Anula1978 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 :D Chyba się zastrzele :D Ja już 47 dni się 'męcze'... ale nie ma mnie mniej o 10 kg :D Marudo to i tak pięknie 10 kg w 47 dni a ja 12 kg w 87 dni :lol: ojojoj '!!!!!!!!!! Cytuj
tina10 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Pro po zarodkow ostatnio kupilam w realu otreby i byly do nich dolozone gratis zarodki.Ale byly tez w sprzedazy osobno. A u mnie odwrotnie z tym chudnieciem,jak na razie to tylko maz zauwazyl ze schudlam(albo boi sie powiedziec inaczej) :lol: Cytuj
Milenka Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 :D Chyba się zastrzele :D Ja już 47 dni się 'męcze'... ale nie ma mnie mniej o 10 kg :D O nie nie jeszcze się pomęczysz z nami...oj Marudo ale Ty dzisiaj marudzisz :lol: heh A robiłaś sobie taki teścik indwidu ile Tobie dni wyszło? M Cytuj
Śliweczka Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Ja z tobą zostane bo odkąd pamiętam to jestem na diecie :D Tak tylko mówisz... Kochana na sex trzeba siły a przy takim jedzeniu .... :D Ja tam siłę mam... :lol: Powiem Wam że te zarodki są o niebo lepsze w smaku jakoś takie słodko coś tam myślę że łyżka nikomu nie zaszkodzi (zresztą wartości mają podobne a o wiele więcej witamin)ja zamierzam je z mieszać z otrębami...Jogurt naturalny przybrał zupełnie inny smak polecam! :D To jutro kupię te zarodki...skoro smaczne :D Odebrałam Julkę ze szpitala,nareszcie wszyscy w komplecie. Cytuj
m_a_r_g_o_t Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Powiem Wam że te zarodki są o niebo lepsze w smaku jakoś takie słodko coś tam myślę że łyżka nikomu nie zaszkodzi (zresztą wartości mają podobne a o wiele więcej witamin)ja zamierzam je z mieszać z otrębami...Jogurt naturalny przybrał zupełnie inny smak polecam! :D świetne te zarodki, też je dodaję do jogurtu. to dopiero dieta! jesz pyszności i chudniesz :lol: Cytuj
m_a_r_g_o_t Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 [quote name='Śliweczka' date='24.04.2009, 11:03' post='75998' Odebrałam Julkę ze szpitala,nareszcie wszyscy w komplecie. Cytuj
Stanka Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Powiem Wam że te zarodki są o niebo lepsze w smaku jakoś takie słodko coś tam myślę że łyżka nikomu nie zaszkodzi (zresztą wartości mają podobne a o wiele więcej witamin)ja zamierzam je z mieszać z otrębami...Jogurt naturalny przybrał zupełnie inny smak polecam! :D Milenka- zaraz dzwonię do męża niech mi dziś kupi te zarodki w Carrefourze...... będę szamać z otrębami :lol: Cytuj
Malenka35 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 :D Chyba się zastrzele :D Ja już 47 dni się 'męcze'... ale nie ma mnie mniej o 10 kg :D Hej Maruda, nie załamuj się bo mnie jest strasznie dużo i mam strasznie dużo do zrzucenia - czyli może dlatego idzie szybciej. Jeszcze 23 kilosy :lol: . Ale wiecie co, zauważyłam że gdy nie jadłam chlebka i naleśników (oczywiście wszystko z przepisów naszej diety) to jakby szybciej mnie ubywało. Cytuj
Milenka Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Ja tak szybko wagi z testu Dunkana chyba nie osiągnę bo przez ponad 3 tygodnie stałam w miejscu, a do III etapu powinnam przejść 23 czerwca czyli za 2 miechy a tu jeszcze prawie 8,5 kg do stracenia zostało. Anula no to witaj w klubie ja na kolejna fazę powinnam przejść 15-05 i co makabra :lol: :D :D Cytuj
Stanka Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Śliweczko - bardzo się cieszę,żę mała Julka już w domku z rodzinką. Mama musisz ją teraz trochę odkarmić po tym szpitalku :lol: Cytuj
Milenka Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Odebrałam Julkę ze szpitala,nareszcie wszyscy w komplecie. JUPIIIIII JULKA W DOMCIU!!! :lol: :D :D ZDRÓWKA MOJE KOCHANE RYBKI!!! Cytuj
Milenka Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Milenka- zaraz dzwonię do męża niech mi dziś kupi te zarodki w Carrefourze...... będę szamać z otrębami :lol: Dzwoń dzwoń kochana warto!!! Cytuj
Milenka Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Ale wiecie co, zauważyłam że gdy nie jadłam chlebka i naleśników (oczywiście wszystko z przepisów naszej diety) to jakby szybciej mnie ubywało. Malenka to spróbuj ograniczyć do minimum i będziesz miała lepsze efekty! Cytuj
Śliweczka Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Napisane jest że to był ostry nieżyt żołądkowo-jelitowy. Stanko niestety ,jeszcze dietka... JUPIIIIII JULKA W DOMCIU!!! :lol: :D :D ZDRÓWKA MOJE KOCHANE RYBKI!!! Dziękuję Wam kochane! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi