Skocz do zawartości

Rewelacyjna Dieta Protal !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Cie serdecznie :) :) ,

Bedzie Ci tu dobrze dobrze jak niebie , mozesz na Protalki tutaj polegac , a w razie krazysu stukaj w klawiature i pytaj- :? :D

Opublikowano
WITAM DROGIE KOLEŻANKI!!!

Dołącza do Was dziś prawdziwa "torpeda :? " mam nadzieje ze uda mi się pozbyć balastu który zebrałam przez moje 33 lata, chyba mogę liczyć, że będziecie mi pomagać swoim doświadczaniem i wspierać. Dziś mam 4 dzień zmasowanego ataku na mój tłuszczyk :D i 3 kg mniej:)))) <yupi> mam nadzieje, że mi się uda czego i Wam z całego serca życzę.

Pozdrawiam AsiaM

No i jeszcze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do Śliweczki - DZIĘKUJE za wiadomość i teraz to ja mam najwiecej cyfer na starcie suwaka;)

I mojej siostry Migoty - DZIĘKUJE, że mnie tu zaciągnęłaś i pokazałaś, że można;)

I obojgu Wam za namówienie na forum:)*

Hej Asiu!

Fajnie że się odezwałaś na forum.Nie przejmuj się tymi cyferkami,zaraz zobaczysz że śmigniesz do dwócyfrówki i potem juz z górki,czego Ci z całego serducha życze!

Opublikowano

Witam witamy w sekcie czcicieli twarogu i kurzych cycków!!

Pewnie, że damy rade! :? Na wsparcie i rady możesz liczyć.

ale siorka ostro ruszyłaś :D no i plany ambitne! Trzymam kciuki :)

Opublikowano
Ja do domciu niedlugo zmykam z pracy.Jeszcze z 40 min.Glodna jestem i spac mi sie chce.

Dziewczyny ogladajace ''Lost'' widzialyscie juz pierwszy odcinek z VI sezonu???Ja wczoraj z zapartym tchem ogladalam i to jest najlepszy serial na swiecie, kompletnie nieprzewidywalny:)

O rany a skąd go miałas prześij link. Tyle że ja po angielsku nie bardzo ale trudno. Prześlij proszę. Już tęsknię za doktorkiem.

Opublikowano
Witam Was serdecznie Babeczki !!!!!

Wracam do Was , bo po prostu potrzebuje Waszego wsparcia .

Tak po swietach doszly mi 3 kiloski , ale za to jestem wiecej zmotywowana i wiem , ze jestem we wlasciwym miejscu , no i raz juz faze uderzeniowa robilam -to wiem czym to pachnie :? :D :)

Dzisiaj sie wazylam i bylo 66,40 , to tyle co przed 14.12.2009.

Mialam dzisiaj pierwszy dzien protalowy i oto co zjadlam- w razie czego prosze Was skorygujcie moje menu:

2 gotowane jajka

zamiast sernika -tak sie to tu nazywa-zjadlam caly i to byl moj obiad

sledzik wedzony ok.150 gr.

50 gr. chudej szyneczki drobiowej -ponizej 2 % tluszczu

do tego woda i herbatki ziolowe.

Zagladalam do Was juz wczesniej , ale mialam diabelskie problemy zeby sie zalogowac .

Powiedzcie mi jeszcze , czy ten ala serniczek mozna jesc codziennie ?

Sciskam Was mocno i pozdrawiam :) :) :) :twisted:

Witam serdecznie. Serniczek to produkt (wyrób) tolerowany więc nie bardzo możemy przesadzać z ilością, a już szczegónie na początku diety, menu super tylko ilości trochę małe. Organizm jak samochód - nie ma paliwa nie ma jazdy (w dół oczywiście). Powodzenia.

Opublikowano
WITAM DROGIE KOLEŻANKI!!!

Dołącza do Was dziś prawdziwa "torpeda :? " mam nadzieje ze uda mi się pozbyć balastu który zebrałam przez moje 33 lata, chyba mogę liczyć, że będziecie mi pomagać swoim doświadczaniem i wspierać. Dziś mam 4 dzień zmasowanego ataku na mój tłuszczyk :D i 3 kg mniej:)))) <yupi> mam nadzieje, że mi się uda czego i Wam z całego serca życzę.

Pozdrawiam AsiaM

No i jeszcze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do Śliweczki - DZIĘKUJE za wiadomość i teraz to ja mam najwiecej cyfer na starcie suwaka;)

I mojej siostry Migoty - DZIĘKUJE, że mnie tu zaciągnęłaś i pokazałaś, że można;)

I obojgu Wam za namówienie na forum:)*

Witam Cię Asiu bardzo serdecznie. Każda trzy cyfrowa ma obawy, ale to szybko zmienia się na dwu-cyfrową. Przestrzegaj zasad - w razie potrzeby pytaj - zresztą masz przy boku siostrę (znawczynię). Będzie dobrze trzeba tylko dać sobie trochę czasu. Na pocieszenie Ci powiem że im wyższa waga tym szybciej się z niej spada - przynajmniej na początku. Powodzenia

Opublikowano

Witamy AsiuM życzępowodzonka a będzie dobrze dostaniesz tu mega wsparcie!

Ponawiam pytanie Szpuleczki - co myślicie o jedzeniu na P+W kiełków???

Wiem tylko że mają malutko kalorii i dziśprzyznaję, żę zjadłam troszkę z twarożkiem mniammm...

Opublikowano
Witamy AsiuM życzępowodzonka a będzie dobrze dostaniesz tu mega wsparcie!

Ponawiam pytanie Szpuleczki - co myślicie o jedzeniu na P+W kiełków???

Wiem tylko że mają malutko kalorii i dziśprzyznaję, żę zjadłam troszkę z twarożkiem mniammm...

Ja myślę że kiełki na P+W są ok.Sama ich nie jadłam (oprócz rzeżuchy),ale myślę że można.

Świetny suwaczek :?

Opublikowano
Witam Cie serdecznie :) :) ,

Bedzie Ci tu dobrze dobrze jak niebie , mozesz na Protalki tutaj polegac , a w razie krazysu stukaj w klawiature i pytaj- :) :)

Witam również i dziękuje za otuchę, wiem, że jesteście super kupele,

z potwierdzonego źródła;)

i mam nadzieję że ja też będę :D

A tak z ciekawości, czasami siedzę u męża w Essen a ty jakie rejony NRW??

No właśnie mam pytanie czy można wcinać parówki drobiowe (15%tł) czy raczej lepiej o nich zapomnieć :? ??

Opublikowano

no wiem ,wiem droga Sago :? , ale ten serniczek dal mi duzo energii , a tak go odchudzilam bo jajka dalam ale tylko z jednym zoltkiem .

Ijeszcze jedno -o ktorej godzinie jest ostatni posilek , bo mnie zazwyczaj ssie tak miedzy 20 a 21 godz. ,i co wtedy zjesc -czy mozna kubeczek serka -twarozku 0,4 % tl. ?

Opublikowano

A tak z ciekawości, czasami siedzę u męża w Essen a ty jakie rejony NRW??

Asiu-okolice Emmerich

A jak sa tam sklepy Kaufland- to szukaj tam wszyskich potrzebych ci produktow :?

Opublikowano
No właśnie mam pytanie czy można wcinać parówki drobiowe (15%tł) czy raczej lepiej o nich zapomnieć :? : ??

Hm...Parówki drobiowe racze nie...Ja czasem zjadam,ale w małych ilościach i nie za często,ale na forum są zdecydowane przeciwniczki parówek :)

no wiem ,wiem droga Sago :D , ale ten serniczek dal mi duzo energii , a tak go odchudzilam bo jajka dalam ale tylko z jednym zoltkiem .

Ijeszcze jedno -o ktorej godzinie jest ostatni posilek , bo mnie zazwyczaj ssie tak miedzy 20 a 21 godz. ,i co wtedy zjesc -czy mozna kubeczek serka -twarozku 0,4 % tl. ?

Ostatni posiłek możesz zjeść i o 23.00 jesli masz taka ochotę :) Może to być serek,choć niektóre z dziewczyn wolą zjadać kawał miecha wieczorem,twierdzą że wtedy waga lepiej spada.Ja nie zauważyłam różnicy.