saga Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2010 Witam serdecznie, bardzo mi miło że jeszcze mnie pamiętacie, Bożenko widzę że Ty już jesteś na finiszu, Pozdrawiam Cytuj
Gość Tashi Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2010 Witam was moje zrodla inspiracji i mobilizacji :wink: U mnie znowu kilogra mniej :) obym tylko wytrzymala do konca.... W sumie to musze sie przyznac ze dopuscilam sie wczoraj grzechu i zjadlam 2 herbatniki z czekolada po jednej stronie ale doszlam do wniosku ze lepiej teraz dwa niz pozniej cala paczke (co u mnie byloby wielce prawdopodobne) ;) Cytuj
Jolcia Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2010 Witam ;) SAGO no nareszcie się odezwałaś. Nie zostawiaj nas tak długo :wink: Tashi nie grzesz bo za to zapłacisz przestojami . Ja już dziś kończę II fazę i od jutra zaczynam III , huraaaa . 20 kilo poszło. Niestety nie mogę zrobić suwaczka bo coś nie wychodzi. Muszę nad nim popracować. Ciszę się jak małe dziecko. Jutro zjem jabłko :) Dziś kupiłam sobie kurtkę na zimę i tak szczupło wyglądam,że nie mogę uwierzyć. Życzę wszystkim aby też szybciutko doszli do celu :) Cytuj
Jolcia Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2010 Niestety nie mogę zrobić takiego suwaka jak chcę więc jest tylko taki. Wasze są takie ładne ale nie potrafię zrobić suwaka z innych stron. Pokazuje się tylko napis grafika i nic więcej. MAGDZIK gdzie ty się podziewasz ? Smutno nam bez Ciebie :wink: Cytuj
elkamelka Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2010 Witam ;) SAGO no nareszcie się odezwałaś. Nie zostawiaj nas tak długo :wink: Tashi nie grzesz bo za to zapłacisz przestojami . Ja już dziś kończę II fazę i od jutra zaczynam III , huraaaa . 20 kilo poszło. Niestety nie mogę zrobić suwaczka bo coś nie wychodzi. Muszę nad nim popracować. Ciszę się jak małe dziecko. Jutro zjem jabłko :) Dziś kupiłam sobie kurtkę na zimę i tak szczupło wyglądam,że nie mogę uwierzyć. Życzę wszystkim aby też szybciutko doszli do celu :) Cytuj
elkamelka Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2010 Jolcia - wielkie gratulacje,. No i zycze smacznego jabluszka i wykwintnej uczty krolewskiej!!!. Nic dziwnego, ze sie tak podziwiasz w lustereczku, masz jak najbardziej do tego powod. No i jeszcze zycze konsekwencji w III fazie, ale Ty chyba taka posiadasz, nie to co ja slodyczowy nalog. Cytuj
elkamelka Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2010 Ja dzisiaj znowu poszalalam w ogrodzie, ach czemu to cala jesien nie moze byc tak piekna. Poniewaz stracilam zapewne sporo kalorii doszlam do wniosku, ze bulaczka z serem mi nie zaszkodzi - ot, tlumaczenia pokretne, ale lagodza wyrzuty sumienia. No nic jutro zobaczymy co na to waga. Bozenka - oczywiscie wszystko co napisalas to swieta racja. Nawet w najlepszym zwiazku trzeba dbac o swoj rozwoj i w razie czego miec jakies pole manewru. Zdrowy egoizm czyni zycie latwiejszym dla siebie i otoczenia - podkreslam zdrowy. Tzw. poswiecanie sie zniewala druga strone i rodzi brak szacunku. Pozdrawiam, no i owocnego tygodnia w spadeczki. Cytuj
szyszunia Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 witam wszystkie w nowym tygodniu pracy jolciu gratuluje ci przejścia do trzeciej fazy bardzo szybko ci to poszło elkamelka jeśli nie musisz to nie grzesz mówię ci to z doświadczenia zobaczysz raz drudi waga nie zauważy grzechu ale za trzecim stanie np na pięć tygodni i wtedy jeszcze bardziej ciągnie do zakazanych rzeczy wiem to z doświadczenia a potem można zupełnie polec nie warto lepiej jak najszybciej iść do trzeciej fazy a tam już można więcej miłego dnia na pewno odezwę się później pa pa pa Cytuj
Gość Tashi Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 Witam dziewczyny! Jolcia gratulacje! U mnie tylko 400 gram mniej,ale i tak sie ciesze.Mialam wczoraj ciezki dzien,dzis zaczynam nowe zycie jako samotna matka,ale co tam dam rade jak zawsze...:wink: A wlasnie ogladalam zdiecia Gosiulka naprawde piekne wesele ;),te sloneczniki wprowadzily niesamowity nastroj :) Cytuj
Bozena66 Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 Witajcie:grin: Jolcia serdeczne gratulacje po pierwza za przejście na III Fazę a po drugie za wygląd w nowej kurtce:grin: Witaj Szyszuniu Ty jak zwykle na posterunku od rana, a jak tam dieta? Tashi gdybym ja chudła tylko 400g codziennie to już bym była szkieletem więc nie narzekaj, bo to świetny wynik:grin: Mam nadzieję, że Ci się sytuacja rodzinna unormuje, a że dasz radę tego jestem pewna. Pozdrawiam Wszytkich serdecznie:grin: Cytuj
elkamelka Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 U mnie waga stoi, a jutro pewnie malapa sie odgryzie i pojdzie w gore za wczorajsze buleczki. Tashi - toz Ty masz tempo jak rakieta - nie narzekaj na 400 g, bo jeszcze sie waga obrazi. Zycze Ci na "nowej drodze zycia samotnej matki" jak najmniej wybojow i trwania w przekonaniu, ze dasz rade. Szyszunia- wiem, wiem jak koncza sie takie wybryki. Eh dlaczego wszystko co mile to albo tuczace, albo grzeszne? 5 tygodni przestoju - oszalec mozna!!! nie wiem czy bym przetrzymala. No nic, ide wymyslic cos na zer ze zgromadzonych proteinowych zapasow - chyba ryba pojdzie do piekarnika. Pozdrowka. Cytuj
Gość Tashi Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 hehehe....jasne ze dam rade bo my kobiety jestesmy silne....sama zrobilam "zdrowe ciecie" w malzenstwie bo nie widze sensu trwania w czyms bez przyszlosci za duzo razy dawalam mu "druga szanse"....uciekam sprzatac....:wink: Cytuj
dziunia150 Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 Witam wszytskie protalinki:) Tashi no my nie wątpimy nawet , że dasz rade :wink:) wiem coś o tym jak to jest być samotną matką bo od 4 lat nią jestem, z tym że w moim przypadku "zdrowe ciecie" zrobił mój (były juz) mąż jak nasz dzidek ;) miał pol roku. Jolcia - gratulacje:)) Tashi oczywiscie również gratuluję :) Gosiulek - cudne zdjęcia:)) Pozdrawiam i miłego dzionka życzę :) Cytuj
Maragrete Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 Dzien dobry! Wróciłam z wojaży i po tygodniowym znęcaniu się nade mną wszelkiego rodzaju masażystów, rehabilitantów i innych fizjoterapeutów jestem troche naprawiona... ale bez gwarancji, że się szybko nie popsuje znowu... w moim wieku już gwarancja nie obowiązuje..... ;) :wink: W Krojantach było jak zwykle super, pogoda boska, jesień w lesie i parku otaczającym ten ośrodek porażała bogactwem kolorów, do tego piękne słonce przez cały tydzień, zabiegów mnóstwo, bieganina codzienna z basenu na masaż, z masażu na akupunkturę, z akupunktury na gimnastykę grupową czy indywidualną, z gimnastyki do kriokomory albo na prądy, lampy, lasery.... i tak przez cały tydzień. Było nas tam 6 znajomych osób więc wieczory tez były zagospodarowane towarzysko, niestety przy winku albo naleweczce..... Ale za to co dzień rano przed śniadaniem chodziłam z kijami około godzinki po lesie. Niestety tamtejsza kuchnia jest rewelacyjna, te pasztety, te śledziki, te sałatki....i waga trochę poszła w górę mimo tych wielu okazji do ruchu............ Ogólnie wyjazd bardzo udany, a co najważniejsze nie boli mnie kręgosłup i mam zapał do regularnych ćwiczeń... zobaczymy na jak długo........ Dziś znów jestem w pracy, dłuży mi się czas niemiłosiernie, ziewam za biurkiem, a za oknem taka ładna słoneczna pogoda..... Nie przeczytałam zaległości więc nie wiem co tam u was, jak poczytam to pewnie jeszcze dziś tu zajrzę. Póki co przesyłam wszystkim Protalkom i Protalom buziaczki. !!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi