szpuleczka Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 Szpuleczko ja też mam w planach mycie okien, ale skoro u Ciebie pochmurno a u mnie słonko to zapraszam do mnie :-) Buziaczki ;) --------------------------- Olinko mila! Chetnie wpadne i pomoge. Ale licze na rewizyte z pierwszymi promykami sloneczka na Mazowszu. Uprzedam tylko lojalnie, ze mam 29 okienek do umycia :) . Cytuj
maliszka Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 MALISZKA-Dziękuję dziękuję ciuchy nadal te same tylko z tym że mogę ubrać takie ,które były za ciasne BOZENA66-jak burza chyba nie bo czasami się zawiodę jak parę dni nic nie leci ,ale ważne że wogóle leci nie wiem jak reszta ale często mam zaparcia i czuję się ociążała Dziękuj przede wszystkim sobie ;) Niedługa zgubisz spodnie, jak BabciaMagda kiedyś w mieście na zakupach. Przerwy w spadku to nie przestoje, organizm musi złapac oddech :-) Cytuj
Olinka Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 Cześć, Olinko gdzie mozna znaleźć ten przepis? Która to jest strona w naszym forum z przepisami? Aguś wysłałam przepisik na priva ;) Oczywiście jak tkoś ma chęc prześlę, przepis jest naprawdę prosty i bardzo dobry, bo wszystko wyszło zgodnie ze wskazówkami Gosi. A i właśnie, wysmarowałam foremkę lekko olejem, posypałam mąką a na to dałam papier do pieczenia - ciasto nie przywarło i było bardzo ładnie przyrumienione. Następnym razem zrobie wg przepisu Śliweczki do tego galaretkę :-) Olinko, gratulacje, niedługo będziemy wołać: O!!! Linka !!! Oj no mam nadzieję że WAS nie zawiodę :) Dziękuję 8-) Olinko mila! Chetnie wpadne i pomoge. Ale licze na rewizyte z pierwszymi promykami sloneczka na Mazowszu. Uprzedam tylko lojalnie, ze mam 29 okienek do umycia :D . To ja lojalnie sie wycofuje ;)moje trzy okienka to jednak pryszcz :D. Powodzenia! Cytuj
maliszka Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 ---------------------- He he. Ja tez lubie takie "menadzerskie " dzialania-oby tylko bylo kim zarzadac. Czasami, a nawet czesto mozna liczyc tylko na siebie -zakasac rekawy i do dziela. Ale i satysfakcja nie ta sama. Masz niezly tydzien przed soba Maliszka -duzo sily i energii ze sloneczka zycze. Dzięki, z tą menadżerką to sama wiesz, że głównie własne rączki i główka, ale nieodrzucępomocy, jak się nawinie ;) Cytuj
Maruda Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 Ale licze na rewizyte z pierwszymi promykami sloneczka na Mazowszu. Uprzedam tylko lojalnie, ze mam 29 okienek do umycia :-) . To ja lojalnie sie wycofuje ;)moje trzy okienka to jednak pryszcz :) . Powodzenia! Ja też TYLKO 3 mam.. Corne były makabrycznie.. Chyba częściej trzeba będzię się nimi zajmować.. ;) Ale jest plus - w sobotę dzięki temu spałam do 9 - co mi się już dawno nie zdarzyło. Ale 29 okien.. to chyba bym z dwa tygodnie musiała odchorowywać. No ale cóż - najlepiej potraktować to jako 'aerobik' w wersji domowej. To może łatwiej będzie szło.. Powodzenia!!! Cytuj
maliszka Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 Szpuleczko ja też mam w planach mycie okien, ale skoro u Ciebie pochmurno a u mnie słonko to zapraszam do mnie :-) Buziaczki ;) --------------------------- Olinko mila! Chetnie wpadne i pomoge. Ale licze na rewizyte z pierwszymi promykami sloneczka na Mazowszu. Uprzedam tylko lojalnie, ze mam 29 okienek do umycia :) . O Matko i Córko!!! Zamieszkujesz, jakiś niewielki zameczek?? hehehe Mam nadzieje, że to nie gotyckie okienka 6 metrów wysokości z witrażami hihihi Wyrazy podziwu za samoczynność przy takim myciu - tu właśnie zastosowałabym przekazanie kompetencji KONIECZNIE!!! Cytuj
szpuleczka Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 Ja też TYLKO 3 mam.. Corne były makabrycznie.. Chyba częściej trzeba będzię się nimi zajmować.. ;) Ale jest plus - w sobotę dzięki temu spałam do 9 - co mi się już dawno nie zdarzyło. Ale 29 okien.. to chyba bym z dwa tygodnie musiała odchorowywać. No ale cóż - najlepiej potraktować to jako 'aerobik' w wersji domowej. To może łatwiej będzie szło.. Powodzenia!!! -------- Te 29 to pomylka -na prawde jest tylko 21 -ale i tak zabawa niezla. Aerobik zdrowa i mila rzecz -szczegolnie zbiorowy :-) i zawsze licze na wspoludzial ochotnikow. Zapewniam napoje energetyczne -nie mylic z wyskokowymi!!! Cytuj
Maruda Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 -------- Te 29 to pomylka -na prawde jest tylko 21 -ale i tak zabawa niezla. Aerobik zdrowa i mila rzecz -szczegolnie zbiorowy :-) i zawsze licze na wspoludzial ochotnikow. Zapewniam napoje energetyczne -nie mylic z wyskokowymi!!! Nie no 21 TYLKO, a 29 robi różnicę ;) hihihihi Moja siostra buduje domek.. i marudzi jak ona to ogarnie. Ale chyba ma mniej okienek niż TY.. ale to jaso musisz mieć w domku.. Domek domkiem.. ale chyba wolę moje małe mieszkanko. Przynajmniej na razie nie jest w nim nam ciasno. Bo tylko dwójka.. Ale usilnię pracuję nad przekonaniem lubego do powiększenia rodzinki.. ale nic uparł się i mówi.. po ślubie.. To niby tylko 2 miesiace.. ech.. ci faceci, boją się dzieci jak ognia.. Niby mówi, to w trosce o mnie.. żebym nie miała na weselu jakiś mdłości.. Oj - jaki on troskliwy - nie.. Cytuj
kasias Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 Dzięki, z tą menadżerką to sama wiesz, że głównie własne rączki i główka, ale nieodrzucępomocy, jak się nawinie :-) ja tez chetnie pomoge, mam mnostwo wolnego czasu... ;) Cytuj
Maruda Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 ja tez chetnie pomoge, mam mnostwo wolnego czasu... 8-) ;) :-) :) To ja sobie Ciebie zamawiam!!! Na następne mycie.. Mało, bo mało tych okien.. Ale i kawusię zaliczymy Hihihi!! :D Więc wiesz - będę pamiętać!! Cytuj
kasias Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 ;) :-) :) To ja sobie Ciebie zamawiam!!! Na następne mycie.. Mało, bo mało tych okien.. Ale i kawusię zaliczymy Hihihi!! :D Więc wiesz - będę pamiętać!! Marudko hihi juz widze te umyte okna....mylybysmy do wieczora, a i tak nie bylyby umyte 8-) Cytuj
edkafredka Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 fajne babki jesteście dzięki już Was bardzo lubię Cytuj
motylek8787 Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 Witam Wszystkich poweekendowo! Weekend się skończył, cały spędzony na uczelni - maskrycznie nudny przedmiot pt " rejestry sądowe" masakra.... Grzeszki weekendowe oczywiście też się zdarzyły ale całe szczęście nie odbiło się to na wadze... Niezłych zaległości sobie narobiłam nie zaglądając tu przez weekend. Gratuluję spadków ;) a ja spadam...sprzątać :-) Cytuj
Maragrete Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 Witajcie Protalki! U nas od dwóch dni duuuużo słońca ale mrozik tez trzyma a w nocy nawet trochę śnieg popruszył. Generalnie zima trzyma. Bożenko - całe 1 kilo to super - gratuluje !!! Nastawiam sie na bal protalowy z okazji 20 kg , juz mi slinka cieknie... ale poszalejemy... :) Olinko, Agabyd - wam też się należą gratulacje, fajnie że spada wam waga... a mnie nie... niestety ;) ale nie dziwię sie zanadto bo jestem na warzywach do wtorku, a ponadto w sobote nagrzeszyłam 2 lampkami wina... eh... Maliszko - życzę ci sparwnego wykonania załozonego planu zajęć i doby z gumy, wtedy na pewno sie uda.. 8-) Szpuleczko - uśmiałam sie ze jest 21 a nie 29 okien do umycia... rzeczywiście to duża róznica.... :D Ja mam też kilkanaście sztuk, łącznie z tymi w połaci dachowej ale nie tyle... :-) Ja to chyba jak bym w swoim tempie zaczęła je myc to zanim umyłabym ostatnie to pierwsze już byłoby brudne. Nie zazdroszcze roboty.....Chyba ze w kwestii dużej dawki ruchu ale i tak ja wolałabym spacerek czy basen... :D Marudko - może dla świętego spokoju to poczekaj z tą dzidzią, rzeczywiście te 2 miesiące to juz tuz tuz... :grin: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi