sniezynkaa1869 Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Wy się kurna śmiejecie, że SEKTA SEKTA haha a ja dzisiaj od męza się dowiedziałam, ze Na SUPERSTACJI mówili UWAGA CYTUJE "DUKAN OPANOWAŁ POLSKĘ!! " No niestety w całej Polsce już niby nie mozna dostać nowej książki naszego wspaniałego Doktorka, babka z EMpiku się wypowiadała i powiedziała, że nie może nawet zamówić książek bo wogóle jej już nie ma w hurtowniach..HAAAA... To się nazywa ODCHUDZANIE NA POLSKĄ SKALĘ!!! :cool: :) :-? WŁAŚNIE OBEJRZAŁAM ALLEGRO I FAKTYCZNIE... TERAZ MOŻNA KUPIĆ KSIĄŻKU DOKTORKA ALE DODRUK KTÓRY BĘDZIE NA POCZĄTKU MARCA WIĘC TO OZNACZA< ŻE CAŁY NAKŁAD KSIĄZKI ROZSZEDŁ SIĘ JAK CIEPŁE BUŁECZKI :sad: Cytuj
Olinka Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Wy się kurna śmiejecie, że SEKTA SEKTA haha a ja dzisiaj od męza się dowiedziałam, ze Na SUPERSTACJI mówili UWAGA CYTUJE "DUKAN OPANOWAŁ POLSKĘ!! " No niestety w całej Polsce już niby nie mozna dostać nowej książki naszego wspaniałego Doktorka, babka z EMpiku się wypowiadała i powiedziała, że nie może nawet zamówić książek bo wogóle jej już nie ma w hurtowniach..HAAAA... To się nazywa ODCHUDZANIE NA POLSKĄ SKALĘ!!! :-? :) :sad: o proszę :cool: I b. dobrze. Zdrowia nigdy dosyć. A ja jak ide na zakupy to tylko czekam kiedy ktoś w sklepie powie mi : co na diecie Dukana?? Bo w koszyczku same serki i kurczaki :-D Dobrze że forum jest i bedzie i nie braknie go nawet kiedy w hurtowni brak książki!! Caluski Cytuj
agabyd2002 Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 A moja sola już się rozmroziła i czeka na wsparcie. Pillllssssss sprzedajcie jakiś przepis bo znowu jedzonko zmarnuje jak sama zaczne kombinować! Cytuj
Maragrete Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 WŁAŚNIE OBEJRZAŁAM ALLEGRO I FAKTYCZNIE... TERAZ MOŻNA KUPIĆ KSIĄŻKU DOKTORKA ALE DODRUK KTÓRY BĘDZIE NA POCZĄTKU MARCA WIĘC TO OZNACZA< ŻE CAŁY NAKŁAD KSIĄZKI ROZSZEDŁ SIĘ JAK CIEPŁE BUŁECZKI :-D Sniezynko - :cool: :-? no to chwała nam za to ze my juz ja mamy i znamy i wiemy co i jak... :D No to dziewczyny Protaliny albo jak któras nas nazwała Kobiałki - jestesmy na czasie... jak to sie teraz mówi trendy... :sad: :) Cytuj
agabyd2002 Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 o proszę :cool: I b. dobrze. Zdrowia nigdy dosyć. A ja jak ide na zakupy to tylko czekam kiedy ktoś w sklepie powie mi : co na diecie Dukana?? Bo w koszyczku same serki i kurczaki :-? Dobrze że forum jest i bedzie i nie braknie go nawet kiedy w hurtowni brak książki!! Caluski Trzeba zrobić koniecznie zapasy sera i kury!! Ja już wczoraj zgarnęłan z auchana 2 ostatnie serki homo figura. Tylko puste palety latały:) Cytuj
Maragrete Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 o proszę :sad: I b. dobrze. Zdrowia nigdy dosyć. A ja jak ide na zakupy to tylko czekam kiedy ktoś w sklepie powie mi : co na diecie Dukana?? Bo w koszyczku same serki i kurczaki :) Dobrze że forum jest i bedzie i nie braknie go nawet kiedy w hurtowni brak książki!! Caluski A przemysł młynarski jak sie rozwinie ... te tony otrebów.... ha, ha, ha :cool: Raz na poczatku mojej diety Bożenka chciała kupic przez internet większą ilość, bezpośrednio u producenta i cena była konkurencyjna ale proponowali jej w workach ... chyba po 50 kg... i zrezygnowała... :-? A szkoda...... Cytuj
MorMyszka Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Gochna, Śliweczka - patrze na wasze suwaczki i z podziwu wyjść nie mogę, ale wy mnie gonicie z ta wagą, jesteście juz tuz za mna, albo ja sie tak ociagam albo wy tak zasuwacie... az mi wstyd, chyba zlikwiduje ten wpis przy suwaku, ze od 27.04.2009 na diecie jestem.... :-? Musze sie wziąc w karby i uciekac wam ze swoim wynikiem, już Saga i Tyrolcia mnie szybciutko przegoniły, teraz jeszcze i wy za moment... to mnie mobilizuje do wytrwałości w diecie i samozaparcia... :cool: Maragrete -Dziewczynko cuuuuudny masz wynik. Tak patrzę na wasze suwaczki i mnie też szczenka opada do podłogi. Oj motywujecie mnie Dziewczątka zwłaszcza w tych pierwszych dniach. Zwłaszcza te wasze wyniki po prostu szook:) Cytuj
saga Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Maragrete -Dziewczynko cuuuuudny masz wynik. Tak patrzę na wasze suwaczki i mnie też szczenka opada do podłogi. Oj motywujecie mnie Dziewczątka zwłaszcza w tych pierwszych dniach. Zwłaszcza te wasze wyniki po prostu szook:) Nim się obejrzysz i Ty będziesz przesuwać i przesuwać aż dobrniesz do końca skali.Powodzenia Cytuj
saga Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Gochna - kilka lat temu 3 lub 4 taką samą sytuację mieliśmy w rodzinie. Nic nie da się poradzić trzeba to zaakceptować i nauczyć się dalej żyć, pewnie trudniej. Czas leczy rany, choć nie do końca wszystkie niestety. To przykre, ale w życiu tak bywa. Cytuj
Olinka Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 No macie rację dziewczyny, następne zakupy to zapasy wszystkich dukanowych skladnikow :-? Hej ale Wy na pomorzu i mazowszu macie sporą ekipę ...żeby wam nie brakło produktów :cool: U mnie, jakby co, sa w księgarni książki - moge kupić i przesłać jak na Allegro :sad: Maragrete -moja wspieraczko- ciekawi mnie jedna sprawa... twoje spadki wagowe są troszkę wolniejsze od innych Protalek ... z jakiego powodu? Taki masz rytm?? Cytuj
MorMyszka Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Nim się obejrzysz i Ty będziesz przesuwać i przesuwać aż dobrniesz do końca skali.Powodzenia Saga mam taką nadzieję. Mam juz dosć spojrzeń tych szczupłych sprzedawczyń, krtóre mnie mało wzrokiem nie zabija jak pytam o rozmiar spódnicy dla mnie :cool: Cytuj
Gochna Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 A moja sola już się rozmroziła i czeka na wsparcie. Pillllssssss sprzedajcie jakiś przepis bo znowu jedzonko zmarnuje jak sama zaczne kombinować! Może zajżyj do stronki z przepisami https://www.smaczny.pl/forum/Przepisy-Na-Ok...iowa-t7437.html i tam Cię coś natchnie :sad: Gochna - kilka lat temu 3 lub 4 taką samą sytuację mieliśmy w rodzinie. Nic nie da się poradzić trzeba to zaakceptować i nauczyć się dalej żyć, pewnie trudniej. Czas leczy rany, choć nie do końca wszystkie niestety. To przykre, ale w życiu tak bywa. Wiem, wiem kochana, ale trudno jest zapomnieć o kimś, kogo się kochało jak swoje dziecko :cool: Saga mam taką nadzieję. Mam juz dosć spojrzeń tych szczupłych sprzedawczyń, krtóre mnie mało wzrokiem nie zabija jak pytam o rozmiar spódnicy dla mnie :-? Skąd ja to znam??? Cytuj
kasias Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Maragrete dziekuje ze przepis na buleczki, sa wysmienite!!!!!!!!!! oto one (nie wiem czy mi sie uda poprawnie wstawic obrazek Cytuj
MorMyszka Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Maragrete dziekuje ze przepis na buleczki, sa wysmienite!!!!!!!!!! oto one (nie wiem czy mi sie uda poprawnie wstawic obrazek O ja nie moge!! A ja tylko serek:( Cudnie ci Kasias wyszły te bułeczki. A gdzie ja znajde ten przepi bo chyba jakoś przeoczyłam?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi