remedios82 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Hm... Zrobiłam test Dukana i wyszło, że wymarzoną wagę osiągnę 3.10 (tak a propos, ta data dzienna mnie rozbroiła :D ), więc nie jest najgorzej, byle do stycznia (moja klasa ma studniówkę, heh). Nie będzie mnie przez weekend, bo mam zjazd, boję się, że potem nie nadążę z czytaniem :lol: Cytuj
Anula1978 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Dziewczyny ja jakoś w Lidlu nie mogę nic wypatrzeć do dietki U mnie nie jest Lidl aż tak duży może u Was jest tego asortymentu dużo więcej. Co kupujecie tam co możemy jeść? Ja tylko serki wiejskie i kiedyś był taki twarożek jak homo ale teraz go nie ma. Cytuj
Milenka Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Dziewczyny ja jakoś w Lidlu nie mogę nic wypatrzeć do dietki U mnie nie jest Lidl aż tak duży może u Was jest tego asortymentu dużo więcej. Co kupujecie tam co możemy jeść? Ja tylko serki wiejskie i kiedyś był taki twarożek jak homo ale teraz go nie ma. Ser harceński śmierdzioszek :D , jogurty w 4paku, kiedyś kupiłam serek z linesy grani ale był bardzo słony jak dla mnie i jakiś twarożek wyglądał jak masło heh i nie smakował mi, no i kupuje pepsi max bo jest bez cukru...hmm czy coś jeszcze ciekawego tam kupujecie??? Z tej linesy produkty mają mimo wszystko dużo węgli, i tłuszczu...czy to dobre :lol: M Cytuj
Milenka Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 serek waniliowy 3% i "red bull" dietetyczny...jestem w niebie :lol: O no coś Ty u mnie takiego red chyba nie ma a serek to który? M. Cytuj
Milenka Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Dziewczęta, ułatwiłam nam szukanie przepisów w naszej książce kucharskiej taki spis treści zrobiłam :lol: Ups :D zapomniałam o Rodzynku. M. Cytuj
zuziaczek Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Milenko, ten red bull to jest ten tamtejszy on sie jakoś mixxed up nazywa czy coś jest normalny i jest "light" na słodzikach a serek to niepamiętam firmy, tylko go wzięłam i na etykiecie przeczytałam że ma 3%.był w takim wiaderku pół kilowym. dzisiaj robiłam rozeznanie tylko Cytuj
zuziaczek Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 własnie pije tego ich red bulla. pachnie jak red, smakuje jak red a jest dietetyczny :lol: Cytuj
Milenka Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Milenko, ten red bull to jest ten tamtejszy on sie jakoś mixxed up nazywa czy coś jest normalny i jest "light" na słodzikach a serek to niepamiętam firmy, tylko go wzięłam i na etykiecie przeczytałam że ma 3%.był w takim wiaderku pół kilowym. dzisiaj robiłam rozeznanie tylko ...aha to i ja muszę w tym Lidlu poszperać :lol: Ale mi apetytu narobiłaś puki co muszę nalać szklanę pepsi maxxxx :D :D :D Dzięki Zuz :D Cytuj
bagi Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Kochane Proteiny- zarowno te zenskie jak i meskie, dzisiaj mija dokladnie 2 miesiace odkad jestem na diecie, wiec stwierdzilam ze zrobie bilans osiagnietych rezultatow. A wiec... Stracone kilogramy: 13,5 Stracone cm: w biodrach: 9 w pasie: 8 udo: 4 biceps: 1,5 Juhuuu..a teraz ide wrabac czekoladowego batona i nic mnie nie powstrzyma :lol: Pozdro! Cytuj
Milenka Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Kochane Proteiny- zarowno te zenskie jak i meskie, dzisiaj mija dokladnie 2 miesiace odkad jestem na diecie, wiec stwierdzilam ze zrobie bilans osiagnietych rezultatow. A wiec... Stracone kilogramy: 13,5 Stracone cm: w biodrach: 9 w pasie: 8 udo: 4 biceps: 1,5 Juhuuu..a teraz ide wrabac czekoladowego batona i nic mnie nie powstrzyma :D Pozdro! Gratuluję Kochana mmmm ja też by tak "chcieć" a waga stoi :lol: Gadaj szybko jak tego uczyniłaś, hę?! heh :D Cytuj
tina10 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Ja w lidlu kupuje nabial light Pilos. A tego serka smrodziuszka nie znalazlam. Czy mogla by ktoras wstawic zdjecie tego cuda.Moze latwiej znajde jak bede wiedziala czego szukam. A i jaka jest jego cena mniej wiecej? Mi maz ktoregos dnia przywiozl zolty ser lightowy ,jakis niemiecki,w realu kupil. Najpierw sie tak ucieszylam ,ale popatrzylam a on mial ok 20% tluszczu.A skubnelam ,byl taki przepyszny,ostry,mniam.Ale niestety...Maz tez zawiedziony bo myslal ze przyjemnosc mi sprawi . Ale na 3 faze bedzie w sam raz taki serek zeby czas od czasu sobie skubnac. Cytuj
bagi Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Milenka, no jak to jak? Tak jak wszyscy inni tutaj :lol: Ale dam dobra wskazowke- 1,5 wody mineralnej dziennie- ale nie plynow, tylko wody mineralnej- i bedziesz szla jak burza Cytuj
bagi Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 ps. Baton zjedzony z pelna premedytacja :lol: Byl superrrrrrrr Cytuj
tina10 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Bagi ja wlasnie tez zauwazylam ze mi ladniej waga spada jesli pije wiecej czystej wody o nizkiej zawartosci mineralow niz kiedy pije hektolitrami zielona cherbate.A po koli czy pepsi light mam zawsze na drugi dzien wzrost wagi .Na poczatku myslalam ze to tylko taki zbieg okolicznosci. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi