Gochna Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 Alienko tym razem chyba poszło skutecznie. Przepisy też wysłałam :( Motylku, a Ty czemu się nie odzywasz? Cytuj
Ivonka35 Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 Witam dziewczyny, jakiś dziwny ten dzień dzisiaj wszystkich boli głowa, ja w nocy nie mogłam spać, poszłam do pracy z oczami na zapałki, ale nadrobiłam po powrocie. Analena i początkujące forumki to złe samopoczucie to chyba każda z nas na początku miała. U mnie albo biegunka, albo zaparcia, ale nie chce mi się studiować dlaczego, bo to pewnie od rodzaju pokarmu zależy. Agabyd ja jak upiekę serniczek to wsuwam ile mi wejdzie i przez to pewnie zastoje choć dziś wreszcie 55.7, oby już nie wróciło wyżej, więc poczaruję: abrakadabra, czary mary, oby spadały nam wymiary. I co od razu ważymy mniej. Ja zmieniłam ćwiczenia z ATC na pilates, a pani instruktorka nie polecała 6 weidera właśnie ze względu na duże obciążenie kręgosłupa. Jakoś w domu sama się nie mogę zmobilizować. Gratuluję Wam spadków i do poklikania Cytuj
marzeniaw Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 Tylko w pierwszy dzień byłam jakaś taka ospała nic mi się nie chciało, a od wczoraj mnie trochę głowa pobolewa. Myślę że jutro przejdzie. Czyli standardowa reakcja organizmu na odcięcie cukru, nie przejmuj się chyba każda tak miała/ma Cytuj
Alienka Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 Gochna! Dziękuję pięknie! Już doszło. Zaraz się biorę za czytanie i może jakieś przepisy zrealizuję jutro. Tak mi się jakoś chce urozmaicenia. Cytuj
Gochna Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 Gochna! Dziękuję pięknie! Już doszło. Zaraz się biorę za czytanie i może jakieś przepisy zrealizuję jutro. Tak mi się jakoś chce urozmaicenia. :( :) :) :D Ivonko! Hahaha!!! Ale się uśmiałam :) :) :) :) :) :) :-D No to i ja dołączę się do czarów, skoro dołączyłam do sabatu: Abrakadabra czary mary oby spadły Wam wymiary!!!! :lol: Cytuj
Alienka Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 Ivonka35 a możesz mi powiedzieć, jakiego słodzika dodajesz do tego sernika i w jakich ilościach? Wiem, że powinien zawierać aspartam, ale jestem ciekawa, jaki Wy stosujecie. I oczywiście gratuluje wyniku 12 kg. Mogę zapytać, ile masz wzrostu? Oczywiście, jeśli nie chcesz, to nie odpowiadaj. Cytuj
Gochna Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 Ivonka35 a możesz mi powiedzieć, jakiego słodzika dodajesz do tego sernika i w jakich ilościach? Wiem, że powinien zawierać aspartam, ale jestem ciekawa, jaki Wy stosujecie. I oczywiście gratuluje wyniku 12 kg. Mogę zapytać, ile masz wzrostu? Oczywiście, jeśli nie chcesz, to nie odpowiadaj. Ivonka już zniknęła, więc pozwól, że ja znów się odezwę :( Aspartam źle się zachowuje pod wpływem temperatury, więc nie nadaje się do wypieków. Ja używam słodzika w proszku takiego z carrefura w słoiku z czerwoną nakrętką. Nazywa się sweet top ... właśnie doczytałam się, że jest na bazie aspartamu, ale daje radę. Poza tym Huxol w płynie, ten jest na bazie cyklaminianu, sacharyny i taumatyny, ale za to ma tylko 0,1 grama węgli na 100 ml a kupuję go w Auchanie. Cytuj
Alienka Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 Gochna Znów jesteś niezastąpiona. Jutro podczas zakupów wykorzystam wszystkie Wasze wskazówki. Chętnie zjem sobie kawałek albo dwa serniczka i zaniosę też mojej mamie. Ona jest na dietce od środy popielcowej. Dzielnie walczy, więc należy jej się też odrobina luksusu. Cytuj
Gochna Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 Cieszę się Alienko, że mogę pomóc :( Sama nie raz z takiej pomocy korzystałam :) Motylku!!! Czekam na Ciebie!!! Cytuj
motylek8787 Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 Motylku, a Ty czemu się nie odzywasz? Już już siostro od sera :( Cytuj
motylek8787 Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 Nie było mnie kilka dni i musiałam odrobić zaległości w czytaniu. W środę szusowałam po mieście objeżdżając lekarzy z bratem :( co się człowiek naczeka nawet w prywatnych klinikach to mało powiedziane...ruchy jak muchy w smole, wieczorem kino "randka w ciemno" gorąco polecam ten film, romantycznie słodko pierdzący ale jak na polski film to chwytający za serce. Wczoraj miałam rozmowę o pracę i czekam za wynikiem. Pierwszy raz się spotkałam że kazali mi maila tłumaczyć z angielskiego na polski...tak się spięłam że nawet nie pamiętam czy zrobiłam to z sensem czy ten człowiek co ze mną rozmawiał po moim wyjściu umierał ze śmiechu. Zostaje mi czekanie za odpowiedzią. Może tym razem się uda. A po tej rozmowie na zakupy małe wyskoczyłam...i dostałam prawie zawału serca jak weszłam bez bólu w piękną dopasowaną krwistoczerwoną spódnicę rozmiar 38!!! nie pamiętam kiedy taki nosiłam :) wooow do teraz nie mogę dojść do siebie :) humor takie coś jednak strasznie poprawia. A dzisiaj niestety dopadło mnie lenistwo i migrena...więc większość czasu spędziłam w pozycji horyzontalnej, poza tym ciemno jak w dooopie i cały dzień śnie padał więc zima wróciła małpa jedna niebieska. Gratuluję tu wszystkim dokonanych spadków :) witam nowe twarzyczki :D powodzenia w dietowaniu! No to się rozpisałam :) Cytuj
azza Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 Proszę o przepis na sernik na diecie ducana.:( Cytuj
motylek8787 Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 Proszę o przepis na sernik na diecie ducana. :( https://www.smaczny.pl/forum/index.php?show...7437&st=300 proszę :) Cytuj
Gochna Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 Proszę o przepis na sernik na diecie ducana. :) A może jakieś Dzień dobry! albo Dobry wieczór! czy cóś??? A nie od razu z krzykiem :) My oczywiście witamy serdecznie wśród nas :) :D :) :) więc proszę napisz coś o sobie :( jeśli możesz oczywiście? Motylku życzę pozytywnego, w całym tego słowa znaczeniu wyniku rekrutacji! I oczywiście gratuluję satysfakcji na zakupach. Kiedy mi się to uda??? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi