Milenka Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 ...hmm no właśnie się zdziwiłam jak mi Dorotka napisała o tych parówkach ale nie dociekałam, sama nie przepadam za nimi więc się na nie nie skusiłam;) Co do jajek Just to mogą stwarzac problemy związane z zawartością cholesterolu lub nietolerancją pokarmową. Ich nadmierne spożywanie jest niewskazane w przypadku osób z wysokim poziomem cholesterolu we krwi. W takim przypadku Dukan radzi aby ograniczyc konsumpcję do 3 lub 4 żółtek tyg białko można jeśc bez ograniczeń:) A jakie jecie jogurty tylko naturalne czy light? Cytuj
Dziuńka Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Wczoraj byłam u babci i po wejściu byłam w szoku, ona jest szczuplejsza, dużo szczuplejsza pomyślałam o stojącej przede mną ponad 120kg babci! Od razu zapytałam o co kaman i pokazała mi książkę przeczytałam ją wczoraj całą siedziałam do 4 rano i przemyślałam wszystkie za i przeciw bo skusiło mnie spróbować Mam 21lat po ciąży w 2006 roku przybrałam 19kg. Obecnie przy wzroście 175cm ważę 78kg więc mni e ta dieta zainteresowała , przed ciążą ważyłam 68kg i tyle bym chciała znów ważyć. Próbuje też męża namówić ale on stwierdził że poczeka na moje efekty i będzie bardziej zmobilizowany(ciekawa jestem). jemu będzie gożej jest kierowcą a w domu jak już jest to po 23 i wtedy się zaczyna lodówka się niezamyka. Ale niebędę się w to narazie zaglębiać ! Wracając do babci to po 14dniach wagi nieznam ale cm 10 w pasie!!!! SZOK Cytuj
Dziuńka Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 bardzo się dziwię że tak mało jecie bo przeciez można jeść dużo a tu czytam: 2plasterki wedliny, 100g serka. a co do wody której niemozecie wypić 2l dziennie proponuje postawić butelkę na stole lub w innym centralnym miejscu i poprostu podchodzić i pić z tzw.gwinta wtedy wchodzi lepiej niż ze szklanki! Powodzenia dziewczyny ja też zaczynam od poniedziałku ! czekam na odpowiedzi od początkujących również za tydzień może razem będzie lepiej... Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Milenko nigdy nie przepadalam za budyniem . odkąd robie diete budyn jadlam tylko raz. Kupilam taki bez cukru posłodziłam go dosłownie szczyptą zwykłego cukru i był całkiem niezły. Aspartamu nie kupiłam bo naczytalam sie o nim w necie i przyznam ,ze bałabym sie dodawac go do potraw Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 skany poszły 2 dni temu. Pozdrawiam i witam wsrod nas Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 gaju trzymam bardzo mocno! Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Milenko dzięki wielkie za pomoc . Bardzo szybko chudniesz!! Super! Pamiętaj,zeby dodawac do jogurtów otręby pszenne Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Jesli masz problemy z nerkami to przede wszystkim musisz duzo pic, przynajmniej 3 litry płynów.Ale przed rozpoczeciem diety radze skonsultowac sie z lekarzem czy to jest odpowiednia dieta dla Ciebie . Mleka mozesz pic naprade duzo ale musi to byc chude mleko 0,0% Pozdrawiam Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Witaj Justi. Z nami bedzie ci razniej :) Jesli chcesz schudnąc 15 kg. to w zupełnosci wystarczy ci 6-8 dni uderzeniowej. 10 dni to za długo wg. mnie. Przeczytaj co pisze Ducan w ksiązce. Pisze ,ze 10 dni uderzeniowej mozna przeprowadza tylko pod kontrolą lekarza Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Liljanka z Twoim wzrostem to Ty juz laska jestes! Na pewno juz fajnie wygladasz. Jestes bardzo wysoka więc nie chudnij za duzo Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Witam Cie magdalenko . Trzymam za Ciebie kciuki! Pij duzo herbat , troszke mniej kawy i coli a bedzie ok. Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 nie jest zle czarna. Jesli serek wiejski był chudy to wszystko jest w porządku . Powiem szczerze ze nie kupuje tych serków i nie wiem czy są tez chude. Zwracaj na to uwage przy zakupie. Parówki drobiowe mozesz jesc ale nie za często bo faktycznie nie wiadomo co tak naprawde jest w tych parówkach Pamiętaj,zeby duzo pic i dodawac otręby pszenne do jogurtu Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Mozna jesc parówki drobiowe z musztardą . Ja robie to bardzo rzadko bo czuje sie po nich zle Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 bardzo dobrze jesz gaju. duzo pijesz to bedziesz szybko chudnąć. super! Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi