Anula1978 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Witajcie Protalki Ale nadajecie tempo temu forum. Tyko wczoraj mnie nie było bo wzięłam wolne w pracy i przez cały dzień nie zaglądałam na forum i już ponad 10 stron. Musiałam się streścić, żeby Was szybciutko przeczytać. Na początku Witam nowe proteinki i pozdrawiam te starsze - nie będę wymieniać po kolei bo jeszcze którąś przegapię i dopiero będzie....afera :lol: Witam również naszego "rodzynka-lenoxa" Marudo spóźnione życzenia urodzinowe: zdrówka, szczęścia, osiągnięcia wymarzonego celu i wymarzonej wagi hi hi hi. Maho również wszystkiego najlepszego i powodzenia - ciesz się ostatnią już "....nastką" bo za rok będzie już ".....dzieścia". Dam radę też miałam problemy z cerą - jakieś plamy, krosty i myślałam, że to od białka i chyba tak było faktycznie. Piłam wapno takie musujące na alergię dwa razy dziennie ale nie pomagało. W końcu twarz zaczęła się robić ładniejsza jak zaczęłam pić zieloną herbatę litrami - po 1,5 litra dziennie piłam tą herbatę zimna taką z lodówki. Piję ją do tej pory chociaż nie zawsze mi się chce. Ale się rozpisałam. Pozdrawiam wszystkich uczestników forum. Pa Cytuj
Śliweczka Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Może słyszałyście kobietki i mężczyzno :D o chipsach warzywnych produkowanych przez firmę "Paula",o nazwie CRISPY.Są beztłuszczowe,bezglutenowe i niskokaloryczne.Są to warzywa i jabłka (odpada) suszone -pomidor,burak i marchewka.Może coś takiego możnaby było schrupać od czasu do czasu?Ale niestety na tym podlaskim zadupiu nie znalazłam ich :lol: Cytuj
oliwi3a Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Cześć dziewczyny Mam problem na stronie 178 włączył mi się alarm i zaczął wyć jak szalony i jeszcze powiedział że znaleziono konia trojańskiego,i żebym się zabierała,więc się zabrałam,przeskanowałam kompa jest czysty więc bardzo ostrożnie weszłam na ostatnią stronę i nic nie wyje.JA JUŻ NIE WIEM CO O TYM MYŚLEĆ, POMÓŻCIE KTO SIĘ NA TYM ZNA. Cytuj
Śliweczka Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Anulko,widzę że waga pomalutku spada...super! Coś w tych snach jednak jest Kochana... :lol: Cytuj
Milenka Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 a niech sobie chłopak powspomina Polki- najpiękniejsze kobiety na świecie :lol: ...no ba najwięcej witaminy maja polskie dziewczyny!!! nanan :D :D :D M. Cytuj
m_a_r_g_o_t Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 witam dziewczynki nie wiem, co jest grane. boli mnie chyba wszystko, co związane z przewodem pokarmowym. od wczorajszego wieczoru czuję ucisk, wiec wzięłam raphacholinę. rano dalej taki niewielki, ale niezbyt miły ból. w łazience byłam wczoraj. i co najgorsze kilogramy od 2 dni stoją w miejscu. dodam,że dietę trzymam restrykcyjnie, a w sklepach na wyszukiwaniu produktów bez tłuszczu spędzam o połowę dłużej niż dotychczas.... poradzicie coś? Cytuj
Śliweczka Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Cześć dziewczyny Mam problem na stronie 178 włączył mi się alarm i zaczął wyć jak szalony i jeszcze powiedział że znaleziono konia trojańskiego,i żebym się zabierała,więc się zabrałam,przeskanowałam kompa jest czysty więc bardzo ostrożnie weszłam na ostatnią stronę i nic nie wyje.JA JUŻ NIE WIEM CO O TYM MYŚLEĆ, POMÓŻCIE KTO SIĘ NA TYM ZNA. Oliwko,radzę zmienić antywirusa,bo skoro skanowałaś kompa i jest czysty to znaczy że antywirus do d..y.Ja też miałam avast ,zmieniłam bo wył mi bez przerwy. Cytuj
Milenka Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Maruda, kupuje się w opakowaniu po ok.10 paluszków, każdy osobno zawinięty w folię, można jeść od razu (ja tak robię), albo podsmażyć czy dodać do sałatki itp. Są w każdym sklepie u mnie, a ja mieszkam w małym mieście, mniej niż 30 tys mieszkańców :lol: Hej, ja też je kupuję mmmm pychotka :D M Cytuj
m_a_r_g_o_t Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 milenka w dobrym humorze :lol: oliwi3a twój antywirus coś wykrył, ale pewnie już wyleczył lub usunął. a moze miałaś parę okien pootwieranych?? i niekoniecznie to mogło być z forum? Cytuj
Milenka Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 MNIAM! Droga Śliweczko, ale mi smaka robicie. W przerwie skoczę sobie na miasto - chyba w centrum, nawet w małym sklepiku powinni mieć to surimi!!! Paróweczki mi się skończyły więc na śniadanko mam tylko jogurcik i twarożek - ale będę i te rybki miała HURA!!! Ryba Ty jesz na tej diecie próweczki?! Cytuj
Aneczka80 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Oto JA ! Zabiegana mamuśka dorosłaego synka,podobno (!?) miła i sympatyczna, lubiana przez wszystkich (..tylko nie przez siebie...brr) 176 cm wzrostu i....105 kg żywej wagi.. :lol: :D :D ........... Próbowałam juz róznych diet, albo był wynik albo sie poddawałam, a nawet jak mi sie udało zrzucic(-17 kg max) to za jakis czas było znów w góre (+ 23 kg). Koszmar ! ! Moje kolejne ciuchy robia sie coraz ciaśniejsze, stare rzeczy odłożone w szafie (..bo przecież schudnę, tylko jeszcze nie teraz!..ha, ha, ha ) zajmuja coraz więcej miejsca..Nerwy, niezadowolenie ze swojego wyglądu, deprecha.. i znowu cos dobrego do jedzenia..I tak w kółko ..Znacie to pewnie ? Od 3 tygodni wiem coś niecoś o diecie PROTAL i nawet widziałam się z długo nieoglądana koleżanką, która schudła na diecie PROTAL od końca listopada ponad 20 kg.... Jestem na najlepszeej drodze do podjecia decyzji i rozpoczecia diety : 1/ widziałam żywy dowód - efekt piorunujący; 2/ przebywałm z ta koleżanka tydzien na wyjeździe i widziałam co jadła i ile..(II faza)i nie mogłam uwierzyc że to działa; 3/po powrocie do domu kupiłam książkę, czytam i coraz bardzuej wierzę że i mnie sie uda; 4/ od kilku dni zaglądam na wasze forum i czuje że ja dam rade, przy takim wspaniałym wsparciu jakie tu wzajemnie sobie dajecie...!!!........ A wiec co ? Jutro zrobie troche zakupów pod kątem I fazy i od piatku albo soboty ("w piatek zły początek") R U S Z A M D O B O J U ~! Przyjmiecie mnie do swego grona ? Wesprzecie w razie chwil zwątpienia ? zawsze raźniej w grupie ? Ale grunt to wiara w sukces i optymizm... Teraz na pewno bedzie OK !! :D Witaj ja też jestem nowa ja bym radziła zaczekać do poniedziłaku z tą dietką z własnego doświadczenia wiem że w tygodniu jak sie chodzi do pracy to gdzieś łatwiej zacząc tą diete a w weekend istny trening silnej woli ale każdy organizm jest inny . Powodzenia życze i trzymam kciuki :> Ja mam dziś 4 dzień i przyznaje się ż e wczoraj wziełam 5 chrupków kukur od synka i kostkę gorzkiej czekolady ale w sumie 1 kg ok mniej a co do cycuszków to ja bym chciała troszkę żeby poleciały bo cięzko je nosić :> Witam Rodzynka :D Powodzenia podobno mężczyżni szybciej chudną więc zazdroszcze :D Wszyskiego naj naj lepszego z okazji urodzin maho -teraz już z górki poleci :D do 18 - to się wlecze ale póżniej ..... :D Cytuj
zuziaczek Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Witam wszystkich serdecznie. to po kolei: Maruda- ja bez chipsów nie potrafię żyć taki ze mnie chipsożerca-ale spokojnie nie jestem uzależniona :D Maho- sto lat sto lat niech MAho żyje nam, szczupła, piekna i szczęśliwa. Wszystkiego najlepszego! Śliweczka- jak to o czym my piszemy- o tym co kobitki najbardziej cenią i lubią :D Sofia- w przepisach zdaje sie jest przepis na proto makaron. I też mam ten problem co Ty, nie jestem w stanie w siebie wmusić dwóch litrów płynów. Milenka- pomidorowe chipsy to nie to samo niestety :lol: . A budyń oczywiście że bez cukru- o co ty mnie podejrzewasz? tylko że on mi wszystkie słodycze zastępuje. A i witam serdecznie rodzynka. Cytuj
Śliweczka Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 witam dziewczynki nie wiem, co jest grane. boli mnie chyba wszystko, co związane z przewodem pokarmowym. od wczorajszego wieczoru czuję ucisk, wiec wzięłam raphacholinę. rano dalej taki niewielki, ale niezbyt miły ból. w łazience byłam wczoraj. i co najgorsze kilogramy od 2 dni stoją w miejscu. dodam,że dietę trzymam restrykcyjnie, a w sklepach na wyszukiwaniu produktów bez tłuszczu spędzam o połowę dłużej niż dotychczas.... poradzicie coś? Margot,bidulko...Ja też miałam bóle brzucha na początku,ale same przeszły więc nie wiem co Ci poradzić.Dołączyłas do diety warzywa i to może spowodowało ból brzucha.Nie wiem naprawdę . Cytuj
Milenka Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Ja lubię paróweczki, ale się powstrzymuję, bo przeczytałam gdzieś, że tam jest więcej niż 50% tłuszczu! Ech, z tym tłuszczem... Byle do III fazy! ...dokładnie tak jak napisałaś Remedios :lol:??: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi