Skocz do zawartości

Rewelacyjna Dieta Protal !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć dziewczyny

magdzik bardzo ci zazdroszczę takich widoków

zawsze marzyłam żeby mieszkać w górach

ale to tylko sfera marzeń nie dziwię się, że

tak chętnie wracasz do domu

Opublikowano

Magdzik w końcu zobaczyłam sobie Wasz pierwszy taniec, (oglądałam go wcześniej pracy, ale bez głosu, a to nie to samo). Jednym słowem Super! :grin: ładnie zatańczyliście i to było coś innego, goście raczej się nie spodziewali - byli pewnie mile zaskoczeni 🙂 Musze Wam powiedzieć, że jesteście odważni, bo większość młodych par pierwszym tańcem jest zestresowana, a Wy no proszę, jaki rewelacyjny taniec - brawo! :grin:

Sesja zdjęciowa bardzo ładna, pięknie wyglądaliście i super widoki 🙂

Ps. Ja też kocham góry, pozdrawiam wszystkie panie tu piszące ;-) :grin:

Opublikowano

Czesc Kochane moje!!

zaniedbalam Was bardzo i ( siebie zreszta tez) wiec zasluguje na wielkie lanie!!!!!!!!

ale nadrobie;obiecuje bo bardzo sie za Wami stesknilam!!!!!!!!

Magdzik- fotki i taniec REWELACJA!!!!!!!wygladalas przepieknie!!!

Bozenko- 100 lat:*:*:*

caluski:*

Opublikowano

Oj!! Iriss!! Lanie się należy!!! Ale muszę powiedziedzieć, że fajne zdjęcie ostatnio dodałaś :-) Podglądnęłam.. Na tą cudnie niebieską wodą!!! Pozazdrościć.

Szysunia, Tobie do pracy chce się isć!!! Kurcze, to na jakiś czas chętnie bym się z Toba zamieniła. Bo mi się nie chce chodzić, Chętnie bym z Wojtkiem w domu została. Choć pewno prawda taka - że wszedzie dobrze, gdzie nas nie ma.. No ale siedzenie w domu na macieżyńskim i w czasie ciąży.. nie bardzo mi się znudziło - chętnie chciałabym jeszcze!!

Miłego dnia Dziewczyny!!

Opublikowano

Witam wszystkich ^^

Od paru dni czytam sobie o tej dietce i bardzo mnie zainteresowala.

Wlasnie zaczynam pierwszy dzien, jem teraz sniadanie =P 2 jajka na twardo i dwa serki light z piatnicy =)) gdzies wyczytalam ze w sumie zle ze to kupilam ze wzgledu na smietane no ale nie pomyslalam... teraz mi pozostaje to zjesc bo nie chce mi sie isc do sklepu drugi raz =P

Przegladalam temat od poczatku troszke, no ale jak wiadomo blisko 2k stron nie dam rady wyczytac xD I teraz mam pytanko ^^

Czy osoby wypowiadajace sie z poczatku i probujace diety nadal prowadza diete, mialy efekty jo-jo ??

Ja probowalam tez roznych diet, nawet chodzilam do dietetyka. Pamietam tylko tyle ze super schudlam, wygladalam swietnie ale niestety czar prysl jak przestalam chodzic po diety =P no i wiadomo xD kiedys mialam 17 kilo do zrzucenia teraz mam ich 30 Oo

Pozdrawiam i czekam na odpowiedz ^-^/

Opublikowano

cześć dziewczynki

witaj katsumori dieta działa pod warunkiem że ją przeprowadzisz do końca nie pomijając

żadnego etapu. ja prawie doszłam do celu ale rzuciłam się w święta na jedzenie

i wszystko wróciła ale są dziewczyny które po zakończeniu całej diety

trzymają wagę może ewentualnie 1 - 2 kg czasem nadprogramowe się

pojawią

a poza tym serek piątnica lekka jest dozwolona

Opublikowano

Witam =)

Dzieki za odpowiedz ^^ z niecierpliwoscia kazdego dnia zagladam tu =D

U mnie jak narazie przez 3 dni moze z jeden kilogram zszedl... moze zle, moze dobrze =P

Mam pytanie. Czy w fazie uderzeniowej mozna jesc o ktorej sie chce ?? =o tzn np o 19.oo lub blizej 20.oo ?? Niestety mam taka prace ze mam przerwe dopiero po siodmej ;S

Otoz mialam kiedys ksiazke "nie potrafie schudnac" ale gdzies sie zawieruszyla... ba nawet jej nie przeczytalam =P

I dobrze wiedziec ze Piatnica dozwolona bo twarogi robia mi sie juz za KWASNE !! =P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dziewczyny ogarnijcie się!!!!! Co to w ogóle ma znaczyć ,tyle dni milczenia.Ja teraz byłam bardzo w kieracie,ciężka choroba mojej mamy ,wzięłam urlop i jechałam do niej.Już 2 tyg. leży w szpitalu po operacji.29 wesele mojej córki i muszę mamunię postawić na nogi (to jej pierworodna wnuczka).

Żadna dieta w tym czasie nie była mi potrzebna .Ja przez kilka tygodni ,malo jadłam i mało spałam.

Mam nadzieję,że moja mama wydobrzeje i będzie honorowym gościem na weselu.

Pozdrawiam i proszę o wpisy.

Opublikowano

Mallinko trzymam kciuki za Twoją mamę!!! Na pewno się wszystko uda i wydobrzeje do 29 - jeszcze trochę czasu zostało! Zapamiętam - bo to dzień urodzin mojego brata. No i fajna imprezka Was czeka 🙂 To na pewno będzie bardzo wzruszający moment! Podziel się potem z nami zdjęciami - o ile córcia nie będzie miała nic przeciwko!

A mój skarbek DZIŚ kończy 7 miesięcy!!! Leci to, że hoho.. Ale nadal nie siedzi (ale już prawie..) i ząbków tez nie ma.. za to turla się jak ta lala.. Wczoraj tatuś go wymęczył, bo chyba z godzinę się bawili tak, że go przekładał na koniec łożka a maluch się do niego turlał - tylko w jedną stronę, więc adam musiała go przenosić.. Ale Wojtuś miał zabawę i dużo śmiechu było. Wieczorkiem padł zaraz po wypiciu butelki, bez kąpania i przebierania - taki był padnięty. I choć miałam nadzieje, ze w końcu prześpi całą noc, to obudził się około 11 - ale potem spał o 4 - czyli akurat tak jak ja wstaję więc mogłam go nakarmić.

Dzisiaj czeka nas znowu męczarnia na rehabilitacji - jak ja tego nie cierpię!!!

Miłego dnia, w szczególności Tobie Mallinko - ale myślę, że nasze forum po prostu chyli się już 'ku zachodowi' i tego procesu nie będzie sie dało już zatrzymać. :sad:

Opublikowano

Witam po dłuuugiej przerwie. Znów muszę zaprosić ducana do kuchni, bo mam z nim do pogotowania :) Od października 2009 do lutego 2010 schudliśmy 13kg. Przez 2 miesiące od zakończenia diety wróciły 2kg. W ten sposób osiągnęłam wagę, którą wyliczył mi test Ducana i tą wagę trzymałam przez rok. Teraz mam znów 4-5kg nadbagażu, który został mi po kolejnej ciąży. Psychicznie zaczynam przygotowywać się do drugiego podejścia z dr Ducanem :)

• 3 tygodnie później...