ostatnia szansa Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Bożenko Widzę, że nikt nie rozwinął tematu.. :? To jakie to są dni na chłopca, a jakie na dziewczynkę.. Hihihi.. nie wiedziałam, że będę mogła sobie prawie wybrać :) To czy urodzi się dziewczynka, czy chłopiec zalezy od tego który plemnik męski czy żeński zapłodni komórkę jajową. Ale z tymi plemnikami jest jak z facetami :D są szybsi, silniejsi od pań i zawsze szybciej dolecą do jajeczka aby go zapłodnić. Jeżeli jednak komórka jeszcze nie jest gotowa, to faceci nie poczekają zbyt długo, bo szybciej padną - na dłuższą metę są słabsi od kobiet. Jesli jajeczko się spóźni troszkę, to zapłodni ją już plemnik babski - przyleci do mety później i jeszcze cierpliwie poczeka - plemniki babskie żyja dłużej. Gdy współżyjesz w dniu gdy jajeczko jest gotowe na swoim miejscu, to prawie na pewno będzie chłopiec, gdy troszkę wcześniej, to bardziej będzie dziewczynka. Cytuj
anuuulllllka Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Witam!! najpierw wielkie gratulacje dla spadkowiczow!!!! i prośba o motywację dla Gogi-bo jeszcze gotowa zwątpić... pozdrawiam!!!! Cytuj
Śliweczka Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 i prośba o motywację dla Gogi-bo jeszcze gotowa zwątpić... Zwątpić???? Jejku!!!! Ale zaraz niech mi się tutaj ta wątpiąca w Dukana Gogi odezwie!!!!!!!!!!!!!! Cytuj
anuuulllllka Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Zwątpić???? Jejku!!!! Ale zaraz niech mi się tutaj ta wątpiąca w Dukana Gogi odezwie!!!!!!!!!!!!!! Ona teraz jest w pracy, ale jutro rano na pewno poczyta!!!! Cytuj
Śliweczka Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Witajcie ,czwartek rano 3 dzień diety nawet nie jestem taka głodna jak zawsze narazie znoszę ten cały nabiał chociaż w pierwszy dzień miałam ochotę na wymioty ,ale chyba z samej myśli że mój kochany chlebek nie bieże w tym udziału bo nabiał bardzo lubię. najważniejsze jest to że 2kg mniej ale ja i tak w siebie nie wieżę cały czas myślę kiedy złamię ciąg dalszy to głupie.pozdrawiam was pa Gogi,nie można myśleć że napewno mi nie wyjdzie,napewno sie poddam,napewno nie dam rady.Ja też jestem długodystansowcem,walczyłam o każdy kilogram i nieraz nie mogłam patrzeć na niektóre produkty,ale jest tyle możliwości i przepisów że można sobie poradzić.Kiedy ja zaczynałam nie było przepisów,jadłam w kółko to samo:serek,kurczak,jogurt,serek,kurczak,jogurt i tak w kółko.Wytrwałam,choć nie bede czarowac,łatwo nie było.Wierzę że zależy Ci na zdrowiu i chociażby dla zdrowia postarasz się wytrwac.Najgorsza jest uderzeniówka,potem bedzie już tylko lepiej.Trzymam kciuki za Ciebie.Mam nadzieję że dasz sobie radę. Cytuj
Kamyla Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Śliweczko normalnie muszę się zabrać ostro bo Ty idziesz jak burza i zaraz dogonisz mój suwaczek to może sie umówmy że ja bede przed Tobą uciekać hahahaha nie no jest extra gratuluję Ci !!!! :? Cytuj
Śliweczka Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Śliweczko normalnie muszę się zabrać ostro bo Ty idziesz jak burza i zaraz dogonisz mój suwaczek to może sie umówmy że ja bede przed Tobą uciekać hahahaha nie no jest extra gratuluję Ci !!!! :D Dziękuję Kamylko. Możesz uciekać,a nawet musisz!!!!! Ja będę Cie gonić wiec spiesz się spiesz :? Cytuj
kasia9 Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Dziewczynki potrzebuje przepis na cos takiego jak chlebek bo jest kryzysik i muszę cos takiego zjesc :? Cytuj
Mandala Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Dziękuję za wszystkie odpowiedzi!! Wydaję mi się, że faktycznie to może być wina deserów. A przede wszystkim produktów tolerowanych w nich zawartych. Dziś zaczęłam warzywka i pozwolę sobie ew na kogel-mogel, lub serniczek, a na białkach nie będę deserkować wcale jak radzi Śliweczka. Zobaczymy waga może ruszy.. jędza. Dziś zaczęłam ćwiczyć! Nie poddam się! Pozdrawiam :? Cytuj
Śliweczka Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Dziewczynki potrzebuje przepis na cos takiego jak chlebek bo jest kryzysik i muszę cos takiego zjesc :? Najprostszy chlebek to otreby 3 łyżki,serek homo,proszek do pieczenia i jajo,w mikrofalówkę na 4 minuty i masz chlebek.Ale zajrzyj tu: https://www.smaczny.pl/forum/index.php?show...t=0&start=0 Może cos znajdziesz. Cytuj
Pola Połetek Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 To czy urodzi się dziewczynka, czy chłopiec zalezy od tego który plemnik męski czy żeński zapłodni komórkę jajową. Ale z tymi plemnikami jest jak z facetami :D są szybsi, silniejsi od pań i zawsze szybciej dolecą do jajeczka aby go zapłodnić. Jeżeli jednak komórka jeszcze nie jest gotowa, to faceci nie poczekają zbyt długo, bo szybciej padną - na dłuższą metę są słabsi od kobiet. Jesli jajeczko się spóźni troszkę, to zapłodni ją już plemnik babski - przyleci do mety później i jeszcze cierpliwie poczeka - plemniki babskie żyja dłużej. Gdy współżyjesz w dniu gdy jajeczko jest gotowe na swoim miejscu, to prawie na pewno będzie chłopiec, gdy troszkę wcześniej, to bardziej będzie dziewczynka. Pięknie wyjaśnione, a przy tym żartobliwie! Witaj Ostatnia szanso :?. Dawno się nie widziałyśmy na forum. Pozdrawiam Cię serdecznie. Cytuj
kasia9 Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Sliweczko bardzo dziękuje już mi sie właśnie piecze :? Cytuj
Gochna Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Dziękuję za wszystkie odpowiedzi!! Wydaję mi się, że faktycznie to może być wina deserów. A przede wszystkim produktów tolerowanych w nich zawartych. Dziś zaczęłam warzywka i pozwolę sobie ew na kogel-mogel, lub serniczek, a na białkach nie będę deserkować wcale jak radzi Śliweczka. Zobaczymy waga może ruszy.. jędza. Dziś zaczęłam ćwiczyć! Nie poddam się! Pozdrawiam :? I tak trzymaj!!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi