anuuulllllka Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Dziękuje za wsparcie :P :D :-P Postaram się nie zawieść i Stanowczo trwać w tym,na co się zdecydowałąm-czyli Cudne efekty Diety Dukana :wink: Pozdrawiam Cię anuuullllko :wink: Dzieki!!!a i zrób coś z tym wielkim oknem-bo pewnie chciałaś suwaczek-ale go nie ma tylko puste wielkie okno... Cytuj
anuuulllllka Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 moja waga stoi....bo nagrzeszyłam...ratunku!!!!!! czemu człowiek jest taki nieudolny i ulega pokusom????? od jutra biorę się w garść!!!! pozdrawiam wszystkie serowniczki!!!! u mnie też postraszyło śniegiem, na całe szczęście tylko postraszyło.... Gogi!!! jak tam u tła??? Cytuj
marzeniaw Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Mam nadzieję, że ładnie :wink: Innej opcji nie ma :P Tylko niech by te parę kilogramów zleciało... Witaj Aniu, też jestem w 3 dniu 1 faz :D Trzymam kciuki. W moim przypadku nie jest źle z samopoczuciem - może za mało jesz?? Ja latam do lodówki chociaż po 1-2 plasterki wędliny jak tylko zaczynam czuć lekkie "ssanie", żeby nie dopuścić do uczucia głodu. No i przede wszystkim zalewam się wodą. Jeśli chodzi o ćwiczenia to ja chyba zacznę dopiero w czasie P+W (podobno wtedy zdarza się, że waga może podskoczyć, więc spróbuję tego efektu się pozbyć ćwiczeniami właśnie. DZIEWCZYNY !! A powiedzcie mi proszę kiedy się ważycie?? ja w sumie pierwsze ważenie zrobiłam w poniedziałek wieczorem (1 dzień), a potem waże się i rano (zaraz po wstaniu) i wieczorem (przed spaniem) i np wczoraj wyglądało to tak: rano:72,7kg, wieczorem: 73.7kg. I nie wiem czego się trzymać :-P Dla pewności zapisuę na chwile obecna jedną i druga wagę (żeby się nie oszukiwać :D ) I jescze jedno pytanko - właśnie się dowiedziałam, że w sobote szykuje sie imprezka u znajomych :/ 1 faze zamierzam przetrzymać do neidzieli, więc do jedzenia w najgorszym wypadku coś sobie sama przyszykuję, ale powiedzcie mi co z alkoholem?? W ogóle nie wskazany?? Czy można?? Jeśli można to co najlepiej??? Piwo to raczej nie, może wino?? (ponoć wspomaga trawienie :wink: ), czy jakieś inne powmysły ?? Pomóżcie !! WITAJ GOSIULEK I POZOSTAŁA ZAŁOGO :-D JEŚLI CHODZI O ALKOHOL TO CAŁKOWICIE ODPADA!!! JESTEM TEGO ŻYWYM PRZYKŁADEM ZGRZESZYŁAM JUŻ CHYBA TRZY RAZY OD 18 STYCZNIA I PRZYPŁACIŁAM TO ZAWSZE WZROSTEM WAGI O 1- 2 KG !!! TRZEBA MIEĆ SILNĄ WOLĘ JA WCIĄŻ JĄ WICZĘ... CZEGO I TOBIE ŻYCZĘ - POWODZONKA PS. ODCHUDZAŁAM SIĘJUŻ KILKA RAZY I WYDAWAŁO MI SIĘ ZAWSZE ŻE ALKOHOL TO Z WSZYSTKICH GRZESZKÓW NAJMNIEJSZE ZŁO ALE NA DUKANIE NA PRAWDĘ NIE MOŻNA JA WAŻĘ SIĘ ZAWSZE RANO NA CZCZO PO WIZYCIE W WC I ZAPISUJĘ CODZIEŃ JAK RÓWNIEŻ TO CO ZJADŁAM POPRZEDNIEGO DNIA ZA JAKIŚ CZAS BĘDĘ MIAŁA OBRAZ TEGO CO MI LEPIEJ SŁUŻY A CO NIE MYŚLĘ ŻE TO DOBRY POMYSŁ POZDRAWIAM Cytuj
missdee Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Dukaneczko, nieźle mnie nastraszyłaś :wink: To co ja mam robić? Kiedy mogę zacząć ćwiczyć? Wcale nie będę mogła?? Jeśli tak to chyba będę wolała przejść na swoją poprzednią dietę, czyli 3x200 gram mięso +warzywa + orbitrek + basen:( Czy poczekać z miesiąc na jakiś spadek i zacząć ćwiczyć? Albo tylko w dniach P+W? Hellllp !! W skład posiłków wchodzi: np. przed chwilą na 'II śniadanie': jakieś 150g chudego sera z jogurtem + szczypior i kilka grubych plastrów wędliny z indyka. Na obiad pewnie zrobię z 200-250g piersi w ziołach w folii. Za mało?? Pomóżcie Kochane! Po prostu jestem strasznie niecierpliwa i wściekła na siebie zimowe - dosłownie - obżarstwo i za zrobienie z orbitreka wieszaka na ubrania:( I chciałabym już natychmiast efekty, a wiem przeca, że to niemożliwe i nierozsądne. Powiedzcie tylko kiedy mogę znowu ćwiczyć... Dziękuję, A. Witaj Analena, ja tez nie mogłam się doczekać ćwiczeń ale grunt to odpowiednio dobrane. jedz więcej i się nie obawiaj a co do ćwiczeń to więcej powtórzeń ale z małymi obciążeniami, wtedy to ma sens. Orbitrek spoko ale małe obciążenie no i w fazie p+w najlepiej, dobra sprawa to basen. Tu nie będziesz miała takich wielkich spadków i tak szybko ale regularnie mniejsze. Ja już jestem zadowolona za 2 dni się ważę a czuję,ze zostało mi już niewiele do zrzucenia :wink::D A powiedz jak się dorobiłaś takiego jojo po poprzedniej diecie. Mnie nigdy jojo nie dopadło i strasznie się tego boje,ze już troszkę więcej latek i większe prawdopodobieństwo jojo :/ Cytuj
kropelka Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Witam was dzisiaj protalinki u mnie też fatalna pogoda wiatr i śnieżyca mam po prostu dośc tej zimy. Witam też nowe protalki i życzę samych sukcesów :wink: :P :D :-P Marudko zdrówka. Szpuleczko jesteśmy z Tobą Analena coś ty się tak uparła na te cwiczenia i tak codziennie mordujesz się na tym orbiteku o rany.....Ja chodzę na aerobik 2 razy w tygodniu i to wszystko na co mnie stac. Słuchajcie zmieniłam sobie avatar i go wcale nie widac cos pokręciłam czy co? już sama nie wiem :wink: A TO WIOSNA ODE MNIE DLA WAS Cytuj
dukaneczka Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Dukaneczko, nieźle mnie nastraszyłaś :wink: hej, nie chcialam nastraszyc, tylko uswiadomoc ,przytul> :wink: sama wielu rzeczy nie wiem :P ale na pewno wiem ze nie wolno w pierwszej fazie czyli wtedy kiedy jest ten moment uderzenia cwiczyc intensywnie zwlaszcza, potem wszystko wraca do normy a po pewnym czsaie zobaczysz ile bedziesz miec energii w sobie :D To co ja mam robić? Kiedy mogę zacząć ćwiczyć? Wcale nie będę mogła?? Jeśli tak to chyba będę wolała przejść na swoją poprzednią dietę, czyli 3x200 gram mięso +warzywa + orbitrek + basen:( Czy poczekać z miesiąc na jakiś spadek i zacząć ćwiczyć? Albo tylko w dniach P+W? Hellllp !! nie czekaj na spadek tylko na druga faze i zobacz jak sie czujesz :-P ja juz w szostym dniu czulam sie zupelnie normalnie wiec zaczelam cwiczyc W skład posiłków wchodzi: np. przed chwilą na 'II śniadanie': jakieś 150g chudego sera z jogurtem + szczypior i kilka grubych plastrów wędliny z indyka. Na obiad pewnie zrobię z 200-250g piersi w ziołach w folii. Za mało?? mysle ze z jedzeniem to spoko wystarczy jesli jeszce jesz sniadanie pierwsze no i cos na kolacje tez zjedz, naprawde to w przesmieszny sposob dziala ze jak wiecej jesz to wiecej spalasz :D wiekszosc tak ma *z ostroznosci wole nie pisac WSZYSTKIE) Pomóżcie Kochane! Po prostu jestem strasznie niecierpliwa i wściekła na siebie zimowe - dosłownie - obżarstwo i za zrobienie z orbitreka wieszaka na ubrania:( I chciałabym już natychmiast efekty, a wiem przeca, że to niemożliwe i nierozsądne. Powiedzcie tylko kiedy mogę znowu ćwiczyć... Dziękuję, A. tak ze trzymaj sie mocno - tutaj dziewczyny Cie beda wspierac chwalic a w razie czego dopingowac, forum jest wspaniale :-D duzych spadkow!!!! Cytuj
malenstwo1975 Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Dzieki!!!a i zrób coś z tym wielkim oknem-bo pewnie chciałaś suwaczek-ale go nie ma tylko puste wielkie okno... Jejku pomóżcie jak mam zrobić ten cały suwaczek???? Kopiuje i wklejam i nic :wink: :wink: :P Cytuj
malenstwo1975 Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Jejku pomóżcie jak mam zrobić ten cały suwaczek???? Kopiuje i wklejam i nic :wink: :wink: :P Nie idzie załączyć ani fotki ani suwaczka buuuuuuu :D ... Nie dość że gruba to jeszcze nie poradna,no...... Cytuj
dukaneczka Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Witaj Analena, ja tez nie mogłam się doczekać ćwiczeń ale grunt to odpowiednio dobrane. jedz więcej i się nie obawiaj a co do ćwiczeń to więcej powtórzeń ale z małymi obciążeniami, wtedy to ma sens. Orbitrek spoko ale małe obciążenie no i w fazie p+w najlepiej, dobra sprawa to basen. Tu nie będziesz miała takich wielkich spadków i tak szybko ale regularnie mniejsze. Ja już jestem zadowolona za 2 dni się ważę a czuję,ze zostało mi już niewiele do zrzucenia :wink: :wink: A powiedz jak się dorobiłaś takiego jojo po poprzedniej diecie. Mnie nigdy jojo nie dopadło i strasznie się tego boje,ze już troszkę więcej latek i większe prawdopodobieństwo jojo :/ hej misdee, ja wiem skad takie jojo bo sama doswiadczylam, jak czlowiek jest rozsadny i opanowany i nie jest smakoszem to mu to nie grozi, ale kto jest?? ja zaczynalam od - przeciez jeden snickers nie zaszkodzi (a taki pyszny), potem byla fura ziemniaczkow na talerzu z pysznym gulaszem zaciagnietym smietana... a potem jeszce na kolacje ze dwie pajdki chlebusia (bialego a jakze) z kielbasa swojska i maslem pod spoodem, no mniam... i jeszcze takie myslenie, ale ja jestem glupia przeciez za chwile znow bede gruba... a potem doszedll mega stres a ja naleze do tych ludzi ktorzy zajadaja stres - inaczej zjadlabym chyba paznokcie do krwi;) i stad sie bierze nie jojo tylko nadwaga ;( a ruszyc sie nie chce... moze Dukan ktory na cale zycie jest i czwarta faza jest naprawde rozsadnie pomyslana - jedz po krolewsku ale bez dokladek (!!!dokladki!!!) ale pamietaj o proteinkach i pozostale zalecenia pomoga jakos :P:D:D oby nam wszystkim pomogly PRAWDA KOBIETY?? Cytuj
dukaneczka Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Jejku pomóżcie jak mam zrobić ten cały suwaczek???? Kopiuje i wklejam i nic :wink: :P :D uszy do gory!! zdjecie jest bardzo wspaniale z dzieciakiem w ramionach, kto tu jest gruby?? nie zalamywac mi sie tu, wiosna idzie, kochana :-P a suwaczek wklejamy tak: po lewej stronie jak piszesz odpowiedz masz takie cos nazywajace sie skroty tam jeden z nich nazywa sie z kolei Wstaw CODEBOX - wsawiasz linka ze stronki gzie wykombinowalas swojego suwaczka i gotowe :D tylko nie zrob jak ja za pierwszym razem ze go mialam w polowie tekstu :wink: duzych spadkow :-D Cytuj
Śliweczka Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 po lewej stronie jak piszesz odpowiedz masz takie cos nazywajace sie skroty tam jeden z nich nazywa sie z kolei Wstaw CODEBOX - wsawiasz linka ze stronki gzie wykombinowalas swojego suwaczka i gotowe :wink: tylko nie zrob jak ja za pierwszym razem ze go mialam w polowie tekstu :wink: duzych spadkow :P Oj,nie tak;d Na górze jest panel kontrolny,po lewej znajduje się edytuj sygnature,tam wklejasz link bbCode ze stronki z suwaczkiem i zatwierdzasz. Cytuj
Śliweczka Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Tak wogóle to witam wieczorkiem. Jednym okiem oglądam You can dance,a drugim gapię się w monitor :wink: Waga niełaskawa,ale jestem przed @ :wink: To tyle :P Może później wena mnie dopadnie :D Cytuj
malenstwo1975 Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 uszy do gory!! zdjecie jest bardzo wspaniale z dzieciakiem w ramionach, kto tu jest gruby?? nie zalamywac mi sie tu, wiosna idzie, kochana :wink: a suwaczek wklejamy tak: po lewej stronie jak piszesz odpowiedz masz takie cos nazywajace sie skroty tam jeden z nich nazywa sie z kolei Wstaw CODEBOX - wsawiasz linka ze stronki gzie wykombinowalas swojego suwaczka i gotowe :P tylko nie zrob jak ja za pierwszym razem ze go mialam w polowie tekstu :wink: duzych spadkow :D Kochana zaraz będę kleić i próbować ... :D ale zakładam z góry ,że chyba nie da rady... no cóż próbuje,he A co do spadków to......-LICZĘ na to :-P :D :-D bo po to My wszystkie tutaj :roll: Cytuj
Ivonka35 Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 I mnie ta zima dopadła, oby nie na długo. Pozdrawiam Was tylko srdecznie, bo zarobiona jestem. Dobrej, spokojnej nocki ze spadkami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi