Pola Połetek Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 Kasius pozwoliłam sobie Obejrzeć Twoje prace - są niesamowite, aż trudno mi uwierzyć, że takie cuda można stworzyć. Jestem pod wrażeniem. A co to za cuda i gdzie je można obejrzeć? :-( Cytuj
kasias Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 A co to za cuda i gdzie je można obejrzeć? :-( Poluniu nic takiego, pare moich wypocin drutowych lub innych robotek recznych ... mozna zobaczy na nk...pozdrawiam Cytuj
jusia25 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 Poluniu nic takiego, pare moich wypocin drutowych lub innych robotek recznych ... mozna zobaczy na nk...pozdrawiam Kasias ja tez chce!!!! Tylko musisz mnie przyjąc do znajomych bo tak nic nie widze. Cytuj
jusia25 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 Kasias Ty to masz dopiero talent!!!! Powiedz kochana czy ty to sprzedajesz czy tylko robisz dla siebie? Cytuj
kasias Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 Kasias Ty to masz dopiero talent!!!! Powiedz kochana czy ty to sprzedajesz czy tylko robisz dla siebie? zazwyczaj dla siebie, ale czasem sprzedaje, jak komus cos sie podoba to strasznie mnie to cieszy i z przyjemnoscia patrze jak ktos to nosi... Cytuj
Andzia1 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 Przepraszam, że cię przestraszyłam. Ducan pisał o tym kwasie i dlatego nakazał minimum 1,5l płynów dziennie żeby ten kwas z organizmu wypłukać. Co więcej podobno do tej kwasicy dochodzi ale w bardzo skrajnych przypadkach, kiedy ograniczy się węglowodany do totalnego minimum (wszystko 0% tłuszczu, z jaj tylko białko, żadnych otrębów). Myślę, że Nutka bardziej będzie rozeznana w tym temacie. :-( Dziękuję :D a przepis na chlebek na pewno się przyda bo planuję go zrobić na święta :-D Nad tym będę jeszcze pracowac, żeby był bardziej świąteczny :D a co ! Cytuj
kasias Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 Nad tym będę jeszcze pracowac, żeby był bardziej świąteczny :-D a co ! a gdzie ten chlebek? prosze o link do nowego watku z przepisami....:-( Cytuj
Andzia1 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 Andzia fotki sie własnie wysyłają! Jusiu... śliczności :-( zgłoszę sie po cos już upatrzonego po świętach, bo mam kolczyki a brakuje mi czegos na szyję :-D Cytuj
Andzia1 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 a gdzie ten chlebek? prosze o link do nowego watku z przepisami.... :-( A proszę bardzo: https://www.smaczny.pl/forum/index.php?showtopic=8240&hl= Smacznego:) Cytuj
Andzia1 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 Kartofelko... chciałaś ciacho z kremem .... proszę bardzo: z Zresztą dla wszystkich dziewczyn... takie ciacho ode mnie... :-( Cytuj
kartofelka Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 Kartofelko... chciałaś ciacho z kremem .... proszę bardzo: z Zresztą dla wszystkich dziewczyn... takie ciacho ode mnie... :-( Aż ty kusicielko :D nie wiem co lepsze... ciacho czy krem :-D Cytuj
saga Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 Kartofelko... chciałaś ciacho z kremem .... proszę bardzo: z Zresztą dla wszystkich dziewczyn... takie ciacho ode mnie... :-( To ja biorę to ciacho - bardziej w tonacji granatowej hihihi Cytuj
saga Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 Jusiu pamiętasz o zdjęciach dla mnie ? Cytuj
Andzia1 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 Kartofelko, oczywiście, że ciacho lepsze... bo jak się tak hmmm podniecisz konsumując takie ciacho, to tracisz kalorie, wyzwalają się endorfiny, które jak ryba są dobre na wszystko, na dodatek poprawia Ci się nastrój, krew szybciej krąży...no same plusy [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi