Ivonka35 Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 Oczywiście to z lewej jest aktualne, a to po prawo zostało zrobione rok temu w czerwcu. A mój mąz niech żałuje co traci, ot co. Pozdrawiam Cytuj
magdzik Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 Oczywiście to z lewej jest aktualne, a to po prawo zostało zrobione rok temu w czerwcu. A mój mąz niech żałuje co traci, ot co. Pozdrawiam podoba mi sie twoje podejscie do sprawy. nie przejmuj sie, taka laseczka szybko spotka kogos wartego uwagi i szybko zapomnisz o tym co boli. zaslugujesz na szacunek :) Cytuj
Asiek25 Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 Oczywiście to z lewej jest aktualne, a to po prawo zostało zrobione rok temu w czerwcu. A mój mąz niech żałuje co traci, ot co. Pozdrawiam Wygladasz bajecznie nie jeden facet z pewnoscia oglada sie za Toba na ulicy:)No i fryzurka swietnie pasuje do nowego looku:) Pozdrawiam , badz silna:) Cytuj
Sylwia21062 Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 Oczywiście to z lewej jest aktualne, a to po prawo zostało zrobione rok temu w czerwcu. A mój mąz niech żałuje co traci, ot co. Pozdrawiam Super wyglądasz. Ale bałwan zauważy to po fakcie. Będzie jeszcze prosił o powrót do Ciebie. Ale oczywiście żyj już dla siebie a nie dla niego Cytuj
Mahenka Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 witam wszystkich, chciałam wam pokazać co wczoraj było mi dane przeżyć. to są efekty tej nawałnicy, mnie złapała w samochodzie 2km od domu, nie jestem w stanie wam opisać przerażenia ,kiedy widziałam te wszystkie gałęzie obijające się o samochody, drzewa padające na około jak zapałki...brrr nikomu tego nie życzę zdjęcia ale za to później dla odstresowania było jezioro, namiot i ognisko :) co prawda zgrzeszyłam kiełbaską, ale okoliczności nie pozwalały na zakup prowiantu innego :) od jutra proteiny i mam nadzieję,że w końcu coś ruszy Cytuj
Gochna Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 Oczywiście to z lewej jest aktualne, a to po prawo zostało zrobione rok temu w czerwcu. A mój mąz niech żałuje co traci, ot co. Pozdrawiam Witaj kochana! I tak trzymaj!!! Niech żałuje, a Tobie życzę dużo siły żeby przetrwać te trudne chwile. Trzymaj się kochana, wiesz, że wiele z nas też przeszło piekło i wielki ból ... ale czas leczy rany i po wszystkim jesteśmy tylko silniejsi i bardziej pewni swojej wartości i wyjątkowości. Jesteś piękną kobietą i do tego mądrą. Będziesz jeszcze szczęśliwa!!! Nie ma innej opcji!!! Buziaki i pamiętaj, że jest wiele osób, które myślą o Tobie i życzą Ci jak najlepiej. Na pewno nie jesteś sama!!! Cytuj
Bozena66 Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 Witajcie wieczorem Ivonko tak mi przykro, że musisz przez to wszystko przechodzić, ale jest oczywiste, że nie warto było dla tego palanta tracic własnego życia. Bardzo dobrze, że postanowiłaś wnieść sprawę o rozwód, bo z tego co piszesz to nie ma juz szans się z nim dogadać. I prosze nie pisz o sobie źle, bo będziesz miała ze mną do czynienia Świetnie wyglądasz, jesteś sliczną, filigranową osóbką i nigdy nie jest za późno na nową miłość, a przecież Ty młoda jesteś. Nie może być inaczej, bo jesteś młodsza ode mnie, a ja też jestem młoda Życzę Ci siły i wytrwałości, zeby przez to wszystko przejść, ale jestem pewna, że dasz sobie radę tak jak z dietą, pracą i innymi przeciwnościami losu. Powodzenia Cytuj
pola_poletek Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 Witajcie dziewczyny!!! :) Strasznie dawno mnie tu nie było! NA razie zdążyłam zauważyć, że Marudka spodziewa się dzidzi! Serdeczne gratulacje!! Później się do was odezwę. Muszę pędzić do mamy. Cytuj
didkowa Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 Witajcie dziewczyny!!! :) Strasznie dawno mnie tu nie było! NA razie zdążyłam zauważyć, że Marudka spodziewa się dzidzi! Serdeczne gratulacje!! Później się do was odezwę. Muszę pędzić do mamy. Witajcie Kobietki i Panowie również =o) obserwuję Was już od maja i jak sobie pomyślę ile bym już zrobiła z Wami przez ten czas to eh ,,,, ale jeszcze nie wszystko stracone ,tylko zakasać rękawy i do pacy =o) Cytuj
didkowa Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 Witajcie Kobietki i Panowie również =o) obserwuję Was już od maja i jak sobie pomyślę ile bym już zrobiła z Wami przez ten czas to eh ,,,, ale jeszcze nie wszystko stracone ,tylko zakasać rękawy i do pacy =o) He i aby coś mi się nie odmieniło to już dziś zobowiązuję się ,że od jutra walczę z moimi kilogramkami =o) Wszystkim gratuluję sukcesów i sama postaram się być równie wytrwała i cierpliwa co Wy =o) Cytuj
I26 Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 Witam was wieczorną porą.Wczorajszy wyjazd nad morze był naprawdę udany .Prowiant miałam ze sobą, duzo piłam bo w takim upale inaczej się nie dało no i duzo ruchu miałam bo wiadomo jak to nad morzem i mimo tego że w drodze powrotnej wypiłam piwko to waga dziś rano pokazała 58,4. Ahh ślicznie to wyglądało.Dziś z kolei mieliśmy imprezkę u babci 88 urodziny i też na imprezie dało się nie grzeszyć ale w domciu zjadłam kiełbaskę z grila i też piwko wypiłam.Aż ciekawa jestem co waga jutro pokaże. poczytam zaległości innym razem bo dziś już siły nie mam.Dobranoc wszystkim. Cytuj
iriss1 Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 Witam w zasadzie juz poweekendowo... najpierw pare slow do IVONKI: Oczywiście to z lewej jest aktualne, a to po prawo zostało zrobione rok temu w czerwcu. A mój mąz niech żałuje co traci, ot co. Pozdrawiam Kochana!!moze obu nam bedzie latwiej jak bedziemy sie wspierac nawzajem.....ja wyslalam papiery rozwodowe w maju i czekam na termin rozprawy...wiec naprawde rozumiem Skarbie co przezywaz.....no moze u mnie sytacja byla troche inna bo moj maz nie mial innej no ale tez bez powodu sie nie rozstalismy;i nie mozesz mowic,ze przegralas zycie....dopiero je zaczynasz i mimo,ze jestes po 30 to zobaczysz,ze wszystko przed Toba!!mam kolezanke(na marginesie tez Iwona:))rozwiedziona,mniej wiecej w Twoim wieku i ...we wrzesniu bedzie rodzic dziecko i jest bardzo szczesliwa;...jakos to nam sie pouklada!!i niech ten Twoj obecny byly zaluje..bo pieknie wygladasz!!!! a u mnie weekedn zlecial leniwie i jedzeniowo:)zjdadlam dzis pierwszy raz od pol roku spagetti...i jestem troche zawiedziona;nie smakowalo mi juz tak jak kiedys.....wiec juz wiem,ze poki co nie mam ochoty na makaron za ktorym tak tesknilam!! a poza tym to mam straszna chcice na slodkie i zapycham sie czym sie da ale protalowo tylko;najgorsze,ze juz nic nie mam w lodowie..... buzki:* Cytuj
sandra33 Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 ech a ja wrocilam od tesciow...wpierw obiad z ciastem potem gril i siedze i czuje, ze pekam w szwach...oj bede po powrocie plakacoj bede...:) Cytuj
magdzik Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2010 dziendobry dziewczyny i chlopaku :) milo znowu przy sniadanku forum poczytac. :P tesknilam za tym. narazie zycze wam wszystkim milego dnia. wybieram sie dzisiaj spacerkiem do pracy i zostawiam auto pod domem:) zawsze to jakas forma rekreacji :) trzymajcie sie :P Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi