Skocz do zawartości

Rewelacyjna Dieta Protal !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Super Maragrete, że będziesz ze mną ćwiczyć, tylko, że jak ja zaczynam coś w poniedziałek to nigdy nie kończę, więc proponuję jutro, niedzielę lub wtorek? Co Ty na to?

Ok, moze byc niedziela, ruszamy zatem razem w niedziele Ivonko.......... ;)

Kto jeszcze chętny ?

Opublikowano
I jeszcze cos na poprawę nastroju ( jesli chodzi o mnie to póki co to jest najprawdziwsza prawda..... ;) :-) a nie żart........)

[ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE]

Hehehe... Widzę, że dzisiaj na wesoło?? :) Prawda prawda, świeta prawda;)

Opublikowano

Maragrette ta obrazki swietne:)szczegolnie ten drugi mnie mocno rozbawil:)

Iwonka35 slyszalam o tych cwiczeniach o co w nich chodzi? trzeba je robic codziennie i po ile czasu? moze i ja bym sie przylaczyla?tylko ze po 12 godz w pracy przychodze do domu i padam na wyrko...wiec nie wiem czy taki system ze trzeba codziennie bylby ok, chyba bym nie dala rady...ale napiszcie kobietki po krotce o co tam chodzi?

Opublikowano
A kabanosy sa całkiem przysępne cenowo w makro, ogromna róznica. W carrefour za opakowanie vacum ( 5szt) 10,80zł a za 5 szt. na wage w makro płaciłam 5,60zł więc o połowe taniej.

ja kupuje na stoisku rybnym isa takie male 3-4 cm na wage za 45zl kilogram  ;)

Opublikowano

Cześć KoBiałeczki,

nie wiem, jak to się stało, ale mój pierworodny kończy dzisiaj w nocy 21 lat!!!!!!

Przecież to jest fizycznie niemożliwe, bo ja mam tyle samo!!!!! No może trochę wiecej, ale naprawdę niewiele!!!

Bardzo to wszystko dziwne ;) :-)

Opublikowano

Znalazlam linka do cwiczen Weinera

https://wdziek.info/aerobiczna_6_weidera.html

b. podobne do callanetics i moze to lagodnie wyglada ale nie jest wcale latwe.Mysle, ze plusem w tych cwiczeniach podobnie jak przy callanetics jest to, ze czlowiek nie skacze jak glupi, nie meczy sie i nie poci jak swinka tylko cwiczy same partie miesni tyle, ze tak wytrzymac jest ciezko bo miesnie b.bola:)

Kurcze nigdy nie slyszalam nawet o kabanosach rybnych

Czy nutka tu jeszcze zaglada?bo cos jej dawno nie widzialam

Opublikowano
Cześć KoBiałeczki,

nie wiem, jak to się stało, ale mój pierworodny kończy dzisiaj w nocy 21 lat!!!!!!

Przecież to jest fizycznie niemożliwe, bo ja mam tyle samo!!!!! No może trochę wiecej, ale naprawdę niewiele!!!

Bardzo to wszystko dziwne ;) :-)

Maliszko, to ze syn konczy 21 nie oznacza wcale ze Ty masz wiecej, dzisiejsza fizyka kwantowa wyjasnia takie cuda, ze wszystko jest mozliwe:)

Opublikowano
Maliszko, to ze syn konczy 21 nie oznacza wcale ze Ty masz wiecej, dzisiejsza fizyka kwantowa wyjasnia takie cuda, ze wszystko jest mozliwe:)

Dzięki Sandruś - wiedziałam, że musi być jakieś naukowe uzasadnienie :P :wink:

Zmykam, bo przede mną intensywny weekend :wink: :D

Opublikowano
słuchajcie czy wy kupujecie tylko produkty light i 0% bo ja tak ale jak tak czytam to widzę, ze i maslanke i zwykły jogurt naturalny pijacie. hmmm ja zwracam uwagę na stosunek białka do weglowodanów i cukrów i tłuszczy, tak aby zawsze białko przewazało a reszty było 0 lub minimum. A i uwielbiam kabanoski z łosocia znacie?

Ja też jadam kabanosy z łososia do czasu.

Pracowałam w firmie wędliniarskiej (niemieckiej) mój szef rozmawiał z równorzędnym pracownikiem z branży rybnej. Efektem tej rozmowy była moja niechęć do kabanosów, nie wiem jak to delikatnie napisać. Mój szef po tej rozmowie kabanosy rybne wykreślił z jadospisu. Do ich zrobienia użwają te części ryby które do niczego się nie nadają. Czyli wnętrzności itp. Obrzydziło mi to je skutecznie. Sorki

Opublikowano
Wiesz Ivonko ja już od jakichś 3 miesięcy o tych ćwiczeniach myślę, przejrzałam portale internetowe na temat 6 Weidera, obejrzałam filmiki instruktażowe, wydrukowałam sobie harmonogram tych ćwiczeń, co i ile razy każdego dnia, bo sa dwa systemy zwiększania ilości ćwiczonych powtórzeń...itd, ale potem jak to zwykle bywa cisnęłam to w kąt. Może tez zacznę, tak od 1.03. w poniedziałek... to by było akurat tak równo z początkiem miesiąca.... Masz racje, trzeba zmierzyć sie jutro albo w niedziele dokładnie w obwodach i w poniedziałek ruszyć do boju. Ruszamy razem ?

Kto jeszcze chętny ćwiczyć z nami ?

Ja jestem chętna tylko nic nie wiem o tych zestawach wyślijcie mi linki proszę. Bo poniedziałek niebawem.

Fajne te Twoje chumorki - szkoda że takie prawdziwe

Opublikowano
Cześć KoBiałeczki,

Bardzo to wszystko dziwne :wink: :wink:

Dobre, dobre kochana zdradzę Ci tajemnicę - bo Ty masz 21 lat ale netto. hihihi

Przyznaję ja też ciągle mam tyle samo lat, a nie wiem jak to jest, że moje dzieci coraz starsze.

Opublikowano
dziewczyny wrzucilam do produktow dwa nowe produkty, platki z otrab przennych i wczoraj kupilam mleko instant odtluszczone , ktore nie jest w granulkach...

wstawie tu tez te platki bo ja je wcinam ciagle z serkiem ...

Olinko ja kupilam sobie ksiazke o jodze odchudzajacej tylko jakos nie moge sie zmobilizowac, moze jak sie ociepli? :wink:

hmm ja nie jestem pewna ale czy mozemy jesc platki z otrab?? nie wiem ale ktos mi mowil ze nie mozemy jesc platkow pszennych ale platki z otrab pszennych to to samo?? nie wiem?? moze ktos wie!!!

Opublikowano
Cześć KoBiałeczki,

Bardzo to wszystko dziwne :wink: :wink:

Dobre, dobre kochana zdradzę Ci tajemnicę - bo Ty masz 21 lat ale netto. hihihi

Przyznaję ja też ciągle mam tyle samo lat, a nie wiem jak to jest, że moje dzieci coraz starsze.

Ale Wam fajnie :P Hehe... 

hmm ja nie jestem pewna ale czy mozemy jesc platki z otrab?? nie wiem ale ktos mi mowil ze nie mozemy jesc platkow pszennych ale platki z otrab pszennych to to samo?? nie wiem?? moze ktos wie!!!

Moim zdaniem nie to samo, a trza by zajzeć w skład tych płatków jak i z czego...