iriss1 Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 WITAM WSZYSTKICH:))) Grazzia w jakim czasie dobralas te 6 kilo?wiesz ja tylko tydzien poszalalam, myslalam ze gora 2 kg mi przybedzie a tu az 4!!!!waga po 5 dniach uderzeniowki spadla prawie o 2 kg, niecale chyba, dokladnie na mojej wadze nie widac.Boje sie, ze tydzien szalenstwa okupie kolejnymi 5 miesiacami spadkow po 1 kg na miesiac. ;) Sandra- moj przyklad:ja przed swietami 2.5 miesiaca diety-spadlam 5g(jadlam glownie kapuscianke icwiczylam ostro)po tygodniu swiat i kolejnych dwoch przybralam o zgrozo 7kg!!!ja tak juz mam-tyle blyskawicznie a chudne z zwolnionym tempie;niestety.. Cytuj
MonikaP Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 MonikoP pytasz o tabletki,ja tez jestem na tabletkach,ale juz wczesniej byl ten temat poruszany,ze dieta oslabia dzialanie tabletek,wiec nalezy uwazac,b jak sie nie myle,juz ktoras "zaszla" w ciaze podczas diety. Witam dziewczyny. No nawet nie strasz!!! Dziękuję bardzo bardzo Maliszko za maila. Bardzo się przyda. Jeszcze bardzo proszę którąś z was o skan książki bo przepisy juz mam. Mój mail paw009@interia.pl Cytuj
MonikaP Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 Dieta nie osłabia działania tabletek anty, tylko otręby mogą utrudnić przyswajanie, dlatego jemy otręby rano a tabletki wieczorem ;) :-) Pozdrawiam Jeszcze jedno pytanie to ile można dziennie zjeść tych otrębów żeby nie osłabiły działania tabletek? I co kiedy jest 7 dniowa przerwa w ich braniu?CZy trzeba wtedy stosować jakąś dodatkową metodę? :) Czy Dunkan coś pisze o tym w swojej książćę? Ale marudze heh ale troche spanikowałam 8-) Cytuj
Misza Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 Hej Dziewczyny, witam piątkowo nareszcie ;) Słuchajcie nie wiem co robić, chciałam zakończyć faze II na koniec marca, tak żeby Święta i wesele kuzynki wypadło mi w fazie stabilizacji (wtedy bym sie objadła w imię dwóch dowolnych posiłków w tygodniu) :-) Ale dzisiaj w pracy tak zachwalano moją nową figurę że nabrałam ochoty na jeszcze i stąd moje pytanie: czy jak podczas II fazy zjem niedozwolone produkty w Święta i na weselu to popsuję moje dotychczasowe postępy? Czy jak później znowu zacznę od 5 dni I fazy to będzie ok? POMOCY !!! Cytuj
Magda :) Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 Jak nie chcesz zakańczać II fazy to tak jak mówisz po białkowych dniach wszystko wróci do normy. Swoją drogą, mam ten sam problem ;) świeta i wesele kuzynki, hehe. Cytuj
Misza Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 Dzięki za radę, mam nadzieję że będzie ok ;) Cytuj
Maragrete Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 I jeszcze cos na poprawę nastroju ( jesli chodzi o mnie to póki co to jest najprawdziwsza prawda..... ;) :-) a nie żart........) [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
missdee Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 słuchajcie czy wy kupujecie tylko produkty light i 0% bo ja tak ale jak tak czytam to widzę, ze i maslanke i zwykły jogurt naturalny pijacie. hmmm ja zwracam uwagę na stosunek białka do weglowodanów i cukrów i tłuszczy, tak aby zawsze białko przewazało a reszty było 0 lub minimum. A i uwielbiam kabanoski z łosocia znacie? Cytuj
kasias Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 słuchajcie czy wy kupujecie tylko produkty light i 0% bo ja tak ale jak tak czytam to widzę, ze i maslanke i zwykły jogurt naturalny pijacie. hmmm ja zwracam uwagę na stosunek białka do weglowodanów i cukrów i tłuszczy, tak aby zawsze białko przewazało a reszty było 0 lub minimum. A i uwielbiam kabanoski z łosocia znacie? Staram sie kupowac tak by tluszczu nie bylo wiecej niz 5 %, by bialek bylo wiecej od wegli i tluszczu, a kabanoski uwielbiam, szkoda ze ich cena jest kosmiczna.... Cytuj
kasias Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 I jeszcze cos na poprawę nastroju ( jesli chodzi o mnie to póki co to jest najprawdziwsza prawda..... ;) :-) a nie żart........) [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] oj tak teraz z tego obrazka sie smieje ,ale to prawda ktora nie jest smieszna :) Cytuj
missdee Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 Staram sie kupowac tak by tluszczu nie bylo wiecej niz 5 %, by bialek bylo wiecej od wegli i tluszczu, a kabanoski uwielbiam, szkoda ze ich cena jest kosmiczna.... A kabanosy sa całkiem przysępne cenowo w makro, ogromna róznica. W carrefour za opakowanie vacum ( 5szt) 10,80zł a za 5 szt. na wage w makro płaciłam 5,60zł więc o połowe taniej. Cytuj
sandra33 Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 Jeszcze jedno pytanie to ile można dziennie zjeść tych otrębów żeby nie osłabiły działania tabletek? I co kiedy jest 7 dniowa przerwa w ich braniu?CZy trzeba wtedy stosować jakąś dodatkową metodę? ;) Czy Dunkan coś pisze o tym w swojej książćę? Ale marudze heh ale troche spanikowałam :-) Wiecie dla mnie to jakas nowosc, dlaczego otreby oslabiaja tabletki???ja bralam tabletki przez ostatnie 8 miesiecy o roznych porach bo czasami zapominalam, otreby jem generalnie rano czasami pozniej ale przewaznie tabletki biore po sniadaniu i nic niczego nie oslabilo...a tak poza tym to po 2 miechach wroce do tebaletek. słuchajcie czy wy kupujecie tylko produkty light i 0% bo ja tak ale jak tak czytam to widzę, ze i maslanke i zwykły jogurt naturalny pijacie. hmmm ja zwracam uwagę na stosunek białka do weglowodanów i cukrów i tłuszczy, tak aby zawsze białko przewazało a reszty było 0 lub minimum. A i uwielbiam kabanoski z łosocia znacie? Ja mysle, ze tu chodzi o cukier dodawany a nie ten, ktory naturalnie znajduje sie w nabiale..Do jogurtow 0% czesto dodawane sa cukry co zreszta czuc w smaku, chyba ze sa to jogurty naturalne-one sa tylko kwasne, podobnie maslanka, kefir, czy nawet samo mleko...w mleku 0% tez jest wiecej weglowodanow niz bialka ale to chyba jest po prostu laktoza? Cytuj
Ivonka35 Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 Witam już weekendowo. Motylku, Gochno z Maćkiem gratuluję spadków. Olinko, Maragrete, ale mnie rozbawiłyście. Zanoszę jutro 3/4 swojej szafy do zwężenia i wreszcie bedę miała w co się ubrać. Bożenko z pracą to wiem tyle, że w swojej szkole nie bedę miała etatu, ale od marca, czyli przyszłego tygodnia bedę biegac po szkołach i zostawiać CV, może gdzieś się uda znaleźć uzupełnienie. Najgorsze jest to, że rok szkolny kończy się 31 sierpnia i dopiero wtedy dyrektorzy podejmują decyzję o zatrudnieniu mimo, że już w marcu wiadomo ile jest wolnych godzin. Dzięki, że o mnie pomyślałaś. Miszo, Iris, Moniko, Melu bądźcie cierpliwe, a będzie Wam nagrodzone. Przesuwam swój pułap na razie o 3 kg, zobaczymy co dalej. A na brzuch postanowiłam zacząć 6 Weidera, może któraś zacznie ze mną, motywacja będzie większa, bo to 42 dni ćwiczeń i nie można przerwać, żeby były efekty. Pomóżcie. Pozdrawiam wiosennie. Cytuj
Maragrete Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 Witam już weekendowo. Przesuwam swój pułap na razie o 3 kg, zobaczymy co dalej. A na brzuch postanowiłam zacząć 6 Weidera, może któraś zacznie ze mną, motywacja będzie większa, bo to 42 dni ćwiczeń i nie można przerwać, żeby były efekty. Pomóżcie. Pozdrawiam wiosennie. Wiesz Ivonko ja już od jakichś 3 miesięcy o tych ćwiczeniach myślę, przejrzałam portale internetowe na temat 6 Weidera, obejrzałam filmiki instruktażowe, wydrukowałam sobie harmonogram tych ćwiczeń, co i ile razy każdego dnia, bo sa dwa systemy zwiększania ilości ćwiczonych powtórzeń...itd, ale potem jak to zwykle bywa cisnęłam to w kąt. Może tez zacznę, tak od 1.03. w poniedziałek... to by było akurat tak równo z początkiem miesiąca.... Masz racje, trzeba zmierzyć sie jutro albo w niedziele dokładnie w obwodach i w poniedziałek ruszyć do boju. Ruszamy razem ? Kto jeszcze chętny ćwiczyć z nami ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi