saga Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 Witam serdecznie. Bożenko i po strachu. Kamyla dałaś po bandzie z tym kebabem nie ma co. Ja czasem kupuję dzieciom, ale wtedy odsuwam się na 3 metry od nich żeby się nie rzucić na jedzonko, kebab bardzo lubię i chyba on będzie moim pierwszym królewskim posiłkiem. Marudko butki super. Ivonko a ja myślałam, że mam taką małą nogę (35). Gratuluję spadkowiczom. Wiary dla stojących (dla mnie też). Od jutra białeczka, może teraz coś ruszy, oby od 2 tygodni stoję w miejscu (cholera to nie podobne do mnie) Cytuj
Maragrete Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 Dzień dobry weekendowo! Ja wpadłam tylko na chwilke, żeby pochwalić sie że nareszcie ruszyło o 1 kg w dól....HURRA HURRA HURRA... :? Po raz pierwszy od przedświątecznego okresu mogę przesunąć suwaczek w dół.....to trwało ponad miesiąc żeby zgubić 2 kilogramy nadrobione w święta i teraz wreszcie ruszyc w dół............... ale warto było czekać..... :D Bożenko, Sago i pozostałe "stojące" protalki - u was też na pewno ruszy waga w dół, wytrwałości zyczę... :) Kasia9- nareszcie widzę suwaczek, a więc udało sie go wyedytować. Super ! Śnieżynko - spóżnione ale szczere życzenia imieninowe również dla ciebie. Pomyślności Tobie i rodzince! Maliszko - pojawiłas się ostatnio jak meteor, wpadłas i wypadłaś, a obiecałaś że zajrzysz na dłużej i co ? Witaj Jusiu - ciesze sie że wracasz do rygorów diety i mocno ci dopinguję Cytuj
Gochna Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 Cześć dziewczęta! Ja wciąż w łóżeczku. Bardzo dziękuję za życzenia zdrowia. Marudko ładne te buciki, a jakie malutkie :) Kasia9 nie panikuj, to nic wielkiego, to tylko 100 gram. Mi jak ostatnio przybyło 400 to trzyma się już z 10 dni chyba, ale zaczyna mnie to trochę denerwować :) Bożenko fajnie, że wyszło tak jak chciałaś :) Maragrete gratuluję spadku. Mnie zaczyna już nużyć ten przestój. Nie wiem czym jest spowodowany, bo nawet zaczęłam do kibelka chodzić :D Miłego dnia życzę wszystkim i samozaparcia dla tych, którym waga strajkuje :? Cytuj
Gochna Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 :? :D :) :) :) :) :twisted: :evil: :lol: :-D :oops: Cytuj
Magda :) Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 Witam i ja weekendowo!!! Marudka buciki są śliczne!! Dobrze zrobilaś, że kupiłaś :? Kasia9 taj jak mowi Gochna, to tylko 100g Nie masz się czym martwić, co innego 2 kg :D Moja waga dzisiaj łaskawa pokazała 59 :) Więc jestem bardzo szczęśliwa, zobaczymy tylko na jak długo :) Od samego rana wzięłam się za robienie obiecanego torta, biszkopcik wczoraj, dzisiaj reszta - najtrudniejsze :) Cytuj
saga Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 Maragrete i Madziu wielkie gratulacje. Gochna zdrówka. Cytuj
Magda :) Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 Tak sobie jeszcze przypomniałam. Rozmawiałam dziś ze znajomym, któremy 2 tygodnie temu w czwartek pożyczyłam "encyklopedię Dukana" i miał zacząć dietę. Stwierdził że diety trzyma się w około 80% ale jest zadowolony bo do dzisiaj schudł 7kg :? Dzięki Saguś :D Cytuj
Ivonka35 Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 Witam mało nas , chyba obiadki szykujecie. Mnie od rana od sąsiadki z dołu pachniały kotlety mielone, więc pędem do sklepu i też sobie "usmażyłam" na wodzie. Siedzę sobie i popijam drugą kawkę dumna i blada, bo wróciłam z zakupów i do tej pory nie wierzę, bo zakupiłam sobie narciarską kurtkę i dres w rozmiarze S!!!!!!! a naprzymierzałam się bardzo długo, bo tradycyjnie zaczynałam od L. Super teraz wyprzedaże, moja kurtka Columbia przeceniona z 749 na 249 i od tego dostałam jeszcze 30% rabatu, bo kupiłam 3 rzeczy. Polecam lećcie i kupujcie. Niestety jeansy były "be", bo jak w udkach dobre to w pasie odstają 10 cm. Innym razem zaszaleję. Kamylo, ja też wczoraj zjadłam kebaba, był taki tłusty, że wieczorem myślałam , że mi tyłek rozwali w toalecie - przepraszam za wyrażanie się. A waga pokazała dziś mniej. Marudko - buty super, proponuję pochodzić w nich trochę wcześniej po domu, żebyś potem nie męczyła się na weselichu. Przebiłam Sagę moim rozmiarem stopy. Bożenko szkoda, że nie ma dziewczynki. Maragrete, Magdo fajnie że i Wasza waga odpuściła. Śliweczko zazdroszczę Ci tego wczorajszego ciasteczka. Ja miałam w planach 1 pączek w tłusty czwartek, ale nie wiem, czy nie będziecie krzyczeć? Pozdrawiam Was gorąco. Cytuj
Ivonka35 Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 Witam mało nas , chyba obiadki szykujecie. Mnie od rana od sąsiadki z dołu pachniały kotlety mielone, więc pędem do sklepu i też sobie "usmażyłam" na wodzie. Siedzę sobie i popijam drugą kawkę dumna i blada, bo wróciłam z zakupów i do tej pory nie wierzę, bo zakupiłam sobie narciarską kurtkę i dres w rozmiarze S!!!!!!! a naprzymierzałam się bardzo długo, bo tradycyjnie zaczynałam od L. Super teraz wyprzedaże, moja kurtka Columbia przeceniona z 749 na 249 i od tego dostałam jeszcze 30% rabatu, bo kupiłam 3 rzeczy. Polecam lećcie i kupujcie. Niestety jeansy były "be", bo jak w udkach dobre to w pasie odstają 10 cm. Innym razem zaszaleję. Kamylo, ja też wczoraj zjadłam kebaba, był taki tłusty, że wieczorem myślałam , że mi tyłek rozwali w toalecie - przepraszam za wyrażanie się. A waga pokazała dziś mniej. Marudko - buty super, proponuję pochodzić w nich trochę wcześniej po domu, żebyś potem nie męczyła się na weselichu. Przebiłam Sagę moim rozmiarem stopy. Bożenko szkoda, że nie ma dziewczynki. Maragrete, Magdo fajnie że i Wasza waga odpuściła. Śliweczko zazdroszczę Ci tego wczorajszego ciasteczka. Ja miałam w planach 1 pączek w tłusty czwartek, ale nie wiem, czy nie będziecie krzyczeć? Pozdrawiam Was gorąco. Cytuj
Ivonka35 Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 No i mi się 2 razy kliknęło, sorki. Cytuj
Bozena66 Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 Witam Dziewczęta :) Gratuluję serdecznie Madziu i Maragrete, świetne spadki :? :D :) Gochna, pogoń już to choróbsko i wracaj do zdrowia jak najszybciej!!! Ivonko, co to za kebab się przewijał w Twoim poście, czy przeciwko Tobie też mam wytoczyc jakieś działo? Trochę mi się nie chce, bo mnie brzuch boli, ale następnym razem juz nie będzie przebacz :) Miłego wieczoru, ja niedługo wybieram się do pracy, pozdrawiam i do napisania :) Cytuj
Magda :) Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 Tort zrobiony, czołg siedzi w lodóweczce i czeka na czas imprezy i dołożenie lufy :D Campari Jeszcze raz dzięki za przepis na ubicie śmietany :? Ivonka, niezła promocja i szok rozmiarowy :) Dzięki za przypomnienie o kawce, jakies ponad pół godziny temu wstawiłam wodę, przygotowalam wszystko, ale zajęłam się dekoracją tortu i.... zapomniałam, hehe. Dzięki Bożenko! Cytuj
elle33 Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 Witam , hej ! zrobilam sobie moj serniczek-protal-taki tylko z jednym zoltkiem a 3 inne to tylko bialko , bez m.kukurydzianej , dalam troche slodzika w plynie i malutka lyzeczke kakao odchudzonego -czekam na efekt. Narazie waga stoi w miejscu , ale nie trace nadziei :? :D Cytuj
anuuulllllka Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 Anuuuuula i co to będzie dalej? spada ! I teraz już tylko bedzie spadać!!!!!!!!! :? :D :) :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi