Śliweczka Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Alienko zadziałało Śliwunieczko (wcześniej byłas Śliwa)- JESTES WIELKA- S Z O K !!!!!!!!!!!! CHYLĘ UKLONY A NAWET POKŁONY Kochana...I tu trafiłas w sedno!!!!!!!! Bo właśnie takie mam nazwisko hehehehehe :( Cytuj
Bogunia Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 śliweczko to Ty ... super przy tym bałwanku to Ty? Cytuj
Bogunia Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 przy tym bałwanku to Ty? Coś kombinujesz z tymi zdjęciami Cytuj
Śliweczka Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 śliweczko to Ty ... super Ja :( Ale już nie ma bałwanka...Wstawiłam swój stary avatar... Cytuj
Bogunia Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Ja :( Ale już nie ma bałwanka...Wstawiłam swój stary avatar... Stary :) wstaw coś nowego Cytuj
Bogunia Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Stary :( wstaw coś nowego pożegnam się na dzisiaj bo widzę że sama gadam ze sobą do jutra albo i nie... Cytuj
Śliweczka Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Przypominam że mamy swoją klasę na NK,może któraś z Was zechce się zapisac do klasy i nam się pokazac? [LINK NIEAKTUALNY] Cytuj
Śliweczka Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 pożegnam się na dzisiaj bo widzę że sama gadam ze sobą do jutra albo i nie... Ja jestem tu! Cytuj
Alienka Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Moje dziecko też sobie zażyczyło suwaczka! Tyle, że w jej przypadku odchudzanie nie wchodzi w grę... Powinna raczej przytyć. :( Cytuj
Magda :) Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 A po za tym.. UWAGA!! Wiosna się zbliża!! Już widać sarny na łąkach! Zima długo już nie potrwa! Hahaha... Śliweczko ładny Avatarek;) I zdjęcia serniczka, kuszące... Ale mi smaka narobiłyście no... Cytuj
Śliweczka Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Hahaha... Śliweczko ładny Avatarek;) I zdjęcia serniczka, kuszące... Ale mi smaka narobiłyście no... Dzięki :( Avatarek stary,już kiedyś na tym forum go miałam. Ja już uciekam,dobranoc. Cytuj
Bogunia Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Hahaha... Śliweczko ładny Avatarek;) I zdjęcia serniczka, kuszące... Ale mi smaka narobiłyście no... Kochane protalki weszłam w wątek z produkatmi dozwolonymi Jest tam między innymi słodzik na bazie aspartamu Stanowczo odradzam aspartam jest to substancja zabroniona- rakotwórcza( jest na liście zabronionych substacji spożywczych) są inne słodziki na bazie dozwolonych związków NAPRAWDĘ JEST TO WAŻNE Cytuj
Alienka Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Z tym aspartamem to jest kłopot. Zdania na jego temat są bardzo podzielone. Jedni uważają, że jest rakotwórczy a np. Dukan go poleca, jako jedyny słodzik odpowiedni dla diety proteinowej. Bądź tu mądry i pisz wiersze. Cytuj
Alienka Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Widzę, że ludzie się zaczęli wykruszać. To ja też zmykam. Dobrej nocy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi