drobiowej -ponizej 2 % tluszczu do tego woda i herbatki ziolowe. Zagladalam do Was juz wczesniej , ale mialam diabelskie problemy zeby sie zalogowac . Powiedzcie mi jeszcze , czy ten ala serniczek mozna jesc codziennie ? Sciskam Was mocno i pozdrawiam :) :) :) :twisted: Witam serdecznie. Serniczek to produkt (wyrób) tolerowany więc nie bardzo możemy przesadzać z ilością, a już szczegónie na początku diety, menu super tylko ilości trochę małe. Organizm jak samochód - nie ma paliwa nie ma jazdy (w dół oczywiście). Powodzenia. Cytuj
saga Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 WITAM DROGIE KOLEŻANKI!!! Dołącza do Was dziś prawdziwa "torpeda :? " mam nadzieje ze uda mi się pozbyć balastu który zebrałam przez moje 33 lata, chyba mogę liczyć, że będziecie mi pomagać swoim doświadczaniem i wspierać. Dziś mam 4 dzień zmasowanego ataku na mój tłuszczyk :D i 3 kg mniej:)))) <yupi> mam nadzieje, że mi się uda czego i Wam z całego serca życzę. Pozdrawiam AsiaM No i jeszcze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Do Śliweczki - DZIĘKUJE za wiadomość i teraz to ja mam najwiecej cyfer na starcie suwaka;) I mojej siostry Migoty - DZIĘKUJE, że mnie tu zaciągnęłaś i pokazałaś, że można;) I obojgu Wam za namówienie na forum:)* Witam Cię Asiu bardzo serdecznie. Każda trzy cyfrowa ma obawy, ale to szybko zmienia się na dwu-cyfrową. Przestrzegaj zasad - w razie potrzeby pytaj - zresztą masz przy boku siostrę (znawczynię). Będzie dobrze trzeba tylko dać sobie trochę czasu. Na pocieszenie Ci powiem że im wyższa waga tym szybciej się z niej spada - przynajmniej na początku. Powodzenia Cytuj
marzeniaw Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Witamy AsiuM życzępowodzonka a będzie dobrze dostaniesz tu mega wsparcie! Ponawiam pytanie Szpuleczki - co myślicie o jedzeniu na P+W kiełków??? Wiem tylko że mają malutko kalorii i dziśprzyznaję, żę zjadłam troszkę z twarożkiem mniammm... Cytuj
Śliweczka Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Witamy AsiuM życzępowodzonka a będzie dobrze dostaniesz tu mega wsparcie! Ponawiam pytanie Szpuleczki - co myślicie o jedzeniu na P+W kiełków??? Wiem tylko że mają malutko kalorii i dziśprzyznaję, żę zjadłam troszkę z twarożkiem mniammm... Ja myślę że kiełki na P+W są ok.Sama ich nie jadłam (oprócz rzeżuchy),ale myślę że można. Świetny suwaczek :? Cytuj
AsiaM Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Witam Cie serdecznie :) :) , Bedzie Ci tu dobrze dobrze jak niebie , mozesz na Protalki tutaj polegac , a w razie krazysu stukaj w klawiature i pytaj- :) :) Witam również i dziękuje za otuchę, wiem, że jesteście super kupele, z potwierdzonego źródła;) i mam nadzieję że ja też będę :D A tak z ciekawości, czasami siedzę u męża w Essen a ty jakie rejony NRW?? No właśnie mam pytanie czy można wcinać parówki drobiowe (15%tł) czy raczej lepiej o nich zapomnieć :? ?? Cytuj
elle33 Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 no wiem ,wiem droga Sago :? , ale ten serniczek dal mi duzo energii , a tak go odchudzilam bo jajka dalam ale tylko z jednym zoltkiem . Ijeszcze jedno -o ktorej godzinie jest ostatni posilek , bo mnie zazwyczaj ssie tak miedzy 20 a 21 godz. ,i co wtedy zjesc -czy mozna kubeczek serka -twarozku 0,4 % tl. ? Cytuj
elle33 Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 A tak z ciekawości, czasami siedzę u męża w Essen a ty jakie rejony NRW?? Asiu-okolice Emmerich A jak sa tam sklepy Kaufland- to szukaj tam wszyskich potrzebych ci produktow :? Cytuj
Śliweczka Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 No właśnie mam pytanie czy można wcinać parówki drobiowe (15%tł) czy raczej lepiej o nich zapomnieć :? : ?? Hm...Parówki drobiowe racze nie...Ja czasem zjadam,ale w małych ilościach i nie za często,ale na forum są zdecydowane przeciwniczki parówek :) no wiem ,wiem droga Sago :D , ale ten serniczek dal mi duzo energii , a tak go odchudzilam bo jajka dalam ale tylko z jednym zoltkiem . Ijeszcze jedno -o ktorej godzinie jest ostatni posilek , bo mnie zazwyczaj ssie tak miedzy 20 a 21 godz. ,i co wtedy zjesc -czy mozna kubeczek serka -twarozku 0,4 % tl. ? Ostatni posiłek możesz zjeść i o 23.00 jesli masz taka ochotę :) Może to być serek,choć niektóre z dziewczyn wolą zjadać kawał miecha wieczorem,twierdzą że wtedy waga lepiej spada.Ja nie zauważyłam różnicy. Cytuj
elle33 Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Dziekuje Sliweczko za szybka odpowiedz :? Cytuj
AsiaM Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Czułam, że te parówki to wystrzeliłam jak Filip z konopi...............trudno); Dziekuje za odp i pozdrawiam all i pa :? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi