Alienka Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Widać mnie widać... wprawdzie zdjęcie sprzed 5 lat, ale co tam:) Waga była wtedy podobna do dzisiejszej.. hihihi Cytuj
Bogunia Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Suwaczek-w panelu kontrolnym (na górze strony) z lewej masz edytuj sygnaturę,tam w oknie tekstowym wklejasz link bbCode ze strony z suwaczkiem,zatwierdzasz i już. Zdjęcie-również panel kontrolny w edytuj avatar. Wszystko zrobiłam i zobaczmy co wyszlo tylko zdjęcia mi nie chciał wkleić Cytuj
grazzia Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Witam i pozdrawiam wszystkie "stare" i Nowe,(a widze ,ze jest Was sporo)protalki,zyczac wiadomo, pozbycia sie tych znienawidzonych KILOSOWChce sie przywitac i gonie nadrobic zaleglosci,a jest ich sporo,mialam tydzien pelen roboty,a jeszcze do tego syn wyjezdza do Anglii, w strony Irris,zobaczymy czy mu sie uda z praca Śliweczka właśnie spojrzałam na Twój suwak i szczęka mi opadła z hukiem na podłogę. Fantastyczny wynik!!! Jestem pełna podziwu. Masz kobieto w sobie moc!! Alienko! Sliweczka jest geniuszem,wczoraj w naszym radiu slysze jak mowia,ze w klubie grubasow w naszym miescie jedna osoba pobila rekord,bo w ciagu roku schudla 30 kg,hehe,ciekawe co by powiedzieli na wynik Sliweczki,czy Sagi,lub pozostalych osob z naszej sekty? -Widze ze Nutka znowu sie pojawila na forum,witam :( -a u mnie waga caly czas miedzy 63-65,smieje sie ,bo swoje 15 kg stracilam w ciagu 3 miesiecy,a teraz 6 nie moge stracic ,a juz prawie 3 miesiace,ale sie nie poddam,ale grzeszki robia swoje i to tylko moja wina,jestem tego swiadoma.Uciekam czytac:) Cytuj
Śliweczka Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Wszystko zrobiłam i zobaczmy co wyszlo tylko zdjęcia mi nie chciał wkleić Suwaczek jest,a zdjęcie...Być może za duży masz rozmiar tego zdjęcia? Cytuj
Bogunia Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Wszystko zrobiłam i zobaczmy co wyszlo tylko zdjęcia mi nie chciał wkleić no i brak zdjęcia chociaz na panlu pokazuje mi znaczek słoneczka Cytuj
Alienka Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Wstaw sobie to zdjęcie do avatara. Cytuj
Bogunia Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Suwaczek jest,a zdjęcie...Być może za duży masz rozmiar tego zdjęcia? wstawiłam takie słoneczko i co :( Cytuj
Alienka Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Słoneczko jest widoczne, jako zdjęcie w Twoim profilu. Powtórz te same czynności, tylko w avatarze. Je też zrobiłam za pierwszym razem ten błąd. Cytuj
Śliweczka Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Alienko! Sliweczka jest geniuszem,wczoraj w naszym radiu slysze jak mowia,ze w klubie grubasow w naszym miescie jedna osoba pobila rekord,bo w ciagu roku schudla 30 kg,hehe,ciekawe co by powiedzieli na wynik Sliweczki,czy Sagi,lub pozostalych osob z naszej sekty? Dziękuję Grazzia :( Geniuszem nie jestem,bo ile ja przez ten rok nagrzeszyłam...Gdyby nie te grzechy to pewnie byłabym już w III fazie :) Ale tłumaczę sobie że to dobrze chudnąc pomalutku,bo startowałam z wielorybiej wagi i jak chudnę wolno to skóra jest w stanie troszkę sie wchłonąć...A jest jej troche za dużo... Cytuj
Bogunia Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Alienko zadziałało Śliwunieczko (wcześniej byłas Śliwa)- JESTES WIELKA- S Z O K !!!!!!!!!!!! CHYLĘ UKLONY A NAWET POKŁONY Cytuj
GabiM Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 GabiM,dlaczego w pierwszej fazie nie wolno serniczka?Jeśli zrobisz go bez sernixa czy budyniu to możesz go jeść.Chudy ser,słodzik...Nutka podała przepis na sernik bez dodatków.Napewno to jakaś opcja dla pierwszofazowiczów. Przeczytałam gdzieś wcześniej, że dopiero w drugiej fazie, ale jak bez sernixa to sobie zrobię! Dziękuję za odpowiedź a tak w ogóle to jakoś nie mam przekonania do takich ulepszaczy jak sernix Cytuj
Bogunia Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Dziękuję Grazzia :( Geniuszem nie jestem,bo ile ja przez ten rok nagrzeszyłam...Gdyby nie te grzechy to pewnie byłabym już w III fazie :) Ale tłumaczę sobie że to dobrze chudnąc pomalutku,bo startowałam z wielorybiej wagi i jak chudnę wolno to skóra jest w stanie troszkę sie wchłonąć...A jest jej troche za dużo... śliweczko to Ty ... super Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi