Skocz do zawartości

Rewelacyjna Dieta Protal !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zapomnialam jeszcze złozyc zyczonka Marzence!!wszystkiego naj!!

Całkiem, całkiem ta torebka. :D Powiedziałabym, że nawet bardzo całkiem :-o

A z tymi smutami to niestety różnie, ale uwierz mi dobry czas powróci i wszystko będzie miało inną barwę jak porządnie wypoczniesz i się wyśpisz. Wtedy nawet smutki można łatwiej przetrawić.

Pogodniejszego ducha życzę :-D

DziekiGochna:)!!trafilas w sedno..musze wypoczac i sie wyspac;tylko...kiedy??jak ciagle jest cos do zrobienia:)

moja torebka jest jasnobezowa i o nibo ladniejsza od tej brazowej:)ja mam manie torebkowa;zwlaszcza,ze tu superowe torebki mozna kupic w superowej cenie:)

oooo sloneczko wyszlo:)od razu lepiej!!

Sandra dzieki:)i przypomnialo mi sie,ze pytalas o cos na odrobaczanie;ja stosowalam Vermox

buzki:*

Opublikowano

Dobrze Sandro, że się wypisałaś. Wiesz, że nasze forum nietypowe, o wszystkim można pogadać, albo chociaż jakiś monolog wstawić. Jak się wypiszesz lżej się robi :)

Bardzo serdecznie życzę Ci abyś znalazła jakąś fajną robótkę i dla siebie i dla mamy, bo u nas naprawdę bryndza. Strach pomyśleć o przeszłej emeryturze ... porażka

Opublikowano
DziekiGochna :) !!trafilas w sedno..musze wypoczac i sie wyspac;tylko...kiedy??jak ciagle jest cos do zrobienia:)

moja torebka jest jasnobezowa i o nibo ladniejsza od tej brazowej:)ja mam manie torebkowa;zwlaszcza,ze tu superowe torebki mozna kupic w superowej cenie:)

Ja jednak będę się upierać przy swoim, jak będziesz wypoczęta, to szybciej i łatwiej będzie podołać wszystkim obowiązkom.

Zazdroszczę tych torebek i cen. Moja Śnieżynka jak była ostatnio na Wyspach też kupiła sobie super torbę wsuper cenie :D

Opublikowano

Udanego WEEKENDU!!! :-o

Chyba w tym tygodniu nic mi się nie 'pokićkało' :)

Ale za oknem duszno i gorąco.. i znów zapomniałam o okularach

przeciwsłonecznych.. :D

Pa - lecę na autobus!!

Opublikowano
Gochna, super zdjęcie - piękne tulipany :-o i bransoletki modne na ręku :-D

Dzięki! :-D Ale niestety to nie moja ręka :D

Udanego WEEKENDU!!! :)

Chyba w tym tygodniu nic mi się nie 'pokićkało' :)

Ale za oknem duszno i gorąco.. i znów zapomniałam o okularach

przeciwsłonecznych.. :-D

Pa - lecę na autobus!!

To masz tak samo jak ja, zawsze przypomina mi się o okularach jak jadę pod słońce w samochodzie. No ale skleroza w moim wieku to nic nadzwzyczajnego... :razz:

Opublikowano

Gochna piekna fotka!!!

dziewczyny dawajcie domowy sposob na opryszczke nietypowa!!! caly grzbiet nosa mi wysypalo, w zyciu nie mialam na nosie!!! pod nosem, na ustach owszem i dosc czesto ale na nocie???? a nic przeciw opryszczkowego nie mam:( wygladam z tymi bablami jak baba jaga:(

Co do zyczen.... mamy tu jakies Marzenki? Jest Marzeniaw wiec Tobie kochana samych szczesliwosci!!!! komus jeszcze zyczyc????:)

Opublikowano

Dzien dobry !

Pogoda u nas super od samego rana... chce sie życ... :-o

Gochna, Sandra, Bożenka - dzięki za troskę o mnie i o moja wagę, nie odzywam sie do niej, nie ważę sie od 2 dni, a jak tak dalej pójdzie to ja wyniosę na gorę, na strych, a jak zmięknie i zmądrzeje i będzie pokazywac mi spadki - to wróci na swoje miejsce w łazience......

Moje plecki bolą dalej, dziś zrobiłam rentgen, we wtorek lekarz i potem zabiegi rehabilitacyjne... tylko nie wiem kiedy i co i jak bo przecież normalnie pracuję.

Okien nie myłam ! Gochna ------------przyrzekam ! a jak mi se poprawi to może w przyszłym tygodniu z pomocą syna pomyje a jak nie to trudno święta i tak przyjda niezależnie od tego czy u mnie beda czyste czy brudne....

Nutko - dzieki, że potwierdziłaś moje podejrzenia co do biłka w moczu, oczywiście powtórzę wyniki za jakis czas..

Co do majonezu to ja też mam obawy do tego opartego na parafinie, kupuję taki majonez Light ( znalazłam z 10% zawartością tłuszczu albo niższą... nie pamiętam ) i dodaje go pól na pól z jogurtem do jajek, sałatek, nie za czesto, tylko jak mi sie naprawde bardzo chce...

MarzeniuW- sen super - realistyczny, tak powinno być, należy potępiać takie zachowanie, a nie dawać przyzwolenie, często tak jest, ze mówi sie : fajny chłop tylko trochę lubi wypić ale poza tym to fajny... A za taka sytuacja stoi nieszczęście rodziny, żony, dzieci, kłopoty finansowe, rozwody, itd, itd.

Jagna - miałam aqua-aerobik na kuracji w Krojantach, super sprawa, polecam !

Magda - ryż..... i co jeszcze...? Oj dostaniesz ty lanie, dopiero co sie cieszysz z 5 i teraz ryż.... :) :D

Soko - dziewczyny tu na forum pisały, ze podobno zjawisko jest nastepująće : ten tłuszcz który tracimy na diecie jest "jakby zjadany " stopniowo przez nasz organizm, więc podwyższony cholesterol i trójglicerydy to przejściowo normalne zjawisko. Zaraz mi tu Nutka da popalic pewnie że głosze herezje, ale ja tylko powtarzam co było tu na forum pisane....

Opublikowano

Gosiulek, Marudka - małe spadki macie ... to małe gratki ode mnie ! :)

I gatulacje dla Malyny !!!

Marzenki drogie moje, forumowe - nie ważne czy dzis czy za miesiąc obchodzicie imieniny - i tak miłeżyczenia ode mnie na pewno przyjmiecie. Zdrówka, wymarzonych sylwetek i spełnienia marzeń !

Gochna - fajnie że twoja waga wybrała właściwy kierunek :D Aha i nowa fotka ładna, taka juz w pełni wiosenna.

Opublikowano
Witaj Marudko z rana !myslalam ,ze bede pierwszy raz na forum pierwsza ,ale Ty jestes nie zawodna :-D .Wpadlam sie tylko przywitac w ten pochmurny ranek i zlozyc wszystkim Marzenkom jak najlepsze zyczenia imieninowe

W dniu imienin dużo szczęścia, radości,

uśmiechu, mnóstwo wiary, wytrwałości, siły,

samych przyjemnych i spokojnych dni.

witaj roniez reszto SWIATA PROTALOWEGO z rana.Zycze pieknego slonecznego dnia z ubytkiem na wadze.

Ale wstyd! :) :D :-o to ja narobilam tego balaganu z zyczeniami,oczywiscie pomylilam miesiace,to kwiecien,a nie marzec.Marzenki niech te zyczenia beda aktualne juz na kwiecien :-D

-Iriss torebka bardzo mi sie podoba,super tez mam w planach kupic sobie jasna,bo czarna dostalam od Mikolaja ostatnio.Mysle rowniez ,ze potrzebny jest Ci wypoczynek ,a zycie bedzie piekniejsze.

-Sago gdzie sie podzialas,czyzby ucieczka w wir pracy?

-Maragrete zycze zdrowka,tez mam problemy z kregoslupem to wiem co to za bol.

-Gosiulek,Marudko,Sliweczko gratulacje spadku oby teraz ruszyla waga szybciej toz to wiosna,czy waga tego nie rozumie ze chcemy byc piekne i zgrabne na wiosne .

-Gohna piekny awatarek

Opublikowano

Witam,

Dzisiaj mija 2 dzien diety!!! Straciłam 1 kg

Mam kilka pytań:

-czy ktos może odczuwał bóle zoładka po posiłku?

- czy słodzik w pudrze mozna uzywac bez ograniczeń?

-Nie lubię ryb a wiem ,że sa niezbędne dla cery-tak mówi moja kosmetyczka. Wczoraj kupiłam filet z soli i pangi i jutro zamierzam spróbować.Czy ktoś zna jakis smaczny przepis? żebym sie nie zniechęciła!!!!

Pozdrawiam A.

Opublikowano

Gochna piekna fotka!!!

dziewczyny dawajcie domowy sposob na opryszczke nietypowa!!! caly grzbiet nosa mi wysypalo, w zyciu nie mialam na nosie!!! pod nosem, na ustach owszem i dosc czesto ale na nocie???? a nic przeciw opryszczkowego nie mam:( wygladam z tymi bablami jak baba jaga:(

jak masz hascovir to soboie posmaruj a jak nie masz to zwyklą aspiryna troche zmoczoną nic innego nie dziala zycze szybkich efektow a na przyszlosc proponuje plasterki compeed bo naprawde dzialają:)

Opublikowano

swoja droga strasznie duzo pizenie nie nadażam z czytaniem

Gochna dlaczego na mnie krzyczysz!!!! ja naprawde nie mam wyjscia mam dom na wsi i mnostwo pracy w ogrodzie i nikogo do pomocy wiec nie ma zmiluj sie a dzisiaj zrobilam kolejne porzadki i juz prawie polowe mam za sobą i chyba do konca przyszlego tygodnia nic nie zrobie bo kregoslup sie naprawde na mnie wkurzyl ale ja nie rozumiem bo ja mu żle nie zycze;(

jeszcze raz ponawiam prosbe dajcie jakis przepis na ciastka bo mnie ssie na slodko;( a btoniki w szafce;(;(

pozdrawiam wszystkich zyczac milego wiezorku niekoniecznie tak obolalym jak moj;)

Opublikowano
swoja droga strasznie duzo pizenie nie nadażam z czytaniem

Gochna dlaczego na mnie krzyczysz!!!! ja naprawde nie mam wyjscia mam dom na wsi i mnostwo pracy w ogrodzie i nikogo do pomocy wiec nie ma zmiluj sie a dzisiaj zrobilam kolejne porzadki i juz prawie polowe mam za sobą i chyba do konca przyszlego tygodnia nic nie zrobie bo kregoslup sie naprawde na mnie wkurzyl ale ja nie rozumiem bo ja mu żle nie zycze;(

jeszcze raz ponawiam prosbe dajcie jakis przepis na ciastka bo mnie ssie na slodko;( a btoniki w szafce;(;(

pozdrawiam wszystkich zyczac milego wiezorku niekoniecznie tak obolalym jak moj;)

Sorki Solitarius (sorki) :) ale jakiś taki agresor we mnie się dziś od rana włączył :D

Jednak będę nalegać na dbanie o siebie, jeśli my same nie zadbamy o nasze zdrowie to jak myślisz, kto to za nas zrobi?

A przepisu może poszukaj w wątku z przepisami. Ja niestety jeszcze nie piekłam żadnych.

Jeszcze raz przepraszam jeśli za głośno krzyczałam :-o