Śliweczka Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 Witam Czy moge do Was dolaczyc? No pewnie że możesz!!! Razem raźniej!!! Cytuj
Omka Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 Witam Czy moge do Was dolaczyc? . . . Od jutra mam zamiar zaczac. Cieszę się, że do nas dołączysz i życzę wytrwałości. Ja również zdecydowałam się na tę dietę ze względu na własne upodobanie do mięska i jajek. Teraz już zaczynam doceniać warzywa, a nawet ryby. [LINK NIEAKTUALNY] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
oliwi3a Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 cześć dziewczyny dziś piszę pierwszy raz,ale na diecie jestem z wami od początku lutego,bardzo uważnie czytam wszystkie posty i dziękuję za wasze rady i wskazówki,bo wyznam ze wstydem ze książki nie posiadam do dziś.Dieta mnie nie nudzi na szczęście, ale załamuje mnie waga ,jak na początku straciłam 5 kilo tak od 3 tygodni stoi w miejscu, to ile czasu organizm będzie się bronił?W dalszym ciągu liczę na wasze wskazówki i uwagi.DZIĘKI ŻE JESTEŚCIE. Cytuj
Madzia1975 Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 Witajcie dziewczynki! dzis moj oststni dzien bialek i jestem mega szczesliwa,ze jutro warzywka!!! Kupilam zapas pomidorow,brokuly i kapuste kiszona! ale jutro bede miec pyszne jedzonko! Cytuj
tina10 Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 DZiekuje za mile przyjecie ;) Juz upieklam sobie na jutro mieso i zakupilam kefir,twarog i jogurt. Pytanie z innej beczki.Jak wstawiacie linijki i avatarki? Probuje, probuje i nie daje rady wstawic :/ Cytuj
maho Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 Cześć dziewczyny, ale szybko przybywa stron na tym forum, aż miło - i dużo nowych protalek - mnie też parę osób pytało o szczegóły tej diety. Coraz częściej marzy mi się świerzy chlebek i inne zabronione rzeczy, a raz to nawet mi się sniło, że jem jakieś pyszności i ...obudziłam się z poczuciem winy. Jednym słowem organizm ze mną walczy najwyraźniej na wszelkie sposoby :( . Dużą motywacją są dla mnie wskazania wagi ;-) . Ja wprawdzie nie ćwiczę i w ogóle mało się ruszam, ale za to nie objadam się po 19 wieczorem, no najwyżej chudy jogurcik lub kawałek gotowanej wołowinki, którą bardzo polubiłam. [LINK NIEAKTUALNY] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] hahaha z tymi snami to tez tak mam, bardzo często zresztą (choć i tak żadziej niż na początku diety) a wtedy budzę się z poczuciem winy i zmartwieniem, że sie poddałam... a po chwili dochodzi do mnie że to był tylko sen ;) muszę nauczyć się kontrolować sny (kilka razy tylko mi sie udało i na krótką chwilę) a będę się w śnie objadać jak na jawie nie moge hahaha ;) Cytuj
Śliweczka Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 DZiekuje za mile przyjecie :( Juz upieklam sobie na jutro mieso i zakupilam kefir,twarog i jogurt. Pytanie z innej beczki.Jak wstawiacie linijki i avatarki? Probuje, probuje i nie daje rady wstawic :/ Avatarki i suwaczki wstawiamy w panelu kontrolnym.Suwaczek kopiujesz na stronie gdzie go stworzyłaś (link BB code czy jakoś tak) i wklejasz w edytuj sygnaturę.A avatar w edytuj avatary ,o ile się nie mylę ;-) Ja też miałam z tym problemy ;) Cytuj
tina10 Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 Sliweczko dziekuje za odpowiedz. Cytuj
anachoda Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 Wiecie dziewczyny zazdroszczę wam tego samozaparcia i umiejętności dążenia do celu. Ja dietke zaczełam ponad tydzień temu,wszystko było superowo do urodzin mojej koleżanki. Z początku trzymałam się , pilnowałam każdego kęsa jednak potem pod wpływem namowy reszty koleżanek poległam obiecując sobie że jutro reżim i odrobię imprezkę. Jutro mija tydzień a ja nadal nie mogę się przybrać na nowo.Czekam na pierwsze promienie słońca i cieplejsze dni w nadziei że moze one zmotywują mnie do dalszej walki o smukłą sylwetkę . Pisząc obiecuje sobie że jutro zaczynam. Wieczorkiem pojade do sklepu kupię potrzebne produkty i startuje na nowo. Jak Wy radzicie sobie w chwilach zwątpienia? Hej Kobitki:) Widzę że nas coraz więcej. Chwile zwątpienia ,szaruga za oknem ? Odpalam sobie Youtube i przenoszę się do innej krainy np albo https://www.youtube.com/watch?v=6BCob2kmHAA zazwyczaj chociaż trochę poprawia humor. Moja waga się waha .Mam mniej więcej 5 dni dietki i jakieś dwa dni grzeszenia. Mam nadzieję że to się zmieni ,jak minie stresujący mnie czas. Pozdrawiam wiosennie:) Cytuj
germania Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 Witam wszystkich, Błądząc po niezmierzonych ostępach netu w poszukiwaniu pomysłów na jedzonko na fazie I trafiłam na to forum. Mogę się dołączyć? W kupie zawsz raźniej. Dzisiaj mam za sobą pierwszy dzień i jest O.K. Ciekawa jestem jak na mnie zadziała ta dieta, bo od stycznia się zawzięłam i postanowiłam coś zrobić ze swoją okropną figurą. Zaczęłam od diety Montignaca, przeszłam przezSouth Beach i w końcu trafiłam na proteinową. Mam nadzieję na niej dobić brakujące -10kg i potem utrzymać to co udało mi się zrzucić. Trzymam kciuki za wszystkie Proteinki i za wolę wytrwania. Pozdrawiam [LINK NIEAKTUALNY] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
malgonek Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 [LINK NIEAKTUALNY] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
Śliweczka Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 [LINK NIEAKTUALNY] [LINK NIEAKTUALNY] [LINK NIEAKTUALNY] [LINK NIEAKTUALNY] [LINK NIEAKTUALNY] Germanio, mam nadzieję, że nie dążysz do wagi doskonałej 29 kg, a jedynie wkradł się jakiś błąd przy robieniu paska ;-) Malgonek,ja myślę że ten suwaczek został tak sprytnie zrobiony żeby nie podać swojej wagi.Jest po prostu zaznaczona tylko ilość kilogramów do zgubienia.Sprytne... ;) Ja tam ważę najwięcej na tym forum i mam gdzieś co inni myślą,przecież "zaraz" będę szczuplutka :( Witamy Germanio! Cytuj
germania Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 [LINK NIEAKTUALNY] [LINK NIEAKTUALNY] [LINK NIEAKTUALNY] [LINK NIEAKTUALNY] [LINK NIEAKTUALNY] Germanio, mam nadzieję, że nie dążysz do wagi doskonałej 29 kg, a jedynie wkradł się jakiś błąd przy robieniu paska ;) Hi, hi, hi... to by mnie chłop z lupą szukał... Tak na poważnie to błądzę teraz pomiędzy szóstką a siódemką z przodu. Już tak od dwóch tygodni. Dlatego zaczęłam szukać czegoś nowego. A zaczynałam z prawie dziewiątką. A ideał to tak między 60 a 65 z założeniem (mam nadzieję do spełnienia) już nigdy nie przekroczyć 65 w górę. A z paskiem to zupełnie nie orientuję się tam jak to nastawić, żeby pokazywał też kilo. Pozdrowionka z nad twarogu i tuńczyka Cytuj
germania Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 O znalazłam. ;) [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi