Skocz do zawartości

Rewelacyjna Dieta Protal !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
WITAJCIE KOCHANE

I26 , IRISS - ale z Was lachony - zazdroszczę!!!!

hehe nikt mi jeszcze nie powiedzial,ze lachon ze mnie:);-):):shock::):)fajnie!!ale daleko mi jeszcze do takiego lachona jak I26...tak naprawde nigdy taka nie bede:(buuu

ale za to wczoraj dostalam propozycje malzenstwa od mojego portugalskiego adoratora a taki jeden angol powiedzial mi,zejestem tak piekna,ze ma juz dwoch synow ale ze mna chcialby jeszcze corke:)usmiech mi z ryja caly dzien nie zlazil:):):):):)

ja mam dziewczynki tylko 164 wzrostu do tego te kaszalowate lydki ....jakbym byla wyzszajak I26, Gosliuek czy Mamba to juz bym dawno zakonczyla diete na tym co mam:)ale wczoraj mialam obcisle dzinsy takie 3/4 i nawet kolezanka w pracy co srednio mnie ympata dazy omal nie krzyknela jaka chuda sie zrobilam;a to chyba najlepszy dowod,ze dieta dziala jak chwala kolezanki co z reguly o wszystko sa tylko zazdrosne..

hej dziewczyny dzieki za wszystkie glosy jestescie kochane!!!!

Ale mialam dzis sen, ze zadzwonil do mnie ryanair(tania linia lotnicza) i proonowal wycieczke na Hawaje za jedyne 2 tys euro(haha) i to byla promocja dla socjali:)jeszcze lepsze...

a teraz trzeba spadac bo osrodek tylko przez godzine pracuje a trzeba dalsze zapomogi uskuteczniac...pppa

Sandra fajna schiza nie ma co:)a lecisz gdzies niedlugo rayanairem?

Ty mi Kobieto takich rzeczy nie mów bo ja bardzosiebie lubię i może być tak,że jak zacznę swoje zdjęcia wstawiać to końca nie będzie :)

Oj Mambo po awatarku wnosze,ze moglabys byc forumowa misska:)wiecja sie fotek domagam!!!!

Iriss - super opowieść, super weekend, super Amsterdam, super fotki, super laska na nich... ZAZDROSZCZĘ ! :) :) :grin:

Nie zazdraszczaj Margarete :) co z Ciebie tez niezly lachon jest:):):):):)

Bozenko zniklas gdzies od przedwczoraj chyba...pytanko mam do Ciebie o chlebek;zrobilam go juz drugi raz i znowu strasznie mokry wyszedl...nie mam termoobiegu ale i tak trzymalam go ponad h w piekarniku;uzylam drozszy instant,moze powinnamzwyklysz? a ile Ty dajesz tego serka homo tam?ja dalam serek guark 250 g moze za duzo jak na pol porcji skladnikow??ale mimo wszystko chlebek jest i tak pyszny:)

buzki:*

Opublikowano

A u nas pogodowo - deszcz za oknem, jak co dzień, jest nawet niezbyt zimno ale co do tegorocznej wiosny to naprawde z tym deszczem to juz przesada, zamiast cieszyc sie majem, wiosną, spacerować to wszyscy siedzimy pod dachem jak te zmokłe kury. W sobotę posadziłam kwiaty na tarasie w donicach i skrzynkach i jak juz skończyłam pozamiatałam to spadł deszcz ulewny i grad i tak waliło po roślinkach, że podziurawiło mi liście a kwiaty sa tak zsiekane ze zał patrzeć....

U mnie na wadze niestety bez zmian, ale miałam warzywa wiec jakby nie spodziewałam sie spadków znaczących....

MonikaP- ja tez patrzyłam na ten program gdzie pokazywali te pulpeciki z mielonego mięska z rosołem i też sobie to zanotowałam żeby zrobić, oni tam jeszcze w TV dodawali mnóstwo świeżych ziół do tych pulpetów. Wygladało mi na oko smacznie... jak zrobię to podzielę sie na forum doświadczeniami...

Opublikowano
Bozenko zniklas gdzies od przedwczoraj chyba...pytanko mam do Ciebie o chlebek;zrobilam go juz drugi raz i znowu strasznie mokry wyszedl...nie mam termoobiegu ale i tak trzymalam go ponad h w piekarniku;uzylam drozszy instant,moze powinnamzwyklysz? a ile Ty dajesz tego serka homo tam?ja dalam serek guark 250 g moze za duzo jak na pol porcji skladnikow??ale mimo wszystko chlebek jest i tak pyszny:)

buzki:*

witam serdecznie

ja robiłam ten chleb bożenki też z połowy składników i daje serek 150 g też nie mam termoobiegu ale dodaje zwykłe drożdże. jak robie chleb to nagrzewam piekarnik potem go wyłanczam iwstawiam chlebek na 15 min a potem piekę 30 min i jest pięknie wyrośnięty i smaczny także może tak spróbuj

bożenka jak wróci to ci na pewno podpowie

Opublikowano
Malnowa Mambo - gratuluje spadków, nareszcie ruszyło... :)

Gosiulek- tobie sie baty na goła d...e należą za te grzeszki, nie dość ,że grzeszysz to jeszcze spada ciwaga.. no nie.. ty masz chyba jakies znajomości ..u najwyższego... i jeszcze planujesz następne grzeszki na weselu... no ładnie... ale skoro jestes "bezkarna" to grzesz .. ;-) :shock:

Mambo tez gratuluję spadeczku !!!! Ja też bym latała ze szczęścia gdybym już to 60 kg zobaczyła :)

Maragrete ja już od dawna wiedziałam, że te dwie imprezy bez grzeszków się nie obejdą, ale potem trzymać w ryzach trzeba się.. Tak więc dziękuję za baty, do soboty ani ani żadnego malutkiego grzeszku !!!! Potem od poniedziałku znowu na baczność z dietką !!

Waga spada dorobinkę, ale.. mi się wydaje, że ona już na zapas kskoczyła przed imprezką :) przecież było już 61.3, a w niedzielę rano (jescze be zgrzeszkow) było nagle 62, więc poniedziałek po grzeszkach tylko 62.2). waga po prostu rozłożyła to wcześniej, żebym szoku nie doznała :) Znając życie pewnie za to wszystko jescze cały czerwiec sie na "dwójce" pobujam.. Ale coś za coś.. Konsekwencje znam i nie rozpaczam :) Niech się dzieje co chce... :) A jak za dużo zjem to najwyżej jescze jakieś dopalacze w postaci długich spacerów, basenu, albo speedmingtona wkońcu dołoże.. :)

ale za to wczoraj dostalam propozycje malzenstwa od mojego portugalskiego adoratora a taki jeden angol powiedzial mi,zejestem tak piekna,ze ma juz dwoch synow ale ze mna chcialby jeszcze corke:)usmiech mi z ryja caly dzien nie zlazil:) :) :) :grin: :roll:

Iriss Ciebie to tam rozpieszczają Ci Panowienormalnie :D Tyle komplementów się nasluchac niexle, nieźle.. :D Tylko pozazdrościć.. A mój Karol.. się z neigo śmieje, że dać palec, to by całą rękę chciał.. i jak mówię, że już niedługo 3 faza, to mnie podkręca, zeby moze jescze trochę, żeby z tych nóżek sie ruszyło coś mocniej...

Opublikowano

Wiesz co mi dziś siostra powiedziała ,że ja to jak taka anorektyczka co same kości ma stoje przed lustrem,łapie się za te kości i wmawiam sobie że grubas jestem.TY MASZ KOBIETO TEN SAM SYNDROM.Ja tak korzystnie na tej fotce wyszłam ale tak naprawde to te 5 kilosków jeszcze musze zgubić ;-) .Myśle że może się uda na 3 faze wejść od 1 lipca ale to jeszcze nic pewnego.

a tak na marginesie to krzyczała na mnie za kiełbaskę z grilla a sama to co???takie grzechy to mi naet nie w głowie.OJ NIE ŁADNIE!

Witajcie wtorkowo.

Iriss opanuje się, opanuje.. nie zamierzam jeszcze skończyć tej walki o kiloski... a raczej o ich pozbycie się..

Zdjęcie Izy (I26) bardzo motywuje :) Ja nie wiem generalnie.. Iza jest niższa waży więcej ode mnie, a wygląda jak mega laska !!!! Ehh mam wrażenie, że mi do takiego wyglądu to jeszcze brakuje, a brakuje...

Dziś już waga odrobinę w dól (61.9), wiec naprawdę nie jest źle.. bałam się, że na długo stanę w jednym miejscu.. ale może są jakieś szanse na ruch..

Dziś już nic nie kusi w lodówce, więc będą ścisłe białeczka :)

Na śniadanko np zjadłam jajecznicę z wędlinka i gyrosem ;P

Tak poza tym postaram się dziś jeść co około te 3 godziny.. a nie zagryzać co chwilę coś.. zobaczymy co z tego wyjdzie...

pozdrawiam i biorę się do roboty :shock:

Opublikowano

Witam Wszystkie!!

Wpadłam się przywitać ... u mnie nic nie nowego nie dzieje, pilnuje tylko wagi, bo w weekendy troche szaleje a niestety to nie jest bez znaczenia dla kg.

Całusy zatem dla wszystkich spadających ... dla stojących cierpliwości.

Witam nowe dietkowiczki, trzymajcie się dzielnie i bez wybryków a efekty będą zaskakujące :shock:

W czwartek przyjezdza moja siostra z UK, ciekawa jestem jej reakcji?!

A druga siostra już po terminie porodu więc trzymajcie kciuki bo lada moment może się zacząć akcja :)

Aha i jeszcze jedna nowość ... chce obciąć włosy. Zainspirowala mnie Nutka ... ciekawe tylko czy się odważę???!??!? I może jakaś farba?? Nie wiem czy to możliwe w moim wieku ale znalazł mi Łukasz pierwszy siwy włos <shock> ;-) no cóż ...

Marzeniu trzymam kciuki za szybkie odbudowywanie strat powodziowych ...

Żywioły jednak nie są do okiełznania...

Opublikowano

dziewczyny, a co sadzicie o ponizszym twarozku? moze byc traktowany jako produkt tolerowany czy jest zupelnie zabroniony? Wynalazlam go w Lidlu. Niestety jest z orzechami. Byl jeszcze z ananasem i jeszcze jakis, ale z orzechami ma najmniej wegli. Oto jego parametry:

białko 10,2

weglowodany az 14

tłuszcz 5

wiem, ze orzechy to owoce, ale moze jednak bedzie tolerowany? ;-)

post-20116-1274794611_thumb.jpg

Opublikowano
witam serdecznie

ja robiłam ten chleb bożenki też z połowy składników i daje serek 150 g też nie mam termoobiegu ale dodaje zwykłe drożdże. jak robie chleb to nagrzewam piekarnik potem go wyłanczam iwstawiam chlebek na 15 min a potem piekę 30 min i jest pięknie wyrośnięty i smaczny także może tak spróbuj

bożenka jak wróci to ci na pewno podpowie

dziekuje Kochana:)skorzystam z rad:)

Wiesz co mi dziś siostra powiedziała ,że ja to jak taka anorektyczka co same kości ma stoje przed lustrem,łapie się za te kości i wmawiam sobie że grubas jestem.TY MASZ KOBIETO TEN SAM SYNDROM.Ja tak korzystnie na tej fotce wyszłam ale tak naprawde to te 5 kilosków jeszcze musze zgubić ;-) .Myśle że może się uda na 3 faze wejść od 1 lipca ale to jeszcze nic pewnego.

a tak na marginesie to krzyczała na mnie za kiełbaskę z grilla a sama to co???takie grzechy to mi naet nie w głowie.OJ NIE ŁADNIE!

I26 tylko nie zniknij:)ja tezmam ten syndrom;niby jest ok a ciagle widze siebie jakoko grubasa....czasem mysle,ze oszaleje!!

ale dzis postanowilam,ze od 5 lipca wchodze na 3 faze nawet jak juz nic nie zjade na wadze....nie mam juz sily na zycie bez owocow a ze 5 lipca sa moje imieniny wiec postanowilam to uczcic protalowymi nalesnikami z balym serem i... TRUSKAWKAMI:)juz sie nie moge doczekac:))ale do tego czasu powalcze jeszcze:)

Opublikowano
dziewczyny, a co sadzicie o ponizszym twarozku? moze byc traktowany jako produkt tolerowany czy jest zupelnie zabroniony? Wynalazlam go w Lidlu. Niestety jest z orzechami. Byl jeszcze z ananasem i jeszcze jakis, ale z orzechami ma najmniej wegli. Oto jego parametry:

białko 10,2

weglowodany az 14

tłuszcz 5

wiem, ze orzechy to owoce, ale moze jednak bedzie tolerowany? ;-)

no ja osobiscie bym nie zjadla

Opublikowano
Witam Wszystkie!!

Wpadłam się przywitać ... u mnie nic nie nowego nie dzieje, pilnuje tylko wagi, bo w weekendy troche szaleje a niestety to nie jest bez znaczenia dla kg.

Całusy zatem dla wszystkich spadających ... dla stojących cierpliwości.

Witam nowe dietkowiczki, trzymajcie się dzielnie i bez wybryków a efekty będą zaskakujące :)

W czwartek przyjezdza moja siostra z UK, ciekawa jestem jej reakcji?!

A druga siostra już po terminie porodu więc trzymajcie kciuki bo lada moment może się zacząć akcja :)

Aha i jeszcze jedna nowość ... chce obciąć włosy. Zainspirowala mnie Nutka ... ciekawe tylko czy się odważę???!??!? I może jakaś farba?? Nie wiem czy to możliwe w moim wieku ale znalazł mi Łukasz pierwszy siwy włos <shock> ;-) no cóż ...

Marzeniu trzymam kciuki za szybkie odbudowywanie strat powodziowych ...

Żywioły jednak nie są do okiełznania...

Ja ostatnio u swojego Marcina (23l.) wynalazłam 3 grubaśne, gługie siwe włosy..aż się deczko przeraziłam więc jednak chyba możliwe :shock: chociaż jak miałam przerwę w farbowaniu włosów to też jakieś sie pojawiały pojedyńcze...mogłam mieć wtedy z 19 góra 20 lat...

Opublikowano

Witam ;-)

Trochę mnie nie było, ale jakoś nie mogę się teraz pozbierać. Przyjechał do nas dyrygent, nasz ulubiony, taki starszy Pan. Od poniedziałku jeździ nam na naszych emocjach, ale w takim pozytywnym tego słowa znaczeniu. Zawsze twierdziłam, że moja praca jest trochę fizyczna, trochę psychiczna i trochę emocjonalna i głównie od dyrygenta zależy co będzie przeważało, w tym tygodniu to zdecydowanie są emocje i trudno mi się będzie pozbierać przez jakiś czas.

Weszłam na forum, żeby trochę nadrobić zaległości

I26 wyglądasz rewelacyjnie, serdeczne gratulacje, jesteś przykładem chudnięcia bardzo proporcjonalnego. Dieta Ci służy, piękniejesz z każdym dniem :)

Sandro zagłosowałam,super piosenka. Nie wiesz czy można głosować wielokrotnie??? Powtarzaj ten link co jakiś czas, bo dziewczyny czasami zaglądają rzadziej na forum i będzie łatwiej gdy będzie na bieżąco

Iriss 250g sera na połowę porcji to zdecydowanie za dużo. Ja biorę na całą porcję serek 180g albo 2 po100g. Używam świeżych drożdży, nigdy nie używałam innych więc nie mam takich doświadczeń.

Pozdrawiam was serdecznie :shock: