Maruda Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 No to dniu kobiet stało się zadość.. :) Kierowik obdarował każdą czekoladką i małym ajerkoniakiem, a koledzy tulipankiem i rafaello. Dobrze, że chociaż ten tulipanek mi nie zaszkodzi.. :( Cytuj
Śliweczka Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 Gogi!!! cudny wynik!!prawda dziewczyny?????? 12.5kg-nie byle co-w miesiac a u nas na górce jakas apokalipsa!!!14 stopni mrozu dziś było!!!fujjjj!!!!! Pewnie że cudny wynik!!!!!!!!!! Gratuluję Gogi!!!!!!!! I coś na wesoło: Jakie są rodzaje Kobiet 1. Rusałki - ten mnie rusał, tamten rusał. 2. Damy - temu damy, tamtemu damy. 3. Kotki - ten mnie miał, tamten miał. 4. Pobożne - najchętniej leżą krzyżem. 5. Dziecinne - co do rączki, to do buzi. 6. Chemiczne - rozkładają się w temperaturze pokojowej. 7. Partyjne - przyjmują wszystkich członków. 8. Domatorki - byle komu, aby w domu. :( :) :) Cytuj
Magda :) Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 Pewnie że cudny wynik!!!!!!!!!! Gratuluję Gogi!!!!!!!! I coś na wesoło: Jakie są rodzaje Kobiet 1. Rusałki - ten mnie rusał, tamten rusał. 2. Damy - temu damy, tamtemu damy. 3. Kotki - ten mnie miał, tamten miał. 4. Pobożne - najchętniej leżą krzyżem. 5. Dziecinne - co do rączki, to do buzi. 6. Chemiczne - rozkładają się w temperaturze pokojowej. 7. Partyjne - przyjmują wszystkich członków. 8. Domatorki - byle komu, aby w domu. :) :) :D Hahaha, no wiesz Ty co... :( Cytuj
anuuulllllka Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 Pewnie że cudny wynik!!!!!!!!!! Gratuluję Gogi!!!!!!!! I coś na wesoło: Jakie są rodzaje Kobiet 1. Rusałki - ten mnie rusał, tamten rusał. 2. Damy - temu damy, tamtemu damy. 3. Kotki - ten mnie miał, tamten miał. 4. Pobożne - najchętniej leżą krzyżem. 5. Dziecinne - co do rączki, to do buzi. 6. Chemiczne - rozkładają się w temperaturze pokojowej. 7. Partyjne - przyjmują wszystkich członków. 8. Domatorki - byle komu, aby w domu. :) :) :) :) :) :-D :lol: :grin: :grin: ale sie uśmiałam!!!!! :( :) :) :D :) Cytuj
agabyd2002 Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 Zaintrygowałaś mnie.. :( Czemu ten Twój taki tani był.. :) !! Ja za mojego nic co prawda nie zapłaciłam, ale za to on trochę więcej musiał zainwestować 'w nasz zwiazek'- a mianowicie kupił łyżwy.. :) Bo ze mną to łatwiej było na lodowisku się spotkać niż gdziekolwiek indziej. hihihi - koledzy się z niego śmiali.. a teraz to wszyscy jeździmy już na łyżwach - i nawet jego koledzy zainwestowali w sprzęt :D A bo było to dawno dawno temu jeszcze w czasach licealnych. Koleżanka rok młodsza chciała odkupić ode mnie książke do gramatyki więc jej dałam a ona pyta ile za nią chcę. A ja jej na to 3,5 zł albo chłopa na połowinki i jesteśmy kwita. No to mi podstawiła brata, który to zaczął nasza znajomość napisaniem do mnie romantycznego sms-s treści następującej."Zostałem zmuszony do napisana smsa więc piszę. Pozdrawiam" A ja głupia odpisałam coś równie uprzejmego no i tak to się zaczęło i od 9 lat z przerwami leci...:))) Cytuj
Olinka Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 A bo było to dawno dawno temu jeszcze w czasach licealnych. Koleżanka rok młodsza chciała odkupić ode mnie książke do gramatyki więc jej dałam a ona pyta ile za nią chcę. A ja jej na to 3,5 zł albo chłopa na połowinki i jesteśmy kwita. No to mi podstawiła brata, który to zaczął nasza znajomość napisaniem do mnie romantycznego sms-s treści następującej."Zostałem zmuszony do napisana smsa więc piszę. Pozdrawiam" A ja głupia odpisałam coś równie uprzejmego no i tak to się zaczęło i od 9 lat z przerwami leci... :) )) Dobre to :) Marudka wyrwała go na swój wdzięk podczas jazdy figurowej :( a Aga na książkę :) Nieźle :) Mojego faceta poznałam w knajpce, on mi podarował długopis (? :D ?) a ja mu powiedziałam że mu cuchną włosy :) (mył je jakimś paskudnym szamponem) ... Nie no potem było romantycznie bo maj cieply a burza taka że strach bylo wracać do domu... no i umowiliśmy się na kolejną randkę ... Ale nie pamiętam szczegołów :) bo bylo to jakieś 9 lat temu ... ale śmiejemy się z tego dziś :) Cytuj
Maruda Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 A bo było to dawno dawno temu jeszcze w czasach licealnych. Koleżanka rok młodsza chciała odkupić ode mnie książke do gramatyki więc jej dałam a ona pyta ile za nią chcę. A ja jej na to 3,5 zł albo chłopa na połowinki i jesteśmy kwita. No to mi podstawiła brata, który to zaczął nasza znajomość napisaniem do mnie romantycznego sms-s treści następującej."Zostałem zmuszony do napisana smsa więc piszę. Pozdrawiam" A ja głupia odpisałam coś równie uprzejmego no i tak to się zaczęło i od 9 lat z przerwami leci... :) )) :( Ale fajna historia!!! :D Ale widzę, że to nie był przypadek.. Zażyczyłaś sobie to dostałaś co chciałaś!! :) No i jak 9 lat już Wam leci - to fajnie.. Bo ja to słyszałam, że 7 rok jest najtrudniejszy. Od, takie zabobony. Ale jeśli nawet to ja jeszcze mam 3 lata spokoju... :) Ooooo i Ty Olinko też już 9 lat. - Kupę czasu - czyli da się!!! Więc bardzo się z tego cieszę!!! Cytuj
agabyd2002 Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 :( Ale fajna historia!!! :D Ale widzę, że to nie był przypadek.. Zażyczyłaś sobie to dostałaś co chciałaś!! :) No i jak 9 lat już Wam leci - to fajnie.. Bo ja to słyszałam, że 7 rok jest najtrudniejszy. Od, takie zabobony. Ale jeśli nawet to ja jeszcze mam 3 lata spokoju... :) Ooooo i Ty Olinko też już 9 lat. - Kupę czasu - czyli da się!!! Więc bardzo się z tego cieszę!!! My w 7 roku mieliśmy ślub i to w dodatku 13-stego :) Cytuj
Olinka Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 No i jak 9 lat już Wam leci - to fajnie.. Bo ja to słyszałam, że 7 rok jest najtrudniejszy. Od, takie zabobony. Ale jeśli nawet to ja jeszcze mam 3 lata spokoju... :) Ooooo i Ty Olinko też już 9 lat. - Kupę czasu - czyli da się!!! Więc bardzo się z tego cieszę!!! Wiesz co mysle?? Ile byś z kimś nie była, zawsze sa pewne niepokoje i troski. Ja prawie rok mieszkam z Łukaszem, za nami różne wydarzenia, studia dzienne i zaoczne, w różnych miastachitp. Znamy sie jak łyse konie a wlasnie nawet teraz sa jeszcze rożnice w zdaniach. Docieramy się całe życie, a uczymy tolerancji i szacunku zwlaszcza kiedy każde z nas ma odmienne zdanie. Bo grunt to się dogadac nawet wtedy kiedy jest źle, nie tylko kiedy dobrze ... Marudka co ma być będzie oby do przodu i z optymizmem :( Cytuj
anuuulllllka Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 Fajne te Wasze historie!!! :( Ja mojego męża poznałam, bo...poszłam na cudzą randkę!!!były jaja jak berety!!! I tak jesteśmy ze sobą jakieś 19-bagatela- lat...po ślubie prawie 17... Cytuj
malenstwo1975 Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 :( Ale fajna historia!!! :D Ale widzę, że to nie był przypadek.. Zażyczyłaś sobie to dostałaś co chciałaś!! :) No i jak 9 lat już Wam leci - to fajnie.. Bo ja to słyszałam, że 7 rok jest najtrudniejszy. Od, takie zabobony. Ale jeśli nawet to ja jeszcze mam 3 lata spokoju... :) Ooooo i Ty Olinko też już 9 lat. - Kupę czasu - czyli da się!!! Więc bardzo się z tego cieszę!!! Witam Wszystkie piękne i ZGRABNE PORTALOWICZKI (bez wyjątku!! a co.. :) ) Jeju ale za Wami w postach nadążyć to matko jedyna :) ale mimo wszystko czytam i zaglądam ! Weekend miałam bardzo pracowity córka starsza miała urodziny (pieczenie ciast i tort....-ale mimo wszystko byłam TWARDA i niedałam się ponieść pokusom,)-jestem z Siebie cholernie dumna-kiedyś nie do pomyśłenia było żeby nie spróbować już nawet w fazie przygotowań a tu....-nic,-kompletnie nic!!! I mam za to nagrodę :) :) U Mnie dziś o cały kilogramik mniej ,ale się cieszę!!!!!!!!! A co do wspólnie spędzonych lat Mi w tym roku minie ich 13,oby nie okazało się pechowe jak ta nieszczęsna 7...-niewiele brakowało aby ten włąśnie 7 rok zaważył na naszym małżeństwie ale wyszło na to,żę jednak nasza miłość pokonała wszelkie przeszkody :) czego życzę i Wam pozostałym... Pozdrawiam WAS wszystkie gorąco i do usłyszenia Cytuj
malenstwo1975 Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 :( Ale fajna historia!!! :D Ale widzę, że to nie był przypadek.. Zażyczyłaś sobie to dostałaś co chciałaś!! :) No i jak 9 lat już Wam leci - to fajnie.. Bo ja to słyszałam, że 7 rok jest najtrudniejszy. Od, takie zabobony. Ale jeśli nawet to ja jeszcze mam 3 lata spokoju... :) Ooooo i Ty Olinko też już 9 lat. - Kupę czasu - czyli da się!!! Więc bardzo się z tego cieszę!!! Witam Wszystkie piękne i ZGRABNE PORTALOWICZKI (bez wyjątku!! a co.. :) ) Jeju ale za Wami w postach nadążyć to matko jedyna :) ale mimo wszystko czytam i zaglądam ! Weekend miałam bardzo pracowity córka starsza miała urodziny (pieczenie ciast i tort....-ale mimo wszystko byłam TWARDA i niedałam się ponieść pokusom,)-jestem z Siebie cholernie dumna-kiedyś nie do pomyśłenia było żeby nie spróbować już nawet w fazie przygotowań a tu....-nic,-kompletnie nic!!! I mam za to nagrodę :) :) U Mnie dziś o cały kilogramik mniej ,ale się cieszę!!!!!!!!! A co do wspólnie spędzonych lat Mi w tym roku minie ich 13,oby nie okazało się pechowe jak ta nieszczęsna 7...-niewiele brakowało aby ten włąśnie 7 rok zaważył na naszym małżeństwie ale wyszło na to,żę jednak nasza miłość pokonała wszelkie przeszkody :) czego życzę i Wam pozostałym... Pozdrawiam WAS wszystkie gorąco i do usłyszenia Cytuj
agabyd2002 Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 Dziewczyny taka nagła sprawa! Gotuję ogórkową -nie dla siebie oczywiście-i wyszła mi strasznie słona:( Znacie jakiś sposób na to żebym nie musiala 3-go obiadu gotować? Coś było że się surowego ziemniaka wrzuca czy cos ale nie pamiętam jak to dokładnie się robiło:(((Ratujmy ogórkową!!pliisss Cytuj
Misza Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 Witajcie Dziewczyny, dziś nasze święto, już się nasłuchałam że to wymysł PRL i obalenie tezy że chcemy równouprawnienia :) Słuchajcie mam takie pytanie, czy Wasi znajomi też tak dziwnie reaguja na spadki Waszej wagi? Ja schudłam dopiero 8 kg, no ale podobno bardzo po mnie widać ale mam dość tłumaczenia że się odchudzam, krępuje mnie to jakoś :( I jeszcze komentarze w stylu: starczy już bo będziesz za chuda wyprowadzaja mnie z ruwnowagi.. Jestem przewrażliwiona czy też tak macie>? [LINK NIEAKTUALNY] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi