Skocz do zawartości

Rewelacyjna Dieta Protal !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wieczorna pora muszę wam powiedzieć, ze dziś czuje sie naprawdę fajnie nie dopada mnie żaden kryzysik :D zjadłam dzis kawałeczek kurczaka z rozna bez skorki i czuje sie fajnie :) kurcze czlowiekowi naprawde nie wiele potrzeba :? troszke sie boje przejsc na warzywka poniewaz wiele dziewczyn pisze ze nie chudna na warzywkach a wrecz niektore tyja, czy to jest regula bo jesli tak to znajac sama siebie, motywacja moze minac i tego sie wlasnie najbardziej obawiam.

Opublikowano

Witam w piątkowy wieczór.

Dziękuję Wam wszystkim za piękne życzenia.Bardzo się ciesze że pamiętacie o mnie...Buziaczki Wam za to:

post-7037-1265398101_thumb.jpg

Kropelko,zwierzątka śliczne :?

Balbinko,kwiatki piękne,a czekoladki zjedzone :D

Śnieżynko:

Radości i zdrowia we wszystkich dniach życia.

Spełnienia marzeń najskrytszych.

Gwiazdki z nieba i rumieńców na twarzy.

Niech Cię usypia światło księżyca

i szum wiatru za oknem.

Niech Cię budzi śpiew słowika i słońca strumienie.

Spokoju duszy i różowych nauszników na uszy :)

post-7037-1265398591_thumb.jpg

Opublikowano

Witam Was kochane!!!

Jestem jestem Saguś!!!  Czytam Was codziennie. I powiem szczerze że od poniedziałku WRACAM!!!

Dość już tego wstrętnego jedzenia. Jak widzie jak ładnie chudniecie to mi wstyd!

Dziewczynki WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!

Opublikowano

Sandra33 napisz kochana co do tej wysyłki. Jeśli sie rozmysliłaś to nie ma sprawy tylko napisz cokolwiek bo nie wiem co robić. Miłej nocki dla Was!!!

Opublikowano

Zacznę od serdecznych życzeń dla Śnieżyki i Śliweczki-Śliweczce jak najszybciej 8 z przodu a Śnieżynce aby szybko dogoniła śliweczkę heheh

Witam serdecznie Marte34 oraz moją kochaną Zuczynkę, fajnie ze juz nie tylko nas czytacie ale i piszecie z nami. w kupie zawsze rażniej :D

Sandra33 życzę Ci jutro dobrej zabawy. Fajnie ze domownicy pomyśleli o Tobie i zrobili coś dla Ciebie do jedzonka

Jusiu witaj kochana!! zaczynasz od poniedz, to fajnie. ja tez sie mobilizuję bo do tej pory przez choróbsko cały czas ciągnę P+W. W niedz ide do pracy wiec może zacznę juz w niedz białeczka. Cieszę się ze znowu tu bedziesz. Trzymam kciukasy za spadki, bo mi niestety tez ciężko spadają kg :?

Opublikowano
Witam Was kochane!!!

Jestem jestem Saguś!!!  Czytam Was codziennie. I powiem szczerze że od poniedziałku WRACAM!!!

Dość już tego wstrętnego jedzenia. Jak widzie jak ładnie chudniecie to mi wstyd!

Dziewczynki WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!

Ja na razie nie chudnę. Dopadł mnie przestój i już chyba ta łatwiejsza część 2 fazy za mną - szkoda.

Opublikowano
Zacznę od serdecznych życzeń dla Śnieżyki i Śliweczki-Śliweczce jak najszybciej 8 z przodu a Śnieżynce aby szybko dogoniła śliweczkę heheh

Witam serdecznie Marte34 oraz moją kochaną Zuczynkę, fajnie ze juz nie tylko nas czytacie ale i piszecie z nami. w kupie zawsze rażniej :D

Sandra33 życzę Ci jutro dobrej zabawy. Fajnie ze domownicy pomyśleli o Tobie i zrobili coś dla Ciebie do jedzonka

Jusiu witaj kochana!! zaczynasz od poniedz, to fajnie. ja tez sie mobilizuję bo do tej pory przez choróbsko cały czas ciągnę P+W. W niedz ide do pracy wiec może zacznę juz w niedz białeczka. Cieszę się ze znowu tu bedziesz. Trzymam kciukasy za spadki, bo mi niestety tez ciężko spadają kg :?

Opublikowano

Jusiu ,dziękuję :)

Anulkas,również dziękuję.Świetne życzenia :) :? :D

Opublikowano

dawno mnie nie było (:

ale tez nie bardzo jest się czym pochwalić..........

dukanuje od 1 stycznia i to bardzo solidnie i..........efekt bardzo marny...raptem 5 kg

co prawda nie rośnie ale i nie spada...kompletna stagnacja.............,

zwiększyłam ilość płynów, piję herbatki przeczyszczające, spaceruję........... i

i ......stoję.............

Opublikowano

Entara- waga na pewno ruszy musisz uzbroić się w cierpliwość. Dla mnie wielka motywacja jest Śliweczka i ty tez sobie wez ta dziewczynę głęboko do serca :?

Opublikowano

O rety dopiero doczytałam, że Śliweczka ze ŚnieżynkĄ dzisiaj świętują oczywiście i ja przyłączam się do życzeń, aby motywacja nigdy Wam nie siadała, a przestoje omijały szerokim łukiem.

Mój net niby naprawiony a i tak co chwilę sę zawiesza.

Witam nowe Dukanki Asię, Gogi, Żuczynkę i Martusię34 mam nadzieję że nikogo nie pominęłam.

Maragrete, Sago dzięki za gratulacje, bo bardzo chciałabym być już w 3 fazie, ale nie wiem czy te 3 kilo mi wystarczy - to jest uzależnienie jakieś, tak jak Tryolcia i Winkachce powalczę jeszcze trochę, chociaż walka o każde 10 dkg zacięta. Najpierw leciała ta waga że aż strach, a teraz bitwa, ale ja ją wygram, co będzie mi ten mój przemądrzały mózg się bronił i buntował. Co to to nie!

Kartofelko w końcu Cię dogonię.

Lolawao ja niebawem będę szła do kosmetyczki na jakies zabiegi, więc zdam relację, ale to Vacu Line to porażka - szkoda czasu dziewczyny - chodziłam przez miesiąc i szału nie było. Trochę cellulit się zmniejszył, ale wolę kupić sobie Ziaję 10 razy tańszą a efekt ten sam.

Wszystkie ciuchy mi spadają, więc jutro wyruszam na zakupy po jeansy.

Marudko ja na ślub robiłam buty u szewca na zamówienie - 33,5. A tak na co dzień to kupuję 34, albo 35 i już. Gorzej z butami na zimę - długimi kozaczkami, bo stpa jak u dziecka, a łyda szkoda gadać, więc mi się nie zapinają. W tym roku szewc mi poszerzał, ale już nie wyglądają tak pięknie. Fajnie, że najważniejsze zakupy z głowy.

POlu koleżanko moja po fachu odzywaj się czasem.

Dobrej nocki i do jutra - jak net się nie zbuntuje.

Opublikowano

Marudko ja na ślub robiłam buty u szewca na zamówienie - 33,5. A tak na co dzień to kupuję 34, albo 35 i już. Gorzej z butami na zimę - długimi kozaczkami, bo stpa jak u dziecka, a łyda szkoda gadać, więc mi się nie zapinają. W tym roku szewc mi poszerzał, ale już nie wyglądają tak pięknie. 

Nie żartuj? Taka malutką nóżkę masz?? Szok!! Masz małą nóżkę, ale za to duuuuuży problem.... Dobrze, że w ogóle coś znajdujesz :?

Opublikowano
dawno mnie nie było (:

ale tez nie bardzo jest się czym pochwalić..........

dukanuje od 1 stycznia i to bardzo solidnie i..........efekt bardzo marny...raptem 5 kg

co prawda nie rośnie ale i nie spada...kompletna stagnacja.............,

zwiększyłam ilość płynów, piję herbatki przeczyszczające, spaceruję........... i

i ......stoję.............

5 kg w miesiąc - nie ma tragedii... Bądź dzielna i trwaj!!! Zastoje to norma, demotywują to fakt, ale trzeba się do nich przyzwyczaić...  A otręby jadasz?