campari Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Witam czwartkowo przy herbatce. Wyprawilam pierworodnego do szkoly, a sama sprawdzam co slychac w szerokim swiecie. Na wage nie weszlam, postanowilam nie wazyc sie codziennie, bo te zwyzki mnie demotywuja. Milego czwartku zycze. Cytuj
Olinka Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Cześć Protalinki :? U mnie dziś z rana słoneczko. Dobrze, bo ta szarówa nie wpływa pozytywnie na samopoczucie. Maragrete wiosnę można bardzo łatwo zaprosić do domku, moja kosztowała niewiele ... wyjście do Biedronki i 2,5 :D Ale polecam, ja wogóle jestem maniaczką kwiatów, mam w domu wiele kwiatów, bo je kocham. Najbardziej lubie kwiaty kwitnące, bo cieszą oko i nadają przytulności w 4 kątach. Marzeniaw ja również wszystkim polecam nasza dietę, nie moge w to uwierzyć ze tylko miesiąc czasu a można tyle u siebie zmienić, w wyglądzie ale i w psychice ... dałam moją książkę dalej tzn porzyczyłam, niech następna osóbka korzysta. Zwłaszcza że sama ją dostalam od jednej osóbki. Bożena 66 i Marudko co do dzieciaczków, mam znajomą parkę gdzie mąż jest ginekologiem i mają .... trzech synów :) chyba ta zasada nie działa jakby się chciało. A co do imion dzieci to moja córeczka, jeśli oczywiście się jej doczekam, będzie miała na imię IGA, to już postaniowione z moim lubym od dawien dawna. Imię Jeremiasz mi osobiście się bardzo podoba, znalam b.fajnego faceta, także jestem ZA. Dziś u mnie jak przed weekendem, jutro wolne, ale jeszcze do 16 mobilizacja i praca :) Pozdrawiam serdecznie :* Cytuj
Gogi Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Witajcie ,czwartek rano 3 dzień diety nawet nie jestem taka głodna jak zawsze narazie znoszę ten cały nabiał chociaż w pierwszy dzień miałam ochotę na wymioty ,ale chyba z samej myśli że mój kochany chlebek nie bieże w tym udziału bo nabiał bardzo lubię. najważniejsze jest to że 2kg mniej ale ja i tak w siebie nie wieżę cały czas myślę kiedy złamię ciąg dalszy to głupie.pozdrawiam was pa Cytuj
anuuulllllka Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Witajcie ,czwartek rano 3 dzień diety nawet nie jestem taka głodna jak zawsze narazie znoszę ten cały nabiał chociaż w pierwszy dzień miałam ochotę na wymioty ,ale chyba z samej myśli że mój kochany chlebek nie bieże w tym udziału bo nabiał bardzo lubię. najważniejsze jest to że 2kg mniej ale ja i tak w siebie nie wieżę cały czas myślę kiedy złamię ciąg dalszy to głupie.pozdrawiam was pa Gogi!!!!!!!!!!!2 kg w 3 dni co ja piszę- prawie 3kg !!!!!!!!!!brawo!!!!!!!!! Nic się nie będziesz łamać!!!jeszcze tylko 2 dni i wejdziesz na warzywka!!! Zobaczysz,że za 2-3 tygodnie będziesz duuuużo lżejsza!!! A u mnie wreszcie przestało wiać... :D :) :) aha i waga mi pokazała 20dkg mniej-malutko a i tak cieszy :? Cytuj
saga Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Cześć Protalinki :? U mnie dziś z rana słoneczko. Dobrze, bo ta szarówa nie wpływa pozytywnie na samopoczucie. Maragrete wiosnę można bardzo łatwo zaprosić do domku, moja kosztowała niewiele ... wyjście do Biedronki i 2,5 :D Ale polecam, ja wogóle jestem maniaczką kwiatów, mam w domu wiele kwiatów, bo je kocham. Najbardziej lubie kwiaty kwitnące, bo cieszą oko i nadają przytulności w 4 kątach. Marzeniaw ja również wszystkim polecam nasza dietę, nie moge w to uwierzyć ze tylko miesiąc czasu a można tyle u siebie zmienić, w wyglądzie ale i w psychice ... dałam moją książkę dalej tzn porzyczyłam, niech następna osóbka korzysta. Zwłaszcza że sama ją dostalam od jednej osóbki. Bożena 66 i Marudko co do dzieciaczków, mam znajomą parkę gdzie mąż jest ginekologiem i mają .... trzech synów :) chyba ta zasada nie działa jakby się chciało. A co do imion dzieci to moja córeczka, jeśli oczywiście się jej doczekam, będzie miała na imię IGA, to już postaniowione z moim lubym od dawien dawna. Imię Jeremiasz mi osobiście się bardzo podoba, znalam b.fajnego faceta, także jestem ZA. Dziś u mnie jak przed weekendem, jutro wolne, ale jeszcze do 16 mobilizacja i praca :) Pozdrawiam serdecznie :* Ja też bardzo lubię kwiaty szczególnie te kwitnące. Ostatnio zakochałam się w storczykach wcale nie są takie wymagające jak wcześniej sądziłam, ale za to jakie piękne. Gratuluję spadków, ja niestety stoję. Cytuj
Kamyla Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Cześć protalinki!! Tak tylko szybko napiszę jaka mnie dziś ogarneła radość !! wchodzę na wage a tam 84,2 !! przez ostatnie tygodnie męczyłam się, żeby dojść do magicznej cyferki 85 poniważ to była waga jaką odnotowałam przed świętami a przez swięta wiadomo... hehe przytyło się :? tak więc dziś skacze z radości!!! teraz musi już iść tylko w dół!!!!!!!!! hihi całuję Was kochane i życzę miłego dzionka!!!!!! Cytuj
kasia9 Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Dziewczynki dziś waga wskazała 2.2 kg mniej :? , to jest motywujące bardzo ale dziś na śniadanko jak jadłam tuńczyka z puszki + jajko - to marzyłam o ogórku zielonym- uwierzcie super marzenie :D , ale dam rade do niedzieli, póżniej dołącze warzywka i bedzie juz super, a powiedzcie mi bo nie mogłam znaleść w książce, czy marchewka jest w skazana czy nie?? Cytuj
Magda :) Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Dziewczynki dziś waga wskazała 2.2 kg mniej :D , to jest motywujące bardzo ale dziś na śniadanko jak jadłam tuńczyka z puszki + jajko - to marzyłam o ogórku zielonym- uwierzcie super marzenie :) , ale dam rade do niedzieli, póżniej dołącze warzywka i bedzie juz super, a powiedzcie mi bo nie mogłam znaleść w książce, czy marchewka jest w skazana czy nie?? Dozwolona, ale nie za dużo - bo słodka... Gratuluję spadków Kobiałki, ja niestety stoję, a co gorsza znów na 60 :? nie wiem czemu... Ale nie chce tej 6 z przodu... Cytuj
Olinka Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Dziewczynki dziś waga wskazała 2.2 kg mniej :) , to jest motywujące bardzo ale dziś na śniadanko jak jadłam tuńczyka z puszki + jajko - to marzyłam o ogórku zielonym- uwierzcie super marzenie :) , ale dam rade do niedzieli, póżniej dołącze warzywka i bedzie juz super, a powiedzcie mi bo nie mogłam znaleść w książce, czy marchewka jest w skazana czy nie?? Kamyla i Kasia9 gratuluję spadków. To świetna wiadomość tak z rana bo poprawia smopoczucie na cały dzień. Kasiu marcheweczka jest tolerowana w P+W ale jako że jest słodka-ma dużo cukrów, to nie jako samodzielne danie ale dodatek do niektórych... To wiesz można ją dodać do suróweczki czy jako włoszczyznę do zupek :? A ogóreczek zielony,,,mniam,,, robiłam raz mizerię i jest świetna do mieska, zeby nie było tak sucho ale to tez w P+W. Zleci ci do niedzieli, mi te niedziele ciagle wypadaja na samych P i rodzice sie pieklą ze nic nie chce u nich jeść :D ale co tam, jeszcze to sobie odbiję :) Magda będzie ok :) Życze tego. Cytuj
Maragrete Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Hej hej Protalki ! Witam, nie przeczytałam zaległości bo wpadłam tylko na chwilke żeby wszystkim sie pochwalic że moja waga nareszcie ruszyła w dół.... :) :) :) i tym samym osiągnęłam wagę suwaczkową. Uff, nareszcie mój suwaczek jest aktualny....HURRA... teraz czekam na dalszy ciąg spadków.... :? :D Buziaki dla wszystkich, zajrzę tu później i doczytam zaległe stronki... Cytuj
Kamyla Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Maragrete wiem co czujesz, a zobaczysz jaka będzie radość jak pojdziesz jeszcze w doł tak jak ja dziś :D pozdrawiam i smigam bo czas ucieka :? miłego dzionka! Cytuj
kasia9 Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Naprawdę jest to EXTRA uczucie jak widac na wadze coraz mniej co prawda narazie wiem ze to tylko woda ale i tak jest fajnie. Ostatni raz tak leciałam jak byłam na diecie proszkowe tj CAMBRIGE czy jakoś tak się to nazywa ale to pamiętne i zle pamiętne czasy bo bardzo się wtedy męczyłam... i marzyłam wtedy żeby zjeść jajko czy tuńczyka heheh :? , mówie wam dziewczyny jakoś jestem tak bardzo pozytywnie nastawiona mam nadzieje że to nie chwilowa euforia :D . Cieszę się bardzo że waga wam leci, i czekam aż osiągnę takie rezultaty jak SAGA czy Śliweczka :) życzę wam wszystkim bardzo miłego dnia i tak pięknie słonecznego jak u mnie :) Cytuj
sniezynkaa1869 Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Witam Kobitki :) Dzisiaj tak szybciutko. Mój mały Skarbuś kończy dzisiaj 2 latka :? jeja jak sobie pomyśle to niedowierzam, że to tak szybko minęło. No nic ..dzieci rosną, my się starzejemy ..takie to życie :) Zmykam bo robię malutkiej małe przyjęcie urodzinowe..torcik baloniki itp. Szkoda tylko, że babcia Gochna jest chora i nie przyjedzie :D :) No ale nic zdrówko najważniejsze!!!! Zaraz wybieramy sie do Oceanarium a później do jakiejś sali zabaw.. Po południu malutkie przyjęcie w domku i się powygłupiamy troszke :twisted: Buziaczki Kochane :* CO do dietki i wagi.. to narazie się nie waże bo mam @ i wydaje mi się to bez sensu więc jak się skończy to zobacze jak tam waga się ma. Oczywiście dietke nadal trzymam dzielnie :) Gratuluje spadeczków Wszystkim i dużo siły i motywacji życzę!!!! MIŁEGO DNIA!! Cytuj
mloda77 Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 sniezynkaa1869 - wszystkiego najlepszego dla Twojego 2-latka!!! Ja się też nie ważę...czekam aż @ się skończy...czuję i tak, że u mnie jakiś zastój zapanował :? ale walczę dalej!!! pozdrawiam!!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi