anuuulllllka Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 WITAM :? JESTEM TU CAŁKIEM NOWA o diecie protal dowiedziałam się całkiem przypadkowo grzebiąc w necie. mam dość duży problem z wagą bo mam 155 cm a ważę z 80 kg poczytałam i chcę spróbować. mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swego grona Zatem-witamy serdecznie!!! :D :) :) Cytuj
anuuulllllka Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 Witajcie kochane! Polu nie opuszczaj nas! Odezwij się czasem. Kobietki jak tam u Was z pogodą??? Bo u nas powoli odpuszcza i nie ma tyle już śniegu co wcześniej. Anuuuullllka jak dojeżdza Ci się do pracy? Miłego wiezorku kobietki. Ja zrobiłam dziś romantyczną (Dukanową!) kolację przy świecach, bo z moim kochanym mamy dzisiaj maluśką rocznicę- 2,5roku.(echhhh jeszcze wtedy byłam szczupła :? ) Papapapaap Już odtajało...odśnieżyli mnie i narazie jest spokój...ciekawe na jak długo??? Cytuj
anuuulllllka Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 :D Witam was dziewczyny w sobotni ranek dzisiaj nie mam co jeść muszę iść do sklepu strasznie mi się nie chce .ale pójdę co tam raczej pojadę ha ha parę kroków i samochodem ludzkie lenistwo nie zna granic. Nic mi się nie chce po południu do pracy o jezu jaki leń. Serdeczne życzenia dla wczorajszych solenizantek :? Anulllla gdzie zaginęłaś??? Wczoraj długo pracowałam i dziś nadrabiam zaległosci!!! SPÓŹNIONE ALE SZCZERE ŻYCZONKA DLA AGATEK!!!!! Gogi!!!!-super wynik,co????ale ja się cieszę,że zaczęłaś tą dietę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Marudko! śliczne te bucięta!!! Cytuj
campari Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 Witam sobotnio. Wzielam wczoraj tabletke na spanie i pospalam sobie dzisiaj do poludnia :) Przyjaciolka wyciaga mnie so pubu, ale raczej nie pojde, w sumie to mi sie chyba nie chce hmmm starzeje sie chyba :? . Waga dzisiaj 700g w gore :) Nie mam juz sily na siebie, ja chyba naprawde mam cos z ta tarczyca, a tak trudno mi sie wybrac do lekarza, jeszcze moze jakby to byl inny okres to bym poszla, ale jak mam isc i siedziec w przychodni i wysluchiwac o tych wszystkich chorobach, siedziec wsroc kaszlacych i smarkajacych kiedy to sama wychodze dopiero co z choroby, to mi sie nie chce, no i jeszcze to proszenie sie o skierowanie... masakra Pije dzisiaj jak opetana, tak samo biegam do ubikacji, dobrze ze mam je dwie, bo by mnie dzisiaj chyba przeklneli. Tort zrobiony, czołg siedzi w lodóweczce i czeka na czas imprezy i dołożenie lufy :twisted: Campari Jeszcze raz dzięki za przepis na ubicie śmietany :D Magda, rozummiem ze ubila sie tym razem bez problemu. Mam nadzieje, ze nam pokazesz to swoje cudo :) Ja tez pieke swoim dzieciakom co roku jakies tematyczne torty... byly statki, pilki, boisko pilkarskie, zegar, lalka barbie, kaczuszka, biedronka... juz nawet nie pamietam co jeszcze. W tym roku dla cory zrobie gitare z elementami Hannah Montana, bo jest fanka, no i lubi grac na gitarze, w prawdzie po swojemu, ale zawsze to jakies zajecie, zamiast siedziec przed TV czy komputerem. Marudko, buty naprawde ladne... przede mna zakup butow dla cory, komunia tuz, tuz, a stopa rozmiar 36 :) Przepraszam, ze nie odpisuje tak jak Wy na wszystkie posty, ale hmmm za mala mam glowe, aby to wszystko ogarnac, nie mniej jednak czytam Was codziennie. Cytuj
saga Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 Witam mało nas , chyba obiadki szykujecie. Mnie od rana od sąsiadki z dołu pachniały kotlety mielone, więc pędem do sklepu i też sobie "usmażyłam" na wodzie. Siedzę sobie i popijam drugą kawkę dumna i blada, bo wróciłam z zakupów i do tej pory nie wierzę, bo zakupiłam sobie narciarską kurtkę i dres w rozmiarze S!!!!!!! a naprzymierzałam się bardzo długo, bo tradycyjnie zaczynałam od L. Super teraz wyprzedaże, moja kurtka Columbia przeceniona z 749 na 249 i od tego dostałam jeszcze 30% rabatu, bo kupiłam 3 rzeczy. Polecam lećcie i kupujcie. Niestety jeansy były "be", bo jak w udkach dobre to w pasie odstają 10 cm. Innym razem zaszaleję. Kamylo, ja też wczoraj zjadłam kebaba, był taki tłusty, że wieczorem myślałam , że mi tyłek rozwali w toalecie - przepraszam za wyrażanie się. A waga pokazała dziś mniej. Marudko - buty super, proponuję pochodzić w nich trochę wcześniej po domu, żebyś potem nie męczyła się na weselichu. Przebiłam Sagę moim rozmiarem stopy. Bożenko szkoda, że nie ma dziewczynki. Maragrete, Magdo fajnie że i Wasza waga odpuściła. Śliweczko zazdroszczę Ci tego wczorajszego ciasteczka. Ja miałam w planach 1 pączek w tłusty czwartek, ale nie wiem, czy nie będziecie krzyczeć? Pozdrawiam Was gorąco. Tak Ivonko przebiłaś mnie rozmiarem, wiesz ja stale chodzę w za dużych butach no z wyjątkiem klapek i sandałów, jakoś przyzwyczaiłam się chodzić na płaskich. Dzisiaj poszłam z córką kupić jej kurtkę, udało mi się bo trafić w gust nastolatki to prawie jak 6 w totka. Tobie jak widzę super się trafił ja tyle szczęścia nie miałm choć kurtka zimowa za 50 zł to i tak super no nie. Widziałam butki w ecco ostatnia para i to rozmiar 36 czyli ciut za duże ale takie kupuję, cena super jak na ecco bo 150zł tyle tylko ze czerwone właściciwie to takie malinowe, i moja cóka zaczęła mi odradzać zakup, nawet nie przymierzyłam, pewnie w innym kolorze byłby moje, fajny spotowy krój taki jak lubię. Cytuj
saga Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 Tort zrobiony, czołg siedzi w lodóweczce i czeka na czas imprezy i dołożenie lufy :D Campari Jeszcze raz dzięki za przepis na ubicie śmietany :? Ivonka, niezła promocja i szok rozmiarowy :) Dzięki za przypomnienie o kawce, jakies ponad pół godziny temu wstawiłam wodę, przygotowalam wszystko, ale zajęłam się dekoracją tortu i.... zapomniałam, hehe. Dzięki Bożenko! My chcemy zdjęcie tortu ! My chcemy zdjęcie tortu ! Cytuj
anulkas Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 Ja tylko chciałam sie przywitać. Nie wiem jak tam wygląda moja waga bo nadal jestem na nia obrażona :? zobaczę w pon jak mnie waga przywita, oby jakimś minusem Cytuj
sniezynkaa1869 Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 Dziękuje wszystkim za życzenia imieninowe Buziaczki:* Ja wpadam na chwilkę by pochwalić się, że za pomocą Waszych życzeń apropo wagi w dół... dzisiaj kolejne -600g :D Także już 8,6 kg :) Jeszcze tylko 1,5 kilo i 10 jak się patrzy :? Jupiiiiiiiiiiii dziękuje ..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj
anulkas Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 Dziękuje wszystkim za życzenia imieninowe Buziaczki:* Ja wpadam na chwilkę by pochwalić się, że za pomocą Waszych życzeń apropo wagi w dół... dzisiaj kolejne -600g :D Także już 8,6 kg :) Jeszcze tylko 1,5 kilo i 10 jak się patrzy :? Jupiiiiiiiiiiii dziękuje ..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wielkie gratlacje !!! Cytuj
Maragrete Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 Ponownie tu zaglądam , nastawiona na wieeeelkie czytanie a tu niewiele postów przybyło, niewiele....cos małomówne dzis koleżanki Protalki, albo zajete odrabianiem zaległosci domowych i rodzinnych, jak to weekend......... :D Dziekuje Sago, Bożenko, Ivonko i pozostałe Protalik ( juz nie wymienie wszystkich... :? ... tez nie ogarniam.. ) za gratulacje, naprawde bardzo bardzo sie cieszę , a i Tobie Śniezynko gratuluje spadku. Anulkas - nie martw się, pij duzo, jedz dużo protalowo i... zobaczysz będzie nagroda od wagi... :) Campari - a co to za minorowy nastrój, jakie starzenie sie, co ty gadasz dziewcyno, jesteś młodsza duzo ode mnie a juz taka znudzona życiem... usmiechnij mi sie tu zaraz, zamknij oczy, przypomnij sobie słonko, wiosne, wypbraź na tym tle siebie w zwiewnej sukience z nowa super figura i... od razu ci sie zrobi cieplej na duszy... głowa do góry.... :) Anuuuullllka - tobie tez nieźle idzie z ta waga, zobacz ja sie tak cieszyłam dzis rano że mam21 kg za soba ale ty też, fajnie......... Cytuj
Bozena66 Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Witam :) Halo, Dziewczyny, puk,puk, gdzie jesteście :) Nie mogę uwierzyć, że od wczorajszego niezbyt późnego wieczoru nikt nic nie napisał. Mam nadzieję, że dzisiaj forum znowu odżyje :oops: U mnie waga bez zmian, no może trozke poniżej suwaczka i przez cały czas mam nadzieje, że w tym tygodniu trochę ruszy pod warunkiem, że będę grzeczna :? Śnieżynko, bardzo Ci gratuluję spadku, zobczysz, że niedługo wszyscy zauważą zmianę w Twoim wyglądzie i będzie Ci bardzo miło :) Anulkas mam nadzieję, że jak już staniesz na swoją waget to ją z kolei bardzo polubisz :) Campari moim zdniem powinnaś iść do lekarza, bo tarczyca to taki wredny hormon, który może działać na wszystko w organiźmie i wyleczenie jej może pomóc we wszystkich Twoich dolegliwościach. W tym czasie gdy są jeszcze duże mrozy nie ma epidemii chorób, więc przychodnie nie są bardzo zawalone. Myślę, że powinnaś się zebrać i pójść do lekarza tym bardziej, że jesteś w nienajlepszym nastroju i warto byłoby to zmienić :twisted: Pozdrawiam Wsystkich serecznie i mam cichutką nadzieję, że zaraz ktoś się pojawi na forum, bo nie chciałabym pisać jak przysłowiowy dziad do obrazu(wiem, że on gadał, ale to wszystko jedno :D ) Miłej niedzieli!!! :evil: :lol: :-D Cytuj
anulkas Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Anulkas - nie martw się, pij duzo, jedz dużo protalowo i... zobaczysz będzie nagroda od wagi... :D Anulkas mam nadzieję, że jak już staniesz na swoją waget to ją z kolei bardzo polubisz :) Witam, lece do pracy. Dzis postanowaiłam sie zważyć i oto lekki ruch w dół. Dziś 100% białka to może co s tam jeszcze drgnie...ale sie cieszę dziękuje za doping Maragrete oraz Bożenko :? Cytuj
Magda :) Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Witam!! Co tutaj tak cicho?? Później albo jutro wrzucę fotki tortu;) Gratulacje dla Śnieżynki! Moja waga wciąż 59, a więc super :? Cytuj
Kamyla Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 saga wiem popłynęłam ostro i teraz bardzo żałuję więc mam nadzieję, że następnym razem zrobię tak jak Ty i przemyślę taka decyzję :? Ivonko szczęściaro jedna hehe zjeść kabap i zjechać z wagą to jakiś ewenement hehehe cieszę się ze nie miałaś takiej akcji jak ja :) u mnie pokuta i nie wchodzę na wagę, żeby się dalej nie załamać, może jutro wejdę, bo dziś uderzam na basen i dam sobie tak w kość za te grzechy ze hohoooo :D gratulacje dla wszystkich spadkowiczów! pozdrawiam i życzę miłego dzionka :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi