Skocz do zawartości

Rewelacyjna Dieta Protal !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Bardzo wam kobietki dziękuję to super wiedzieć że ktoś wogóle coś odpisuje , teraz będę prezechodzić najgorszy okres , ale myślę że dam radę . To już chyba setny raz jak coś zaczynam i jeszcze mi się nie udało :mrgreen: :) :D na samą myśl że nie mogę chleba od razu jestem chora to głupie ,ale tak jest muszę dać radę bo za niedługo dźwig trzeba będzie zamawiać na 3 piętro !!!!!!! pa pa :

DASZ RADĘ NA STÓWĘ!!!! :mrgreen: :mrgreen: :lol:

Opublikowano

Cześć laseczki, nie było mnie kilka dni a tu tyle nadrabiania. Nie doczytam dziś wszystkiego :D

Saguś, widzę, że kolejny kilogram ci zleciał :mrgreen:

Polu, dawno cię nie widziałam i jakby znów cię mniej czy mi się wydaje?

anulkas, kuruj się kochana i pilnuj Ducana, bo inaczej wyciągnę z szafy "dyscyplinkę" :mrgreen: Mam nadzieję, że twoje problemy z wodą już zażegnane...

Maragrete, widzę, że nie dajesz się swojej wadze :mrgreen: bardzo słusznie, ruch na diecie chyba jeszcze nikomu nie zaszkodził :)

Opublikowano

Ivonka, albo ty co raz szybciej mnie gonisz albo ja co raz wolniej uciekam... :D

Anula1978, masakra jakaś! Traktują ludzi jak śmieci! Więźniowi nie można zabronić dostępu do 500 kanałów tv a uczciwemu człowiekowi nie ma komu przekazać tak ważnej informacji. Nóż się w kieszeni otwiera.

Winkachce, jak ci się powodzi w tej koszmarnej 3 fazie? :)

Opublikowano

Pozwól kasiu9, że też Cie powitam. W każdej sytuacji możesz liczyć na naszą życzliwość i zrozumienie. Nie tylko w zmaganiach z wagą i dietką. Dziewczyny są super!!! Nie znam innego równie ciepłego forum :mrgreen: :lol: :twisted: :lol:

Na pozostałe pytania i wątpliwości nie odpowiem, bo chyba wszystko zostało już powiedziane... :-D :) :)

Capari u mnie też nieciekawie, dopiero co kolega z pokoju w pracy chorował -wiec mogł zarażać , a teraz w domu Łukasz się rozłożył...ale nie mi w głowie choroba ...

Trzymaj się dzielnie, a z wagą trzeba się umówić...TY jesz przepisowo a ONA powoli maleje :)

Buźka!!

No to możemy sobie podać ręce! Mój kolega z pokoju wrócił niedoleczony ze zwolnienia, a teraz mnie rozkłada. Chyba zaraz też się zapakuję do łóżka. Tylko jak tu się kurować jak nie można herbatki z cytrynką i miodkiem, mleczka z masłem i miodkiem, grzanego winka z miodkiem i goździkami :D :mrgreen: :mrgreen:

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkie Protalinki!

Na początku chcę sie pochwalić że moja waga nareszcie ruszyła!!! <JUPI>

Witam nowe dziewczynki Gogi i Kasię9 chcące zgubić zbędne kilogramy.

Anulko,strasznie mi przykro z powodu utraty pracy.To straszne że tyle ludzi traci pracę...A życie coraz więcej kosztuje...

Anulkas,Gochna i inne chorujące lub zaczynajace chorowac,trzymajcie się cieplutko i zdrowiejcie.

Gratuluję spadków.

Pozdrawiam wszystkich i miłego wieczorka życzę!

Opublikowano

Śliweczko, jesteś niesamowita.... :) nie powiem ze zazdroszczę powiem ze gratuluje i jestem pełna podziwu. Ja mam w sumoie do zrzucenia 25 kg wiec dużo, podpowiedz mi tylko proszę ile dni bylas na I fazie??

Opublikowano
Polu, dawno cię nie widziałam i jakby znów cię mniej czy mi się wydaje?

Nie, Kartofelko, stoję w tej samej wadze! Od listopada mam te same parametry. Ważne, że nie przybywa. Ale to może być zdradliwe, bo łatwo sobie pofolgować w takiej sytuacji.

Winkachce, jak ci się powodzi w tej koszmarnej 3 fazie? :)

A dziś z całą odpowiedzialnością mogę powiedzieć, że trzecia faza jest super!! Wreszcie wolno coś więcej niż białka i warzywka :D.

Opublikowano
Śliweczko, jesteś niesamowita.... :) nie powiem ze zazdroszczę powiem ze gratuluje i jestem pełna podziwu. Ja mam w sumoie do zrzucenia 25 kg wiec dużo, podpowiedz mi tylko proszę ile dni bylas na I fazie??

Kasiu poczytaj książkę. Najlepszy czas na I fazę to 5 dni. Ten czas przynosi najlepsze efekty

Opublikowano

Gratuluję Śliweczko.

Kartofelko moja waga zamarzła, choć pewnie od Twojej ostatniej wizyty jest zmiana bo dawno Ciebie nie było, na razie czekam, a od dzisiaj warzywka to trochę to potrwa.

Pozdrawiam i zdrówka chorującym. Grtulację spadającym (na wadze). Cierpliwości stojącym

Opublikowano

witam wszystkie nowe dietujące i życzę powrotu do zdrowia wszystkim chorym

waga mi od kilku dni strasznie skacze i nie wiem, czy chudnę, czy tyję, czy stoję w miejscu...

ponawiam swoje pytanie o odchudzające/ujędrniające zabiegi u kosmetyczki - jakie macie doświadczenia?

Opublikowano

Dziękuję :D Twoje 25 kg to nic w porównaniu z moimi 70... :mrgreen: Ja byłam na uderzeniówce 10 dni (choć Dukan pisał że powinno się być pod kontrolą lekarza przy tak długiej uderzeniówce) Teraz wiem że 10 dni to za dużo,bo 7-8 dni w zupełności by wystarczyło,ponieważ w ostatnich dniach waga nie spadała.Ja myślę że 5 dni dla Ciebie w zupełności wystarczy.

Gratuluję Śliweczko.

Kartofelko moja waga zamarzła, choć pewnie od Twojej ostatniej wizyty jest zmiana bo dawno Ciebie nie było, na razie czekam, a od dzisiaj warzywka to trochę to potrwa.

Pozdrawiam i zdrówka chorującym. Grtulację spadającym (na wadze). Cierpliwości stojącym

Dziękuję Sago.Moja waga zamarzła na miesiąc :mrgreen: Ale już odpuściła i czas najwyższy ,bo wkurzają takie długie zastoje.

Opublikowano
witam wszystkie nowe dietujące i życzę powrotu do zdrowia wszystkim chorym

waga mi od kilku dni strasznie skacze i nie wiem, czy chudnę, czy tyję, czy stoję w miejscu...

ponawiam swoje pytanie o odchudzające/ujędrniające zabiegi u kosmetyczki - jakie macie doświadczenia?

Witam "stare" i "młode" Protalki

Dawno się nie udzialałam, bo nie mam nic na temat diety do powiedzenia :) choć od kilku dni, po prawie rocznej przerwie znów przywitałam sie z dukanem to narazie bez spektakularnych sukcesów.

Ja korzystałam w ubiegłym roku na wiosnę z zabiegów u kosmetyczki. Chodziłam na endermologie, kosztowne były te zabiegi około 1200 zł za 10 wizyt, ale efekty niebotyczne. Celulit poszedł w niepamięc na całe lato. Niestety wrócił :D

Jeżeli masz zdrowe żyły ( ja niestety mam z tym spore problemy ) to poleciłabym vacu ( biegasz w takiej maszynie, bardzo szybko się chudnie od pasa w dół i celulit również się redukuje a koszt jednego "spaceru" około 30 zł. Moja koleżanka chodziła i miała super efekty.

Pozdrawiam